V Memphisu triumfoval Darcis

3. 3. 2008, 08:53
Aktuality 1
Nečekaného vítěze má turnaj v americkém Memphisu. Stal se jím Belgičan Steve Darcis, který ve finále porazil švédského tenistu Robina Söderlinga 6-3 7-6. Pro rodáka z Lutychu to je teprve druhé turnajové vítězství v kariéře.
Profily hráčů
Steve Darcis

"Pro mě je to druhé vítězství ve dvou finále. To je neuvěřitelné," řekl po utkání spokojený Darcis, který si pro premiérový titul došel loni v Amersfoortu.

Darcis ve finále dokázal jako první na turnaji sebrat Söderlingovi podání a díky tomu získat první set 6-3. Sám za celý zápas neztratil ani jeden servis, přičemž musel odvracet jediný brejkbol soupeře. Druhou sadu pak získal v tie-breaku a po 75 minutách se radoval z 6-3 7-6.

"Hrál vážně dobře," okomentoval zápas Söderling, který před týdnem neuspěl ani ve finále turnaje v Rotterdamu. "Na servisu skoro nechyboval, podával mnohem lépe, než jsem čekal. Je škoda, že zrovna ve finále jsem odehrál nejhorší zápas za poslední dva týdny."


Výsledky - Memphis:
Dvouhra - finále:
Darcis (Belg.) - Söderling (8-Švéd.) 6:3, 7:6 (7:5).

Čtyřhra - finále:
Bhupathí, Knowles (1-Ind./Bah.) - San. Ratiwatana, Son. Ratiwatana (Thaj.) 7:6 (7:5), 6:2.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist