Tajná zbraň Češek? Lvíčci na náušnicích

4. 11. 2011, 13:20
Aktuality 3
Nejen v dresech se lvíčky na prsou, ale i se lvíčky na uších dnes absolvovaly losování zápasů finále Fed Cupu české tenistky. Náušnice ve tvaru lvíčků nechala pro sebe a své spoluhráčky připravit česká jednička Petra Kvitová. Kapitán Petr Pála sice jako jediný přišel dnes do Olympijské haly bez náušnice, ale náramně si pochvaloval pohodu a týmového ducha mezi svými svěřenkyněmi.
Lucie Šafářová (© fedcup.com)

"Musím přiznat, že náušnice jsou moc pěkný," žertovala Kvitová s novináři, než posléze přiznala, že nápad se zrodil v její hlavě už ve Wimbledonu, kde v červenci slavila svůj první granslamový titul. Šperky zhotovil její známý a do Moskvy se dostaly v pravý čas. Kvitová si hodlá lvíčky ponechat na uších i během utkání, stejně jako Lucie Šafářová.

"Náušnice se mi moc líbí, povedly se. Doufám, že nás povzbudí k úspěchu," pochvalovala si šperk Šafářová. "Vypadá to, že náušnice jsou velké, ale lvíček je lehounký, a tak při hře to nevadí," dodala.

Nápad týmové jedničky se zamlouval i Pálovi. "Pohoda v týmu je strašně důležitá a je vidět, že Petře na týmu náramně záleží," poznamenal. Co lepšího si také kapitán může přát, když tým šlape a jedna hráčka povzbuzuje druhou. "To je velká pomoc," pochvaloval si, ale nezapomněl dodat, že největším povzbuzením pro týmového ducha bývají právě vítězství.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
12,5 stupňů západně: Atlantic Bird 1
Feed, frekvence 11190 MHz, symbolrate 6111, polarizace H, parabola 80 cm
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 8
Supertennis, frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist