V Amelia Island se dařilo Francouzkám

10. 4. 2008, 23:13
Aktuality 0
Výborný den dnes zažily na turnaji v Amelia Island tenistky z Francie. Do čtvrtfinále postoupily všechny tři, včetně bývalé světové jedničky Amelie Mauresmové.
Amelie Mauresmová

Právě Mauresmová to měla s postupem zdaleka nejtěžší ze všech. Nečekala ji jednoduchá soupeřka: v cestě jí stála mladá Polka Agnieszka Radwaňská, sedmá nasazená hráčka. V utkání sice Mauresmová ztratila první set, ve druhé sadě ale mladší soupeřce dokázala dvakrát vzít podání a ve třetím setu pak lépe zvládla tie-break.

Po více než dvouapůlhodinové bitvě je tak Mauresmová stále v boji o titul, který tu získala už v roce 2001.

Další Francouzka Virginie Razzanová dnes za poloviční dobu zvládla porazit Bělorusku Olgu Govorcovovou 6-2 6-4. Vítězstvím nad 43. hráčou světa pomstila svou krajanku Bartoliovou, kterou Govorcovová vyřadila v minulém kole.

V boji o semifinále se Razzanová utká s třetí Francouzkou, která v soutěži zůstala - o sedm let mladší Alize Cornetovou. Také ona dokázala postoupit ve dvou setech, Rusku Jelenu Vesninovou porazila 6-1 7-5.

Mezi nejlepšími osmi už je i Maďarka Agnes Szavayová, která Slovinku Katarinu Srebotnikovou porazila třech setech.

Výsledky - Amelia Island:

Dvouhra - 3. kolo:
Mauresmová (11-Fr.) - A. Radwaňská (7-Pol.) 3:6, 7:5, 7:6 (8:6), Szavayová (8-Maď.) - Srebotniková (12-Slovin.) 3:6, 6:2, 6:3, Razzanová (13-Fr.) - Govorcovová (Běl.) 6:2, 6:4, Cornetová (Fr.) - Vesninová (Rus.) 6:1, 7:5.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist