V Srbsku jde do kin film o Jankovičové

18. 11. 2008, 10:03
Aktuality 0
Úspěch světové jedničky Jeleny Jankovičové se stal předlohou pro film, který měl v Srbsku v minulých dnech premiéru. "Fascinuje mě Jelenina energie, je to opravdová bojovnice," uvedla ke snímku 'Jelenin svět' jeho režisérka Tanja Brzakovičová.
Profily hráčů
Jelena Jankovičová

Osmdesátiminutový film 'Jelenin svět' přišel do srbských kin v pátek. Producenti snímku, který zachycuje čtrnáctiměsíční období, její turnaje v Madridu a Berlíně a její časté, ale krátké návštěvy rodného Bělehradu, doufají, že do distribuce přijde i za hranicemi Srbska.

"Víc než čím jiným jsem fascionována Jeleninou energií, je to opravdová bojovnice. I když se zdá, že zápas je prohraný, nikdy se nevzdává," řekla na adresu tenistky, která sezonu zakončí jako světová jednička, režisérka dokumentu Tanja Brzakovičová.

První ohlasy na snímek jsou příznivé. "I když je bojovnice, psychicky i fyzicky silná, není to superhrdinka. Především je přirozená a milá ... což režisérka šikovně odhaluje," napsal ve své recenzi deník Politika. "Směje se sama sobě, pláče, když si vzpomene na něco smutného, nadává, když je naštvaná, stydí se, když má mluvit o intimních detailech. Proto je perfektní hrdinkou," dodává kritik Dubravka Lakič.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist