Turnaj mistryň: Šarapovová prošla do semifinále neporažená

26. 10. 2012, 17:51
Aktuality 110
Maria Šarapovová si na Turnaji mistryň v Istanbulu drží stoprocentní bilanci. Ruska, která po dvou výhrách v Bílé skupině měla jistý postup do semifinále, dnes porazila Australanku Stosurovou hladce 6-0 6-3.
Maria Šarapovová

Samantha Stosurová se jako náhradnice dostala na Turnaji mistryň do hry, když Petru Kvitovou vyřadily zdravotní problémy. Svou šanci ale nevyužila: včera nestačila na Saru Erraniovou a dnes podlehla Marii Šarapovové.

První set jejich souboje příliš nepřipomínal duel dvou hráček elitní světové desítky. Ruska svou soupeřku jasně přehrávala, Stosurovou vůbec k ničemu nepustila a za pouhých 22 minut jí nadělila "kanára". Australská tenistka, která v úvodní sadě vyhrála pouhých pět výměn, se vzpamatovala až na začátku druhého setu - nejprve odvrátila další dva brejkboly a krátce nato konečně zahrozila také při podání Šarapovové. S favoritkou ale devátá hráčka světa dlouho krok nedržela: od stavu 3-2 už neuhrála ani game a s turnajem se rozloučila porážkou 0-6 3-6.

Pětadvacetiletá Šarapovová, která už před zápasem měla účast v semifinále jistou, se o postup do finále utká s hráčkou ze druhého místa Červené skupiny. O to se v závěrečném duelu dnešního programu utkají v přímém souboji světová jednička Běloruska Viktoria Azarenková s Číňankou Na Li.

Výsledky - Turnaj mistryň (tvrdý povrch, dotace 4,95 milionu dolarů):
Bílá skupina:
Šarapovová (2-Rus.) - Stosurová (9-Austr.) 6:0, 6:3.

Tabulka:
1. Šarapovová 3 3 0 6:1 3
2. Radwaňská 2 1 1 3:2 1
3. Erraniová 2 1 1 2:3 1
4. Stosurová 2 0 2 1:4 0
5. Kvitová 1 0 1 0:2 0

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

110
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
hranol
Se muzete pokakat s Viky a Masi..jsou to dve cuzy bolsevicky...nebyt Khalibulina a jeho zeny,kteri zaridili,ze se mohla Azarenka vystehovat a apropo plati dodnes za to velke prachy Lukasenkovi,tak by dodnes pinkala spinkala nekde v Minsku a kamaradila se s Lukasenkem....moje rodina bydli kousek od Viky....tak vim ,co je to za kravku
Reagovat
petrulinka
Já jsem v tom prvním setu myslela, že sebou seknu, to byly nervy, ale naštěstí se ve druhém setu holky zklidnily a pěkně to dohrály. Velká gratulace!!!
Reagovat
tommr
po nervydrásajícím prvním setu se naše holky uklidnily a ve druhým setu Američanky doslova smetly. Postup do finále je úžasnej úspěch ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, myslím, že mají i na titul, ale jen pokud by hrály proti Ruskám, jinak nevím, zdá se mi, že Italky jsou nebezpečnější. Ale zas tolik čtyřhru nesleduju.
Reagovat
Jan
Ale jak Rusky, tak Italky dokázaly letos porazit (i s nimi prohrát).
Reagovat
tommr
s Italkama mají letos aktivní bilanci 3:2, ale s Ruskama jedinej vzájemnej zápas na FO prohrály. Dobře si na to pamatuju, protože ten zápas už měly jasně vyhranej (vedly 1:0 na sety a 4:1 ve druhým), ale nakonec trochu smolně prohrály ... :)
Reagovat
tommr
mezi nima si člověk nevybere - Italky jsou světový jedničky a mají mimořádně vyrovnaný výkony, ale Rusky zase jako jediný letos dokázaly porazit Williamsky. Oba páry jsou velice nebezpečný ... :)
Reagovat
Jan
Spletl jsem se, myslel jsem, že Kirilenkovou s Petrovovou porazily v někderém z dalších Gs po FO, ale už s nimi nehrály.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tam! Gratulace holky :-))
Reagovat
Bob
teď proměnili krásnej matchball. jen tak dál :)
Reagovat
Bob
*fuj, proměnily :D
Reagovat
tommr
musím trochu zmírnit tvoje nadšení - šlo jen o setbol ... :)
Jinak to byl ovšem úžasnej bod - Andrea vybrala dva zdánlivě ztracený míčky a Huberova sebou nakonec praštila ... :)
Reagovat
Basa
Tommr byl rychlejší...každopádně tam měly holky z prdele štěstí:)))
Reagovat
tommr
H+H byly v prvním setu zbytečně nervozní - snad se po tom TB ve druhým uklidní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se nepřičiníš,ani štěstí ti nepomůže.Zřejmě se opravdu uklidnily,když je to 3:0!
Reagovat
Bob
setbol, díky za opravu :)
Reagovat
smazaný uživatel
4:1,sláva!
Reagovat
smazaný uživatel
5:1!To zase všichni zmizeli?Asi ano.
Reagovat
smazaný uživatel
mečbol!To se hodně uklidnili,že tommr?
Reagovat
tommr
a už je to tam!!! Ten konec byl opravdu rychlej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak druhý set 6:1.Háčka mě zvedly náladu.Hodně štěstí zítra!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten 2. set byla taková dobrá demolice po česku :D

Jinak nemužu se dočkat, až je příští neděli uvidím hrát naživo :-)

Neni doufám ve FC pravidlo, že když je rozhodnuto, že se nemusí odehrát ten poslední zápas?
Reagovat
tommr
ten závěr TB zřejmě Američanky zlomil. Huberová ho hrubě nezvládla (dve DF za sebou + neštastnej pád při setbolu našich) a to byl nejspíš rozhodující moment celýho zápasu ... :)
Reagovat
Basa
Mno štěstí bylo mířeno na 2DF Liezel v breaku...tam se holky moc nepřičinily:)
Reagovat
tommr
nejsem si jistej jestli pravidla umožnujou vypustit závěrečnýho debla, ale věřím, že H+H budou před plnou halou určitě chtít hrát i kdyby už bylo náhodou rozhodnuto ... :)
Reagovat
tommr
ty dvě dvojchyby našim nesporně pomohly, ale těsně předtím zase Hradecká zazdila úplně jasnej volej a darovala tak Američankám setbol. Takže si myslím, že se to nakonec tak nějak vyrušilo a naše vyhrály zaslouženě - byly skoro celej set pořád o krok vepředu ... :)
Reagovat
petrulinka
Vloni o tom mluvili při fed cupu a říkali, že ve finále je pravidlo, že se musí odehrát všechny zápasy, tak jestli to od loňska nezměnili, tak tě můžu uklidnit, že i v případě, že by už bylo rozhodnuto, tak by čtyřhra měla hrát :-)
Reagovat
Jan
Mám dojem, že ve finále FC, když je rozhodnuto, se 4hra nehraje. Možná ani zbývající dvouhra.
Reagovat
Jan
Tuším, že to říkali o loňském finále FC, že by se 4hra za rozhodnutého stavu nehrála.
Reagovat
tommr
nevěřím tomu, že by to naše holky po třetím zápase zabalily i kdyby bylo už rozhodnuto. Hala bude plná a to by divákům určitě neudělaly ... :)
Reagovat
Jan
To je věc pravidel ne ? Když je rozhodnuto a nemá se hrát, tak ani hrát nemohou ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
Viko, gratulace k postupu a jedničce na konci roku! :) Jsem vážně rád, že se jí to povedlo, protože jinak by to byl trochu smutný konec úspěšné sezony a to by si Vika nezasloužila. Přiznám se, že jsem se trochu bál. Hlavně v prvním setu, to byla Na Li hodně nebezpečná. V tom druhém už to byla víceméně pohoda, i když na tom konci to taky bylo zrádné. Naštěstí to Vika ukončila včas. :)

Zápas pro Viku nezačal moc dobře. Hned v prvním gemu ztratila servis, ve druhém neproměnila brejkbol a prohrávala 2:0. V pátém gemu odvrátila dva brejkboly a udržela se v kontaktu. Za chvíli přišel první brejk Viky a srovnání na 4:4. Jenže Vika to nepotvrdila, Na Li získala rebrejk a za stavu 5:4 podávala na vítězství v 1. setu. To se jí ale nepovedlo, dala v tom gemu dvě dvojchyby a Vika opět srovnala, tentokrát na 5:5. V dalších dvou gemech si obě hráčky udržely podání a šlo se na tie-break. Vika v něm měla mírně navrch, ani jednou neprohrávala a nakonec vyhrála zkrácenou hru 7-4 a tím i první set, což bylo dost důležité... Druhý set začal třemi brejky. Vika šla do vedení, ale napoprvé brejk nepotvrdila. Pak hned získala další brejk, který potvrdila čistou hrou a vedla 3:1. Následoval další brejk a vzápětí to bylo už 5:1 pro Viku. Pak ale Na Li začala hrát lépe a přestala dělat chyby. Nejprve snížila na 5:2 a potom dokonce získala brejk čistou hrou, když Vika podávala na vítězství v celém zápase. Vika tedy vedla už "jenom" 5:3 a podávala Na Li, která vedla v tom gemu 30-0. Jenže pak Vika poprvé (a naposledy) v zápase hodila raketou a najednou to bylo lepší. Získala čtyři fiftýny po sobě, proměnila hned svůj první mečbol a mohla slavit. :) Je zajímavé, že když se Vika nas-štve, tak hraje lépe. :D Jinak to byl celkově takový nervózní zápas, ve kterém šlo o hodně. V prvním setu hrála Na Li opravdu dobře, ale naštěstí to Vika vybojovala v tie-breaku. Ve druhém setu začala Na Li dělat spoustu chyb, což rozhodlo. Na obou stranách výrazně převažovaly nevynucené chyby nad winnery. Vika měla dneska asi jenom šest winnerů, ale stačilo to.
Reagovat
smazaný uživatel
No, důležité je, že to vyšlo a teď už je jisté, že budu mít ve finále TM komu fandit. :) Na zápas mezi Mashou a Vikou se moc těším, ale zase to pro mě není jednoduché, protože budu rozpolcený... Ve skupině předvedla Masha jistější výkony. Vika určitě odehrála náročnější zápasy, ale třeba z ní teď spadne ta nervozita. Viděl jsem na Vice v každém zápase, že strašně moc chce a to je někdy tak trochu překážka. Tak uvidíme... Vika měla asi těžší skupinu (hlavně díky Sereně) a na tvrdém povrchu vyhrává zápasy s Mashou většinou ona. Na druhou stranu, poslední vzájemný zápas v hale vyhrála Masha, i když to bylo na antuce ve Stuttgartu... No, je to zamotané. :) Asi nejlepší by bylo, kdyby vyhrála ta, která uspěje ve finále (předpokládám proti Sereně). Ale to bude hodně těžké... Škoda, že Vika s Mashou nejsou spolu ve finále, ale i s tím semifinále jsem spokojen. :)

Tak dobrou noc, dneska se mi bude spát hezky. :) Zítra dopoledne budu fandit Lindsey a pak samozřejmě tenis... Mám se na co těšit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Abych nezapomněl, tak ještě musím poděkovat Agnieszce a Saře, které si to tak hezky protáhly, že jsem se na zápas Viky mohl koukat v televizi. :)

A tady ještě malá sonda do života Viky (US Open, Peking, Istanbul)... :)
http://www.youtube.com/watch?v=zfG89UWKt2s
Reagovat
tommr
nechci ti do toho kecat, ale myslím si, že bys měl postup do finále přát spíš Vice a to ze dvou důvodů. Za prvý bude mít větší šanci proti Sereně a za druhý by měla potvrdit pozici světový jedničky ... :)
Reagovat
Bob
Vika poslouchá dubstep? No super, to jsme na tom stejně. Dokonce tuhle mám jednu z nejraději v poslední době :) 5:35
Reagovat
dadaft
viděl jsem necelý první set a musím říct, že se mi to velice líbilo..............
............... ovšem dvě dvojchyby v gemu, kdy je třeba dopodávat set, to je shrnutí problémů Li 'Na v kostce. čistě psychika.

nicméně pokud jde o pohyb po kurtu, způsob, jímž se připravuje k úderům atd., je to nedostižná bohyně. taková Marie vedle ní vypadá jako dřevo a "elegantní" Wozniacká jako tančící medvěd......
(tím se obou hráček nechci dotknout, mají zajisté spoustu jiných předností)

Aga - Sara
jak už tu někdo psal, první dva sety nádherné, ve třetím už oběma hráčkám začly docházet síly, takže tempo přece jen trošku kleslo a obraz hry se malinko změnil...
suma sumárum - tenisová šou, při které se diváci skvěle bavili - přitom na nejvyšší sportovní úrovni. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je velká fanynka hudby, takže toho poslouchá hodně. Můžeš si všimnout, že pokaždé když jde před zápasem na kurt, tak má sluchátka v uších. :) Její oblíbenou zpěvačkou je Rihanna, její oblíbenou kapelou Nickelback a v poslední době jsem zaznamenal, že má ráda LMFAO a Gangnam style. :D Ale bude toho určitě ještě víc...

Jinak to video se mi moc líbí. Je tam přímo vidět několik "sociálních rolí". Na kurtu tenistka (trochu divoká :D), v soukromí ztřeštěná sympaťačka a úplně na konci velmi elegantní mladá dáma. :)
Reagovat
Bob
To já vím, že poslouchá, představ si, že sleduji tenis :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pardon, nevěděl jsem, že Viku sleduješ až tak do detailů... Jsem tě podcenil. :D
Reagovat
Bob
To si nevěděl? To víš, můj harém oblíbených hráček není tak slavný, jako ten tvůj :P
Reagovat
smazaný uživatel
No, psals tady, že bys Viku u sebe rád nechal přespat... Ale že až takhle? :D
Reagovat
Bob
Ale no tak, nedělej se tady. Ty bys byl první, který bys jí otvíral s kondomem v ruce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je program i na zítřek.. Andrea s Luckou hrajou už od 12, Serena s Agou od 14:00 a Vika a Masha v pul 4 a Sara s Robertou proti Nadia/Maria od půl 5..

Chudák Aga teda... I když jí budu fandit, myslim si, že je uplně mrtvá a oni organizátoři jí daj už takhle brzo.. Myslel jsem si, že Serenu nečeká žádná lehká prace, ale když jsem viděl jaký měla problémy vstát z lavičky a podepsat kameru tak mám takový pocit, že Aga poprvé v kariéře bude ráda za výprask!
Reagovat
tommr
už se těším na naše duo H+H. Doufám, že holky ty Američanky roznesou ... :)
Dobrá zpráva je i to, že Eurosport by měl vysílat přímým přenosem i semifinále deblu takže H+H uvidíme na obrazovkách ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to od nich sprosté, chudák...ale hlavním viníkem je WTA, dát tento turnaj ani ne na týden, to jsou fakt trotli.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyřizuju srdečný pozdrav od Chazyho, kterému udělal tvůj návrat obrovskou radost. A gratuluje ke skvělé předpovědi u Laury. Doufám, že budeš chodit častěji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hledal jsem nějaké nové info o Petřině nemoci. Nic. Zaujal mě postoj Radka, který chce pozvat Pavla Složila na finále.
Reagovat
Bob
Štěpánku, raději se snaž, ať taky konečně něco v Davis Cupu vyhraješ..
Reagovat
smazaný uživatel
Aby pak za 20 let šef českého tenisu mohl říct, že zas tak extra nereprezentoval.
Reagovat
freeteepek
Tak první dva sety mě bavily. Fandil jsem Sáře. Ve druhém setu rozhodlo pár těsných míčů, který se otřely o lajnu. Ve třetím setu už Sara byla trapná. Přestala riskovat. Pak přišel na kurt trenér a na chvíli se to zlepšilo, než Sara zase začala hrát trapně. Kdyby se nebála poslat to po lajně, nemusela si prohrát tolik servisů:-(
Reagovat
tommr
nebezpečnou Činanku porazila poměrně v pohodě a už si zajistila první místo v žebříčku na konci sezony ...

Pro Petru Kvitovou dnešní porážky Erraniový a Li Na znamenají, že se sice za ně propadla v žebříčku až na osmý místo, ale její ztráta na ně bude jen minimální (15 bodů na Erraniovou a 10 bodů na Li Na) a pokud bude zdravá a dostane se zase do slušný formy tak by se před ně mohla začátkem příštího roku dostat ... :)
Reagovat
Jan
Anebo bude pokračovat v dosavadních výkonech a bude to ještě horší.
Reagovat
tommr
ani to se samozřejmě nedá vyloučit, ale já doufám, že letos si Petra vybrala smůlu na několik příštích let a její výkony se ustálí aspon na úrovni toho 5-8. místa ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jakás takás naděje tam je. V Austrálii to Petře dycky šlo.
Reagovat
freeteepek
V Austrálii bude Petra obhajovat dost bodů, takže bude muset hned na úvod sezony zabrat:-)
Reagovat
tommr
no v Austrálii bude Petra ráda když obhájí ty body co tam získala letos. Velkou naději na bodový zisky bude ale mít potom v Arábii (Doha, Dubai) a v Americe (IW, Miami) kde letos úplně vyhořela a prakticky tam nebude nic obhajovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Má započítán jenom AO. Takže nějaký odrazový můstek by získat mohla. Potom jak píšeš + Paříž. Až po Miami obhajuje srandovních 85 bodů + 900 za SF AO.
Doufám, že příští rok vynechá FedCup.
Reagovat
freeteepek
Mě by Petra potěšila, kdyby po úspěšně zvládnutým AO vyrazila na halový turnaj do Paříže, který loni vyhrála. Když by jí nenakoplo povedený AO, tak tady by se určitě dostala do laufu. V hale letos kromě Fed Cupu hrála minimálně. A přitom je to spolu s trávou její nejlepší povrch.
Reagovat
Jan
Celý letošní rok po AO mi Petra připadala, že nemá vůbec natrénováno. Byla tam ta zranění, ale i tak. Velká nejistota na kurtu, potíže i se slabšími hráčkami, když nad nimi vyhrála, bylo to často drama. Byly tam vyjímky, jako US series, ale celkově to byl posun dolů. Mluví o tom i posun na žebříčku z 2. na 8. místo. Často trenér prohlašoval jak má natrénováno, pak přišel výbuch a po prohraném zápase najednou zdravotní potíže nebo zranění. Bylo to na LOH, i teď na TM. Přišlo mi to spíš jako výmluvy, kterými se snaží zakrýt slabý výkon než skutečnost.
Reagovat
Jan
Letošní asijská série byla taky taková - dohady o zranění a prohry.
Reagovat
tommr
Paříž se hraje pro Petru v blbým termínu - bude skoro určitě následovat těsně po FC stejně jako letos a Petra by obojí asi nezvládla ...
Reagovat
tommr
ono to spolu dost souvisí. Petra neměla dostatečně natrénováno kvůli zraněním a nemocem což pak následně vedlo k dalším zraněním a nemocem. Bylo by potřeba tenhle začarovanej kruh nějak přerušit. Snad se Petra a její tým z letoška poučili a přípravu na nadcházející sezonu nepodcení ... :)
Reagovat
Jan
Hlavně, že propustila Ivanka. A o novém kondičním trenérovi není vidu, slechu. Na FO mě Petra dost štvala, že se stále chovala jako hvězda, ale na kurtu to moc vidět nebylo. A pak vždycky dostala v zápasech "na čumák", postupně až doteď. No je to její věc. Buď se z toho ona a její tým poučí a něco s tím udělá a zlepší se nebo to bude pokračovat dál. Nakonec, když nejde o život ... Taky si už vydělala dost. Ale určitě by nám všem udělala radost, kdyby se zase zlepšila.
Reagovat
tommr
konec Ivanka jsem uvítal - on to přece právě byl kdo jí nedokázal přes zimu dobře připravit na letošní sezonu a za ty častý zranění Petry nese velkej díl odpovědnosti ...
Chtělo by to ale urychleně angažovat nějakýho novýho kondičního trenéra - na tak vysoký úrovni se Petra asi jen těžko může připravovat sama ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale v roce 2011 zvládla paříž i FC
Reagovat
smazaný uživatel
opět úprava rakety, stejně jako MP Kerber
Reagovat
freeteepek
Marfušu mohla porazit jedině Petra. Zdá se, že je mrcha opět ve formě. Vika proti Li Na měla opět pomalej start. Ale snad už se do toho taky dostala. Proč se Li Na dnes tak třese ruka? Doufal jsem, že bude klást větší odpor:-(
Reagovat
Jan
První set šel Li Na dobře. Vypadalo to, že by ho mohla i vyhrát. Ale pak už to nešlo. Fandil jsem Li Na, byla mi dnes sympatičtější, ale když vyhrála Vika, taky dobré.
Reagovat
Heather_Fedex
tak maruska, presto ze vyhrala skupinu, tak po dnesku bouchat sampano nebude. vidim to zitra na vyklep marusky ve dvou. prestozevika na tomhle turnaji nepodava suverenni vykon, tak to porad na masu musi stacit. to, co dneska dokaze ubranit li, maria nema temer zadnou sanci ubranit
Reagovat
Bob
hezky na prdel..
Reagovat
Heather_Fedex
vika mava pernamentne spatne zacatky do zapasu. zabere, az kdyz ji tece do bot
Reagovat
VlS
No, myslím, že je nějak rozhozená a jestli se nesrovná, tak si proti sobě poštve halu. Trochu jako by byla na cestě 2 roky zpět.
Ale stejně má úžasnou sezónu a je celkem pochopitelné, že ta nejlepší forma není do nekonečna.
Reagovat
tommr
v závěru to vypadalo, že už jí docházejí síly ...
Pro Petru Kvitovou dnešní porážka Erraniový znamená, že se sice za ní propadne v žebříčku na sedmý místo, ale její ztráta bude jen minimální (15 bodů) ...
Ted ještě aby Vika porazila Li Na a budu s dnešníma výsledkama maximálně spokojenej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsal jsi tuhle náhodou, že Petra už je vlastně osmá?
Reagovat
VlS
Mě osobně je šumák, jestli Peťa bude 6 nebo 8, dneska fandím Na Li
Reagovat
smazaný uživatel
Mě v zásadě taky, jen bych rád, aby mi Tommr osvětlil, jak to tedy s tou Petrou v žebříčku vlastně je.
Reagovat
tommr
ted už je Petra opravdu až osmá. Dokud se Li Na neobjevila na kurtu tak ještě byla teoretická možnost, že by Li Na odstoupila a Petra by tak zůstala sedmá ...
V tomhle zápase už jde vlastně jen o to jakou bude mít Petra na Li Na ztrátu - pokud Li Na prohraje bude na ní Petra ztrácet jen 10 bodů, pokud Li Na vyhraje tak na ní bude ztrácet 170 bodů (a ta ztráta může ještě dál narůst pokud by Li Na vyhrála i v semifinále nebo dokonce i ve finále) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Děkuji za vysvětlení.
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasný zápas!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím co je pěknější záběr na Barbaru S. Jestli na její tvář nebo nohy...
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
Reagovat
VlS
To je neuvěřitelné. Asi to pořadatelé se zpomalením kurtu trochu přehnali. Furt se mi cpe do hlavy pohádka.
Žily, byly Aga a Sára. Pinkaly, pinkaly a jestli ještě neumřely, tak pinkají dodnes.
Aga je dobře zničená, Serena jí zítra nejspíš zlehka posvačí. Saru to může mrzet, možná jí budou chybět síly v deblu.
Reagovat
tommr
toho debla nějak zvládne - Vinciová jí pomůže. Horší by to bylo kdyby postoupila do semifinále i v singlu a musela zítra hrát dva těžký zápasy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sara začína robit mnozstvo nevynutenych chýb, Radwanska je z najhorsieho vonku..
Reagovat
smazaný uživatel
Aga se Sarou čarují!! Moc Aze přeju aby ten obrat dokončila úspěšně do konce, ale nepřejují další zápas na tři hodiny..
Reagovat
Malda
Také jí to moc přeju. Ale je v podstatě jedno jak dlouho to bude hrát, protože Serenu neporazí ani kdyby to hrála třeba jenom hodinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga dokáže opravdu vrátit téměř vše a neřekl bych, že Serena dokáže dát třeba 5-6 světových úderů za sebou aby udělala winner, v té formě co tady je.. A Aga tu hraje hodně dobře, takže ten zápas by mohl být otevřený :-)
Reagovat
Malda
Tak neříkám, že je to na 100%, ale moc šancí nedávám ani jedné(Aga, Sara).
Reagovat
smazaný uživatel
Aga!! Pojď!! Máš na to!!
(opovažte se napsat nějaký hnusný komentář!)
Reagovat
hranol
WTA je stejne na houby...ty vysledky jsou des....jestli je to podle menzesu...to nevim...to chlapu vysledky jsou taky obcas bdes,ale zde je to hruza...baby by meli patrit k plotne a nebo do betle...furt hodnotite Masa a Vika a Vika je nejvetsi vagina...pokud to nevite,,tak Vika umi prodavat dobre zapasy..byl jsem na ni parkrat v USA a hnus.....
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je vagína. Ted by ti měl za tvůj názor Oscar říct, jaký jsi ubožák a jaký máš jednoduchý život :D
Reagovat
Malda
Doufám, že se Aga kousne a dotáhne to vítězného konce. Její hra se mi sice moc nelíbí, ale je to sympaťanda :D
Reagovat
smazaný uživatel
tebe jsem považoval za normálního diskutéra a fandu tenisu. Hranol je podle mě trol, na které zásadně nereaguju.
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszko...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby jí to bylo něco platné, na Viku ani Serenu stejně zahrát neumí..
Reagovat
smazaný uživatel
Vika ještě nepostoupila, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, ještě může postoupit Li, které asi bude Máša dneska večer fandit. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem pohodový zápas pro Mashu a dobrá příprava na semifinále (věřím, že s Vikou). :) Hlavně v prvním setu to opravdu vypadalo, jako by Sam už chtěla odpočívat někde na dovolené. Ona v posledni době hrála dost turnajů (Ósaka, Moskva, TM), takže se tomu ani moc nedivím... Masha získala brejk hned v prvním gemu, když jí první dva fiftýny darovala Sam dvojchybami. Brejk byl potvrzen čistou hrou a vzápětí přišel další, když Sam dala znovu dvě dvojchyby v jednom gemu. Pak Masha zvýšila na 4:0 a poslední dvě hry uhrála zase čistě, takže z toho byl kanár... Ve druhém setu se Sam trochu vzchopila. V prvním gemu odvrátila dva brejkboly a získala svou první hru v zápase. Ve čtvrtém gemu měla Sam dokonce brejkbol, ale Masha ho odvrátila. Až do stavu 3:3 si obě hráčky držely podání. V sedmém gemu Masha brejkla čistou hrou. Vzápětí to potvrdila a poté ukončila zápas na příjmu...

Masha tedy se třemi body vyhrála svou skupinu a doufám, že bude hrát semifinále s Vikou. Jediný problém je, že zápas Viky budu muset sledovat po netu. Snad jedině, že by si to Sara s Agou hodně protáhly... Zprávy na Nově a seriál Vyprávěj, to je zlo! :D
Reagovat
dadaft
myslím, že ses mohl více rozmáchnout. ))
je fakt, že Sam odehrála dobře jenom 6 gemů, nicméně Marie hrála skvěle. přesně a razantně. Samantha byla všude pozdě...
Reagovat
smazaný uživatel
Když Sara vyhraje, tak postoupí? Moc ji to přeju..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Emičko. Zápasy Aga - Sara a Vika - Na Li jsou přímé souboje o 2. místa ve skupinách. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Monty :-) ale v zápase Vika - Na Li, budu fandit Na, je mi sympatičtější..
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, co se dá dělat. :) Já věřím, že to Vika zvládne, ale nebude to jednoduché. Na Li je silná soupeřka, má s Vikou vyrovnanou bilanci a z osmi zápasů spolu odehrály čtyři tříseťáky...

Jak jsme se včera bavili o rozhovoru s Mashou v magazínu MF Dnes, tak Fandina dala na vedlejší diskusi odkaz - ještě jednou díky! :) Je to zajímavý rozhovor a myslím, že Mashu dokonale vystihuje. Je to velká profesionálka, ve všem s ní souhlasím. Jak se jí ptali na její "zlý pohled", tak se mi líbila její odpověď: "Neříkala bych tomu zlý pohled. Je to pohled plný soustředění a odhodlání." :) Jsou tam i další odpovědi, které se mi moc líbí... A že položili Mashe nějaké blbé otázky, tomu se moc nedivím. Ten rozhovor totiž taky dělal Knap. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Knap spolu s Moravcem, ten občas komentuje na Eurosportu, jestli se nepletu :-)
I Rafa má na kurtu takový výraz, jak se má jako tvářit...v civilu je přitom úplně jiný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Už jsem tady psal včera, že se hráč/ka nemůže tvářit při tom zápasovém vypětí příjemně. To je přece blbost... Jo, já jsem si říkal, že je to ten Moravec z Eurosportu. Ale já teď český Eurosport nemám, takže to jde trochu mimo mě. Stejně se tam dá poslouchat jenom Libor. :D
Reagovat
Basa
Thx:)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) Vím, u koho si mám šplhnout, ne? :D Ale fakt, některé tvoje kolegy zrovna moc poslouchat nemusím... A to tenis ještě jde. Teď o víkendu začne sjezdové lyžování, to bude zase Kárník koktat. :D
Reagovat
Basa
Dominik už se těší:)))Já se těšim teď na Viku...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist