Venus se před Australian Open nedaří. Prohrála oba zápasy

7. 1. 2011, 17:23
Aktuality 0
Venus Williamsová se po dlouhé pauze zaviněné zraněním vrátila na kurty. Tento týden odehrála na exhibici v Hongkongu dva zápasy a oba prohrála, aniž by získala set. Turnaj byl pro sedminásobnou grandslamovou vítězku jedinou přípravou před Australian Open.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Třicetiletou Williamsovou trápilo v minulé sezoně zranění kolena, kvůli kterému na okruhu WTA naposledy hrála na US Open. V Hongkongu podlehla Číňance Na Li 3-6 a 6-7, předtím neuhrála ani set s Ruskou Věrou Zvonarevovou.

"Dneska jsem ale byla schopná dostat se do rytmu, hlavně v druhém setu," citovala Williamsovou agentura AP. "Lépe jsem trefovala míče a moje hra se mi velmi líbila. Mám radost, že se mi podařilo odvrátit pár brejkbolů, protože jsem dlouho nehrála," dodala. "Tyhle zápasy mi hodně daly, protože v poslední době jsem na kurtu moc často nebyla," uvedla.

Na Li, která právě přes Williamsovou před rokem na Australian Open prošla do svého prvního grandslamového semifinále, měla pro soupeřku pochopení. "Když se vracím po zranění, tak jsem na tom úplně stejně. Nevěřím tělu na sto procent a mám strach z dalšího zranění," prohlásila jedenáctá hráčka světového žebříčku.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist