Tsonga se fotil nahý, aby varoval před rakovinou prostaty

17. 6. 2011, 12:57
Aktuality 1
Jo-Wilfried Tsonga napodobil Španěly Tommyho Robreda a Fernanda Verdaska a pózoval pro fotografy nahý. Snímky francouzského tenisty v britském vydání magazínu Cosmopolitan upozorňují na nebezpečí rakoviny varlat a prostaty.
Jo-Wilfried Tsonga

Odhalené fotky devatenáctého hráče světa Tsongy vznikly v rámci antukového turnaje série Masters v Monte Carlu. "Na ženách miluji oči," řekl šestadvacetiletý rodák z Le Mans. Když se Francouze ptali na jeho vlastní tělo, tak prozradil, že nemá v oblibě chodidla. "A mou oblíbenou částí mého těla jsou hýždě," uvedl tenista.

Tsonga je na snímku podobně jako Robredo i Verdasco vyfocen nahý jen s raketou v ruce. Robredo v roce 2007 přiznal, že původně nechtěl o svlékání ani slyšet. "Nakonec jsem si to ale rozmyslel. Přece jen to je pro dobrou věc," řekl tehdy Robredo.

pva, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Opravdu nahý? :-D Skoro všechny ty dámské i pánské celebrity se jako obvykle zkroutí a nastaví ruce tak, aby odhalili přesně stejnou nahotu jako je k vidění kdekoliv na koupališti.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist