V Marbelle se do finále dostaly nasazené tenistky

11. 4. 2009, 22:47
Aktuality 0
WTA MARBELLA - Bývalá světová jednička Jelena Jankovičová postoupila na turnaji v Marbelle letos poprvé do finále na okruhu WTA. Srbská tenistka se na španělské antuce o svůj jubilejní desátý titul utká s domácí Carlou Suárezovou.
Jelena Jankovičová

Druhá nasazená Jankovičová překazila fanouškům v Marbelle španělské finále, neboť v dnešním semifinále zdolala po setech 7-5 6-2 Anabel Medinaovou.

"Cítím se dobře a jsem šťastná, že jsem ve finále. Dnes to byl těžký zápas, obzvlášť v prvním setu. Ve druhém jsem už svou hru zrychlila a změna mi prospěla," řekla Jankovičová, jež soupeřce prolomila hned sedm gamů na podání. Čtyřiadvacetiletá Srbka se letos dostal do finále vůbec poprvé.

V druhém semifinále porazila čtvrtfinálová přemožitelka Kláry Zakopalové Carla Suárezová po boji 6-2 6-7 6-2 Rumunku Soranu Cirsteaovou.

Oba dnešní zápasy přinesly typický antukový tenis plný dlouhých výměn, hrálo se dohromady pět hodin. Finále podniku dotovaného půl milionem dolarů se hraje v neděli v pravé poledne.

- WTA INTERNATIONAL MARBELLA (Španělsko, antuka, 500.000 dolarů) -
sobotní výsledky (11. 04. 2009)

Dvouhra - semifinále:
Jankovičová (2-Srb.) - Medinaová (4-Šp.) 7-5 6-2
Suárezová (5-Šp.) - Cirsteaová (7-Rum.) 6-2 6-7(5) 6-2

Čtyřhra - semifinále:
Medinaová/Ruanová (1-Šp.) - Hercogová/Uhlířová (Slovin./ČR) 6-3 6-1
Jansová/Rosolská (2-Pol.) - Voráčová/Aniová (ČR/Est.) 7-6(8) 3-6 10-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist