Unavený Nadal vynechá první kolo Davisova poháru

30. 1. 2017, 13:37
Aktuality 5
Rafael Nadal se rozhodl vynechat víkendové utkání prvního kola Davisova poháru. Španělsko v čele s kapitánkou Conchitou Martínezovou tak do chorvatského Osijeku nedoprovodí nejlepší španělský tenista současnosti. Čtrnáctinásobný grandslamový šampion se omluvil kvůli únavě a v týmu jej nahradí Feliciano López.
Profily hráčů
Rafael Nadal (© daviscup.com)

Rafael Nadal se kvůli náročnému programu v úvodu letošní sezony rozhodl nestartovat v prvním kole Davisova poháru. Kapitánka Conchita Martínezová se tak bude muset od pátku do neděle, kdy Španělsko bude bojovat o postup proti domácímu Chorvatsku, obejít bez největší španělské hvězdy současnosti.

"Rafa toho v posledním měsíci odehrál spoustu a potřebuje si odpočinout. Věřím, že se k nám v dalších kolech připojí," uvedla bývalá profesionální tenistka Martínezová na stránkách Španělské tenisové federace.

Místo Nadala pojede do chorvatského Osijeku Feliciano López. Španělsko tak vyzve finalisty letošního ročníku v sestavě: Roberto Bautista, Pablo Carreño, Marc López a Feliciano López.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

5
Přidat komentář
turista
Bautista, Carreňo a Lopezové to tam s přehledem zvládnou.
Reagovat
Krisboy
Unavený? Z čeho? :D
Reagovat
blixa
Viď ? Trochu si zapinká, my to máme jako rekreaci, odpočinek a on je hned unavenej. To jsou ty dnešní primadony :D
Reagovat
Krisboy
Ty mladý kluci dneska nic nevydržej.
Reagovat
aligo
:D přesně :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist