Venus se odhlásila z Dauhá, nahradí ji Hlaváčková

6. 2. 2013, 11:07
Aktuality 5
Andrea Hlaváčková si příští týden zahraje na turnaji v Dauhá. Česká fedcupová reprezentantka nahradí ve dvouhře Venus Williamsovou, která se kvůli přetrvávajícím problémům se zády pořadatelům omluvila.
Venus Williamsová

Bývalá světová jednička se zranila na Australian Open a kvůli zdravotním potížím už musela vynechat nedávný turnaj v Paříži. Aktuálně 23. hráčka světového žebříčku Williamsová také kvůli bolavým zádům zmešká víkendové první kolo Fed Cupu proti Itálii.

Pro Andreu Hlaváčkovou, která nechybí v české nominaci pro víkendový fedcupový duel s Austrálií v Ostravě, bude start v Dauhá pátým vystoupením ve dvouhře v sezoně. Na předchozích čtyřech turnajích se stříbrné olympijské medailistce ze čtyřhry nedařilo a skončila buď v kvalifikaci, nebo v prvním kole.

Kromě Hlaváčkové by měla v Dauhá startovat také její spoluhráčka z fedcupové reprezentace a osmá tenistka světového žebříčku Petra Kvitová.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Marii tým hlásí změnu! Její nový hiting partner je Nicolas Kiefer!! :-) Ovšem jen na tři týdny, v Indian Wells, už bude znovu jiný hiting partner.. To vše kuli tomu, že si Vladimír Voltchkov na AO poranil kotník a na několik měsíců je mimo... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zajímavou informaci. :) Když už píšeš o Mashe, tak sem musím něco dát...

Tady jsem objevil vzácnou fotogalerii Mashy od roku 2001 až do současnosti. Hlavně ty úvodní fotky jsou dost unikátní... Určitě doporučuju podívat se. :)
http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/1206/tennis-maria-sharapova-rare-photos/content.1.html

Tohle jsem zase nedávno viděl na Mashy FB. Je to jedna z nejkrásnějších fotek, které jsem kdy viděl. :)
http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18998_10151227537222680_259298402_n.jpg

No a dneska mě Masha moc potěšila svým vzkazem na Twitteru. Pořád jsem hodně smutný z toho, co se včera stalo Lindsey... Masha má s vážným zraněním svoje zkušenosti. Věřím, že se Lindsey vrátí stejně úspěšně jako Masha! :)
https://twitter.com/MariaSharapova/status/299006524246867969
Reagovat
Heather_Fedex
ty fotky jsou super ;)
jinak to s lindsey je pekelne nestesti. jsem o tom vcera cetla zpravu a vzpomnela jsem si na tebe monty, ze musis byt z toho smutny ;( tak ji drzim palce, aby ten chirurgicky zakrok dopad co nejlepe
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem strašně smutný, brečel jsem u televize. :( Pořád jsem z toho špatný... Ale teď jsem si přečetl, že je o Lindsey dobře postaráno a ona je odhodlaná se v příští sezoně vrátit. Začátkem příštího týdne jde na operaci s kolenem. Moc jí držím palce! Lindsey taky moc děkuje všem fanouškům za podporu, která jí pomáhá zůstat pozitivní. :)

http://www.ctvnews.ca/sports/lindsey-vonn-plans-surgery-next-week-intends-to-compete-at-sochi-1.1145145
Reagovat
Heather_Fedex
hlavne aby byla v poradku na pristich zoh ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist