Tenistky v show Ivety Benešové mluvily o módě i mužích

15. 4. 2011, 13:25
Aktuality 31
Dost bylo slov o kvalitě míčů, o rychlosti dvorce. Iveta Benešová se rozhodla před semifinále Fed Cupu ukázat tenistky v jiném světle, vymyslela si show a zbylé trojice hráček týmu se vyptávala na muže či módu.
Iveta Benešová

"Vyzpovídám holky netypicky, abyste slyšeli něco jiného," uvedla Benešová vlastní talk show, s nadsázkou po vzoru Jana Krause, natočenou v Charleroi před tradičním čtvrtečním banketem, která je k vidění na sociální síti Facebook fedcupového týmu.

Jako první si k "mikrofonu" pozvala svoji dlouholetou deblovou partnerku Barboru Záhlavovou-Strýcovou a zjistila, že příprava na večeři jí trvala hodinu. "V podpatcích tě vidím asi podruhé v životě. Jak se cítíš?" ptala se Benešová. "Moc je nenosím, ale líbí se mi to," řekla Záhlavová-Strýcová a moderátorka ocenila její výrazně nalíčené rty.

Osmadvacetiletá Benešová měla připravené otázky na papírku, protože je prý zapomětlivá. Dále díky tomu zjistila, že Záhlavová-Strýcová má ráda uvolněnou "funky" módu a největší faux pas zažila v juniorkách, když si oblékla kytičkovanou sukni. "Šílená tragédie," vzpomínala Záhlavová-Strýcová.

Benešová donutila kamarádku, aby se začervenala, když se ptala, co ji na první pohled zaujme na mužích. "Nejvíc zadek a rty," prozradila Záhlavová-Strýcová. "Se nestyď. Mně to říká pořád," otočila se Benešová do improvizované kamery.

Česká jednička a světová osmnáctka Petra Kvitová na sebe prozradila, že by si na sebe asi nikdy nevzala něco po babičce. Benešová zjistila, že Kvitová je milovnicí filmů a vždycky má počítač plný aktuálních věcí. A hlavně hltá seriál Ordinace v růžové zahradě. "Je tohle normální?" reagovala na to Záhlavová-Strýcová. "Dokáže na internetu na turnajích sledovat jeden díl i pět hodin, když se jí to seká," řekla Benešová.

Kvitová se naštve sama na sebe, když na kurtu něco zkazí. Dlouho přemýšlela, co ji rozladí mimo kurt. "Asi nic," podotkla Benešová. Zjistila také, že smíšenou čtyřhru by Kvitová ráda hrála s Rogerem Federerem. "Holka má vkus," komentovala to Benešová.

Pravidlem Lucie Hradecké na kurtu je, že drží raketu otočenou vždy na jednu stranu. "Oranžovou vždy nahoru, nikdy ne modrou," reagovala pražská hráčka na doplňující dotaz Kvitové. Benešová z ní vytáhla, že je určitě závislá na čokoládě, s přítelem si koupili psa a jednu vlastnost na sobě Hradecká nemá ráda: "Tvrdohlavost."

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

31
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bara je neskutecna kocka!!! Neskutecne ji to slusi!!
Reagovat
smazaný uživatel
konecne neco normalniho a vtipneho. Zasmala jsem se i tady v diskusi pohotove a "zamotane" parabole, tisickrat lepsi nez invektivy nedospelcu vyse ...... Strycova je skutecne hezka holka, jenze ten priserny slovnik dlazdice a uboze frackovite chovani to v mych ocich naprosto stira, skoda. Ale minimalne bodik a pul od ni beru! :-)
A ze Petra se vam nelibi? Mne moc, rada nachazim "samorosty".
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, od té doby, co jsem se někde dočetl, že Petra chodí s 15 či 16 letým tenisovým juniorem, jsem o ní trochu mínění, co se týče její mentální vyzrálosti. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ustavičné sledování "Ordinace v růžové zahradě" plusem taky rozhodně není. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nemohu posoudit, ja jsem z "Ordinace" nevidela ani jeden dil a Blesk taky nectu :-) Ale v jednom rozhovoru po Wim (Reflex?) na me pusobila moc strizlive. A ze ve 20 necte Prousta a nesleduje Bergmany, to bych ji odpustila. Treba se k nim dopracuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prousta od ní ani nikdo nevyžaduje. :D A vážnější bzla ta první výtka, páč abz 21 letá dívka chodila s o pět let mladším klukem, "Vůďo, to také není noumální". :-)

Co se týče Ordinace, jen nechápu, proč - když už chce trávit volný čas sledováním toho či onoho seriálu - aspoň nezvolí nějaký z těch cca 10 000 daleko lepších, co se na webu nabízejí. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Matěji a copak ty těm bulvárním novinářům věříš, že Petra chodí s Adamem Pavláskem? :-) Já jsem konkrétně nečetl, v jediném seriózním médiu, rozhovor s Petrou na toto téma.

Avšak co se týče té Ordinace v růžové zahradě, tak s tím s tebou plně souhlasím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, kde jsem o tom četl, měl jsem za to, že to byl idnes. Rychlé googlování ovšem našlo tento rozhovor:
http://www.ahaonline.cz/clanek/sport/55412/petra-kvitova-o-svem-16letem-priteli-na-veku-nezalezi.html

Že by v bulváru šli až tak daleko, že by si úplně vymýšleli rozhovory?
Reagovat
smazaný uživatel
no na me nemrkej, to se budeme asi muset zeptat ji - dlouha samohlaska :-) Fakt nevim, oc v tehle serialech jde, ale holky (a nemuseji vubec byt jednoduchy), si proste nekdy rady na relax vysrihnou takovyhle (predpokladam, ze leskly a nekomplikovany) skvar.
A nevim, zivot je plny prekvapeni, treba je kluk romanticky, uvedom si, ze ona zadnou prosedivelou penezenku momentalne jiste nepotrebuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a treba je vsechno jinak, nejsme on-line, vidim, ze jste uz pokrocili :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a bulvar si rozhovory vymysli!
Reagovat
smazaný uživatel
Romantika sem, romantika tam, pravdou zůstává, že 99,9999 % kluků je ve svých 16 letech totálními joudami, kt. by měli být pro 21 leté děvče dočista nezajímaví. :-) A pochybuji, že by ausgerechnet nějaký tenisový junior patřil mezi ono 0,0001 % těch, kteří jsou výjimkou. ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim, ze jsou kluci opozdeni ;-) Presto je na zeleny strom zivota tva statistika kratka!
A na rovinu, co vikend, veris, ze vyhrajeme? Ja musim :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nemyslím si, že by byli kluci v tomto věku oproti holkám nějak výrazně opoždění, když si vzpomenu jaké "vyspělé" slečny jsem měl na střední škole...Je to spíše o výchově, povaze, sociálním prostředí...Rozhodně se to nedá zevšeobecňovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Tonus: tak já taky netvrdím, že drtivá většina dnešních 16 letých holek je nějak extra mentálně vyspělých. :-)

Sojka: věřím, že vyhrajeme. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezevseobecnuji, ty determinacni faktory zminujes spravne, ale jde hlavne o prokazane nerovnomerny vyvoj (kluci spise ve skocich)a hlavne, toto je debata "na dyl" ..... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však jasný, já to ani tak nemyslel. Já si celkově myslím, že v období puberty je 95 % mladistvých (jak z řad kluků, tak i holek) v tomto věku mentálně nevyspělých. Ten rozum dostávají až postupně na základě celé řady okolností (zkušenosti, vzdělání...)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ve skocích ... jsou kluci dycinky jasně lepší než děvčata, ať už jde o skoky do výšky, dálky nebo "šířky" (ala Skupův Spejbl a Hurvínek). :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
no ftiiipny, ale mimo doskociste, treba v IQ testech, kluci opravdu vykazuji velmi nevyrovnane vykony, holky jsou mnohem universalnejsi. Nekdy i universalne blby, to pripoustim, ale ta moznost jde samozrejme napric vzorky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mzslím si, že nejsme ve při. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem v týdnu psala, holky jsou moc hezké a škovné a mimo to i velké sympaťandy!! Přeju jim hlavně zdravíčko a štěstíčko v životě, jsou moc fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Marto (?), máš tam těch zdrobnělin nějak málo, eště jsi mohla použít "holčičky" místo "holky", "hezoučké a šikovňoučké" místo "hezké a šikovné" plus že jim to "ydravíčko a štěstíčko" nepřeješ v jejich životě, ale "živůtku". :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsi trošku trapňoučkej Mateji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Při pohledu na Báru, se mi úplně zamotala parabola :-)
Reagovat
BooOoo
me se zase zamotala hyperbola :D je moc hezká
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, je moc pěkná a mimo kurt působí i velmi sympaticky. Přitom nadávky apod. na kurtě mi až tak nevadí, sám si ostatně při svých tenisových a pinčesových zápasech počínám dost podobně (akorát mě u toho naštěstí nesnímá kamera, teda aspoń doufám). Spíš mi vadí, jak se chová vůči manželovi - trenérovi při těch "konzultacích" na kurtě -- posledně s Wozniackou ho div nepraštila raketou. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Al Jazeera Sport 2, satelit 7 stupňů západně, frekvence 12284 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 120 cm.
Reagovat
smazaný uživatel
:) velice milé...skvělý nápad Ivetky...ještě, aby děvčata podala dobrý výkona na kurtu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct že mi Iveta poprvé přišla jako sympatická holčina jinak na mě působí takovým nedostupným a tajuplným dojmem, ale na videu bylo vidět že holky jsou prostě normální lidi jako každý jiný a ke všemu sympatické (škoda toho Barbořina slovníku v emotivních chvílích ale povaha je povaha a člověk jí jen tak neporučí) :))
Reagovat
smazaný uživatel
Docela vtipný. :-)
Reagovat
VlS
Pěkný, to bych od holek nečekal. Fakt je, že Bára v civilu je opravdu kočka a i Lucka vypadá docela hezky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist