Ve čtvrtfinále už Kvitová neuspěla, prohrála s Šarapovovou

25. 3. 2014, 20:11
Aktuality 292
WTA MIAMI - Petra Kvitová ukončila své nejlepší vystoupení na turnaji v Miami ve čtvrtfinále. Dnes v něm nestačila na finalistku posledních tří ročníků Rusku Marii Šarapovovou, proti které v prvním setu neudržela náskok brejku a prohrála 5-7 1-6.
Petra Kvitová (@ sonyopentennis.com)

Petře Kvitové se v Miami nikdy nedařilo. Jejím maximem ze šesti dosavadních startů bylo třetí kolo, letos však svůj nejlepší výsledek hned dvakrát vylepšila a došla do čtvrtfinále. V něm dnes narazila na Marii Šarapovovou, proti Rusce ale na včerejší jízdu proti Ivanovičové, kterou porazila 3-6 6-0 6-0, nenavázala a turnaj pro ni skončil.

Dnešní zápas přitom rozehrála Kvitová výborně, hned v první hře vzala soupeřce čistou hrou servis. Ruska se ale postupně zlepšovala a její agresivní hra dělala čtyřiadvacetileté rodačce z Fulneku problémy. O výhodu brejku Češka přišla v osmé hře.

Za stavu 5-5 v prvním setu byl zápas na pár minut přerušen kvůli dešťové přeháňce a po pauze Kvitová vypadla z role. Po návratu na kurt prohrála sedm her v řadě, a i když kanára ve druhém setu odvrátila, po hodině a půl odešla do šaten s porážkou 5-7 1-6.



Světová osmička Kvitová, jež se v pondělním vydání žebříčku posune o jednu, nebo i dvě příčky, dnes spáchala 30 nevynucených chyb a zahrála 21 vítězných úderů.

S někdejší světovou jedničkou Šarapovovou, kterou před třemi lety porazila ve finále Wimbledonu, se Kvitová utkala poprvé po dvou letech a prohrála s ní popáté ze sedmi zápasů a počtvrté za sebou.

Šestadvacetiletá Šarapovová turnaj v Miami ještě nikdy nevyhrála, ale v posledních třech letech a celkově už pětkrát byla ve finále. O další se ve čtvrtek utká buď se šestinásobnou vítězkou Serenou Williamsovou, se kterou prohrála už 14 vzájemných duelů v řadě. V celkové bilanci Ruska prohrává 2-15 a na kurtech v Miami 0-3.

Williamsová si ve čtrvtfinále poradila bez ztráty podání a za pomoci 27 winnerú (zároveň zahrála 17 nevynucených chyb) hladce 6-2 6-2 s Němkou Angelique Kerberovou, kterou porazila počtvrté v pátém vzájemném střetnutí. Dvaatřicetiletá Američanka v Key Biscayne vyhrála už 65. zápasů.

O druhé semifinálové dvojici se rozhodne až ve středu, kdy se utkají Polka Agnieszka Radwaňská se Slovenkou Dominikou Cibulkovou a Číňanka Na Li s Dánkou Caroline Wozniackou.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 5.427.105 dolarů)
úterní výsledky (25. 03. 2014)
Dvouhra - čtvrtfinále:
Šarapovová (4-Rus.) - Kvitová (8-ČR) 7-5 6-1
S. Williamsová (1-USA) - Kerberová (5-Něm.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

292
Přidat komentář
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po včerejších dvou odehraných čtvrtfinálových zápasech v Miami.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka je v Miami stále ještě ve hře a může tam ještě získat další body:

1. Williams, S. 12050 (+7680) *
2. Li 7150 (+2780) *
3. Radwanska, A. 5980 (+1610) *
4. Azarenka 5441 (+1071)
5. Halep 4695 (+325)
---------------------------------------
6. Kvitová 4370
---------------------------------------
7. Kerber 4185 (-185)
8. Jankovic 4150 (-220)
9. Sharapova 3961 (-409) *
10. Errani 3645 (-725)
11. Cibulkova 3545 (-825) *
12. Pennetta 3270 (-1100)
13. Ivanovic 3120 (-1250)
14. Wozniacki 2740 (-1630) *
15. Lisicki 2720 (-1650)
16. Vinci 2685 (-1685)
17. Suarez Navarro 2660 (-1710)
18. Stephens 2550 (-1820)
19. Stosur 2485 (-1885)
20. Bouchard 2445 (-1925)
...

Petra Kvitová se v průběžným žebříčku posunula na šestý místo.
Předstihnout jí ještě může Sharapova pokud v Miami získá titul. Petra má ale naštěstí mocnou spojenkyni v Sereně přes kterou bude muset Sharapova na cestě do finále přejít. Doufám, že Serena udělá se Sharapovovou krátkej proces a pomůže Petře podobně jako to už udělala v zápase s Kerberovou ...
Cibulková a Wozniacká už Petru v Miami předstihnout nemůžou, ale můžou se na ní nebezpečně dotáhnout. Budu proto velice rád pokud v dnešních čtvrtfinálovejch zápasech vyhrajou Aga Radwanská a Li Na - Petře by to hodně pomohlo do dalších měsíců ...

Na čele žebříčku v Miami k žádným změnám nedojde. Pozice Sereny jako jedničky je neotřesitelná, nic se nezmění ani na druhým místě Li Na a třetím Agy ...

Z elitní osmičky vypadla Sharapovová, která k návratu do ní potřebuje v Miami postoupit do finále. Los jí přitom moc nepřál, protože v semifinále narazí na Serenu ...

Cibulková se letos dere nezadržitelně nahoru a pokud se v Miami dostane do semifinále posune se už do první desítky ze který by vystrnadila Erraniovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem tady v posledních hodinách napsal hodně příspěvků, ale pořád jsem se ještě nedostal k tomu podstatnému - abych pořádně zhodnotil tento zápas. Tak teď je čas, abych to napravil. :)

Začátek zápasu nebyl pro Mashu vůbec dobrý, když prohrála prvních sedm fiftýnů. V prvním gemu to znamenalo brejk, na který se Petra ani moc nenadřela. Nejdřív dala Petra prasátko, pak Masha UE a DF. Rázem z toho byly tři brejkboly a Petra využila hned ten první - 0:1. Musím říct, že mě docela vomejvali. Před zápasem jsem tady psal, že Masha si nesmí nechat utéct začátek a ona hned v prvním gemu prohraje servis čistou hrou. To člověk neví, jestli se má smát nebo brečet. :D Taky druhý gem se pro Mashu nevyvíjel dobře. Začala těsným autem a za stavu 0-30 udělala lacinou chybu. Petra ale svými chybami ztratila vedení 40-0, ale pak si vypracovala čtvrtý gembol, který proměnila esem. V dalším průběhu to ale Masha naštěstí nenechala dojít tak daleko, jako proti Kirsten. Už ve třetím gemu se jí celkem začalo dařit na podání a snížila na 1:2. Ve čtvrtém gemu sice Masha dala jeden skvělý return, ale Petře to tam skvěle padalo (měla tam jeden neskutečný winner) a podání si udržela. V pátém gemu začala Masha winnerem na síti a tuto (čistou) hru zakončila esem - 2:3. V šestém gemu sice Masha po přesném returnu vedla 30-15, ale pak dala return do sítě a následně další UE. Petra však na první gembol zahrála dvojchybu. Při první shodě dala Petra winner, ale Masha odvrátila druhý gembol skvělým returnem. Poté následoval aut Petry a první brejkbol pro Mashu, jenže Petra ho odvrátila dobrým servisem a dalším získala výhodu. Dlouhý šestý gem ale i nadále pokračoval Masha měla po těsném autu Petry druhý brejkbol. Petra ho však odvrátila esem přesně na kříž a dalšími dvěma skvělými servisy uhrála gem - 2:4.
Reagovat
smazaný uživatel
V sedmém gemu začala Petra velmi šťastným prasátkem a za stavu 15-15 zahrála winner. Pak ale Petra udělala UE, následoval winner Mashy a snížení na 3:4. Dostáváme se k důležitému osmému gemu. Hned při prvním fiftýnu jsem si původně myslel, že se Masha neskutečně vypořádala s prasátkem Petry, ale opakovaný záběr ukázal, že to byl dvojdopad. Nikdo (včetně rozhodčí, Petry a myslím si, že ani Masha to nevěděla) si toho však nevšiml a tak šel fiftýn na stranu Mashy. Zároveň bych taky zmínil, že i po tom vráceném míčku po dvojdopadu měla Petra skvěle rozehranou výměnu, čehož ale nevyužila. Petra tedy první fiftýn nesprávně ztratila, ale poté otočila na 30-15 skvělým servisem a winnerem. Za tohoto stavu však udělala dvojchybu (proč nikdo nehledá příčinu ztraceného servisu třeba v tom?). Pak následoval skvělý winner Mashy, která měla brejkbol. Proti němu zahrála Petra nevynucenou chybu - brejk Mashy a srovnáno na 4:4. Masha pak v devátém gemu potvrdila brejk, i když Masha taky za stavu 30-15 udělala dvojchybu. Pak ale Petra nevrátila do kurtu dva returny a po krátké přestávce šla podávat na záchranu v 1. setu. Po devátém gemu přišel za Petrou trenér Kotyza a úvod jejich konverzace tady byl již zmiňován. :D Kotyza: "Máš s něčim problém?" Petra: "Nevím." Nejpodstatnější věta při Kotyzově návštěvě na kurtu ale byla asi tahle: "Většinou vyhodíš hned první míč po servisu."
Reagovat
smazaný uživatel
Poté tedy následoval desátý gem, ve kterém to bylo o chybách. Masha udělala čtyři, Petra jenom jednu, takže Petra srovnala na 5:5. Po desátém gemu přišla krátká přestávka kvůli dešťové přeháňce. Pak se znovu začalo hrát a po chybách na obou stranách byl stav 30-30. Rozhodčí potom zase nakázala, aby sběrači utřeli lajny. Trochu jsem měl obavy, aby to Mashu nerozhodilo (myslím si, že taková přerušení jsou vždycky horší pro hráčku na servisu). Masha v tom gemu nakonec čelila brejkbolu, ten ale odvrátila skvělým prvním servisem a svůj druhý gembol proměnila díky winneru po dlouhé výměně - 6:5. Nigel Sears (bývalý trenér Any Ivanovic), který spolukomentoval přenos na BT Sport 2, poté o Mashe řekl: "She starts every single point with the clean sheet." Myslím, že to přesně sedí. :) Následoval jedenáctý gem, který byl nakonec v 1. setu rozhodující. Petra šla podruhé v zápase podávat na záchranu 1. setu, ale tentokrát se jí to nepovedlo. Tuto hru začala dvojchybou, poté přišel skvělý return Mashy a vynucená chyba Petry. Masha měla za stavu 40-0 tři brejkboly/setboly a hned ten první využila. První set tedy Masha získala poměrem 7:5. :) Zajímavé je, že ve statistikách 1. setu měla Petra příznivější poměr mezi winnery a nevynucenými chybami (Masha 7 W, 18 UE; Petra 14 W, 19 UE). Ale asi to měla Masha lépe rozložené do jednotlivých gemů, anebo prostě rozhodly vynucené chyby...
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set už byl podstatně kratší a taky jsem o něm při svých poznámkách popsal daleko míň. :D První gem začal winnerem Mashy, pak ale dala Petra dva skvělé returny proti druhém podání. Za stavu 15-30 uhrála Masha trochu šťastný fiftýn po nečistě trefeném úderu. Pak měla Masha po skvěle doběhnutém kraťasu gembol, který využila - 1:0. Druhý gem rozhodly hlavně dvě chyby, které Petra udělala za stavu 15-15. První brejkbol Mashy sice Petra odvrátila winnerem z forehandu, ale druhý už ne a Masha získala brejk na 2:0. Ve třetím gemu dala Masha při druhém fiftýnu neskutečné eso z druhého podání (nevím, jak může trefit takový úhel :)). Od stavu 30-15 pak Petra udělala dvě chyby a Masha potvrdila brejk. Ve čtvrtém gemu zahrály nejprve obě hráčky winner (Masha z returnu, Petra z forehandu), ale pak byly zase rozhodující dvě chyby Petry. Masha využila hned první brejkbol a vedla už 4:0. V pátém gemu dala Masha za stavu 30-0 famózní winner, který jen těsně líznul čáru. Jenže pak Masha ztratila vedení 40-0 a vzápětí nedala ani čtvrtý gembol. Před pátým gembolem dostala Masha to zmiňované varování kvůli překročení limitu na podání (jak už jsem psal, svou roli v tom sehrál vítr), ale spíš ji to zdravě naštvalo a následně proměnila gembol skvělým winnerem - 5:0. Ve vzduchu už létal kanár a upřímně jsem si ho přál, ale jenom kvůli tomu, že Ana dostala od Petry dva. :D Petra však při svém podání zahrála velmi dobrý gem a čistou hrou aspoň kosmeticky upravila skóre 2. setu. Za stavu 5:1 šla ovšem Masha podávat na vítězství v zápase a to se jí povedlo bez větších problémů. Začala winnerem, poté Petra trefila kiks, pak udělala další UE a Masha měla tři mečboly. První sice ještě po nevynucené chybě nevyužila, ale druhý už ano. Masha a její fanoušci se mohli radovat. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/SSPOmsco/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych to měl nějak krátce shrnout, tak ten úplný začátek měla Masha špatný, pak ale začala hrát lépe a nakonec ten vyrovnaný 1. set vybojovala. To jí určitě povzbudilo do 2. setu, ve kterém už hrála výborně. Dál bych chtěl hodně ocenit Mashy bojovnost a odhodlání. U ní prostě včera nehrozilo, že by se jí stalo něco podobného jako Aně. Osobně si myslím, že je to hodně v povaze těch holek. Masha má podle mě povahu nezlomné bojovnice v každé situaci, naopak Anička je prostě citlivější. Nebo před pár dny jsme si tady psali (s tommrem a Freedomem) o Sloane, že když jí to občas nejde, tak ten zápas taky úplně odevzdá. U ní si právě taky myslím, že je jako člověk prostě hodná a citlivá holka, což přenáší i na kurt. Třeba jsem u ní ještě nikdy neviděl nějaké "taktické rituály" (které se často vyčítají právě Mashe, ale i ostatním hráčkám). Tím ale rozhodně nechci říct, že by Masha byla nějaká "drsoňka". Ona určitě taky dokáže být milá a citlivá, ovšem to si nechává spíš pro Grigora. :) Když je však na kurtu, tak Mashu nezajímá nic jiného, než její výkon a vítězství. To je jeden z hlavních důvodů, proč je Masha špičkovou hráčkou. Ale chtěl bych k tomu říct, že mám holky rád takové, jaké jsou (ať už je to Masha nebo Anička). :) Co se týče Petry a její hry, tak v 1. setu hrála dobře, ale pak šel její výkon hodně dolů a podle jejího výrazu si myslím, že jí trochu chyběly síly. Každopádně letos udělala v Miami svůj zatím nejlepší výsledek v kariéře a určitě se nemá za co stydět. Jsem upřímně rád, že nevyřadila tři moje oblíbené hráčky, protože to už by bylo fakt moc (dvě bohatě stačí). :D Co vám mám povídat, ze včerejšího vítězství Mashy jsem měl opravdu velkou radost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jedna důležitá věc: Jeden fiftýn (po tom dvojdopadu) ten zápas nerozhodl. Svoje už jsem k tomu řekl a když jsem si tady po zápase četl komentáře, tak jsem se nejvíc ztotožnil s janekdou, který napsal: "To je tady jak v Údolí Mokrých Kapesníčků." Můj pocit byl totiž úplně stejný a nejmokřejší kapesníček měl quesh. :D Potom mě taky napadlo, že udělám takovou malou odplatu za to, jak tady Petra Fans psala, že Petra je "katyně Montyho favoritek". Takže teď pro změnu platí (aspoň v Miami): Masha = katyně českých tenistek. :D

Mashu čeká v semifinále zápas proti Sereně a po pravdě nevím, co od toho mám čekat. Serena se v prvních dvou zápasech asi hodně trápila, ale teď naopak hladce porazila Angie, což mě docela překvapilo (přiznám se, že jsem věřil Angie a přál jsem jí to kvůli janekdovi :)). Takže to vypadá, že se Serena asi zase dostává do formy... Masha sice v Miami nepodává nějaké top výkony (dva tříseťáky ze čtyř zápasů), ale v některých fázích zápasu už dokáže hrát taky velmi dobře... Tak uvidíme. Myslím si, že Masha nemá co ztratit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ikdyz jsem vcera fandil Petre, tak rozhodne nemam stejny nazor jako vetsina uzivatelu, ktera vcera prospamovala TP. Rozhodne Masha nevyhrala kvuli tomu dvojdopadu a na Petre nemohl primo ten dvojdopad zanechat zadnou stopu, protoze sama Petra si myslela, ze to Masha regulerne vybrala. Kdyby si myslela, ze to byl dvojdopad tak by rozhodne rekla svuj nazor rozhodci. Samozrejme rozhodci to mela videt a bod byt pro Petru ale nestalo se tak. Jedine, co mohlu Petru rozhodit, ze Masha ?dobehla? skoro ztraceny (jak se ze zaznamu ukazalo ztraceny) mic. Masha po vetsinu zapasu byla lepsi tenistka a vyhrala zaslouzene. Petra hrala moc dobre ze zacatku ale nastolene tempo ji nevydrzelo a postupem casu (asi i kvuli unave) zacala ztracet s Mashou krok, ktera se naopak zacala lepsit.
Reagovat
pepin
Je vidět, že jsi nic nepochopil a tak se dál kochej svými výtvory, ale aspon jsi si udělal obrázek kolik lidí to zajímá. Vím, Tobě to vychází čím dál více, v podstatě jsi se uzavřel do své ulity nepostradatelnosti. Nic více již k tomu, jen jedno staré české přísloví říká "Bav se s v.... o sobotě, když jej v pátek zabijí".
Reagovat
PetaM
Viděl někdo z vás vůbec tu výměnu s tím dvojdopadem??? Petra ihned po tom, co zahrála míček do sítě, zvedala ruku a něco říkala umpirové (a určitě to nebylo o tom, jestli ten volej byl out nebo ne, protože byl jasně in). Ona to zřejmě viděla. A kromě kamer byla asi jediná.
Reagovat
PetaM
Bohužel se nedohadovala. Umpirová jí určitě řekla, že to bylo v pohodě, Petra sklopila hlavu a hrála dál - no jo, není jako Tomáš, ten se hádá pořád :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Buď tak hodný a přečti si celé vlákno, které začíná VIS v 08:52. Hlavně bych upozornil na závěr mojí první reakce, ale radši si to přečti celé... Já už taky nemám náladu ti něco vysvětlovat, protože se spolu nikdy neshodneme. To už tak někdy bývá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to viděl tak, že po tom dvojdopadu obě hráčky pokračovaly ve výměně, kterou nakonec získala Masha... Co bylo dál, to nevím, protože pak už ukazovaly jenom opakované záběry toho dvojdopadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, fotbaliste pri autu take zvedaji ruce, ikdyz si mysli (nebo dokonce vi), ze nemaji pravdu a kdyz rozhodci ukaze na druhou stranu, tak bezi zpatky do pole...
Reagovat
PetaM
Někdy je lepší prostě držet pusu a nerozhazovat se ještě více, než je třeba ... :D
Reagovat
Fandina
PetaM ... tak samozřejmě, že lid si žádá skromné a pohodové hrdiny, ale na druhou stranu, když vím, že to tak bylo, tak mě nemůže nic vyvést z míry, tedy podle mě.
Reagovat
VlS
Jeden míček může ovlivnit průběh zápasu, ale to je problém toho, kdo se jím nechá rozhodit. Nevěřím, že by Marie o dvoudopadu nevěděla, to by ho nemohla trefit, protože by se nemohla dívat. Nevím kolik tenistek by samo řeklo, že tam byl dvoudopad a že bod má soupeřka, moc jich nepodezírám, od toho tam je rozhodčí a ta byla slabá, ale ani ona to Petře neprohrála. Petra si to prohrála sama.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=2aIxdKmVjVo&feature=youtu.be&t=5m26s

Tady je ta výměna.. Petra fakt trošku zvedla ruku a koukala na rozhodčí, ale ani teda neprotestovala..

Já si přeji aby tu sérii tich porážek se Serenou ukončila, tak proč ne tady? :-)) I když ta její hra není pořád optimální, tak ale ve 2. setu hrála včera Maria dobře..
Reagovat
Karolko2
Souhlasím,ze jeden míček zápasy nerozhodne,dle mého Petře šlo hodně na nervy,ta jak Marfuša zdržuje a jak ten zápasy nemá rytmus,bohužel nechala si tuhle hru diktovat, místo toh,aby se snažila diktovat svou hru a své tempo a na tom by měla hodně zapracovat.Rici si já jsem Petra , já jsem ta,která té porazila na Wimbledonu a hrát se bude podle mých not a klidně si i stěžovat u rozhodčí.Je asi těžké se to naučit a byla jsem vždy proti názorům v diskuzi,ze by ji měla začít pomáhat třeba Martina,ale začínám si myslet,že Kotyza ji určitě připraví takticky dobře,když přijde k lavičce a říká ji,co ma hrát,tak to ma hlavu a patu,ale to co je v hlavě Petry asi změnit nemůže.
Reagovat
PetaM
Tak je to rozdíl, kdyby Petra vedla při vlastním podání 40:0, silně pochybuju, že by se Máša tak snažila a navíc, jeden míček už by Petra nějak dala :D Ale 30:40 je pro psychiku Máši velký impuls, že má naději :D Ale to je jenom kdyby :D Prohrála no. Škoda, že ne po fairplay ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra musí okamžitě to její zdržování reklamovat a pořád opakovaně, vždyť je to nechutné. A jak Brož podotkl, když vyhrála Wimbledon, tak u toho taky neřvala jak kráva!
Reagovat
gedzitka
Kriste pane, co tam ta Kristýna po prvním setu dělala? Doufám, že tam nehrálo roli nějaké zranění.
Gratulace Katce.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem příjemně překvapený, jak to Katka otočila. :) Dneska ještě mají holky nastoupit ke společnému deblu proti dvojici Barrois/Danilidou. Tak uvidíme...
Reagovat
tommr
Kristýna (a stejně tak Karolína) má občas tendenci úplně se na zápas vyfláknout když se jí z nějakýho důvodu přestane dařit. Nic jinýho bych v tom nehledal ... :)
Škoda je, že na sebe musely s Katkou narazit tak brzo. Jsem zvědavej jak se to promítne do jejich společnýho debla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď koukám, že Barrois/Danilidou postoupily bez boje. Takže tam asi opravdu bylo nějaké zranění Kristýny... Uvidíme, co k tomu Katka napíše na FB. :)
Reagovat
tommr
tak to nevypadá moc dobře - bud se Kristýna opravdu nějak zranila nebo se při tom zápase s Katkou rozhádaly. Jinej důvod proč by měly předčasně končit mě nenapadá ... :(
Reagovat
VlS
Souhlas, jen Na Li vidím jako favoritku
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm.
...jejich h2h 3:3, celkem dost vyrovanane, a vlastne vse na hardu.

Aby to nedopadlo jak minuly rok v Japonsku...
....tak ja budu radeji za Nalinku, ale znas to...jak to casto chodi;)
Reagovat
lars
Prilis strucny komentar k Sarapov- Kvitova !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jen počkej, já už pracuju na "nestručném"... :D
Reagovat
smazaný uživatel
tommra a Masenu a to tak ze moc :P
Reagovat
smazaný uživatel
a ja nemam rad drstkovou polevku...a to tak, ze moc :)P
Reagovat
a.magerova
Já klidně dršťkovou polévku sním, ale nesmí tam ty dršťky být, řeším to tak, že si polévku naleju přes cedník ;-)

tommr se konečně naučil dělat žebříčky dle mého gusta, pokud se mu podaří "propočítat" Rogera na 1.místo, tak ho budu uctívat :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To samé, a taky mám rád svíčkovou bez svíčkové.
Reagovat
Fandina
tommr už jiný nebude, já jsem se ze začátku také pořád divila, proč předem avizuje třeba Petry horší výsledky, ale on to tak vidí a proto to tu napíšeš. Já to mám opačně, já jí přeji a myslím si, že má na víc než předvádí, tak jí tak jak on nepodceňuji. Ale jinak je tommr dobý přispívatel, jeho si vždycky přečtu ráda, i kdaž jak jsem psala s ním většinou nesouhlasím v předpovědích, ale jinak je v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Magerka: Tak pres cednik to dam taky :D))) Ale sam dobrovolne bych si to nedopral...

Ano potvrzuji, konecne tommr odvadi slusnou praci, Isnera mne dostal do desitky...;))) Ale pokud propocita Fedexe na 1.misto, tak uctivat ho rozhodne nebudu...;D)
---
Janekda: Ano, svickovou dam take pouze bez svickove;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, ja jsem na nej silne alergicka a jeho prispevky me rusi od pohody na tomto serveru. A to pritom kazdy den beru prasek proti alergii a nepomaha to ;). Online zebricky jsou na x jinych strankach, takze si je ctu prubezne tam a jsem spokojena. Jeho predpovedi a hodnoceni jsou prehnane pesimisticky, ten chlap neni nikdy spokojenej.
To uz si prectu radeji montyho slohy a proc ne. Nikoho prehnane nekritizuje a to ani sve favoritky kdyz prohrajou a pusobi to obecne mnohem prijemnejsim dojmem, jediny, co me na montym mrzi je, ze nefandi Petre, resp. neni v jeho staji....
Reagovat
Fandina
anajma, já vím, já mám také raději fandění montyho stylu i co se týká pozápasových shrnutí. Pesimistické vize tommra mi jsou cizí, ale já ty jeho příspěvky už tak neprožívám, někdy zareaguji, když vyloženě nesouhlasím, ale to je spíš věcně, ne co se týká jeho stylu psaní, tam to neřeším, protože je to jeho právo napsat tu co chce. Ale takový podobný, hodně optimistický přispívatel co se týká Petry, jako je monty, který rozsáhle píše tu opravdu není. Ale zase je tu dosta takových, který hodně fandí a napíší to stručněji.
Reagovat
Fandina
oprava ... dost takových, kteří hodně fandí ... sorry
Reagovat
smazaný uživatel
;DDD)))
Tak do pohody i bez tommra ma tenhle portal fakt daleko, ta je tu dost upozadena, a pochopitelne tommrem to nebude... krom toho ji ted sama, tu tvou oslavovanou pohodu tak nejak posilas do nikam...

V zivote to bude vzdy nejak takhle..., plus, minus...dve tvare pohledu...
http://www.youtube.com/watch?v=eKLIhsA4TAo

To, co pises, je dost osobni s emocionalnim zatizenim...a nema to nic spolecneho ani s pohodou na TP, ani s tenisem, a ani vlastne nakonec s prispevkem...
Reagovat
a.magerova
Pohoda a tenisportal nebo pohoda na tenisportálu?!!!!
To přece nejde dát ani do jedné věty, natož dohromady myšlenkově.
Pohodu bych hledala u zurčícího potůčku a né tady, kde to běsní pesimismem, optimismem, fanděním, nefanděním, alergií na někoho, náklonností k někomu, nutkavou potřebou usměrňovat davy, nutkavou potřebou šít do davů atd. atd. atd.
Reagovat
Fandina
Vlk ... každý příspěvek vypovídá o pisateli, i ten tvůj, vypovídal o potřebě sdělit, že ten můj podle tebe není v pohodě a zaútočil si.
Reagovat
a.magerova
Dodatek: to je totéž, jako bych chtěla zažít pohodu na Bazalech, kde proti sobě nastoupí Baník a Sparta a do hlediště zasednou i polští fanoušci :-/
Reagovat
Fandina
Jestli pohodou myslíte na můj příspěvek co se týká tommra, tak to bylo myšleno tak, že u mě je tommr v pohodě co se týká čtení příspěvků toho nicka. Vím co od něj mám čekat a proto v pohodě.
Reagovat
Fandina
Pohoda může být i na fotbalovém zápase, i když fandím jako o život a všechno křičí. I tam se mohu cítit v pohodě, když mi to vyhovuje.
Reagovat
a.magerova
No nějak se v tom ztrácím, máte na mysli svíčkovou (omáčku) bez svíčkové (maso) nebo svíčkovou (maso) bez svíčkové (omáčky) nebo je tam ještě nějaký jiný skrytý význam?
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak! Vystihlas to úplně přesně, obě varianty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja pochopitelne nemyslel vubec tvuj prispevek;D))))
Byla to reakce vys... nenapsal jsem ten nick do hlavicky...obcas na to zapominam...to vyplnovat...

Ale o utoceni tady rec opravdu nemuze byt...taky to asi beres moc emocionalne...

Rozhodne spis souhlasim, ze pohodu spis hledat u potucku...v peknem lese...tady asi ne...
Reagovat
a.magerova
No jen aby.... začínám cítit nepohodu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Napis si do me osobni karty (v ramci te kartoteky;)
Vlk > tema jidlo > svickovou rozhodne nebrat
..;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
on tě gigin a spol do té pohody zase dostane
Reagovat
Fandina
Tak to s tebou souhlasím, že pohoda jako taková je spíš spojena s klidem a ten je zase spojován s lesem a ten zurčící potůček tam ani moc být nemusí a to je spíš pohoda spojená se stavem těla a okolí, nicméně tady byla myšlena pohoda klid duše při čtení příspěvků, které už očekávám jak asi budou vypadat.
Reagovat
a.magerova
Taky jsem to napsala všeobecně, protože si myslím, že už z principu tady pohoda dlouhodobě být nemůže, je tu hodně fandů, kteří fandí hodně tenistům... prostě zákon akce a reakce..... někdo vyhraje, někdo prohraje, někomu se daří, jinému se nedaří a proto i zde se ty nálady z výkonů jednotlivých tenistů musí nějak odrazit.
Reagovat
a.magerova
Jj gigin a spol. to je ta správná terapie na pohodu.
Reagovat
a.magerova
Dopsáno: dršťková a svíčková - FUJ (ale nesmí to vidět moje mamka, protože ta razí zásadu, že na jídlo se fuj nikdy neříká!!!)
Reagovat
Fandina
O tom není sporu, že na TP, který je tematickým diskusním forem, závislým na výsledcích tenistů a různých změnách nebude klid, ale živo.
Reagovat
smazaný uživatel
...tak to je vicemene jasny...plus minus, nejlepe bez oplzlych vulgarizmu...(to je asi nejvetsi bolest anonymni plkacky)

...ikdyz cist si tu ty dlouhosahle expertyzy na tema jestli monty dvacet petka ano, ci ne, jestli blog...nebo rozdelovat do 50 prispevku...zacina byt celkem ujete;D)))

ale i to se da vpoho zmaknout, tim koleckem na myssce...;D) Mne z toho stacilo par vet (vzalo to par sekund), a jsem to v klidu, a bez nejakych nervu prerolloval...
Reagovat
smazaný uživatel
Zadam opravu v archivu...

FUJ nerikam...

...ja se zeptam, jestli by tam nebylo neco jineho...
...a mam na to i rychou reakci..."te vidim jednou za uhersky rok, a ty si budes jeste vymyslat...tak aspon tu omacku s knedlikem..."

;D)
Reagovat
smazaný uživatel
lidi, ja uz vas nesleduju...nejak to plyne kolem me....pohoda proste je, ze me tu nic nedrazdi, nic jineho me tak nedrazdi jako tommr a kdyz vidim nejakou nezajimavou nebo bojovnou debatu o tom, kdo ma pravdu a kdo je nechytry apod. tak toproste nectu a je pohoda ;). Ja uz fakt neresim kdejakou pytlovinu, jen ten tommr me proste tady drazdi no....
Reagovat
a.magerova
OK už pro svůj klid to FUJ mažu, co kdyby mamka okem zahlédla.
Mamka taky říká: "Doma jez co máš a u cizích co Ti dají a nenimrej se v tom!"
Reagovat
a.magerova
Pro mě je pohoda, když se Rogerovi daří a "nějaké tady cokoli" mě z té pohody nedostane ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, ale znáš to, někdy člověk vstane zadkem a vytočí ho něco, aniž by to měl v plánu :) S tommrem to mám stejné, proto radši nereaguju, jen doufám, že takýchto "fanoušků" není moc :D
Reagovat
Fandina
Já ti také rozumím, dřív mě tommr také vytáčel, ale už jeho příspěvky neřeším, jen někdy když je tam něco zajímavého věcně, tak se ozvu, ale jeho předpovědi, jeho kritiky už jdou mimo mě.
Reagovat
smazaný uživatel
...
Cibule > Aga
Andy >= Djoker
Caro =< Li
Roger >= Kei
Reagovat
kada.tom
včera mi tipy docela vyšly, takže já pro dnešek tipuji:

Cibulková < Aga
Andy > Djokovič
Wozniacki < Li
Federer < Nishikori
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz jsi u Agy jako jedine nedal rovnase tak predpokladas, ze dostane nakladacku? :-)

Andy > Djoker
Fedex > Samuraj
Li > Caro
Reagovat
smazaný uživatel
ani ne...;)
Jen ze spis prohraje. Myslim, ze jeste zafunguje akce AO. Tyhle typy hracek Aga nemusi. Ale je to jen tip.;)

Jeste dost jsem uvazoval o Karoline s NaLi...Karoline se dari, a klidne muze prekvapit. Ale nakonec jsem to dal spis na jistotu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak nemusi. Takovych typu jako je Dominika na okruhu lita hodne, takze Aga uz vi, ze si s nima hodne zabeha. Kazdopadne take favorizuji Domcu ale nemyslim si, ze to bude vypadat jako na AO (pokud se neprojevi Agy zranene koleno) a ten AO zapas beru s velkou rezervou. Tam Aga zahrala hluboko pod svoji uroven. Trosku mi tam prisla jako Petra (s Vikou mela den a s Domcou noc :-D). Kazdopadne dneska krome Agy se jednoznacne tesim na Muru s Djokerem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neco odtipovat musis;) Na tom to stoji;) Je to jen takova "hra";) Nakonec tenis je take jen hra...

Ale nejsem si uz jisty s tim, ze takovych hracek jak Cibulkova beha hodne na kurtech. Uz ten rozdil jejiho stylu servisu vuci jinym je markantni....ale asi jsi myslel obecne nejakym stylem hry...predpokladam. No ono svihnout poradne do mice neni podle mne jedinym meritkem. Takova Karolina, do toho take slusne prala...ale jednou se musela utavit, i diky tomu, ze to hrala hodne za lajnou. Asi mas na mysli tohle. Nebo treba Angie... Ale porad je tam rozdil, aspon podle mne v tom, jak si dokaze hracka naslapnout vic do kurtu. ..Cibulkova toho dokaze nekdy dobre vyuzit...no ale neni kazdy den stejny...ale i tak tolik zase Aze neverim. Vcera mne psal take janekda, ze Angie ma na to Serenu potrapit... jenze proste dopadlo to presne tak, jaky je rozdil mezi temi hrackami. Angie "dva" udery... co jako cekat nez jasnou zalezitost...to by Serena musela byt v hroznem stavu...a to je asi ten rozdil. Cibule proste nema jen "dva" udery, na ktere si skvele nakrokuje...Cibule si dokaze ten utok fakt pripravit... zahraje ti pekne technicky FH zkraceny mic ven z kurtu, vyslapne si hloubejc do kurtu a posle prohoz, ktery ti nestihne ani behava Angie...OK, tohle jeste se da predvidat, a nemusis ji to strkat krizem, ale po lajne...tohle si Aga pohlidat muze...jenze na BH Cibule dokaze hrat tak, ze ty nevis do posledni chvile, jestli ti to pujde krizem, nebo po lajne...

Suma sumarum mne proste vychazi, ze tolik jak Cibule zase hracek po tech dvorcich nebeha... tady je treba priznat, ze v jeji hre je videt progres...na utocnou hracku, ktera do toho uz jen tak nebusi, a proto ji opravdu davam vetsi sance... no jestli jde o Agu, tak bude muset hrat vic utocne. Nebat se i zkratit, pritahnout si ji na it atd. Na tomhle molitanu si myslim, ze Aga to riskovat nebude...je to predpoklad...;) Uvidime v realu;)
Reagovat
smazaný uživatel
S tim kurzem ti to ale nějak nevyšlo. Čekal jsem, čekal a čekal a kurz na Angie stoupal :(

S tím Keiem bych byl opatrný. Myslíš, že zvládne Feďu po včerejším zápase s Ferrerem? Já myslí, že dostane nakládačku, ač mu fandím. Nejen podle těch zranění mi Kei připomíná Rosického :)))

Jináč eště, že nejedu naostro, páč bych prohrál i kalhoty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak myslel jsem hlavne natlakovy styl. Pokud bych mel ji srovnat i tim servisem k nejake hracce, tak mi prijdou docela podobne styly Domci a Any. Ta kolikrat ma take spatny servis (diky spatnemu nadhazovani micku, coz docela v profi tenisu nechapu) a nekdy dobry.

Tak pokud nehraje Serena svoje nej nebo aspon svuj lepsi prumer, tak by Angie rozhodne mela sanci. Treba zrovna Aga, ktera ma s Angie docela srovnatelnou obrannou hru, ji docela dost potrapila loni v Torontu. Treba ale rict, ze tam mela docela formu a hlavne hrala hodne aktivne. Taky mezi Angie a Agou je teda spoustu rozdilu ale myslim si, ze Serenu muze potrapit spoustu hracek za toho predpokladu, ktery jsem napsal. Samozrejme jak pises, zalezi prave na tom danem zapasu jak obe zahraji. Serena bude vzdy favoritka.

Na Cibuli je videt hodne znatelny progres uz od puli lonskeho roku. Myslim si, ze hlavne po takticke strance. Treba v IW proti Petre hlavne nechala hrat Petru a jen ji rozdelovala mice do stran a Petra samozrejme se svym pohybem mela spatny timing a z toho pramenily chyby. Prave tomu, ze Aga bude hodne aktivni moc neverim. Co jsem ji videl v zapase s Vesninou, tak nesla ani jednou dobrovolne na sit, pokazde musel prijit kratsi uder aby tam vlezla. I pojhyb nemela moc dobry, takze to koleno bylo znat. Zapas se Svitolinou bohuzel nebyl k videbni, takze nemuzu soudit jak hrala v OF. Ja uz jsem se na zacatku turnaje priklanel k tomu, aby odstoupila z turnaje. Myslim si, ze po AO a s tim kolenem Agy, je tedkon vyrazna favoritka Domca, ale jak je znamo, rozhodne se to az na kurtu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, je treba vice zapracovat na marketingu a vlivu na pohyb kursu...;D)))

Kei > tak ja tipuji, ze po vyrovnanem zapase prohraje... si myslim, ze Fedex to jen tak neudela...ale kdo vi...
Ten tip na Keie je o patro niz...;)

Dnes by jsi mel zkusit Karolinu;) ale nevim jak je to atraktivni...
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, ani se nekoukám na kurzy. Jo, je příliš nízko na Keie. Souhlas s typem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si nevsiml, zeby Angie mela nejaky ten natlakovy styl... vyuziva jen udery, ktere dostava...aspon mne se tak jevi...

Na servisu se asi neshodnem uz vubec, s Anou se to totiz srovnat ani neda...ale ti je suma fuk.;)
Reagovat
smazaný uživatel
*ale je to asi nakonec suma fuk...jsem chtel napsat;)
Reagovat
smazaný uživatel
a ja jsem ji srovnaval s Cibuli prece :-D Ne s Angie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, to jsem se asi ztratil v prekladu;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Na toto: Ale nejsem si uz jisty s tim, ze takovych hracek jak Cibulkova beha hodne na kurtech. Uz ten rozdil jejiho stylu servisu vuci jinym je markantni....ale asi jsi myslel obecne nejakym stylem hry...predpokladam.

Jsem reagoval timto: Mno tak myslel jsem hlavne natlakovy styl. Pokud bych mel ji srovnat i tim servisem k nejake hracce, tak mi prijdou docela podobne styly Domci a Any. Ta kolikrat ma take spatny servis (diky spatnemu nadhazovani micku, coz docela v profi tenisu nechapu) a nekdy dobry.

:-)

Teprve pak jsem odpovidal na ten zapas (jestli Angie muze potrapit Serenu) Angie se Serenou.
A mels pravdu, nemyslel jsem primo styl servisu jako spise ucinnost servisu v kombinaci se stylem hry Any a Domci.
Reagovat
smazaný uživatel
joooo ucinnost...;)
Mne se to zdalo podezrele. Ale Cibulka moc vysoka neni, musi to servirovat asi jinak...tam ma Anicka asi vyhodu...trochu...teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne hlavne slo o to, ze Domina, kdyz si nadhazuje micek, tak jde na to dost z niskeho podrepu...teda...a to moc casto nevidim... musi to byt asi hodne narocne, na cely proces servirovani...

Ale az tolik hracek neznam...je jich tam skara tisice:D))) Ale fakt je, ze Dom. jde tzv. uplne od podlahy...;-O
Reagovat
smazaný uživatel
Prave Ana ma vyhodu, ze je vetsi, takze servis by mela mit lepsi. Bohuzel ale prave jak jsem psal si Ana kolikrat nedokaze proste nadhodit micek dobre, takze jsou zapasy, kdy ma servis naprosto tragickej.
Reagovat
VlS
Dominika je výjimečná tou namotivovaností. Její rozdíl od jinejch je v hlavě a egu, v servisu bych to nehledal. Pravda, na pohled je hodně odlišnej její pohyb ( trochu obdoba je Dog u chlapů, taky se zkroutí jak paragraf) , ale učinností nijak nevybočuje z normálu, uspěšnost 1. taky nic abnormálního, rychlost nic moc, rotace normál, umístění normál .......... . Ale jakk jsem kdysi napsal ( v Mia s Vikou asi 2 roky zpět) pete se jak divoká kočka a když jí to nejde , tak pozitivně zuři ( Klárka je smutná, Petra buď zuří negativně, nebo to zabalí.............)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja se toho servisu nejak nedrzim zuby nehty...teda...byl to jen priklad, ze je tim odlisna.
Spis mne slo o prubeh hry...s tim BH teda nevim, ale problem to souperkam delat obcas musi...
Jestli jde o psychicky stav...no tak jasne, pokud se citis na to, aby sis vyslapl do kurtu na "drzo", tak se to take urcite ve vysledku projevi...
Reagovat
VlS
Na live-tennis.eu zprovoznili nově i ranking a live ranking WTA, milovníkům žebřů parádní info servis.
Reagovat
VlS
Montymu pokoj. Řekli jme mu, co jsme kdo chtěli a on se k tomu néjak postaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem nedal žádný slib nebo snad ultimátum, že se podle někoho zařídím. :) Ale abys třeba ty (kdo se vyjádřil mírně negativně a zároveň jsi slušný uživatel) neřekl, že postrádám sebereflexi, tak jednu věc přece jenom udělám. Právě při turnaji v Miami jsem si během zápasů začal dělat poznámky o každém gemu, abych pak na nic nezapomněl, nebo něco nevynechal. Myslím, že to byl asi hlavní důvod, proč mi to včera vyšlo na 11 příspěvků (což je dost, protože obvykle to vychází na míň), když jsem psal komentáře k zápasům. Je tedy fakt, že tam byly dva tříseťáky, ale stejně... Takže jsem dospěl k tomu, že si nebudu zapisovat ke každému gemu něco, ale fakt jenom důležité věci, které ten zápas z mého pohledu ovlvnily. Myslím, že moje komentáře jsou bohatě dostačující v takové podobě, ve které byly před Miami (o ještě víc podrobné tady není poptávka). :) Ty zápisky jsem si začal dělat proto, abych na něco důležitého nezapomněl, ale ve výsledku jsem si zapisoval skoro všechno. Tak teď se pokusím zapisovat jenom důležité momenty, statistiky atd. Navíc musím přiznat, že ta metoda se zapisováním byla dost náročná a pořádně jsem se mezi výměny ani nestíhal dívat, jak to holkám sluší. :) Takže mi vůbec nevadí, že s tím přestanu... Ale o zápase Masha - Petra ještě napíšu podle těch podrobných poznámek, co jsem si včera udělal. To bude poslední zápas, u kterého to udělám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mi to právě vyhovuje jak je to teď :D

Protože když sázím, tak chci vědět o předešlém zápase víc než jenom stats. A to vlastně nikdo nepopíše zápas, tak dobře jako ty :)
Převyprávění průběhu livescore už pro mě tak atraktivní není, ale někdy i tam máš perlu :)

Jak říkám. Jsi jediný u nás, a možná, možná i na světě, který tak podrobně popíše průběh zápasu. To je pro mě hodně cenné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je zase vidět, že se nikdy nezavděčím všem. :D Ale protože si konkrétně tebe vážím a těší mě tvůj zájem, tak zkusím vymyslet nějaký kompromis (třeba aby těch perel bylo co nejvíc). :) Nebo kdybys měl opravdu zájem, tak ty poznámky můžu psát dál a nemusím to dávat do vět a prostě ti jenom poslat do vzkazů, co jsem si zapsal na papír. To bych měl přepsané hned. Anebo bych to mohl psát do kompu, to by bylo ještě rychlejší... Nějak to prostě vymyslíme. Všechno záleží na tom, o co máš zájem. :) Já taky nevidím úplně všechny zápasy (hlavně ty noční), ale kdybys chtěl posílat zápasy mých favoritek, které jsem viděl, tak není problém. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tě to bude bavit :)

Nijak na tebe netlačím. Piš si jak chceš. Osobně se divím redakci TP, že tě nekontaktovala. Tolik obsahu, co ty napíšeš! Určitě by ses pak dostal na googlu na první stránku po zadani sarapova :)
Reagovat
VlS
Ani bych po tobě nechtěl aby ses nějak speciálně choval. Mě to na normálním připojení nevadí, buď mě to vaví a čtu to, nebo to přeskočím. Trochu mě to otravuje na mobilním připojení v zahraničí, ale přežiju to bez podstatné ujmy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fajn. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že Maria to měla pevně v rukou. Začátek se jí sice moc nevyvedl, ale postupně celý zápas měla pod kontrolou a Petře moc šancí ani nedala. Fakt je že Petra se moc nepředvedla a kazila podání v důležitých gamech. Ale to se prostě někdy stane. Tak snad příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy dnes da Djoka za ten nezmyselny Kurz.
Reagovat
pepin
Nechtěl jsem být strůjcem takové rozsáhlé diskuze o Tvých nekonečných příspěvcích, ale jak sám vidíš Tvoje snaha se pomíjí adekvátním účinkem, těch 5 lidí o které se opíráš je trapný zlomek těch, kteří se tu objevují. Doufám, že jsi pochopil, že ne Ty, ale Tvoje dlouhé příspěvky většině lidí nic neříkají a nemusejí je.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka ale nezněla, kdo si moje příspěvky čte, nýbrž komu ty příspěvky překáží a komu ne. Vedle v diskusi neměl nikdo koule na to, aby mi napsal jasné "ANO, překáží mi to a tvoje příspěvky tady nechci". Dál už se budu jenom opakovat v tom, co jsem napsal před chvilkou: Moje příspěvky se opravdu líbí šesti lidem a dalších pár mi napsalo, že jim to v podstatě nevadí (jestli si to čtou, to je druhá věc). Pořád je to víc lidí, než kteří se vyjádřili vyloženě negativně. Navíc já si tady zase s tolika uživateli nepíšu (pravidelně jich může být tak patnáct?) a všem se zavděčit taky nepotřebuju (ani tobě). :) No a vzhledem k tomu, že názor trolla (charlie_k) a provokatéra (Broze) je mi úplně lhostejný, tak si myslím, že nemusím nic zásadního měnit. K mojí otázce se vyjádřilo jenom určité procento uživatelů, kteří na TP chodí. Osobně by mě zajímal názor ještě minimálně čtyř lidí, se kterými si častěji píšu, ale nikoho do toho nechci nutit... Takže doufám, žes taky pochopil, že většina lidí tady není proti mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nectu uplne vsechny montyho prispevky ale pokud jsem zapas nevidel, tak si rad rozbor prectu. Zajimaji me obcas hlavne zapasy Any nebo Caro. Radsi mam montyho vlastni komentar na zapas a ne ten rozbor gamu. Vetsine tady vadi delka prispevku. Me tu treba zarazi (Ne vadi ale zarazi) uzovatele, kteri tu maji za den obcas treba az 100 prispevku a prakticky o nicem (zadna uzitecna diskuse). Kazdopadne dlouhy prispevek/y se daji dost rychle prejet (tipoval bych tak 0,5 ? 1 vterina) a nikdo je nemusi cist, pokud sam nechce. Nejsem ten pripad komu to vadi ale VIS nemel spatny napad s tim blogem. Treba by sem monty mohl davat pouze odkazy na svoje recenze zapasu a cetl by si to jen ten, kdo by chtel a nikdo by uz mu nemohl nic vytykat. Mno, myslim, ze i tehdy by se nejaci nasli ale budiz. Kazdopadne diskuse by se i tehdy mohla vcelku lehce rozjet. Je to ale jen pouze na montym, protoze nic zde neporusuje a vyuziva pouze prispevky tak, jak system dovoli. Za me rikam, ze mi je jedno pokud sem bude davat pouze odkazy na blog a nebo psat tyto prispevky, ktere sem nyni pise.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu blogu jsem se už vyjádřil. Když to bude blog přímo na TP, tak jo. Jinak ne... Mimochodem, vzpomínám si tady na jednoho uživatele (myslím Fanyk), který měl taky blog a dával sem na něj odkazy. No a pokud si dobře pamatuju, tak někteří mu zase psali, ať si nedělá reklamu. :D Prostě si myslím, že kdybych udělal cokoliv, tak se to vždycky někomu nebude líbit... Co dělám teď, to se líbí šesti lidem a dalších pár mi napsalo, že jim to v podstatě nevadí. Pořád je to víc lidí, než kteří se vyjádřili vyloženě negativně. Navíc já si tady zase s tolika uživateli nepíšu (pravidelně jich může být tak patnáct?) a všem se zavděčit taky nepotřebuju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem psal, ze ten blog nemusi byt spatny napad jako jine reseni. Me ty tvoje rozbory vubec nevadi a naopak si je rad obcas prectu. Ber to take tak, ze jsou to jen ti lide, kteri se na to tema vyjadrili. Muze byt spousta dalsich, kteri jsou neutralni, negativni nebo positivni na toto tema ale to ty holt nezjistis. Kazdopadne rozhodnuti je jen a jen na tobe, ostatni k tomu muzou rici pouze svuj nazor, ktery muzes brat v potaz a nebo nemusis.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, já to taky tak beru. Už jsem napsal v jiných reakcích, že se vyjádřilo jenom určité procento uživatelů TP. Ono se taky není čemu divit, protože já si tady zdaleka s každým nepíšu (když to počítám, tak pravidelně to může být asi 15 lidí). No a třeba čtyři lidi, se kterými si tady píšu pravidelně (a jejichž názor by mě zajímal), k tomu nic nenapsali. Naopak se třeba ozval někdo (Francis.Begbie), koho jsem tady viděl poprvé... Ale nevadí mi to, byla to anketa pro všechny. Zároveň to ale neznamená, že se podle všech zařídím (jak říkám, to bych se ve výsledku zase zavděčil jenom někomu). :)
Reagovat
Fandina
monty25 ... nějaký takový nick jak píšeš, Francis.Begbie, nevím přesně, protože to mažu, mi neustále do vzkazníku vulgárně nadává a vyzývá mě k opuštění TP. To jen pro tvou informaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info. Tak to je hodně zvláštní od někoho, kdo sem skoro vůbec nepíše (nebo aspoň já ho tu nevídám)...
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31.0-8/1890357_744008775633086_1763008872_o.jpg

Pěkná, pěkná, pěkná. Jen houšť a více takovýchto fotek, nejlépe i se svou deblovou parťačkou :-)))
Reagovat
Frick
Angie je přeci vynikající tenistka. Neměl by ten výsledek vypadat jinak než jak kdyby (třeba) Angie hrála s holkou z druhý stovky WTA? :-(
Reagovat
Fandina
Gratulka, v prvním i druhém setu vždycky zvládl koncovku a sebral Johnovi podání. Měl víc vítězných uderů a nebylo ani moc UE. Gratulka a držím palce dál. Berďo pojď pojď pojď!
Reagovat
VlS
Tome, moc pěkně, tak hurá na Doga!
Reagovat
kada.tom
Paráda, tak ve čtvrtek s Dolgem :-)

1. set suverénní výkon od Tomáše, ve 2. setu se přidal i John, kterej za stavu 5:5 naprosto zkolaboval na servisu a Tomáš si to pak už celkem pohlídal. Hráli dobře oba, ale Tomáš přeci jen o něco líp - postup naprosto zasloužený :-))
Reagovat
tommr
jj v prvním setu byl Tomáš lepší. Ve druhým setu se ale hra vyrovnala a obávám se, že Tomáš bude mít s Isnerem ještě velký problémy ... :)
Reagovat
kada.tom
Tak 1. set od Tomáše jak na servisu tak i na returnu velmi pěknej. Zvlášť na servisu bez problému, dokonce dal Tomáš v 1. setu víc es než John. John zatím nehraje nic světovýho a Tomáš toho využívá.
Reagovat
dadaft
no konečně se ta Berdychova značka oblečení k něčemu má.
jak ten jeho rebelský vzhled z nedávné doby, tak tenhle jeho slušňácky-elegantní modrobílý outfit, už vypadají fakt dobře.
jednu dobu nosil hrozné hadry.

no, tenis zatím žádný.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem už Tomíka chválila, že mu to konečně sluší. Ano, tenis žádný, doufám, že Tomovi vydrží podání :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Berďo, tak ještě jeden stejně rychlý :)
Reagovat
dadaft
pro mě.

dobrý obraz a taky dobrý zvuk (na ten si potrpím, když míček napálí do toho banneru vzadu, musí to být rána, jako na tenise):)), k tomu skvělý komentář,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jen ten Miloš se nám nějak rozpadl.

ale Berdycha s Isnerem dám. ))

jinak koukám, že Marie použila i taktiku "jsem brzda provozu", nesnáším, když to dělá, ještě, že jsem to neviděl,,,
Reagovat
Stan_Borowitz
Co to je taktika "jsem brzda provozu"?
Reagovat
dadaft
uvedení míčku do hry ji trvá půl hodiny.
Reagovat
Roger_Federer
V suchym tricku..doslova
Reagovat
a.magerova
Jj a za 49 minut :-))

Né za 59 jak píši v Expres zprávách :-/
Reagovat
xnovy
Souhlas, ale byla parada se na to divat....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tady vlastně pořád trpí ty jeho spisovatelské orgie? V některých dnech, kdy hraje víc jeho tenisových miláčků, jsou jeho grafologické výplody úplně vyšinuté a úchylné (naposledy "komentáře" k včerejším utkáním). Bývá toho tolik, že text musí rozdělovat třeba na 4-5 částí! A to se ještě nestydí žádat o zvýšení počtu znaků jednoho příspěvku. Všechny normální fandy současný dostatečný limit nikdy neomezoval.
Reagovat
PetaM
V tom případě by sis zasloužil ban i ty, protože nás tady neustále otravuješ s tím, kam si máme nasměrovat satelit. Je to myslím zcela jasné - když ti ho strčíme do zadku, chytneme všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sprosťáku, od tebe to sedí, že někomu navrhuješ ban. Vsadím se, že kdyby tady uživatelé měli napsat, komu by nejradši dali ban, tak ty bys byl na 2. místě (za Cicem). :D
Reagovat
VlS
Nebyl bych tak hrr s banem, každej to může přeskočit ( taky to tak dělám) , ale souhlasím, že čeho je moc, toho je příliš. myslím si, že by si měl Monty založit na tyhle věci blog a aspoň by objektivně věděl, kolik lidí jeho výtvory opravdu zajímají. Takhle je to trochu parazitování na TP.
Reagovat
Vojtiik
ja si nektere jeho souhrny rad prectu, zlvast kdyz nesleduju zensky tenis tak moc a jeho favoritky jsou z velke casti i me favoritky :))
ale s tim banem, jednoznacne by podle me vedla Frndina, kterou by tu zabanovali vsichni snad:D
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas s Visem. Jeho výplody mně přijdou nezajímavé a neskutečně suché, a to dokonce i když hrají mé oblíbené hráčky a já jejich zápas neviděl. Nedá se to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, to už je podruhé v životě, kdy mě někdo nazývá parazitem... Kdo to byl poprvé, to sem radši nebudu tahat. :D

Jinak už jsem ti k tomu svoje napsal. Ať se udělají blogy přímo na TP a já s tím nebudu mít problém. Jinde o to nemám zájem, protože už jsem to dělal a nebavilo mě to. Navíc jsem dneska zjistil, že minimálně pět lidí si tady moje příspěvky rádo čte, a to mi bohatě stačí. :) Kdo to nechce číst, ten to přeskočí a je to vyřešeno.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak monty určitě není jediný, kdo píše tak dlouhé komentáře, taky mám občas problém vtěsnat se do jednoho příspěvku... A na ty dlouhé komentáře ostatních nicků většinou nikdo takhle vznětlivě nereaguje. Nedělal bych z komára velblouda, opravdu.
Ban si zaslouží uživatelé, co jsou mimořádně vulgární a pravidelně urážejí ostatních- ať už hráče, nebo ostatní nicky. A to, pokud vím, monty nedělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina by podle mě byla třetí. :D Já bych ale hlasoval pro Broze a charlie_k, protože to jsou snad jednovaječná dvojčata. :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Ban si zaslouží uživatelé, co jsou mimořádně vulgární a pravidelně urážejí ostatních- ať už hráče, nebo ostatní nicky."

Přesně tak. Tohle je docela hezký popis Broze... :)
Reagovat
VlS
Já neříkám že jsi parazit, neurážej se, ale ty popisy zápasů, který si tak užíváš jsou opravdu daleko za rozsahem komentářů a ujišťuji tě, že by ti to neotiskly žádné noviny. Popis míčku za míčkem v případě, kdy stačí link na záznam je věcně nesmysl.
Myslím uplně vážně, že by sis to měl zkusit na autorském blogu a tam bys viděl, kolik lidí to opravdu oslovuje. Parazitování na TP říkám tomu, když umisťuješ tvé předlouhé popisy na web, o kterém víš, že má vysokou návštěvnost. Neboj se jít s kůží na trh na blogu. Pokud tam budeš mít návštěvnost 5 spřízněných duší nebo víc, tak to bude mít smysl. Když nebude, tak budeš vědět, že to nemělo smysl ani zde.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlsi, přesně tak. V průběhu času jsem sledoval vývoj čtenosti TP. Z původně jednoho tisíce jsou běžně celý rok okolo 5 tisíc, při grandslamech to jde k 7 tisícům. Monty si tady udělal velmi nadprůměrně čtený blog.
Reagovat
smazaný uživatel
Neurážím se, jenom mě to trochu vyděsilo. :D Já nevím, ale ty si asi pořád myslíš, že mám cíl psát do nějakých novin. To ale vůbec nemám... Nedělám popis úplně každého míčku (spíš každého gemu). Jinak ty mluvíš o záznamech, ale dává sem někdo nějaké odkazy? Já ani nevím, jestli existují nějaké stránky, kde by byl fakt záznam každého zápasu. Navíc ani tehdy nemusí moje komentáře přijít vniveč. Když si to někde přečte jako "recenzi", tak se potom může snadněji rozmyslet, jestli se na ten zápas podívá nebo ne. :)

Podívej, já když jsem tu na konci září 2011 začal chodit, tak jsem si vůbec nesliboval, že moje příspěvky budou někoho oslovovat. Už jenom proto, že fandím z většiny zahraničním tenistkám... Dost dlouho jsem si to tady jenom četl a rozmýšlel jsem se (po zkušenostech z předchozích diskusí), jestli registrace sem není blbost. Ale když člověk nikam nepíše, tak nemůže nic změnit, nemůže dát najevo svůj názor (o což já mám velký zájem), nemůže nikoho informovat, nemůže nikomu dát odkaz atd. Já mám teď ohromnou radost, že se moje příspěvky někomu líbí, ale původně to opravdu nebyl můj cíl. Přišel jsem na TP s tím, že chci projevit svůj názor (mnohdy odlišný od toho, co jsem tady kolikrát četl) a trochu to tady vyvážit, co se týče fandění. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon. Oprava:
...celý rok okolo 50 tisíc, při grandslamech to jde k 70 tisícům.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nezáviď. Ty sis tady zase udělal satelitní poradenství. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jste srandovní. Dřív jsem to u některých neoblíbených tenistů s výrazy občas přeháněl, ta doba je ale dávno pryč.
Pravdivé pojmenování skutečnosti není urážka! Marfuša řve a deptá všechny ostatní (kromě Mišelky de Brito, samozřejmě, loni si řev rozdaly oboustranně hezky vyváženě) a já toto chování celkem slušnými slovy jen popíšu.

Námitka na moje údajně otravné hlášky o satelitech je extra legrační. Jde o užitečné informace, o kterých, díky mé neúčasti, na jiných sportovních diskusích možná nemají ani tušení! A pak si stěžují, že se WTA "nikde v TV" nevysílá. Což není pravda.

Po vyřazení turnajů WTA z programu Eurosportu se něco naopak zlepšilo. Eurosport mimo grandslamy nikdy nevysílal noční a ranní utkání z amerických turnajů! Slovakšport i Supertennis vysílají. Díky za ty Italy, pokud se ale dostanou do finančních potíží, můžeme o tento skvělý servis přijít.
Reagovat
smazaný uživatel
No, na idnesu tě svého času taky "milovali" kvůli satelitům... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co je zajímavý? Dal jsi otázku, na kterou ti někteří odpověděli kladně a někteří záporně a místo, abys třeba popřemýšlel, že ti záporáci mají v něčem pravdu, tak si vlastně pořád obhajuješ, proč sem psát ty dlouhé komenty. Přece pokud chceš upřímné názory, měl bys brát v potaz obě strany, ne jen tu, která si vyhovuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
"ti vyhovuje" mělo být... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přímo v tom článku mě čtyři lidi podpořili a další se vyjádřili neutrálně (třeba jako ty). Tady se k tomu vyjádřili další, někdo pozitivně a někdo negativně... Pořád mi z toho ale vychází, že většině lidí tady nevadím ani já, ani moje příspěvky. A že to každý nečte? Takové ambice já ani nemám. :D Jinak tvůj komentář si klidně vezmu k srdci, ale mám brát vážně třeba Broze, který tady každou chvíli někoho uráží? No a závěrem bych dodal, že na nikom neparazituju a jestli jo, tak o tom nevím (nebo aspoň do dneška jsem to nevěděl). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když položíš veřejně takovouto otázku a chceš upřímnost, tak jí dostaneš a nemůžeš se divit, že se dozvíš i to, co bys nechtěl :D Když tu dám otázku, komu jsem sympatická a napíše mi většina, že jim ne, tak mě to samozřejmě bude mrzet, ale řekla jsem si o to ne? :) Nemusíš si brát k srdci zrovna můj koment, sám si jistě roztřídíš, na kterých názorech ti záleží a na kterých ne, ale stejně si to uděláš podle svého. Pokud jsi si jistý, že děláš správně, tak si tu anketu ani nemusel dávat přece :)
Reagovat
Fandina
Za to, že chceš pro mě ban tě nemám ráda, a to jsem se tě většinou zastávala.
Reagovat
smazaný uživatel
To je demagogie. Ty znáš názor všech čtenářů těch článků? 99% lidí se do debat nezapojuje. Pár trapných rejpalů, co mi záviděli úžasný Wimbledon na BBC, se ozvalo (taky občas reagovali i jiní, kanály přiladili a za dobrou informaci poděkovali).
Oni koukali na tehdy jediný novácký kanál, případně na streamy a já měl v televizi možnost vlastního výběru z 5-6 kurtů. To byl luxus.
Reagovat
Fandina
Díky, že chceš pro mě ban. A nenutím tě vůbec, abys moje příspěvky četl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím důvod, proč by mi nemělo záležet na tvém názoru. Tvoje příspěvky jsou pro mě příjemné (pokud zrovna nepíšeš něco o Mashe :D) a rád si s tebou občas pokecám třeba o tom, jak to sluší Sloane apod. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi špatně pochopila. Já pro tebe nechci ban (chtěl bych ho pro Broze a charlie_k). Jenom si prostě myslím, že by tě tady chtělo umlčet asi hodně lidí... Ale já mezi ně nepatřím, protože mi tady vadí někdo úplně jiný (už jsem zmínil kdo).
Reagovat
Fandina
Tak to máš pravdu, že bych dostala hodně hlasů, přitom nevím proč. U některých víc obvyklých tady se vždycky hodně divím, když zaútočí a pak je tu masa dalšíchm kteří se zjeví a začnou mi nadávat, aniž vím, která bije. Jinak já si některé tvé příspěvky také přečtu a upřímně, mě an nevadí jejich délka, jsem toho názoru, já je přejedu a nemám s tím problém. Někdy je čtu, většinou ty kratší, ty vlastně vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
psát příspěvky do diskuse o 5000 slovech tomu říkáš diskuse?
Brož má pravdu, založ si blog a nechávej tu odkazy.
A jestli ti to čte ty romány 5 lidí, tak to gratuluji, já tipoval 2 :-D
Ale jestli se tím realizuješ a v případě, že bys to nepsal bys měl nějaký závážný psychický problém, tak sem teda piš, jako uvolnění emocí teda to není společnosti škodlivé.
Reagovat
smazaný uživatel
Milý trolle, já tady píšu dlouhé i krátké příspěvky (např. reakce, odkazy) a oběma způsoby je možné rozjet dobrou diskusi. Šest lidí mě tady otevřeně podpořilo, další (kromě tebe, Broze a pepina) se vyjádřili převážně v tom smyslu, že si moje příspěvky sice nečtou, ale nedělá jim problém to přeskočit - tudíž jim to nepřekáží (i když VIS se taky přiklání k tomu, abych měl radši blog). No a vzhledem k tomu, že názor trolla (tebe) a provokatéra (Broze) je mi úplně lhostejný, tak si myslím, že nemusím nic zásadního měnit. K mojí otázce se vyjádřilo jenom určité procento uživatelů, kteří na TP chodí. Osobně by mě zajímal názor ještě minimálně čtyř lidí, se kterými si častěji píšu, ale nikoho do toho nechci nutit... A jestli si myslíš, že kvůli tobě a Brozovi sklopím uši a vezmu roha, tak jsi teda na velkém omylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Re: Monty
Je vidět, že jsi nic nepochopil a tak se dál kochej svými výtvory, ale aspon jsi si udělal obrázek kolik lidí to zajímá. Vím, Tobě to vychází čím dál více, v podstatě jsi se uzavřel do své ulity nepostradatelnosti. Nic více již k tomu, jen jedno staré české přísloví říká "Bav se s v.... o sobotě, když jej v pátek zabijí".

kdo to psal si najdi sám...
Reagovat
VlS
Vidíš, co jsi tady svým přihlouplým provokováním zasel? Nenávist! Jsi spokojenej? Za pitomce český strany, který nedokážou rozlišit hloupýho provokatéra jedince od národa se stydím, ale způsobil jsi to ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono toho provokování za poslední dny bylo víc, nejenom Cicko, osobně nechápu, že to někoho baví.
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že byla řeč o mně. Já ale nikoho neprovokovala.
Reagovat
VlS
Ale jen Cico tady záměrně provokoval národnostní spor, věřím tomu, že z nudy a hlouposti, nemyslím, že nenávidí Čechy.
Reagovat
pepin
Nechci to rozvádět, ale ty peníze, které věnovala má z čeho? Určitě ne z toho, že sbírá borůvky v lese.
Reagovat
VlS
Už jsem tady o tom psal víckrát, velká část darů mimořádně vydělávajícich lidí je daňově uznatelná a ta osobní oběť není zdaleka tak velká, jak to mediálně působí. Ještě další věc je, že dášli peníze nadaci, neznamená to vůbec, že se dostanou k těm, v jejichž prospěch je nadace zřízená. Další věc je, že asi každej má občas potřebu prohevit solidaritu i z vniťního pocitu.
Reagovat
pepin
To já vím, žiji v naší rwpublice.
Reagovat
misa
Ze sběru hub nebo borůvek to asi nebude. Jistě, ta částka pro ni nic neznamená a bude to jak píše VIS, ale nikde jsem třeba nezaznamenal, že by něco takového udělala Petra. Nebo nemá potřebu to sdělovat médiím?
Reagovat
VlS
Petra nevím, ale příjmy Petry jsou zlomečkem příjmů Marie. tuším, že je nejvíc vydělávající sportovkyní vůbec. Jinak publicita dobročinosti u mě vyvolává vždy podezření, že o PR a marketing jde daleko víc než o dobročinnost.
Reagovat
Frick
Bohužel tedy pavouk je nemilosrdný a Katka s Kristýnou jdou proti sobě. Tak to budu více přát Katce, byť body potřebujou obě...
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale musel jsem... :D
http://www.youtube.com/watch?v=5ID5bIlmbiM
Reagovat
smazaný uživatel
Mě spíš zaujala písnička hned vedle
https://www.youtube.com/watch?v=ZrRPjIKRmts
a foto
http://img.blesk.cz/img/2/full/442260_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Palec nahoru! :) Co se týče tenistek, tak podle mě má nejhezčí zadek buď Monča Puig nebo Caro. Masha je nejhezčí tak nějak celkově. :)
Reagovat
VlS
Říkej, že se ti nejvíc líbí, ne že je nejhezčí. Objektivní kritérium pro nejhezčí není. Ale kdyby si Máša oholila knírek, tak by byla hezčí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snad jasné, že to píšu za sebe. :) Detailisto! :D
Reagovat
Frick
Myslíte si, že kdyby Martině to skutečně hodně šlo v deblu, mohly by jí napadat "různý" myšlenky?
Reagovat
PetaM
Pokud to Martině v deblu hodně půjde, vyhrajou se Sabine GS. Na singla určitě pomýšlet nebude. A už to myslím i 2x říkala, že to nemá.
Reagovat
Frick
Pak se tedy dá říct, že Sabine je jednoznačně dominantní?
Reagovat
VlS
Myslím, že různý myšlenky ji mohou napadat, i když jí to v deblu nepůjde :-))
Reagovat
pepin
Rozdělím to na dvě části - za svůj výkon a to hlavně od poloviny prvého setu si prostě Petra vyhrát nezasloužila, at tam byl dvodopad, či špatná rozhodčí v určitých okamžicích
- za druhé opět se ukázala jak říkají "ruská kráska" jaká je sportovkyně. Někteří mi tady vyčítají můj postoj a názor na ni, ale sami jsme dnes opět viděli co je to za kreaturu. Ale jak se říká, není žalobce, není soudce.
- a ještě něco - Monty již Ti to tady někdo napsal, otázka měla znít - ne komu vadíš či ne, ale spíš kdo čte opravdu poctivě ty Tvoje dlouhosáhlé příspěvky k utkání, které je k vidění a normálně přístupné a následně dlouhosáhlé příspěvky o utkání, které jsi dokonce ani neviděl. Mně tady také nevadíš, zrovna tak jako všichni ostatní, ale vadí mi to, že když Tvoje mušketýrky vyhrají tak se tu nikdo neprokope přes Tvoje litánie. Pokud by to tady takhle praktikovalo více lidí tak by se nikdo ničeho nedočetl a diskuze by ztratila účel, který díky Tvým dalekosáhlým zprávám ztrácí význam. Diskuze je o diskuzi a ne o čtení románů.
Reagovat
smazaný uživatel
No až do toho momentu, který posléze znamenal ztracené podání, byla Petra tou lepší hráčkou na kurtu, to zcela evidentně. A věřím tomu, že kdyby Petra první set dotáhla, tak zápas vyhraje.
Reagovat
slacker
No jestli se Petra taky zacykluje jako Quesh a Fandina tak uz vime proc to s ni jde z kopce.
Reagovat
misa
Ona ta Maria taková kreatura není. Na pomoc dětem v černobylské oblasti věnovala už několik stovek tisíc USD... Všechno co se jí tady vyčítá, je problémem rozhodčích. Proč nehlídají limity, proč neřeší řvaní?

Souhlasím, že Monty to s délkou příspěvků přehání. To co na TP už napsal, by stačilo na tlustou knihu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ptal jsem se tak, jak jsi mi to napsal. Tys mi napsal, že "zdržuju", tzn. že ti moje komentáře prostě překáží. Proto moje otázka zněla: "Překážím tady já nebo moje příspěvky někomu?" Takže jsem tam zmínil nejenom sebe, ale právě i ty příspěvky... Jinak jestli ti jde jenom o tohle, tak to vedle hezky napsal Freedom. Ať každý čte, co chce a co nechce, to ať nečte. Pokud se ti jedná jenom o to, že musíš třeba trochu víc rolovat myší, tak to snad není takový problém. Kdyby na to tady udělali vylepšovák jako na eurofotbal.cz (taková posuvná kotva u komentářů a navíc označení nových příspěvků), tak by bylo po "problému". Holt škoda, že na TP
Reagovat
smazaný uživatel
Dokončení předchozího příspěvku (zmáčknul jsem Tab a omylem se to poslalo): Holt škoda, že na TP nedělá nikdo žádné inovace...

"Pokud by to tady takhle praktikovalo více lidí tak by se nikdo ničeho nedočetl..."

Právě proto, že to tady nikdo jiný nepraktikuje, tak to praktikuju já. :) Jinak jsem v té anketě aspoň zjistil, že minimálně čtyři lidi si moje příspěvky čtou. To mi stačí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
5 :D

Já tady zas nečtu ultra krátké plevelící příspěvky, toho jehož jméno se nesmí vyslovit.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! U tebe mě to těší, protože já si tvoje příspěvky čtu taky rád. Nikoho vtipnějšího tady neznám. :)
Reagovat
PetaM
Tady je nick, který se jmenuje Voldemort? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Tady pomůže jenom Drsný Harry Potter.
Reagovat
pepin
Opravdu dobré procento z několika desítek, radši to ani nebudu dělit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby dal otázku, komu se jeho komentáře nelíbí. Budete 2,3? Ještě by tu otázku mohl zakomponovat do nějakého ultra dlouhého příspěvku a vy nečtoucí byste hlasovali :D
Reagovat
smazaný uživatel
Šest, přičti i mně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, díky! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale nepotřebuju, aby se moje příspěvky líbily nějaké mase. Mně stačí, když to baví pár lidí (teď už je jich šest) a jsem spokojený... Ono je taky třeba říct, že do té ankety se ani zdaleka nezapojili všichni a osobně si myslím, že většina lidí mě tady vnímá neutrálně. Třeba pod mužské články skoro vůbec nepíšu, takže tam můžu být každému ukradený. :D
Reagovat
misa
někdy napadlo tady psát, že je Petra tlustá

https://pbs.twimg.com/media/Bjbs_cACMAEA0Yd.jpg:large
Reagovat
tommr
v tom novým volnějším dresu jakej měla dneska vypadá Petra na kurtu mnohem líp. Podle mě jí nesedí ty upjatý trika ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžu najít tu moji kresbu z profilu :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
WTA: A player shall be subject to a Time Violation for any delay of play resulting in the ball not being struck within the following time limits: Breaks in Play Time Limit
Between points 20 seconds
Change of ends 90 seconds
Set breaks 120 seconds

20 s platí pro turnaje WTA a grandslamy (hrané podle pravidel ITF). Turnaje ATP mají mezi výměnami delší čas 25 s. Nechápu, proč to není jednotné.
Reagovat
smazaný uživatel
A není to nakonec jedno? Stejně se jak vidno nikdo neobtěžuje to kontrolovat..
Reagovat
smazaný uživatel
tak to to uřvané fair play střevo téměř vždy porušuje a je to znát i na délce jejich zápasů, 18 her a 90 minut, je to výsměch, jak se jí nadržuje, doufám, že se Petra, pokud se s ní letos ještě utká, poučila a půjde tvrdě po tom.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohodaris, 6 gamů v řadě, po prvním brejku těžší game na servisu, ale potvrdil na 3:1 a od té doby hotovo, snad jediný míč pro Tsongu. Celkově Jo hrozný výkon, Andy hodně solidní, výborné to nebylo, ale na letošní poměry dobré.
Reagovat
Mayo
Pánes odkazuje aby sme ostali v kľude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hrál dobře. Řekl bych nejlepší výkon od Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Jo byl fakt katastrofální no.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy sa mi začina páčiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že Máša postoupila v Miami až do semifinále, tyhle body potřebuje jako sůl, kdyby prohrála i dneska, bylo by to už hodně špatné. Ačkoliv jsem zápas neviděl, tak podle popisů zde Máša nepostoupila úplně zaslouženě. Já bych též ocenil, kdyby si to Máňa uhrála víc sama a nepotřebovala by k tomu pomoc rozhodčích, ale to se prostě bohužel stává, ke sportu to patří a já jsem viděl už spoustu zápasů, kde dvojdopad si rozhodčí nestačil všimnout a tenhle zápas zkrátka nebyl výjimkou.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak já nejsem ráda, že Mašena postoupila, ale co se dá dělat, vyhrála ta lepší, Petra ve 2. setu mi přišla zamrzlá, Mašena se rozjela jak sibiřská mašina a Petra mi připadala mimo.. až na pár dobrých Petřinýcb úderů celkem jasné vítězství sibiřské Sirény. Nebudu tu kazit jejím fandům radost, ale mně je osobně po dnešku zase víc nesympatická, nemyslím tím, že vyhrála.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebuje jako sůl? A my taky? Každý normální tenisový fanda by uvítal, kdyby tahle řvoucí nesportovně se chovající kreatura co nejdřív z okruhu zmizela! Neustálý řev je nechutný a odporný účelový prostředek vůči soupeřkám, kterým je deptá při soustředění od prvního do posledního úderu utkání.
Reagovat
smazaný uživatel
Brožiku já jsem velmi zvědavý, jestli ses v podobném duchu někdy vyjádřil na adresu tvého milovaného španělského vyvolence, který při svých úderech pravidelně vydává zvuky připomínající postřelenou kozu.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy solidní 1. set, hlavně Tsongu na servisu takřka k ničemu nepustil a klidně mohl mtí double break. Tsonga jak na houpačce, hrozné chyby plodí. Andy měl i pár přechodů na síť, snaží se i útočit a nutit Tsongu k chybám, což dneska není těžké.
Reagovat
misa
1. Čtvrtfinále je velký úspěch. Vzhledem k tomu, jak tam hrala v minulosti a co předvádí letos. Byl to její letošní nejlepší turnaj.
2. Letos bude mít Petra velký problém udžet na konci roku top 10. Teď ji čeká antuka a protože si nemyslím, že by se letos dostala na TM, bude mít velký odpis bodů na konci sezony. Velký titul - grandslam nebo premier mandatory je asi nad její síly. Vždyť někoho z trojice Serena, Vika, Máša porazila naposledy v sezoně 2011 a na semifinále grandslamu čeká už 2 roky!
3. Nelíbí se mi její styl hry - dlouhé výměny, ve kterých běhá daleko za základní čarou. Na to nemá fyzické dispozice, ani trpělivost. Chce to víc útočit. Petra se taky nechá snadno psychicky rozhodit a v mnoha zápasech působí odevzdaně, když se nedaří.
4. Těším se na Fed cup (snad nebude nemocná) a doufám v lepší antuku než loni.
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu z toho výčtu koho porazila vynechej ;-)
Reagovat
slacker
Proc by ve vyctu nemohla byt i hracka kterou neporazila ani pred a v roce 2011? Logika vole logika :-))
Reagovat
smazaný uživatel
1. souhlas
2. podle mě se Petra v top 10 udrží. Loni na antuce nic nehrála, takže letos si tam může značně přilepšit. A i když měla rozjezd letošní sezony vlažný, je vidět, že kvalita jejích výkonů má vzestupnou tendenci.
3. jednou jí radíte "nehraj tolik na riziko, hraj víc na jistotu", podruhé "hraj víc na riziko, nehraj tolik na jistotu". Měli byste si to konečně ujasnit.
4. já taky
Reagovat
slacker
Abych ti to usnadnil. Vycet byl koho neporazila od roku 2011. Je proto naprosto irelevantni zda ji nekdy porazila pred tim
Reagovat
smazaný uživatel
no, spíš tak misa navozuje dojem, že Serenu někdy porazila. A to samozřejmě že ne.
Reagovat
slacker
To zalezi jestli se ridis vice emocemi nebo rozumem. Navozovat to muze u toho kdo podleha zkratkovitym zaverum (neporazila po 2011, "musela" porazit pred) ale prisne a suse logicky nic takoveho nenavozuje. Navic ja verim ze narazit parkrat na Serenu v 2011, tak ji urcite aspon jednou zarizla, ale hodila se takticky marod
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že logicky je to v pořádku. Taky můžu říct, že Serena nikdy neporazila Navrátilovou a mám pravdu. Takové tvrzení je ale evidentní blbost.
Reagovat
slacker
Serena ale nikdy neprohrala s Martinou Navratilovou :-) a to je logicky spravny vyrok
Reagovat
smazaný uživatel
jasně že je to logicky pravdivé tvrzení :) stejně jako to misino je to ale argumentační faul
Reagovat
misa
Logicky samozřejmě z mých tvrzení nic takového neplyne. Tyto 3 se považují za nejlepší tenistky poslední doby a za největší překážku k těm největším titulům. Proto jsem to uvedl. Letos je vynikající i Na Li, tu alespoň Petra dokázala loni porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
misa, o nic nejde :)

vím jaks to myslel. jenom jsem chtěl připomenout, že Petra Serenu neporazila nikdy. Když ty jsi psal od roku 2011 :)
Reagovat
slacker
Argumentacni fauly ale jsou skryte nelogicke. Faulem bych oznacil az reakci na Misu nikoliv Misuv puvodni (tam to byl jak sam rika etalon extratridy ne sbirka supercennych skalpu). Muj vyrok se martinou oznacit za faul muzes, protoze evokuje zdani ze spolu hraly.
Reagovat
smazaný uživatel
dík za dobrou debatu. Na wiki jsem si našel "Podstatou argumentačního klamu bývá nenápadné porušení pravidel logického důkazu, působení na emoce místo na rozum, případně obojí."
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, hlavně toho prvního setu, protože druhý už byl jednoznačný. Ale gratuluju ke čtvrtfinále, které je dobrým výsledkem vzhledem k tomu, jak je jí v Miami nikdy nedařilo. Těším se na další zápasy, hlavně na FC.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ma ten slovenskej pa- jazyk porad cist. Mazej do Bratislavi Cico volit vaseho ficu....
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho nevolim:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Bud pis cesky nebo anglicky, hlavne ne ten vas cesko- ukrajinskej jazyk
Reagovat
smazaný uživatel
my mame lepši jazyk jak vy
Reagovat
UnrealTom
a proč lezeš na cz weby ?? ty jsi dobrej retarda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc kdyz potkam nejakeho cobolaka mi hned zacne rikat v cem jsou lepsi nez my. Narozdil od vas, my vas mame po rozdeleni u prdele a nemame potrebu se nekde vytahovat na sk webech.
Reagovat
UnrealTom
přesně ta jejich mentalita to je hrůza pak ti tady bude tvrdit že jejich jazyk je lepší :D lol taková hatlapatlanina:D:D někdy mě sere že nám rozuměj, kůli tomu jsou tady nalezlý makaj tady, choděj do našich škol, protože ten jejich banánistán je tak ubohej až to neni hezký, oni si pořád myslí že u nás můžou vše
Reagovat
smazaný uživatel
Na co by svedl porážku Petry quesh kdyby ten míček nespadl 2x?
Odpovím si sám: Na to, jak Maria strašně zdržuje.. :DD

Queshi uznej, že Maria byla v tom 2. setu jasně lepší.. I když jí Petra pomohla tak vyhrála zaslouženě! :-) Ten 1. set byl o tom kdo zvládne koncovku a zvládla jí Maria! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Rád uznám. Ale až ty uznáš, že Mášu tlačí rozhodčí a zejména v prvním setu to byli oni, kdo to Máše vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče queshe jako diskutéra, tak jemu může být v podstatě jedno, jestli Petra vyhraje nebo prohraje. Když vyhraje, tak paráda. Když prohraje, tak nevadí. V případě prohry je totiž důležité, aby bylo na co se vymluvit. Dneska má quesh díky dvojdopadu pěkné stéblo, kterého se může chytit... Petra mohla ten osmý gem i přes tuhle situaci v pohodě vyhrát (třeba kdyby za stavu 30-15 neudělala dvojchybu), ale to už nikdo neřekne. Prostě dvojdopad může za všechno. :D

Jinak teď se dívám na fotbal Dortmund - Schalke, takže podrobnější komentář napíšu později (možná až zítra). Kdyby to náhodou někoho zajímalo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic ve zlém, ale tohle není výmluva, ale fakt. Stejně jako to zdržování. O ječení ani nemluvě.
Reagovat
misa
Každý ví, že Maria zdržuje a všichni ví, že řve. Na to se měla Petra připravit a soustředit se jen na sebe. Jeden sporný míč ji přece nemůže rozhodit.
Reagovat
slacker
Psychicky odolna hracka se tim nemuze nechat vyhodit ze sedla. Psychycky neodolni diskuteri jsou tim rozhozeny na cely vecer :-)
Reagovat
Roger_Federer
quesh a Fandina by spolu mohli i bydlet..
Reagovat
smazaný uživatel
Já uznám, že ten bod měl jít pro Petru..
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě dodatek: Už to neřešme, prostě se to stalo a už s tím nikdo nic neudělá! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
že všichni ví, že Máša permanentně porušuje pravidla ještě neznamená, že je v pořádku to tolerovat. A že jeden sporný míč nemůže hráče/hráčku rozhodit? Ve sportu kolikrát rozhodují i menší detaily, ve vrcholovém obzvlášť. A psychika je hodně křehká věc.
Reagovat
smazaný uživatel
o.k., to beru :-)
Reagovat
slacker
Bydlet jo ale sukat ne :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ty delas jako kdyby ji ten jeden micek stal titul, kdyby si do utkani podrzela vcerejsi vykon, vyhrala by i tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Titul ne, ale na vývoj zápasu měl vliv významný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, byl to dvojdopad a fiftýn měl jít pro Petru. Byla to chyba umpirové rozhodčí, která si toho měla všimnout. Ale nevšimla si toho ani Petra a třeba komentátoři na BT Sport 2 si toho všimli až při druhém opakovaném záběru. Nikdo z vás nemůže stoprocentně říct, jestli si toho byla vědoma Masha. Možná jo, možná ne (osobně si myslím, že to taky nevěděla). Každopádně tohle je práce pro rozhodčí a nadávat Mashe (jak tady předvedla místní žumpa ve vedlejší diskusi) není na místě. No a hlavně, jeden fiftýn ten zápas prostě nerozhodl... Co se týče toho zdržování, tak v tom momentu, kdy Masha dostala napomenutí, bylo její vyčkávání celkem pochopitelné. Když měla podávat, tak totiž začal docela dost foukat vítr a vlálo jí oblečení, takže prostě chtěla počkat. Kromě toho jsem si všiml asi ještě jednoho momentu, kdy Masha trochu víc čekala, ale že by to nějak ovlivnilo výsledek zápasu? No, když má někdo bujnou fantazii... :D

Víš co? Ty mi svými komentáři k zápasu Masha - Petra připomínáš některé fanoušky Realu Madrid po nedělním El Clássicu. Teda ne, ty jsi ještě mnohem horší... :D
Reagovat
Fandina
ne quesh je podle mě dobrý diskutér, s tím bych bydlet nemohla ... ne ne ne
Reagovat
misa
Usměrňovat hráčky má rozhodčí, není to starost Petry. Ti bohužel velká jména neřeší. Právě to, že Petru pořád něco rozhodí, je příčinou, že na gs nebo pm titul nyní nemá hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně, pokud Máša ten míček odehrála, musela vidět jeho trajektorii čili i to, kolikrát dopadl. Že si toho nikdo jiný nevšiml, to je věc jiná (já si toho třeba všiml hned).

A ano, zdržování má vliv na zápas, kor když je dělané s jediným cílem - rozhodit soupeřku. A že to Máša dělá právě z tohohle důvodu, o tom jasně svědčí fakt, že úplně stejně to dělá i v hale, kde ji větrem ani ničím jiným fakt omlouvat nemůžeš. Proto se to zdržování trestá, nebo by alespoň mělo, ostatně dneska byla na hraně 25 s limitu neustále, ten warning na konci zápasu, to byl spíš výsměch než cokoliv jiného. Mimochodem Petře vítr foukal úplně stejně, přesto neměla potřebu takhle zdržovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale má, uvidíš sám. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych chtěl vidět, jak sis toho všiml hned. :D Co se týče toho časového limitu, tak já nejsem žádný zastánce toho pravidla a co jsem četl názory hráček a hráčů, tak jim se to taky moc nelíbí (říkala to např. Andrea Hlaváčková). Jestli to Masha dělá i v hale, to jsem nikdy nezkoumal. Teď jsem prostě viděl, že Mashe foukal vítr a ona kvůli tomu čekala. Jinak bych si toho vůbec nevšiml, protože já vážně nebazíruju na tom, jestli někdo začne hrát za 20 nebo 30 vteřin. Navíc si teď během zápasů zapisuju poznámky (a kolikrát nestíhám), takže pro mě by ten limit mohli udělat klidně delší. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou tam ten limit je, tak ať se dodržuje. A ano, Máša to dělá i v hale.

Mimochodem hráči ani hráčky rozhodně nemají jednotný názor na limity.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona Majka trochu zdržuje ne že ne. A před warningem to bylo už hodně dlouho. Ale byl tam opravdu ten vítr. Majka není ten typ co porušuje svoje stereotypy :) A nevšim jsem si, že by někdy užuž chtěla klepat míčkem o zem a pak se znovu rozmyslela.
Reagovat
smazaný uživatel
Vedel som, že Petra nedokáže zopakovať vyborne vykony 2 dni po sebe
a navyše dnes nestala proti nej labilna Ana ale psychicky veľmi silna Masha
Masha come on!
Reagovat
EllNino
ajeje xenofobní antičechovskej č*rák dorazil po boji, to je každej generál :D
Reagovat
gigin
Tvl, Marfuša je větší labil jak Gulbis, nebo Fandina třeba...
Reagovat
smazaný uživatel
EllNino

ty sa čo ozyvaš
a čo som mal po každej loptičke písať jak Vy retardovani a zaslepeni fanušikovia Petry
sorry PetaM ty si OK
Reagovat
EllNino
Ne :) ...ale až ti Dominička zase dneska vyhraje, tak si tu smlsneš an naší Pétě ... už se na to těším ;) kámo ty nevíš co je pokora, jako všichni Slováci ...
Reagovat
smazaný uživatel
až nějaký slovenský tenista vyhraje GS, tak sem lez, ty joudu!
Reagovat
smazaný uživatel
dnes nehra
a Petra si to nezlizne
prečo by si to mala zliznuť Petra ?

včera ked Petra vyhraôa na TP som napísal aj gratulaciu tak čo melieš somariny
Reagovat
PetaM
Co, co já? Já tady nic nenapsal :D :D
Reagovat
EllNino
Ale nekecej ty bídáku ;) Petra ti leží v žaludku :)
Reagovat
smazaný uživatel
noo teraz ten Wimbledon vyťahuj do nekonečna tak ako to vaše Nagano

ži sučasnosť a netrep somariny
Reagovat
smazaný uživatel
vobec mi neleži v žaludku ale vôbec je smutne žeto takto vidiš ale to ja neznemim
Reagovat
EllNino
No Domča muže mít jak velkou hubu roztáhne, ale GS nemá, to samý hokej, mám pokračovat ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
A může snad za to, že vy nemáte co vytahovat? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
mame Vancouver 2010
tam to bola smola ale diky Bohu aj zato
Reagovat
smazaný uživatel
a mame veľa dalšich športovych uspechov ktore vy nemate a zase naopak to nema cenu tu take riešiť:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jó Gulbis, to je mentální titán, jasná věc, před několika dny jsem se o tom přesvědčil na vlastní oči.
Reagovat
UnrealTom
:D:D sere tě to co že slováci nikdy OH v hokeji nevyhrajou :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasne ale ani vy nie

už nikdy
Reagovat
PetaM
To souhlasím. Hokej a fotbal u nás jde rapidně dolů. Mladí nemakaj a staří stárnou. Ale v tenise je to to samé. Akorát tam ještě máme pár "dvacítek" ...
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM
to iste je aj u nas futbal jeden uspech JAR 2010
Hokej sa niekedy podari ako pred 2 rokmi striebro pripadne ZOH 2010 ALE celkovo to ide dole
Reagovat
gigin
Ano. Je to génius. Myslitel. Veliký.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Benetkovi se projevil jako velký myslitel, to musím uznat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dosť trapna debata
Reagovat
Fandina
gigine ... Gulba není žádná labilka a já už vůbec ne ... to sis mě s někým spletl, to byl jiný nick, ne Fandina ... úsměv
Reagovat
slacker
Jo to musela byt Kristyna
Reagovat
gigin
První set Mařeně vyhráli především sudí, jinak v něm byla Petra lepší.
V druhém setu byla Máša vydatnou pomocí rozhodčích nakoplá a Petru přehrála. A je naprosto jasný, že bez tý tlačenky pro Mášu by ten první set a potažmo i ten druhý vypadal dost jinak.
Takže závěr: Máša nebyla lepší a postup si nezasloužila. Ne takový.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nevěděl, že jsme až takhle stejně mentálně naladěni :-D
Reagovat
smazaný uživatel
U jiného článku v 17:02 to náš počtář Kuznetsov o zlomu v kariéře Kvitový na AO 2012 napsal správně, už dávno si myslím totéž.

"no je pravda, že ten zápas na AO vypadal zdánlivě hodně vyrovnanej. Pro mě to ale bylo jasný vítězství Sharapovový, protože Petra nebyla ten den prostě schopná proměnit brejkbol i kdyby se hrálo bůhvíjak dlouho a ve třetím setu to byla jen otázka času kdy Sharapova zápas ukončí ... :)
Myslím si dokonce, že ten zápas znamenal určitej předěl v kariéře Petry. Petra si od tý doby mín věří a to nejen proti Sharapovový, ale i proti ostatním tenistkám ... :("
Reagovat
smazaný uživatel
stejně to má Petr Čech od roku 2007, kdy ho ten chromák v lize zranil a on se už nikdy nevrátí do stejné formy jako před tím zraněním...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se musim priznat, ze mam uplne stejny nazor, tenhle zapas byl jakysi zlom :(. A je mi to moc lito :(. Jen porad doufam, ze tu Masu jednou fakt porazi (nejlepe ve finale GS) a tim porazi i nejake ty negativni tentonoc, ktery od te doby mozna v sobe ma.....
Reagovat
smazaný uživatel
Před rokem, dvěma jsem si to taky myslel. Pak jsem spíš viděl zlom v Sydney sf s LiNa, vedla 3:1.

Teď bych řek, že těch zlomů je u Petry nepočítaně. A je to v podstatě jedno.
Reagovat
Frick
Ona fakt bude hrát až Stuttgartu?! Si nechá protéct 6 turnajů?! Já bejt jí, tak bych si zkusil nějakou 250k, pokud bude na ní místo...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě FC :D
a kde jako přesně by měla hrát?
Reagovat
Frick
No na nějakym z těch šesti tunajů. Já nevim, jak jsou ty kvóty...
Reagovat
Frick
http://www.wtatennis.com/tournaments
Reagovat
smazaný uživatel
a má to cenu? :D
Reagovat
Frick
Já to říkal, že hrát s Marií Petra, tak to bude ve dvou setech. A stalo se. Vzdorovala jí 2x kratší čas než Šafi... Je to trochu paradox, že v zásadě Petra vykape s stejnejma soupeřkama výrazněji, ale ve vz. mačích si s Petrou Lucka poradit nedokázala...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je lepšia tenistka ako Petra

favoritov potrapi oveľa viac
Reagovat
LukasH
Petra byla dneska hrozně ztuhlá, až je to nepochopitelný, proč když už se dostane do QF, kde ještě nebyla, nehraje uvolněně. Přijde mi, že něco podobnýho měla s Jankovičovou v Doha. Ten zápas jsem jsem sice neviděl, ale podle výsledku to asi probíhalo podobně. Nevím, no, normální mi přide, že hráč/ka po těžším vyhraným zápase získá sebevědomí. Petru to naopak dostává víc pod tlak.
Reagovat
PetaM
No jo, problém je v tom, že Lucka favority nedokáže porazit. Petra jo ap roto si občas vyhraje velký turnaj. Navíc jí nasazení nehodí hodně dobrou soupeřku do 2 kola ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je ako noc a deň
strašne nevyspitateľná
Reagovat
PetaM
No a to je právě ono. To je to, proč je Petra tak vysoko. 5x za rok má den, nahraje si slušné body a pak má po zbytek roku noc ... :D :D :D
Reagovat
LukasH
Musím se přiznat, že tohle mě hodně mrzí. Mnohem víc než prohra, tak ten způsob, jakým Petra prohrála. Poslední 2 gamy 1. setu a celej 2. set nepředvedla vůbec nic. Až na pár výjimek jen vracela, vyhazovala, pohyb příšernej, fakt nechápu, jak je to možný, když včera hrála, tak jak hrála.
A Maria strašně zdržuje. Rozhodčí jí napomenula až na konci. Neříkám, že by to mělo vliv na výsledek, ale pro soupeřku je to pěkně otravný.
Reagovat
misa
Petra se prostě nechá rozhodit každou "blbostí". Tohle u Marie nehrozí, to soustředěně bojuje až do konce.
Reagovat
LukasH
Hlavně Máša zápas nikdy neodevzdá. I když jí to nejde, bojuje.
Petra ten 2. set dneska odevzdala, aspoň mi to tak přišlo.
Reagovat
misa
Všimni si, že Petru často rozhodí jeden míč a pak se zbytečně ponoří do deprese a odevzdá třeba celý set. Loni v Římě zkazila s Lisickou jednu smeč a celý set ztratila 0-6!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jakoby se jí už moc nechtělo. Nebyl to hezký pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
okamžitě vymlátit ty emoce, je třeba rozbíjet raketu i za cenu ztraceného fiftýnu.
Reagovat
smazaný uživatel
já si třeba dobře vzpomínám čtvrtfinále IW minulý rok proti Kirilenko. V pohodě kontrolova zápas, pak zazmatkovala u sítě a udělala lacinou chybu. Od té doby byla úplně mimo.
Reagovat
misa
Čtvrtfinále IW 2013 je Petřin legendární zápas. 4 dvojchyby za sebou v jednom gamu.
Reagovat
PetaM
Gratuluji k ČF v Miami! :) Více takových splněných povinností a bude :) Hodně štěstí na antuce! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist