Venus kvůli zranění kolena odřekla účast v Cincinnati

7. 8. 2010, 12:06
Aktuality 2
Americká tenistka Venus Williamsová odřekla účast na turnaji v Cinicinnati, který je na programu příští týden. Důvodem jsou bolesti kolena, které začala pociťovat od minulého týdne po návratu k tréninku. Zranění do prestižní soutěže nepustí ani světovou jedničku Serenu Williamsovou, Heninovou nebo Martinezovou.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Bývalá světová jednička se divákům naposledy představila při Wimbledonu, kde vypadla ve čtvrtfinále. "Lékaři a fyzioterapeut mi doporučili počkat se zápasy do doby, až bolest odezní," oznámila třicetiletá tenistka.

Štědře dotovaný turnaj vynechá také její mladší sestra Serena, jež musela na operaci pravého chodidla. I tak ale bude v pavouku dvouhry zbylých osm hráček elitní desítky. Z druhé desítky budou chybět zraněné Justine Heninová z Belgie a Španělka Maria Jose Martinezová.

Roli obhájkyně a první nasazené bude plnit Srbka Jelena Jankovičová, která však v posledních týdnech laboruje se zraněným kotníkem.

Z českých hráček se představí Lucie Šafářová, z kvalifikace může postoupit ještě Lucie Hradecká. Ta však v létě hrála jen na antuce, na rychlém povrchu prohrála všech šest duelů. Na úvod ji čeká Chorvatka Karolina Špremová, které letos podlehla v hale v Memphisu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Al Jazeera Sport 2, satelit 7 stupňů západně, frekvence 12284 MHz, symbolrate 27500, polarizace V.
Od 19:00
Reagovat
smazaný uživatel
Super Tennis, satelit 13 stupňů východně, frekvence 11179 MHz, symbolrate 27500, polarizace H.
Od 13:30 Li - Zakopalová
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist