Venus má pro rok 2010 plán: dominovat

29. 9. 2009, 17:11
Aktuality 5
Jednoduchý plán má pro příští sezonu americká tenista Venus Williamsová. Sedminásobná grandslamová vítězka chce ovládnout ženský tenis.
Profily hráčů
Venus Williamsová

"Už vím, co chci v roce 2010 dokázat. Je to jasně dáno - všechno chci vyhrát," uvedla Venus v Japonsku, kde vypadla hned v prvním kole.

Starší ze sester Williamsových se to letos nestalo poprvé a vzhledem k tomu, že do své sbírky grandslamových titulů žádný nepřidala, těžko bude sezonu 2009 považovat za úspěšnou. To jí ale nebrání ve spřádání velkých plánů pro tu příští.

V kariéře získala Venus sedm grandslamových vavřínů, o čtyři méně než Serena, a naposledy vyhrála loni Wimbledon. Sebevědomá Venus ovšem doufá, že další trofeje do její sbírky přibudou. "Bylo by skvělé, kdybych měla všechny poháry a trofeje. Miluji velké tituly," zasnila se.

Venus předpokládá, že společně se Serenou, letošní vítězkou Australian Open a Wimbledonu, budou i za rok stále dominovat velkým turnajům. A to i přesto, že se na okruh famózně vrátila Belgičanka Kim Clijstersová titulem na US Open a znovu se na kurtech objeví i její krajanka a bývalá světová jednička Justine Heninová.

"Trénujeme celý život, byly jsme požehnané talentem a rozhodně se nevzdáváme. Milujeme výhry, nenávidíme porážky a cítíme, že tohle je správná kombinace, která nás udrží na vrcholu," uvedla Venus.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
no ty můžeš tak dominovat leda z bičem v ruce !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus zase perlí. Jak může ještě před začátkem sezony 2010, která naskýtá ještě větší množství kvalitních tenistek, než ta letošní, říct něco takového? Paříž ovládne těžko, pokud bude Justine zpět, ale ještě dalších 7 hráček hraje na antuce lépe, než Venus (Dinara, Elena, Jelena, Kim, Ana, Serena, Světlana). Jediný turnaj, na kterém se dá v poslední době Venus věřit, je Wimbledon, ale ten má do příští sezony rezervovaný Justine.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Loni v létě Mauresmo prohlásila, že chce znovu být jedničkou. A jak to dopadlo. Jejich nejlepší časy jsou už pryč. Věřil bych ale tomu, že pokud neskončí a budou mít motivaci, tituly v deblu můžou spolu sbírat aspoň do 33. Grandslamové tituly v singlu ale už brzo budou brát jiné tenistky. Šance na výhru má Venuše ve Wimbledonu, jinde to už moc slavné nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
A věta o počtu vavřínů obou sestřiček je chybná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ma svoj vek lepsia uz nebude mozno vyhra v buducnosti este jeden Wimbledon ci Us open ale to je vsetko
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist