Tsitsipas si dává čas na doléčení zraněné nohy, v Petrohradu hrát nebude

12. 10. 2020, 19:56
Aktuality 2
Řecký tenista Stefanos Tsitsipas se omluvil z turnaje v Petrohradu kvůli zranění nohy, které si obnovil při semifinálovém duelu na Roland Garros. Pátý hráč světového žebříčku na sociálních sítích oznámil, že na doporučení lékařů týden vysadí a bude se připravovat na další turnaj ve Vídni.
Profily hráčů
Stefanos Tsitsipas

Dvaadvacetiletý Tsitsipas se zranil v polovině září na turnaji v Římě. V pětisetové pařížské bitvě s Novakem Djokovičem se mu potíže s přitahovačem levé nohy vrátily a v závěru zápasu si proto vyžádal ošetření. Souboj o postup do finále antukového grandslamu nakonec prohrál 3-6 2-6 7-5 6-4 1-6.

Vyšetření žádné vážné zranění neodhalilo a Tsitsipas tak očekává, že ve Vídni bude za dva týdny startovat.

"Těším se, že si zahraju tam, v Paříži a v Londýně. Právě jsem zjistil, že jsem se tam kvalifikoval, a jsem nadšený, že budu mít možnost obhajovat titul," napsal na twitteru ke svému dalšímu programu, v němž počítá se startem na Masters v pařížské hale Bercy a na Turnaji mistrů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
paddy
že musí hlásit zranění na Twitteru? smile
kdy půjde na stolici? smile
Reagovat
Fandina
Ty děláš, jakoby se v dnešní době všechno neodehrávalo na sítích. Je to jednoduší a může si to přečíst každý. Obvzlášť když se jedná o sportovce, který má x fanoušků a další to zajímá z důvodu sázek, co s kým je.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist