Tohle se musí řešit na nejvyšších místech, zlobí se Pála na ITF

9. 2. 2014, 19:59
Aktuality 105
Ve fedcupovém utkání 1. kola Světové skupiny mezi španělskými a českými tenistkami hraje prim déšť a česká strana je hodně rozladěná. Vůbec se prý nemělo stát, že ITF povolí hrát v únoru v Evropě pod širým nebem.
Petr Pála

V Seville se za dva dny odehrála jen jedna dvouhra, ve které Barbora Záhlavová-Strýcová v sobotu podlehla Carle Suárezové. Dnes sice začala česká jednička Klára Zakopalová hrát s domácí dvojkou Marií-Teresou Torrovou, ale po necelé hodině byl zápas za stavu 6-3 a 2-0 ve prospěch české tenistky přerušen kvůli dešti. Španělky tak zatím vedou nad Češkami, hrajícími bez Petry Kvitové, 1-0 na zápasy.

Pokud to vůbec počasí dovolí, tak se zápas dokončí až v pondělí.

"Potřebujeme to vyrovnat a přidat ještě dva body. Zápas Kláry se vyvíjí dobře, vede, ale není hotovo. Musíme se připravit na další den, bude to těžký a dlouhý a doufám, že se to hlavně dohraje," řekl český kapitán Petr Pála na facebooku týmu.

Meteorologové ale příliš optimističtí nejsou. Sice už se má oblačnost prothat a objevit by se na obloze mělo i slunce, dešťové srážky ale znovu hrozí.

České kvarteto neskrývalo své rozladění"Děkujeme ITF (Mezinárodní tenisové federaci) za to, že si můžeme první týden v únoru zahrát v Evropě venku - 10 stupňů, bez světel a bez halového kurtu," napsaly české tenistky ironicky na facebook.

"Lidi z ITF si toho vyslechli hodně a ještě si to vyslechnou. Je potřeba, aby se to řešilo na nejvyšších místech," řekl Pála serveru iDnes a Radiožurnálu.

Lucie Šafářová a Zakopalová jsou přihlášeny na turnaj WTA v Dauhá a už musely měnit letenky, aby se do Kataru stihly dostat. Hrát 1. kolo by měly v úterý večer po dopoledním příletu.

"Budou to mít velmi těžké," řekl Pála. Zakopalová by v Dauhá měla hrát s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou a Šafářová, která byla v Seville nachlazená, s šestnáctou nasazenou Kirsten Flipkensovou z Belgie.

Nicméně otázkou zůstává, zda se zítra zápas v deštivé Andalusii vůbec dohraje. 

V pondělí by měl program začít v 10 hodin dohrávkou duelu Zakopalové s Torrovou. Pak by se teoreticky mohly uskutečnit třetí a čtvrtý zápas souběžně, pokud bude druhý kurt způsobilý. Závěrečná rozhodující čtyřhra, která by se hrála jen za nerozhodného stavu 2-2, by se konala na centrálním dvorci.

Pokud trenér Pála po pordě s týmem nerozhodne jinak, nastoupí Zakopalová po své dohrávce a povinné pauze proti Suárezové Navarrové, na vedlejším kurtu by se pak měla utkat Záhlavová-Strýcová s Torrovou. V českém týmu je ale připravena i Lucie Šafářová, která se po nachlazení cítí již lépe.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

105
Přidat komentář
dadaft
Šárka Strachová absolute top outfit.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem Krizova v cili:) super... slalom sjela s nejvesti opatrnosti teda, ale ta radost, ze to vubec sjela:) pekne...:)
...pak jeste pozdrav Ahoj vsichni:)
Reagovat
dadaft
nevěřil jsem, že Maria zajede tak dobrý slalom - gratulace.

Šárka bomba.

)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze si Sarka nemohla vzat cas Klary ze sjezdu:)
Ale hlavne Julieeee jupiiii:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem rád, že Julia má bronz. :) Trochu jsem se obával, že podobně jako Lindsey v superkombinaci před čtyřmi roky doplatí na ten slalom, ale dojela to a nakonec je z toho medaile. Julia tak zkompletovala svou olympijskou sadu (v Turíně zlato, ve Vancouveru dvě stříbra). :) Maria Riesch je opravdu nejvšestrannější lyžařkou a obhájit olympijské zlato se nepovede jen tak někomu. Jsem na ni zvědavý v rychlostních disciplínách, protože z nich ještě nemá žádnou olympijskou medaili. Teď má v součtu tři zlaté (2x superkombinace, 1x slalom)... Je mi líto Tiny Maze, ale na konci bylo jasné, že buď bude mít medaili ona, nebo Julia. Věřím, že Tina si to ještě vynahradí... Jinak si nemůžu pomoct, ale v superkombinaci hraje daleko větší roli slalom. V něm stojí chyby mnohem víc času a taky jsou o dost víc poznat než ve sjezdu. Lépe jsou na tom závodnice, které třeba tolik neumí sjezd, ale umí slalom. Stačí třeba srovnat Laru Gut a Šárku Strachovou. Šárka nemá ve sjezdech praxi, ale prostě to sjede trochu opatrněji, dostane se do cíle a pak to může dohnat ve slalomu. Lara umí skvěle sjezd, ale zase nemá praxi ve slalomu, takže v něm velmi snadno vypadne. V tom mají sjezdařky z mého pohledu trochu nevýhodu oproti slalomářkám...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ta Sarka je pro slalom celkem nadejna teda:) Zajela uplne nej cas, ze vsech:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Já sice Šárce do desítky ve slalomu moc nevěřil, ale dnešní jízda je opravdu příslibem. Na druhou stranu bych nezapomínal ani na to, že dneska jely jenom tři závodnice z Top 10 průběžného pořadí SP ve slalomu (z toho jedna nedojela).
Reagovat
smazaný uživatel
To sice jo, ale prislib to je:)
Take bych jeste asi dodal, ze slalom se jede na 2.kola...
...a zname to, co dela psychika ve druhem kole, hlavne na OH:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, ale zrovna u Šárky bych v tomhle neviděl problém. Ona už má z velkých závodů dost zkušeností a její velkou předností je, že málokdy vypadne... Každopádně ve slalomu budu přát Mikaele Shiffrin. :) Šárce jsem dřív hodně fandil (ještě ve Vancouveru), ale pak mi trošku přestala být sympatická... Osobně by se mi líbilo pořadí: 1. Shiffrin, 2. M. Schild, 3. Pietilae-Holmner. :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze vetsi humbuk kolem ni udelali novinari...
nez ona sama...
...aspon to, co jsem vysledoval na cr portalech...
ale az tak in nejsem:)
Reagovat
smazaný uživatel
To už je teď jedno... Je fakt, že v deníku Sport se tehdy asi 14 dní v kuse řešila rodina Záhrobských a to byl taky jeden z důvodů, proč jsem si to přestal pravidelně kupovat. Každopádně pořád mám radši Šárku, než jejího otce... Mně spíš jde o to, jak se Šárka chovala a přistupovala (nejen) k lyžování, když ji trénoval Šťastný. To jsem celkově nějak nepobral... S tím rakouským trenérem už je to teď zase lepší.

Jinak jestli Marlies bude mít zlato, tak jí to taky budu moc přát. V Turíně bronz, ve Vancouveru stříbro a olympijské zlato jí ještě chybí... Ale podle mě všichni vědí, že i tak je Marlies nejlepší slalomářkou poslední dekády.
Reagovat
smazaný uživatel
Američanky jedou... Dneska mě ženský hokej baví víc než tenis. :)
Reagovat
tommr
No changes in the first of the reverse singles rubbers. Spain's Carla Suarez Navarro will play Klara Zakopalova at 11:45am local (10:45am GMT).
Reagovat
petrulinka
Já jsem teda čekala, že bude hrát Lucka
Reagovat
smazaný uživatel
Co ted?
Reagovat
smazaný uživatel
Klarka pude hrat 11:45.Ted bude dobře nalaďená tak to snad pude.
Reagovat
tommr
Klárka bude sice rozehraná a dobře naladěná, ale ty dva sety co musela odehrát proti Torro-Flor budou znát obzvlášt pokud se bude hrát dlouho. Chtělo by to proto ukončit zápas co nejdřív ... :)
Reagovat
tommr
ve třetím setu se Klárka chytla a Španělka v závěru úplně odpadla. Oproti druhýmu setu to byla změna ve výkonu obou hráček o 100% ... :)
Španělky zůstávají i nadále favoritky na celkový vítězství, ale naše naděje výrazně stouply. Jsem zvědavej koho nasadí Pála na Suarez Navarrovou ... :)
Reagovat
Fandina
je to tam, třetí set byl výborný. Tak ještě holky dva body. Držím palce. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
petrulinka
Super, gratulace Kláře, že to nakonec tak hezky zvládla :-) Teď jsem zvědavá, kdo bude hrát další dvouhry :-)
Reagovat
Fandina
Klárka byla ve třetím lepší, ale jinak to byl celkem hezký zápas, včetně počasí, škoda, že tohle nemohlo být už v sobotu. Klárka je teď rozheraná, ale na Carlu to nevidím moc dobře, ty její rotované a topspinové rány, ale kdyby to vyhrála, tak už to vidím dobře. Klárko pojď.
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulka, že se Klárka zvedla.. joo :)) Mohla by hrát možná Lucka s Karličkou ne? To jsem zvědavá, co Pála vymyslí...
Reagovat
tommr
i když Klárka zazdila dva nalitý míčky. Doufejme, že jí to nakopne a Španělku naopak trochu psychicky srazí ... :)
Reagovat
tommr
ale i takovej se počítá. Španělky si navíc žádný slitování nezaslouží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojd! Ukaz to te Marii Terezii bo jak se menuje
Reagovat
dadaft
konečně ji Klárka rozhýbává...
Reagovat
smazaný uživatel
Divím se, že Kláře nevadí to sluníčko do očí, já bych se zbláznila. Jenže Maria má ten FH hodně dobrej a pak má hned winner...
Reagovat
smazaný uživatel
beru zpět hodnocení o tobě. Zatím ses dobře dobila :) Vydrž !
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Klárko, zkušenosti vs mládí :) Všechno odvolávám a už to dopodávej, i když to je zrovna to nejtěžší :)
Reagovat
petrulinka
Klára nezačíná dobře ani třetí set, tak nevím, no :-(
Reagovat
tommr
nástup do třetího setu už Klárka naštěstí zachytila, ale do včerejší pohody má ještě hodně daleko ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jupss
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud španělky vyhrajou, nebudu je považovat za vítězky.Chápu že chtěly holkám naladit ty nejhorší podmínky,ale co je moc to je moc,jesi vyhrajou,tak jen kvůli počasí a to je pěkně ubohý.
Reagovat
petrulinka
Souhlasím a neboj, pokud by vyhrály, tak stejně dostanou v dalším kole klepec
Reagovat
smazaný uživatel
jen kvuli pocasi zadny tym nevyhraje 3 zapasy, to jsou zase pitomosti tady. Pokud Spanelky vyhraji, tak proto ze mely hracky, ktere se s podminkami a povrchem proste lepe vyporadaly.
Reagovat
smazaný uživatel
skvělej obrat klárko,mam velkou radost a já už se vyrovnávala s tim,že to bude 2:0
Reagovat
tommr
poměr sil na kurtu se oproti včerejšku výrazně změnil. Španělce ta přestávka pomohla a je zatím jasně lepší. Klára vůbec nestíhá ... :(
Reagovat
Jan
Ty jsi to včera trefil. Mě ani nikoho jiného včera nenapadlo, že by Klára po tom výsledku měla mít potíže a vidíš...
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, raději to včera měly dohrát v tom dešti, to byla Španělka marná
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, ze nevydrzelo to spatne pocasi:D) aby neprselo, ale aby bylo hnusne...tohle sedelo vic nasim hrackam nez spanelkam :)
Je tam uz moc pekne...eh...a kurt je uz v dobrem stavu...
Reagovat
tommr
velkou roli hraje i kvalita antuky. Včera na tý podmáčený se Torro-Flor hůř pohybovala, protože je velká a neohrabaná. Suchá antuka její hře víc vyhovuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no prave:)
Reagovat
smazaný uživatel
...ale nakonec to dobre dopadlo...eh...citim, ze to bude konec dobry, vsechno dobre:)
Reagovat
tommr
pokud by došlo na závěrečnou čtyřhru za stavu 2:2 tak bych našim věřil. Obávám se ale, že unavená Klárka nebude stačit na Suarez Navarrovou a šance Báry proti ranařce Torro-Flor jsou taky malý. Možná, že by to chtělo do jedný dvouhry nasadit Lucku, která už vypadá docela fit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karlicka, je Karlicka, tam se asi tezko neco vymysli...pokud je ok a koncentrovana...
Lucy proti Kvetinovemu Bykovi... to by slo...
Treba ji nasadi...ja i verim, ze by to mohlo byt 2:2...kdo vi, jsou to holky...Karlicka je treba nastvana, ze musela trcet v Seville do pondelka, a treba ji Klara udela bez problemu...
tady se podle mne muze stat uz cokoliv:)
Reagovat
dadaft
Torro-Flor je kus baby, když se opře do forhendu, má to slušnou razanci...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si BH obíhá a honí Kláru.. vychází jí i údery na lajnu, sakryš.
Reagovat
dadaft
jestli nezačne MTTF kazit, tak se to ubránit nedá Klárko.
Reagovat
dadaft
njn, mladá puška...

(už se těším na tenis bez trumpet a bubnů)
Reagovat
petrulinka
Klára zatím hrůza, no nevím, nevím. Jestli prohraje, tak myslím, že ani nemá cenu hrát dál, protože Carlu asi taky neporazí. Myslím, že se raději měly včera sbalit a odcestovat. Aspoň by ušetřily síly
Reagovat
smazaný uživatel
:-D) Take, take...trosku to vypada jak na trati sjezdaru, ale jeste chybi ty zvonce...
Reagovat
smazaný uživatel
A to si představ, kdybys tam seděl, jaký je to řev. No, to byla teda rychlovka, jsem zvědavá, jak dá Pála Klárku dohromady, zrovna ona se těžko nabíjí.. :) Ale nebudu sýčkovat :)
Reagovat
tommr
pokud ne tak je zaděláno na průšvih, protože zítra se má losovat play-off:
The draw for both World Group and World Group II play-offs takes place this Tuesday at 1100 GMT.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ten nejmensi problem
Reagovat
smazaný uživatel
se snad doufám dneska dohraje, podle mě to stejně všechno vyšumí, až opadnou emoce, hlavně ať to holky ustojí a stihnou zápasy, které mají hrát v Dauhá. Snad se z toho pro příště všichni poučí, ale osobně o tom docela pochybuju. Takže Klárko, prý svítí sluníčko, jdi na to a držím ti palce :)
Reagovat
dadaft
dnešní azúro to asi zachrání...
Reagovat
smazaný uživatel
Kurt vypadá pěkně, Klářin vstup o něco méně, ale věřím, že se rozehraje.
Reagovat
cradlerws
No abych trochu pridal do diskuse, prijde mi to opravdu nesmyslne hrat venku na outdooru, ok pripadne bych to povolil, nejde o rocni dobu, prset muze vzdycky..ale spis by meli mit v zaloze halu, kde by slo hrat v pripade spatneho pocasi. Je to nefer a dost problematicke k zucastnenym tenistkam, protoze jsou prihlaseny na dalsi turnaj, vse musi reorganizovat, coz neni take uplne levna zalezitost a jeste hrozi, ze nebudou dobre pripravene a ztrati dalsi moznost neco vyhrat a ziskat nemale dotace od WTA, ktere jsou na turnaji v Dauha.
Tohle chovani ITF akorat zpusobi, ze priste si to reprezentantky rozmysli reprezentovat za techto podminek a nemuzu se jim ani divit...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si nemyslím, že bol zlý nápad hrať vo februári v Španielsku pod holým nebom..predsa len Sevilla je na juhu a keď si pozriete priemerné teploty v tomto mesiaci a priemerný počet zrážok v mm, ozaj nemám, že by sa v týchto podmienkach hrať nemalo..

Je to teda skor zhoda zlých okolností, veď výdatne dažde mozu byt aj v lete..
Reagovat
spaniel
Španělé a jejich fanousci. Nejdriv podvody a pak okecavani.
Reagovat
VlS
Nezlob se, ale na Fed by měl organizátor počítat s nejhorším možným počasím, protože to má být odehrané za dva dny. Počítat s optimálním počasím může jen kretén
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud organizator FEDu ITF uchvali Spanelum outdoor bez nahradniho reseni strechy...(((a tohle musi uchvalit, jinak to nejde)))
....tak jako Spanel, kdyz vim ze proti mne ma hrat Kvitova s Lucy...
...tak jasne si vyberu outdoor bez moznosti strechy... to bych musel byt naprosty kr*ten, abych si tuhle moznost nevybral...:D)

Pokud bude ITF organizovat Fed nadale jak "organizovalo a organizuje"... tak je to suma fuk... jednou se z toho stane druhy Hopman, coz by bylo i lepsi, nez soutez, ktera zustala viset nekde v puli cesty realizace...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale veď predsa s optimálnym počasím nikto nepočítal..Počítalo sa s priemerným..

Veď podľa logiky, vždy treba počítať s najhorším by sa nemohol usporiadať pomaly žiadny outdoor turna, lebo čo keď bude pršať..

Priemerná teplota je v Seville vo februári 17stupňov..To je ako nehratelné?..ved o 20 sa hovorí ako o ideálnych tenisových..

To vobec neni o fandení Španielsku, ja mám fed cup úprimne ukradnutý, ani neviem, kto za nich hrá..To skor vám chýba schopnost v tejto veci sa odosobniť, keďže ste v prípade "zaujatí"..
Reagovat
Jan
Průměrné podmínky jsou pěkné, ale asi měli mít a měli nějakou předpověď. Nehledě na to, že počítali že to bude pro Petru, která nakonec nenastoupila, venku horší, navíc v těch teplotách a dešti, které pak byly. A odnesla to i Lucka Šafářová, Petra, kdyby tam přijela, tak určitě onemocní taky. Pak vyhrají se zdecimovaným týmem. Takže dost neregulérní podmínky. Co k tomu chceš víc dodat.
Reagovat
slacker
Pala a nasi meli zacit vyrazne drzkovat jeste pred vikendem ze neni nahradni hala. Uvidime jak je silna nebo trapna nase tenisova diplomacie.
Reagovat
VlS
Počítat s průměrným počasím může jen kretén na druhou. Vždycky musím počítat s horší variantou, zvlášť když na to mám bez komplikací jen 2 dny. Něco jinýho je turnaj mimo astronomickou zimu, když na to je týden. Tohle neokecáš.
Reagovat
dadaft
ženská sjezdovka pro sjezd v Soči je super.
je tam všechno a přitom žádný hazard.
palec nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
...a k tomu Julia a Tina po sjezdu na bedne...jupiii:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krizova..... 17. ve sjezdu >;-O wow
Pekne zajela teda:)
Reagovat
smazaný uživatel
priprava a kvalita trati na sjezd...jednicka s hvezdickou...
vybrane misto (prirodni rezervace) ...petka s minusem:D)
Inu Rasija...jedny veci te uchvati, aby druhe te uplne rozbily na padrt:) Rusko to je takovy obraz zivota Puskina...
Reagovat
dadaft
jj.
jsou to nádherné hory.
klidně by se tam dal prožít celý život...
Klárka bomba, Julia bomba, Šárka a Marie nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela bych si přál, aby to pořadí takhle zůstalo. :) Ale bez ohledu na slalom se Julia po dnešku stává favoritkou sjezdu speciál. Vypadá to, že trať jí sedí... Právě Julii a Klárce jsem při sjezdu nejvíce přál. Julii drží palce určitě i Lindsey a Klárka je zase jednoznačně nejsympatičtější česká lyžařka. :) Jenom mě tedy překvapila informace od spolukomentátora Holického, že Julia se už nekamarádí se Svindalem. Je vidět, že v tomhle nemám moc přehled... Tak už vím, proč byl Svindal ve sjezdu bez medaile. :D

Jinak tady je ještě dodatek ke včerejšímu finále slopestylu...
http://sport.aktualne.centrum.cz/snowboardovy-rozhodci-sarka-mela-po-zavode-ohlasit-loupez/r~7a1f170891c111e3a138002590604f2e/
Reagovat
smazaný uživatel
To vis, Julie... to je chodici vulkan:D)
Na tu je i Svindal kratkej...
----
clanek:
:D))))), Cesi zase vedi vse nejlepe:D) neprekvapuje mne to....
Rozhodci byli pripravovani na tuhle akci 4 roky...(((nerikam, ze byli uplne ok - )))
Ale kdyby Ondrej Dousa byl opravdu dobry profik tak by dodal ze na priklad Kanadan Parrot zajel opravdu jizdu na placku, a houby ...a nepomohlo mu ani, ze hlavnim sudim byl Kanadan:D)))) Zato Sarka proste uplne na tu placku nezajela, ze...to je celkem kazdemu jasne, krom Cechum:D))))) na tu placku pochopitelne zajela Sina CANDRIAN, kterou soupli na 4. misto (((te mne je asi nej lito - ale v tomhle sportu se to tak uplne nebere))))...to take trochu opomnel zduraznit a dalsi jine aspekty...je to jen dalsi poctar placek:D))))

Ja zase poslouchal komentar snowboardisty, ktery jezdi aktivne svetaky...a ten mne prisel verohodnejsi, a presnejsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal včera, ve studiu ČT na Letné byli taky dva snowboarďáci (Nečas a Mikyska) a říkali úplně to samé. Kdybys to poslouchal, tak o mužském finále slopestylu mluvili taky a řekli, že Kotsenburg neměl mít zlato. Tady je další článek, kde jsou i jejich ohlasy...
http://oh.idnes.cz/okradli-rozhodci-pancochovou-o-medaili-d9g-/zoh-ostatni-sporty.aspx?c=A140209_231612_zoh-ostatni-sporty_ald

Já jsem na snowboarding sice analfabet, ale když někdo něčemu rozumí, tak to většinou poznám. A myslím si, že ti dva kluci ve studiu ČT tomu rozuměli hodně dobře... Neber si to nějak zle, ale u tebe mi připadá, že některé věci kritizuješ na první dobrou a někdy se možná až moc zastáváš těch, kteří viditelně chybovali... Je ale jasné, že sporty hodnocené známkami rozhodčích asi nikdy nebudou úplně objektivní. Myslím, že už se to mnohokrát ukázalo...
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja nerikam, ze bodovani bylo uplne OK.:)

Vcera jsem take rikal, ze pro mne vitez Staale.... a Peetu by mel tu placku asi taky mit, ale nejak nevypadalo, zeby z toho byl uplne na sr*cky...trochu zbledl po tech bodech:D)))) To Parrot se drzel lepe:D))) to jo...
Jestli jde o holky, tak si myslim, ze ji mela mit rozhodne Sina a ne Sarka, jak tvrdi cesti snowboardaci:) sorry...vyhra asi Enni...

Take jsem napsal, ze premiera nevysla uplne dobre...a problem take trosku vznikl i kvuli trati...
A uprimne..kdo si to bude za 2 mesice pamatovat... jako najednou vsichni sledujeme snowboard, sorry jak by tam nejela ceska, tak by to bylo tady kazdymu u zadnice, nejaky Parrot, White, Horgmo, Staale Artpetu, Sina atd....a jejich opravdu problemy se sudimi by nikoho ani nezajimaly....ale najednou je ta Sarka okradena...a zeby mela jit na policii a takove zvasty...ano to proste neberu:D)))

Ty zase omlouvas kde co, takze jsme si kvit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že bez Šárky by tato disciplína byla v Čechách daleko méně sledovaná, ale rozhodně si nemyslím, že by názory v těch článcích byly nějak zaujaté, protože Šárka je Češka... Třeba ten Honza Nečas nemluvil jenom o Šárce, ale o celém pořadí v první šestce: "Rozhodčí normálně bývají sjednocení, tady zřejmě nezvládli komunikaci mezi sebou. Ve slopestylovém závodě mužů i žen těch prvních šest v pořadí mělo být proházeno úplně jinak." Takže mi trochu přijde, že názory českých snowboarďáků zavrhuješ jenom proto, že to jsou Češi a podle tebe automaticky nadržujou Šárce... Z mého laického pohledu bylo zlato mezi ženami uděleno správně. Jamie Anderson zajela už tu první jízdu velmi dobře (nejlepší triky) a nebýt špatného dopadu na posledním skoku, tak už by po 1. kole byla před Šárkou. Problém byl v tom dalším pořadí... Jsou věci, které se prostě omluvit nedají. Pokud rozhodčí během olympijského finále změní způsob hodnocení, tak je to neomluvitelné.

Jinak tady je ještě odkaz na čerstvý rozhovor se Šárkou, ze kterého vyplývá, že o jejím bronzu se nemluví pouze na české straně...
http://oh.idnes.cz/rozhovor-sarka-pancochova-soci-olympiada-snowboard-fya-/zoh-ostatni-sporty.aspx?c=A140210_105452_zoh-akrobacie_fil
Reagovat
smazaný uživatel
Promin, ale psat, ze by mela jit na Policii, nebot ji okradli o placku mne prijde dost smesne...a zbytecne prehnane, jen to drazdi lidi...kdyby to rekli fans...OK.

Ze Sarka rekne, ze ji rikali...jo dokazi si to predstavit, tech fav. ktere to nezvladlo nebylo malo...a takove situace jsou normalni, ja bych ji to asi rekl taky po tom padu...
---
Schvalne jsem se koukl na soc. sit Peetu...nikde ani znamka, ze ho totalne odrbali...a jeste pogratuloval Enni...(((krom toho jako jediny si opravdu na ne stezoval otevrene - aspon ma pater Peetu)))

Jestli jde o svet, to jedine, co se hodne o Sarce pise, ze se potvrdila kritika Whita k trati...ten pad byl proste neprijemny a nebyl u holek jediny...byla to smula...kdyby se to nestalo verim, ze by to dala...takovy je snowboard...furt 2m od maleru...

Pokud budou dalsi OH, doufam, ze trat jina...a diky tomu se ulehci i bodovani...easy...vic nemam co k tomu dodat:)
Reagovat
smazaný uživatel
jsou stejné prší na obě strany. Hraje se podle regulí ITF A KAŽDÁ POŘÁDAJÍCÍ ZEMĚ SI PŘIPRAVUJE PRO SEBE VÝHODNÉ PODMÍNKY A PROSTŘEDÍ. Včetně naší země. Vážení, opravdu si myslíte, že pokud by se utkání vyvíjelo v náš prospěch tak že by pana Pálu napadlo jít si stěžovat na nejvyšší místa ? Podmínky jsou pro obě strany stejné a domácí využívají možností, které jsou jim umožněny ve svůj prospěch. Včetně i našeho tenisového svazu. Je to sport a ne všechno je takové jako by si všichni přáli. Náhrada škody je nesmysl, turnaje družstev nejsou mezi předními hráči a hráčkami zajímavé, nemusí se jich zúčastňovat jak se ve skutečnosti i děje.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim se to vyviji na obe strany stejne. Spanelsko sice vede 1-0 na zapasy ale Klara vede ve druhem rozehranem zapase. Minimalne ceske holky by si na to stezovaly, ikdyby vedly, protoze mely uz dneska byt v Doha, kde je ceka dalsi WTA turnaj. Mozna by si Pala nestezoval, kdyby se toto stalo v Ceske republice. U nas by se ale toto v unoru nestalo, protoze by urcite hraly Indoor, ikdyby chteli nasi antukovej povrch. Nekdy v lete se tomuto da tezko zabranit ale na konci zimy rozhodne ano. ITF nema vubec povolit hrat na zacatku unora venku v Evrope at to je jakkoliv tepla krajina.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že by si stěžoval! Vždyť holky mají zítra hrát v Dauha a jak to asi bude vypadat, když Klára dnes bude hrát zápas a půl a zítra po přesunu přes 3 časové pásma má hrat znova... To povede akorát k tomu, že top tenisky, teď myslím obecně i ostatní země, přestanou ve FED cupu reprezentovat, když jim ITF bude připravovat taková překvápka...
Reagovat
smazaný uživatel
SAKALJ:
Přijde mi, že ses vkradl do mé hlavy a opsal si tento názor. :D:D
Mluvíš mi z duše a maximální souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Také souhlasím s tím, co bylo napsáno.
Hlavně si Pála a ostatní musí uvědomit,že kdyby se hrálo třeba na Štvanici v červnu nebo červenci a přišla od západu fronta a propršel víkend a bylo dvanáct stupnů,tak jsou v té samé situaci a nic s tím neudělají.
Pála ,Pála...kup si kulicha a nebreč...
Reagovat
Roger_Federer
Pravdepodobne uplne stejny problem stim maji Spanelky(tenistky), akorad si urcite nemuzou a nebudou stezovat na vlastni "organizacia" a jeji neschopnost reagovat na problem..Neznam sice prena pravidla FC, ale nekolikrat jsem videl, ze pri neprizni(dlouhe) pocasi byl turnaj presunut do haly..
A jsem presvedcen, ze kdyby se to stalo u nas, stezovalo by si Spanelko jeste vehementneji..Takze stezovani si j zcela na miste, nevim proc by mel Pala byt s sticha.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že je trošku mimo srovnávat počasí v Praze v červenci a počasí v Seville v únoru... u nás se zima projevu tím, že sněží a je zima (snad kromě letoška :D), ve Španělsku tím, že prší a je hladněji, takže fakt velký překvápko, když bylo 50 na 50, že to tak dopadne...
Reagovat
lars
Nekdo z nasi strany by mel pozadovat po spanelech nahradu skody.
Me-li by dat zadost o zajisteni rychle dopravy do Dauha.
Suarez by nemeli povolit hrat v utery v Dauha, pac komplikace zpusobil jeji tenis. svaz
Reagovat
smazaný uživatel
"Suarez by nemeli povolit hrat v utery v Dauha, pac komplikace zpusobil jeji tenis. svaz"

Tadyta veta me hodne pobavila :-D
Reagovat
J.M.
Podle mě země, která nezajistí přijatelné podmínky, má prostě kontumačně prohrát. Zítřejší zápasy by se podle mě vůbec neměly hrát. Takhle to odnesou naše hráčky jak komplikací s dalším turnajem, tak zdravotními problémy. Tohle prostě nesmí být povolené (chyba, že takové případy nejsou v pravidlech jasně ošetřené, aby k nim vůbec nedocházelo), a když už se to stalo, Španělé by měli být přísně potrestáni. Hlavně by to nemělo vyšumět do ztracena, nemělo by se to nechat plavat jako prakticky všechno v dnešní době.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, ale zastupce prezidenta ITF je Spanel Juan Margets...
...takze asi zapomenme....
...ale tohle neni jejich prvni problem ve Fedu...je jich tam uz kopa...
Reagovat
petrulinka
Souhlas, pod to se podepíšu a můžeme klidně sepsat petici, kterou ráda podepíšu :-)
Reagovat
Roger_Federer
Jsem zvedavy jak to cele budou resit, pokud by se zitra nedohralo bude situace jeste vyhrocenejsi...
Reagovat
Roger_Federer
Navrhuji je vyloucit z Fc a Dc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja navrhuji - s ohledem na dalsi program hracek - odjezd, pokud se zitra zapas nedohraje. A mel by nastoupit k zelenemu stolu nas svaz... Nebo je to naprosta hloupost a resit jen podanim protestu oficialni cestou? :-((
Reagovat
J.M.
Tak já si za roky sledování sportu pamatuji na spoustu "podání protestu oficiální cestou", ale nepamatuji jediný případ, kdy by to mělo jakýkoli efekt. :-) To je spíš takové neoficiální hození flinty do žita. No ale pokud se nedohraje ani zítra, tak odjezd určitě, to už snad ani jinak nejde. Já bych uvažoval o odjezdu už dnes. :-)
Reagovat
Fandina
Nevím, kdo je naším zástupcem v ITF, ale ať je to kdokoli, nebylo by od věci projednat, aby se v Evropě nehrálo v zimním období venku.
Reagovat
VlS
Nechce se mi hledat dokumenty a informace o fungování I T F, ale jsem niterně přesvědčenej, že protesty, nóty a podobně nevyřeší nic, protože jak píše Vlk, pan Bitti nebude přece dělat nohy panu Margetsovi, to by jim nemuselo chutnat vínko u večeře, až se sejdou.
Fungovat budou 2 věci - pořádná a hlasitá ostuda, lépe OSTUDA, a peníze. Že mají ostudu v našich očích neznamená nic. Jak dosáhnout, aby z toho byla ostuda velkých rozměrů nevím, jak je připravit o prachy taky nevím, takže nevím, jak zařídit, aby se něco stalo. Bohužel si myslím, že ani Pála, ani Kaderka, ani jiný v ČR toho neví o nic víc.
Reagovat
VlS
navrhuji odjezd hráček co nejdřív, není na co čekat, regulerní podmínky nebudou.
Reagovat
VlS
Sevilla má na zítřek publikovanou meteorologickou výstrahu na silný vítr s nárazy až 80 km/h od cca 11:00 do noci.
Reagovat
Roger_Federer
zdilim nazor, ze by se nase vyprava mela zvednout a ihned odjed..Bouzel se to asi nestane.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si pamatuji z historie na jeden z mnoha problemu tehle souteze, myslim nekde v Israeli, kde hraly Polky, v ramci nejake te nizsi skupiny...hraje se to tak, ze jedou plus minus od uterka do soboty a hraji mezi sebou 4 staty. (((uz to je trochu crazy)))

Hralo se to v nejake "telocvicne", rozhodci na empajru uplne mimo, hracky je musely opravovat...lajnovi??? ...eh.... jako pamatuji, ze to byl prusvih...sly stiznosti na ITF....bylo to proste uplne nedustojne takove souteze - ve srovnani to Spanelsko je pohoda...

nejaky vysledek...??? zadny...(((no vlastne hracky se vice zocelily, to je pravda:)))

Ostudy tam bylo hromady, dokonce si pamatuji, ze kdysi byly i nejaka ostra prohlaseni Sereny smerem k ITF...

Proste zenska soutez FED uz je takovej...a jestli to zmeni tahle "ostuda"? Tomu moc neverim... ale Palovi fandim v jeho zameru:-) to jo:-)
Reagovat
Fandina
Proč Španělé organizují FED pořád venku je otázka na ně, jestli šetří, nemají haly, nevím ale obecně podle mě platí, že všechno je v lidech a záleží na přístupu těch jednotlivých organizátorů. Zajímavé je, že některé země FED zorganizují a nejsou problémy. Všechno je v lidech.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tyce nasich holek, spise teda organizace ve Spanelsu je no commment.

Ale chci take zminit prispeni Agnieszky k vitezstvi nad Svedskem. "Povinne" dve dvouhry zvladla s prehledem a s Rosolsou (videl jsem ji hrat poprve a podle me hodne dobra deblistka) ziskala dulezity rozhodujici bod ve ctyrhre. Polsko v FC play-off bude hodne silne a snad se protlaci konecne do hlavni souteze kam rozhidne patri. A v play-off snad uz pomuze i Ula, ktera tento vikend vynechala kvuli zraneni.
Reagovat
Jan
Říkám to od samého začátku, že jim to měl někdo omlátit o hlavu. Je to hnus po všech stránkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Zeby mel na mysli primo italskeho prezidenta federace Francesca Ricciho Bittiho??? :D)

No, ale jeho zatupce Spanel, Juan Margets ho jiste rad presvedci, ze to v Seville bylo vsechno fajne a supr cupr...to bude zahrane do kouta...ale rozhodne meldovat, to jo:)

Jinak Pala diky za tenhle koment:)
"Lidi z ITF si toho vyslechli hodně a ještě si to vyslechnou..."

rad toho komentu tady v diskusich na tema ITF vyuziji...
Reagovat
capjar
co dodat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist