V Eastbourne celý den prší, semifinále i s Kvitovou až v sobotu

17. 6. 2011, 19:45
Aktuality 9
Petra Kvitová si na svůj semifinálový zápas proti Slovence Daniele Hantuchové na turnaji v Eastbourne musí počkat do soboty. Kvůli deštivému počasí v Anglii se dnes na kurt nedostala ona ani zbylé tři semifinálové dvojice turnaje mužů a žen.

Pořadatele tradiční wimbledonské generálky tak čeká náročný den, protože po semifinále se musejí odehrát také oba finálové duely. Na své souboje o titul navíc čekají i deblisté. Turnaj by měl skončit v sobotu, aby měli tenisté alespoň den volna před startem grandslamového turnaje v londýnském All England Clubu.

V druhém ženském semifinále se utkají Samantha Stosurová s Marion Bartoliovou, finalisté mužské dvouhry vzejdou z duelů Janko Tipsarevič - Kei Nišikori a Igor Kunicyn - Andreas Seppi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
petrulinka
Je to bezva, až na to, že Petra opět nebude hrát na centr kurtu, ale na kurtu č. 1. Tak ať se jdou pořadatelé bodnout. Celý týden se těším, že konečně Petru uvidím a zase nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Místo toho opět uvidíme, jak Sam "Shanksur" na centrkurtu trefuje přibližně každý druhý míč nečistě, resp. rámem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě to nevzdávejte, když vyhraje, tak bude finále na centru ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarjá! Příští dva týdny bude tenisu málo? Na turnaje těsně před grandslamem vůbec nekoukám, s výjimkou některých finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, proč by nás mělo zajímat, na co ty koukáč nebo nekoukáš a kdy? :-)

Já osobně se rád kouknu na každý zajímavý zápas, mám-li na to čas. A zápas Hantuchová vs. Kvitová na trávě by podle mě zajímavý být mohl.
Reagovat
petrulinka
Přesně Matěji, souhlasím. Určitě to bude zajímavý zápas, jen škoda, že ho neuvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Petruško, příští dva týdny přijdeš o mnoho zajímavých zápasů. Skladba vysílání nováků z Wimbledonu nikdy nestála za nic. Nova sport 2 není a dlouho ještě existovat nebude. Proč by si taky druhým programem měli tříštit koláč sledovanosti, že. Větší náklady a žádný získaný divák navíc.
Reagovat
VlS
Broži, mluvíš z cesty(vlastně píšeš). Řeč je o zítřejším zápasu, tak do toho nepleť další týden, jak si kdo pořeší Wimbledon je jiná věc a o tý se tu nemluví.
Taky je mi líto, že to asi nebude k vidění.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist