Turnaj mistryň si zahrají i Venus Williamsová a Azarenková

10. 10. 2009, 13:26
Aktuality 5
Američanka Venus Williamsová a Běloruska Viktoria Azarenková mají jistou účast na tenisovém Turnaji mistryň, který se koná od 27. října v Dauhá. Startovní pole závěrečného podniku sezony už je téměř kompletní, neboť si již dříve účast zajistily Serena Williamsová, Dinara Safinová, Jelena Dementěvová, Světlana Kuzněcovová a Caroline Wozniacká.
Venus Williamsová

"Jsem ráda, že budu moci obhajovat loňské prvenství. Dostat se na Turnaj mistryň je vždycky cíl, který si před sezonou dávám. Mám radost, že si zase budu moct zahrát s nejlepšími tenistkami světa," prohlásila Venus Williamsová. "Nedokážu si představit lepší závěr roku než v Dauhá," dodala Azarenková, která se prestižního turnaje zúčastní poprvé v kariéře.

Nejvážnější aspirantkou na poslední volné místo je bývalá světová jednička Jelena Jankovičová, šanci má i Ruska Věra Zvonarevová.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
bylo by fajn, kdyby tam jela Maria S. páč by mě docela zajímalo, kam by se dostala, ale myslim si že si účast zaslouží Kim.,,
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešní výhrou si Radwanska v žebříčku výrazně polepšila. Pokud by se ještě podařilo vyhrát ve finále (není ale moc pravděpodobné), dostane se před Jankovič na 8. místo Race žebříčku.
V hlavním žebříčku WTA by byla Agnežka devítka (4010 bodů) před desátou Jankovič (3965 bodů). Musíme zítra hodně fandit.
Reagovat
skott
Karty pevne v rukach drzi predevsim Agnieszka Radwanska, ta jedina muze svoji situaci primo ovlivnovat.Jankovic i Vera jsou sice zdanlive pred ni, ale musi cekat na jeji zavahani.Aga je ted po vyhre nad Bartoli uz jen jednu vyhru od celkoveho triumfu v Pekingu, ktere by ji prineslo 1000b., tim padem by se pred obe na zacatku pristiho tydne dostala a pri predpokladnem uspechu v slabe obsazenem Linzi se muzou Vera s Jankovic pretrhnout, ale uz ji nedozenou.A ze ma Agnieszka o motivaci postarano je beza debaty, loni ji prima ucast unikla na posledni chvilku.
Reagovat
smazaný uživatel
Labilní Zvonarevka se zase předvedla. Dárek pro srbici. Nutně potřebuje body a přesto ani s luxusním náskokem není schopna dohrát pár zbývajících míčů. Jak vůbec může někdo takhle odpadnout z utkání, kde soupeřku drtila 5-1? Nakonec to určitě dopadne tak, že do Doha nepojede ani Vera ani Agnežka, ale Jankovič. Fuj!
Reagovat
smazaný uživatel
pral bych to Agne.. za posledni dobu si to zaslouzi!! :) ale hlawně tam nechci Jelenu!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist