Tsonga s Verdaskem si zahráli v rychlíku

13. 10. 2009, 14:21
Aktuality 4
Na žebříčku ATP ještě mají koho předhánět, jedno prvenství jim ale nikdo nevezme. Jo-Wilfried Tsonga a Fernando Verdasco si zahráli tenis v takové rychlosti, jako ještě nikdo předtím.
Jo-Wilfried Tsogna a Fernando Verdasco hrají ve vlaku (© atpworldtour.com)

Tsonga a Verdasco si v Číně lehce zapinkali při exhibici na mini dvorci připraveném v šanghajském rychlíku Transrapid. Nejrychlejším vlaku světa, který se pohybuje na polštáři z magnetického pole. A řítili se přitom rychlostí 431 kilometrů v hodině.

Tsonga připustil, že se cítil malinko nervózně, když hrál a za okny viděl, jak rychle sviští po trati. "Bylo to zvláštní. Jeli jsme rychleji, než dokážu podávat," řekl vítěz předchozího turnaje v Tokiu, který je na podniku série Masters v Šanghaji nasazený jako číslo pět. "Udělal jsem víc chyb než obvykle, ale aspoň jsem neřídil. Kdybych udělal chybu, byly bychom všichni mrtví."

"Vlakem jedu poprvé čtyřstovkou a pokud nenarazíme, tak se nebojím," uvedl Verdasco. Hráči ujeli vlakem ze zastávky Longyard Rail Road na letiště 30 kilometrů za sedm minut a dvacet vteřin.

"Poprvé v tenise nikdo nevyhrál," vtipkoval Verdasco o utkání na dvorci, který tvořil koberec přilepený páskou k podlaze vlaku.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
A malá připomínka, Tsonga je vítězem z Tokia, ne z Pekingu, tam vyhrál Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Moji skoro nejoblíbenější hráči po Novakovi, dobrý nápad chlapci :D
Reagovat
smazaný uživatel
jaka sranda :D ze ich to vobec napadlo :D
Reagovat
smazaný uživatel
to nenapadlo je vole
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist