Suárezová-Navarrová zdolala i Halepovou a zahraje si o druhý titul

16. 5. 2015, 14:49
Aktuality 288
WTA ŘÍM - Španělka Carla Suárezová-Navarrová na antuce v Římě vyřadila už třetí hráčku Top 10. Dnes si vyšlápla i na světovou dvojku Simonu Halepovou a zajistila si možnost bojovat o druhý titul v kariéře. O ten se utká s Marií Šarapovovou.
Carla Suárezová-Navarrová

Carla Suárezová-Navarrová v osmifinále odvrátila mečbol proti světové šestce Eugenii Bouchardové, včera už potřetí v sezoně porazila čtvrtou hráčku světa Petru Kvitovou a dnes si poradila i se světovou dvojkou Simonou Halepovou. Tak vysoko postavenou hráčku porazila poprvé v kariéře.

Šestadvacetiletá Španělka sice prohrávala ve vzájemné bilanci s o tři roky mladší Rumunkou 4-5, ale na antuce vyhrála všechny tři souboje a dnes uspěla i počtvrté. 

Dnes sice Suárezová přišla v úvodu utkání o vedení 2-0 a po sedmi ztracených gamech v řadě prohrávala 2-6 a 0-1, ale zápas nevzdala. Dokázala se vrátit do hry, soupeřce vzala tři servisy po sobě a vynutila si třetí dějství.

V něm Španělka čtyřikrát nedokázala potvrdit brejk a za stavu 4-5 a 0-30 byla dva míčky od porážky. Žádný mečbol ale odvracet nemusela, udržela nervy a nakonec po dvou a půl hodinách boje zvítězila 2-6 6-3 7-5.

Suárezová má letos životní formu. Dnes si připsala už 31. vítězství v tomto roce, což je nejvíce ze všech tenistek. Přitom před začátkem antukové sezony laborovala se zraněným zápěstím. Nicméně podává stabilní výkony, poprvé v kariéře a jako teprve třetí Španělka v historii se prodrala do elitní desítky světového žebříčku a v Římě postoupila už potřetí v sezoně do finále. V Antverpách o titul kvůli bolestem zad nebojovala, v Miami nestačila na Serenu Williamsovou. Celkově má ve finále mizernou bilanci 1-7, když jediný titul získala loni na antuce v Oeiras.

O svou druhou trofej se Suárezová utká s Marií Šarapovovou, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 1-3. Ruská šampionka z let 2011 a 2012 dnes zdolala 7-5 6-3 krajanku Darju Gavrilovovou, které oplatila březnobou porážku z Miami.

• WTA PREMIER 5 ŘÍM •
Itálie, antuka, 2,183.600 dolarů
sobotní výsledky (16. 05. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Šarapovová (3-Rus.) - Gavrilovová (Rus.) 7-5 6-3
Suárezová-Navarrová (10-Šp.) - Halepová (2-Rum.) 2-6 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

288
Přidat komentář
smazaný uživatel
Horváthové jsem fandil, ale fyzicky na to fakt nemněla
Reagovat
FulnekUltras
S lepší psychikou by to zvládla.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že to bylo v psychice, ale byla přehrána.
Reagovat
FulnekUltras
Finále přesně podle jeho obchodních představ - a fanoušci, kteří dobře zaplatí a nakonec se smíří se vším... ;-(
Reagovat
Jan
https://www.facebook.com/historje/photos/a.576172972397095.145231.576161309064928/1118001991547521/?type=1&theater
Reagovat
ta-dah
k tomu, co na tomto turnaji ukazala! Porazit v rade 3 hracky top 10 v tak narocnych zapasech ji pripravilo o mnoho sil, ktere ve 3. setu uz chybely. Ale FO se blizi, dalsi sance se otvira:-)))
Maria to mela snazsi, neskodna Victorie (v jejich zapase) a zranena Darja. Presto si zaslouzi uznani za to, ze vitezstvi na konec pripadlo prave ji. Je bojovnik a jeji profesionalita na kurtu je obdivuhodna. Fakt respekt, prestoze ji vubec nefandim.
Reagovat
FulnekUltras
Tomu jejímu záměrně zpomalenému filmu na servisu a variovaným skřekům v ROZHODUJÍCÍCH momentech zápasu nepřijdu na chuť nikdy. S profesionálním přístupem to nemá vůbec nic společného.
Reagovat
ta-dah
...jen se snazim byt objektivni a nepouzivat irelevantni a zastupnou argumentaci ve snaze shodit za kazdou cenu. Ruznym zpusobem houka, rve, hyka spousta tenistek a pokud rozhodci neshledavaji tzv. zdrzovani za poruseni pravidel, hraci sami si na ne nestezuji, necitim se byt povolana to hodnotit, natoz vytvaret ruzne konspiracni teorie..., tedy si dovolim stat za svym, ze Maria je na kurtu profik:-)))
Reagovat
FulnekUltras
To, že komerční potenciál dnes často ovlivňuje i sport (mimo tenisu teď třeba i MS v hokeji), nepovažuju za konspirační teorii, kdo je schopen to vnímat, ten to vidí. Maša je ve využívání tohoto potenciálu VŠEMI PROSTŘEDKY (které ji připodělané okolí na rozdíl od většiny jiných hráček dovolí) skutečně profík, což má ale se sportem společného jen velmi málo...
Reagovat
ta-dah
Tak mne zajima to, co vidim na kurtu, a o tom se tu celou dobu bavim. Komercni potencial nezminuju a ani mne v souvislosti s mymi prispevky nenapadl. Polozila jsem tezi, ty jsi napsal antitezi, ktera ovsem v podstate antitezi nebyla, coz jsem opoznamkovala. No a komercni potencial jsi zminil ty, ale to bychom byli jinde, v diskusi na jine tema...
Reagovat
FulnekUltras
Mě samozřejmě taky zajímá v prvé řadě to, co vidím na hřišti - a tam je, jak už jsem uvedl, souvislost s komercí někdy zřejmá až příliš...přičemž nepopírám, že Maša by patrně do širší špičky patřila i bez svých obvykle mlčky tolerovaných elitářských excesů.
Reagovat
VlS
Tím, že jí budeme pomlouvat naše holjy lepší nebudou. Řve hrozně a štve mě tím, zdržuje, štve mě tím, je výborná tenistka, co s tím naděláš.
Reagovat
FulnekUltras
Přijde mi pořád lepší nazývat věci pravými jmény aspoň tady - jako protiváhu ke zdejším adorantům.
Reagovat
FulnekUltras
prachy pro Mlejnka jsme naštěstí sehnali, teď ještě pudu k Vilmě vyhodit toho plesnivýho Vokouna a podívám se na hokej...
Ségra už holt byla po včerejšku dost utahaná a hlavně jí ve finále chybí trochu víc sebevědomí a zdravé drzosti. Možná by neškodilo častěji pokecat s tou českou selkou z kantýny - ta je na tyhle mače dost dobrá a ani se při nich nepotřebuje chovat tak nechutně, jak to dnes zase předváděla samolibá cupitavá jekna. ;-)
Reagovat
COMEON
Come on! :) nevidel som cely zapas ale som neskutočne rad , že to zvladla proti Karlovi. 35. titul. Súčasna kráľovná antuky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem, prečo ju voláte Karel. Nie je veľmi vzhľadná, ale je to žena!!
Reagovat
blixa
Jsou to paka, je to naše Karlička ;-)
Reagovat
spaniel
Neni to sice žádná krasavice, ale porad 100x sympatictejsi nez hekna.
Reagovat
FulnekUltras
To se uvidí po RG - a tvrdím, že dva turnaje po sobě nevyhraje ani Mařena...
Reagovat
kada.tom
tak RG vyhraje Serena, to je jasný :-)
Reagovat
blixa
To se , bohužel, zdá být poměrně pravděpodobné. Buldozer opět bude rozhrnovat zeminu ...
Reagovat
kada.tom
žádný bohužel :-) ... naštěstí, já bych byl proto, kdyby Serena vyhrála klidně příštích 10 grandslamů za sebou :-)
Reagovat
blixa
Co na tom rozhrnování zeminy shledáváš zábavného ? Nechápu ...
Reagovat
COMEON
tak Carlu ked volame Karel je zle ale Serena môže byť buldozer. Tak ty si pripad, fakt.
Reagovat
blixa
Sám si případ :D Já ji tak nenazývám, to je jen podobenství, to se snad ještě může ? Nebo je Serena natolik "svatá", že ani to ne ? ;-)
Reagovat
COMEON
ty si pripad :DD dobre nebudem to tu už viacej riešiť :D očividne nemusiš Serenu a prirovnavaš ju k buldozeru :D ja zase prirovnavam Carlu k chlapovi :D Každý máme svoje muchy :D
Reagovat
blixa
No, přirovnávat Karličku ke chlapovi je z dovolením hnusné. A to nejsem její fanda a nemusím ji možná víc jak Serenu. Serenu přirovnávám v podobenstvím k "buldozeru rozhrnujícím zeminu", tedy ve smyslu jak snadno drtí své soupeřky které jsou v postavení ubohé zeminy před radlicí buldozeru. To myslím že není vůbec nijak hanlivé, spíš naopak. Zkus napřed trochu myslet než začneš střílet ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s blixou, přirovnání Sereny k buldozeru nemůže brát nikdo soudný jako útok na ni, ale jen jako trefný popis její hry, kdy si ve většině zápasů dělá s bezmocnou soupeřkou, co chce. Naopak nazývat ženu chlapcem nebo Karlem je zesměšňování jejího vzhledu, což by se ještě dalo chápat u dětí ze ZŠ, ale u dospělých "inteligentních" lidí dost těžko.
Reagovat
Fandina
Mně se nelíbí ani jedno. To už možná chlapecký vzhled, než buldozer a zemina.
Reagovat
Kozoroh
Serena RG nevyhraje - dobrý pohyb je na antuce klíčový a právě ten je její slabou stránkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, kdo ji tam může porazit. Já myslím, že by musela mít špatný den, aby prohrála. Nejlepší antukářka - Maria - z ní má dost velký komplex. Možná Petra, kdyby jí "přeskočilo". Uvidíme, já si Serenu jako šampionku RG dokážu představit dost reálně.
Reagovat
FulnekUltras
Ona se zas najde nějaká jednorázová stoperka...
Reagovat
smazaný uživatel
RG vyhraje Petra, cítím že nás letos překvapí
Reagovat
tommr
Renata Voráčová vyfasovala do prvního kola Voegele což je relativně hratelná soupeřka ...
Tereza Smitková bude hrát v prvním kole s Mitu, která v kvalifikaci vyřadila nejdřív Terezu Martincovou a pak Andreu Hlaváčkovou. Doufám, že je Tereza pomstí ...
Reagovat
EllNino
ty Rumunky už mě začínají sejřit, Begu, Mitu, Dulgheru, Niculescu ...akorát SImonu a Soranu mám rád, škoda, že se jí tak nedaří :/
Reagovat
blixa
Klid, představ si jak nějakýho Rumuna zase štvou ty prokletý Češky .. :D :D
Reagovat
EllNino
když vidím nějakou tenistku nebo tenistku s koncovkou "scu", tak už to mě celkem se*e :D :D ...neštěstí Halep a Cirstea jaou výjimky ...
Reagovat
misa
Mají tam bídu, tak se půlka žen vrhla na tenis...
Reagovat
kada.tom
Super, Karel sražen - tak to nakonec dopadlo dobře :-)
Jinak tedy, jakože Shapaku rád nemám, ale když už se usmívá, tak jí to sluší :-) ... třeba jak bylo nedávno to video jak tenistky napodobovaly emotikony, tak tam se mi Sharapka líbila nejvíc :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Superkočka Mášeňka
zas mě triumfem potěšila,
nevzhledného chlapce z Španěl,
na své místo usměrnila.
Reagovat
FulnekUltras
Běž do prdele hňupko...
Reagovat
smazaný uživatel
Za pozvání ti děkuji,
ta zpráva mě potěšila,
však vyjdi s tím na rovinu,
co bych dělal u vás doma?
Reagovat
FulnekUltras
Koukám, že sis taky nějak nejistá pohlavím... ;-)
Reagovat
kada.tom
Tak tohle už snad Ruska nepustí :-)
Karel to, zdá se, prohrál v hlavě :-)
Reagovat
FulnekUltras
jj, něco se tam zlomilo... ;-(
Reagovat
smazaný uživatel
to už dorazí, 4:1, je bojovníčka, titul na dosah, fajn
Reagovat
Mayo
škoda Suarezovej...ale snad ešte zabojuje
Reagovat
smazaný uživatel
Máša je Máša a už nepustí
Reagovat
Mayo
prvé finále zle, tak aspon Roger nech to napraví
Reagovat
kada.tom
první finále výborné, tak snad v tom bude Novak pokračovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pre mňa 1. finále dobre a Roger bude pokračovať, neboj. poďme !!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo dnes Carličce? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Karličce, Mášenu fakt nemusím. :D
Reagovat
FulnekUltras
jednoznačně
Reagovat
smazaný uživatel
Carlo pooooojď!!! Přece to nenecháš Rusalině.
Reagovat
FulnekUltras
Nic se neděje, Karli, jeď si dál to svoje, co umíš...máš na ni a to rozhodující je v hlavě.

Vaaaamooooooos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Ano, rozhodující je v hlavě, takže vyhraje Mařka :)
Reagovat
FulnekUltras
Hlavu už Carla poslední dobou značně vylepšila. Naopak Mařa si dnes očividně ucvrkává do gatěk...
Reagovat
misa
Šarapku nikdy nepodceňuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že C. Horváthové odešla fyzička!
Reagovat
kada.tom
C´mooon Sharapova!!
Tak a teď snad bude pozitivně naladěna a bude mít víc energie a Karla dorazí.

(sám nemohu uvěřit, že tohle píšu) :-D
Reagovat
misa
A co střetnutí Šarapova - Bouchard? Tam bys přál komu?
Reagovat
kada.tom
jednoznačně Sharapce :-)
Reagovat
misa
Tak to už jsi skalní fanoušek Marie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba ti to fandění Mashe zůstane už.. :DD
Reagovat
kada.tom
nooo, nemyslím :-D
ale zase na druhou stranu musím uznat, že poslední dobou se moje nesympatie přelévaj k Bouchard a Karlovi, takže je možný všechno :-D ... Novaka jsem taky ještě tak 1-2 zpátky nesnášel a dneska mu dokonce i trochu přeju (ale ne moc :-D) .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš, zkus to dotáhnout teď na tom returnu.. Zaber..
Reagovat
kada.tom
běžně jí nefandím (spíš naopak), ale Karel je mi extrémně nesympatickej, takže dneska výjimečně fandím Sharapce :-)
Reagovat
vrabejka
Ach Maruš :( Stačilo nechybovat a měla by si set :(
Reagovat
FulnekUltras
Karličko pooooooooojď a doraž tu heknu !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Krisboy
Pojď Karličko, doraž tu vřískající vopici!!!
Reagovat
Davor1
Karlička vamooos !!

Včera so Simonou som videl len tretí set. Carla jednoznačne najlepší výkon v živote, neuveriteľná defenzíva, vrátila absolútne všetko a častokrát spôsobom, že s tým Simona už nemohla nič robiť. Údery od nej mali perfektnú dĺžku, často tesne pred BL, plus neskutočné uhly z FH aj BH, proste absolútny antukový top. Lepšie som ju ešte hrať skutočne nevidel.

Simona sa snažila byť agresívnejšia a častokrát si výmenu dobre rozohrala, ale strašne zahadzovala koncové údery na sieti, niekoľko ľahkých volejov poslala do outu, v dôležitých momentoch robila hrozné chyby, zlé rozhodnutia, vrcholom bol ten FH v poslednej hre, keď to hlboko v dvorci poslala Carle na raketu a tá to ešte vyškrabala priamo na lajnu. Namiesto jasného BP pre Simonu tak prišiel MP pre Carlu. Simona to mala zahrať ľahkým BH do protipohybu, Carla by s tým nemohla vôbec nič robiť.

Dnes to musí dotiahnúť, zaslúži si konečne veľký titul a za tieto výkony by bol v tých najsprávnejších rukách...
Reagovat
FulnekUltras
Teď Carla potřebuje udržet svou dosavadní římskou kvalitu i ve třetím setu - a zlomit Mařu srdcem i hlavou...
Reagovat
Davor1
Žiaľbohu, nevyšlo :(
Reagovat
FulnekUltras
ta hlava bohužel zase chyběla... ;-(
Reagovat
Cico93
Strašne sa Mária vyhadzuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jo no.. Ten 2. set od ní je zatím podstatně horší než 1. set.. Ale aspoň ty kraťasy pořád fungují.. :D
Reagovat
ta-dah
neboj se vyhrat a uz vubec nemej obavy ze zaverecne reci - das ji spanelsky:-) Vaamooos!
Moc ti to preju, ze vsech zucastnenych tenistek si to vzhledem k dosavadnim vykonum na tomto turnaji zaslouzis:-))), radost sledovat:-)
Reagovat
FulnekUltras
jooooooooo !!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Lukáš dostal v Ženvě do 1. kola Lu ...ale v 2. kole bude muset hrát se Stanem :/, je to škoda, jinak by byl nasazená trojka ...
Reagovat
Kozoroh
1. set k mému velkému překvapení vyhrála Suarézka. Ale předpokládám, že Mášena zabere a uvidíme rozhodující sadu.
Reagovat
FulnekUltras
Karlička ho jekně zahrála skvěle na tělo...
Reagovat
smazaný uživatel
1. set zaslouženě vyhrála Carla.. Maria bude muset přidat, hlavně na returnu, tam se zbytečně vyhazuje.. :D

Jak moc jejich zápasy nemusím, tak zatím tenhle zápas je dobrý, baví mě..
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička:)
Reagovat
slacker
karel :-)
Reagovat
spaniel
Neco tak nechutneho jako je Marfuša se jen tak nevidí.
Reagovat
Davor1
presne tak
Reagovat
spaniel
Bohužel si to teď Carla komplikuje.
Reagovat
Davor1
Ešte tam je šanca na 2-0. V tých tretích setoch je UZSB strašne silná, nebolo by to pre Carlu dobré. Musí to doraziť v dvoch
Reagovat
spaniel
Jj, navic se mne zda, ze ji dochází sily.
Reagovat
r176
je to až trapný jak i na streamu komentátoři fandí tomu uhekanýmu věšáku na hadry :-(
Reagovat
vrabejka
Karla dostane búra
Reagovat
FulnekUltras
těch sveřepě zaťatých pěstiček si nevšímej a vytři s tou namistrovanou fiflenou římskou antuku i za Petru !!!

Vamos !!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
Renata Voráčová udolala po téměř dvou hodinách Španělku Pous-Tio a postoupila tak jako třetí Češka do hlavní soutěže ... :)
Nevedlo se naopak Andree Hlaváčkový, která hladce podlehla Rumunce Mitu a do hlavní soutěže se tak nedostane ... :(
Reagovat
EllNino
Pro Reantu to teda znamená, že nebude moct hrát v Paříži kvaldu, Andrea ji muže aspoň zkusit, ikdyž jí nevěřím :)
Reagovat
tommr
a proč by nemohla? Když se podíváš na její možný soupeřky v prvním kole tak je jasný, že Renata hned vypadne a kvaldu na FO by měla ještě v pohodě stihnout ... :)
Reagovat
EllNino
pokud dostane Terku, tak nevím, v extralize spolu odehrály velice vyrovnanej zápas :) ale Angie, Andrea, Witthoeft, Schmiedlová budou jasný KO ...ještě možná tak Stefanie :)
Reagovat
tommr
mě příjde jako jediná schůdná soupeřka pro Renátu ta Witthoeftová, ale ani proti ní bych Renátě moc nevěřil ... :)
Reagovat
EllNino
dala skvělou juniorku Kalininu i Pous Tio, kdysi v tom 100 :) ale Witthoeft na antuce by šla :) nebo Terka :)
Reagovat
tommr
zápas dvou Češek hned v prvním kole bych viděl jen nerad ... :)
Reagovat
EllNino
já taky, ale zase jistota jedné v 2. kole, navíc když ani jedna z těch tří neoplývá nijak dobrou formou :)
Reagovat
tommr
to je taky pravda - dobrou formu a naději na nějakej dobrej výsledek z těch tří asi nemá žádná ...
Tereza ted měla navíc nějaký zdravotní trable. Nebyl jsi to zrovna ty kdo tu psal po jejím předčasným vyřazení v Trnavě, že hrála s ortézou na koleni?
Reagovat
EllNino
Jojo, v Trnave proti Ostapeko se hůř hejbala a hrála s takovým tim kolením chráničem, který občas nosila třeba Li Na nebo ho měla často MaKiri nebo Monfils, pod kolenem ...aby tlumil nárazy, tak nevím, jak je na tom ...
Reagovat
tommr
mezi těma dvěma se opravdu jen těžko vybírá - jedna možnost je horší než druhá - nakonec asi zvolím menší zlo a to je Sharapka ...
Reagovat
blixa
Proč je TNM menší zlo ? Vždyť se více vzdálí Petře na žebříčku ? :D
Reagovat
tommr
pro Petru je lepší ztrácet na Sharapku a udržovat si náskok před CSN než naopak ... :)
Reagovat
slacker
pro Petru? nebo pro autistu?
Reagovat
George_Renel
No, pro mě je větší zlo než Sparapovová jen podvodnice Azarenková, alias PPŠ. Takže raději snaživá Španělka.
Reagovat
Cico93
Myslíš, že svetovou jedničkou sa stala tiež podvodom?
Reagovat
Cico93
Mimochodom verím, že sa tam ešte vráti...
Reagovat
George_Renel
To jsem přece nenapsal.
Reagovat
George_Renel
Ale mimochodem, latentní herecké sklony tam v minulosti již byly.
Reagovat
kada.tom
Sharapova >= Suarez Navarro (6-4 7-5)
Reagovat
blixa
Karlička > TNM (6-2, 6-4)
Reagovat
Cico93
Co je sakra to TNM.
Ta neskutočná Maruška?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta na mučidlech
Reagovat
smazaný uživatel
TNM jestli si to dobře pamatuju je "ta na mučidlech".. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Masha > Karlička

Rusko >= Kanada
ČR < USA
Reagovat
Cico93
Mária
Kanada
Česko
Reagovat
kada.tom
k tenisu jsem se vyjádřil výše :-)
co se týče hokeje, tak bronz bude brát ČR a zlato Rusko :-)
Reagovat
sprchon
Masha >= Carla
Rusko >= Kanada
ČR >= USA
Reagovat
letityfanousek
Doufám, že dnes vyhraješ zase.. mám tu holku rád, ale nesmí porážet naše hráčky
Reagovat
FulnekUltras
ale tak...Petra jako kámoška jí teď ještě dovolila srovnat H2H - a případnou výhru si schovává na RG... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
V Římě přeju Carle, v Saint-Gaudens Jance. Ale Torro Flor byla loni touto dobou v žebříčku dokonce před Jankou (obě v 6. desítce), snad Janka potvrdí H2H (2:0).
Reagovat
vrabejka
Kvalda RG je až za týden že? :(
Reagovat
Cico93
za týden už je hlavná sútaž.
Reagovat
vrabejka
super :)
Reagovat
Cico93
Kvalda tusím, že už zajtra alebo utorok.
Reagovat
FulnekUltras
tak už to prosím v Římě dotáhni i za Petru - už jen proto, kdo bude stát proti Tobě. Nějaké zoufalé floridské hýkání spoza saka Tě přece jen tak nerozhodí, což jsi už dříve dokázala.

Zajímavost: současné H2H Carly se Simonou je navlas stejně remízové (5:5) jako s Petrou.

Karlička si turnajový titul už konečně zaslouží přinejmenším za zcela výjimečnou vyrovnanost a konzistenci svých letošních výkonů. Navíc je nezbytně třeba aspoň mírně psychicky nalomit Marfušu před RG...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě RG a je to za náma. Ach to letí za chvíli zase Czechbledon. A ani se nenadějem a je zase konec sezony. Doufám že letos Petra prolomí prokletní 3.kol na GS (krom Czechbledonu)
Reagovat
smazaný uživatel
že? Nějak mi ta antuková sezona přišla strašně krátká.
Reagovat
smazaný uživatel
ale travnatá sezona je ještě kratší, pár menších travnatých turnajů a Czechbledon. Toť vše, chtělo by to nějaký travnatý Premier 5
Reagovat
smazaný uživatel
to je, ale problém s tím nemám. Aspoň je taková vzácnější, má svoje kouzlo, které by se mohlo s větším počtem travnatých turnajů ztratit.
Reagovat
Frick
Tak souhlas, má to své kouzlo.

Copak má takovéto kouzlo hard, na kterém se hraje od ledna do začátku dubna a od konce července do konce října?
Reagovat
Frick
Travnatí sezóna je krátká, protože platí DOBRÉHO POMÁLU
Reagovat
horska.kraslice
Já bych ji teda klidně a ráda snesla delší.
Reagovat
Frick
Tak konec ne, ale je pravda, že s koncem RG se sezóna prolomí do své druhé půlky.

..no a v zásadě i skončí vrcholná sezóna v kontinentální Evropě. Začínající v Katowicích, přes Stuttgart, Prahu, Madrid, Řím, Strasbourg a Norimberk do Paříže.

Pak už jen hergot, ten Bosch - jako travnatá příprava. Bastad, Gastein, Bukurešť (+ Istanbul - dá-li se počítat jako Evropa) v powimbledonovském bezčasí a nakonec tři říjnové haly v Linzi, Lucemburku a Moskvě.

Na tom tenisu je fajn, jak skutečně provází celý rok a každý turnaj si může spojit s jinou částí roku. Austrálii s (třeskutou) zimou, IW+M s předjařím, Katowice s počátkem jara atp.
Reagovat
Jan
Aby Petra nerupla do 3. kola právě ve Wimbledonu :) U ní člověk neví nikdy :) Zas by to třeba mohla prolomit na ostatních GS :)
Reagovat
FulnekUltras
Když předtím vyhraje French Open, může si letos ve Wimblu klidně trochu "orazit"... ;-)
Reagovat
Jan
Tak ať si orazí! :) No ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Maruš a smeknutá čapka před pekelným kuřetem. Krásně plynulej forhend, kterým snad nejde chybovat, variabilní údery, nádhernej pohyb, ....
Reagovat
vrabejka
Naštěstí grandslam nikdy nezíská
Reagovat
smazaný uživatel
kdo? Carla, simona
Reagovat
vrabejka
Carla
Reagovat
lars
nemachruj :)
Reagovat
skott
tak uhaluzila ho na antuce i Schiavone a Suarez-Navarro není horší hráčka, takže nějaké promile šance tam možná bude;)
Reagovat
blixa
Spíš procenta, a ne malá. Karličku beru jak jednu z favoritek pro RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlinka zraje:)))
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě jednoznačně největší favoritkou Sharapova, ale Suarez taky patří do toho užšího okruhu.
Reagovat
FulnekUltras
už po zítřku můžeme být trochu moudřejší
Reagovat
Frick
Životní příběh čínské tenistky Li Na vstoupí na filmová plátna. Téma si vybral hongkongský režisér Peter Ho-Sun Chan, který hodlá film o cestě na vrchol a boji o nezávislost inspirovaný autobiografií Li Na: Můj život začít natáčet koncem letošního roku. Premiéru by měl mít v příštím roce.
Reagovat
kada.tom
už se moc těším, Nalinka je jedna z největších ikon tenisu poslední doby a to nejen po té sportoví stránce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no paráda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla by konečně vyjít její knížka i v češtině. Ráda bych si ji přečetla... :))
Reagovat
smazaný uživatel
Daria měla výborný začátek 2. setu, ale naštěstí pro Mashu jí to nevydrželo. Co jsem poslouchal rozhovor s Mashou, tak tam Daria měla nějaké zranění, které ji omezovalo při servisu... Každopádně jsem rád, že se Masha před RG dostává do pohody a v Římě zatím prochází turnajem celkem suverénně.

Nebudeme si nic nalhávat: Ve finále proti Carle bude Masha jasnou favoritkou.
Reagovat
tommr
no po dnešním výkonu CSN bych si tím že je Sharapka favoritkou nebyl tak jistej. A jasnou není už vůbec ... :)
Reagovat
EllNino
souhlas :)
Reagovat
lars
jj
Reagovat
VlS
No, od Marie je v těch ranách daleko víc ohně, než od ostatních, to je otázka, jestli to CSN zvládne, favoritkou je Marie, Karlička může překvapit, ale favoritkou určitě není.
Reagovat
lars
Marfusa neni jasnou favoritkou
Reagovat
smazaný uživatel
To hrála Carla tak dobře? Nevím, ten zápas jsem nesledoval. Viděl jsem ale závěr jejího zápasu proti Genie...
Reagovat
tommr
no chvílema ten jejich zápas připomínal souboj Nadala (CSN) s Djokovicem (Halep) ... :)
Reagovat
lars
uroven byla vyssi nez s Busickou
Reagovat
blixa
Ve finále bude TNM jasnou favoritkou ? Tak to jsem asi dnes sledoval jiné zápasy než ty :D :D
Reagovat
kada.tom
zítra budu s tebou a dalšími fanoušky Sharapky fandit právě jí, protože titul v rukách Karla bych asi nevydýchal ... .-)
Reagovat
lars
a uz si vydychal vyhru Wawry ? :)
Reagovat
blixa
Ale vydýcháš ... nic jiného ti ani nezbude .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Joo Maruš!! :D Nic moc jsem toho sice neviděl, ale tak snad už konečně zítra uvidím finále!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na tom podobně. :D
Reagovat
PH94
Musím říct, že prozatím oba zápasy mezi Gavrilovou a Márií si maximálně uživám :) Vypadá to, že tu máme novou rivalitu :)
Reagovat
skott
jejich styly proti sobě výborně pasujou a jakoby se nabízela paralela s loňskými super zápasy mezi Mášou a Simonou, které vygradovaly v Paříži. Rozhodně by stálo za to, aby se letos na RG ještě jednou potkaly a Dasha byla 100% fit.
První set dneska jasně směřoval do tie-breaku, než si Dasha natáhla břišní sval, a po ošetření rychle přišla poprvé o servis a tím i celý set. Ve druhém se ale dokázala té bolesti trochu přizpůsobit a ten třetí gem kdy Mášu brejkla byl z její strany naprosto úžasný - 3 po sobě doběhnuté dropshoty, které přitom do té doby Máše vycházely a perfektní obrana. Jenže pak se projevil ten rozdíl při servisu a bylo jasné, že to Daria nemůže vydržet dlouho, když její první servis byl skoro o 50km/h pomaleší než Máši druhý. Sice Daria ty svoje papíráky dobře umisťovala, ale byla čím dál víc frustrovanější, že nemůže hrát naplno.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Maria! :DD Přijdu a hned breakne! To je ale načasování
Reagovat
Cico93
ComeoN.
Reagovat
smazaný uživatel
no zítra poslední den MS v hokeji. Příští týden bude hodně nudný, hrají se 2 malé turnaje kde nemůžem kvůli los od našich hráček čekat nějaký zázrak, ale od pondělí už Rolland Garos sice nejhorší GS ale také GS
Reagovat
smazaný uživatel
nj, když nemáš co jinýho v životě dělat, tak to bude nudný týden
Reagovat
smazaný uživatel
myslím tenisově nudný týden
Reagovat
smazaný uživatel
tak to má být, před grandslamem pauza - ticho před bouří
Reagovat
smazaný uživatel
jn. :D Příští týden bude skvělej. Snad. :D
Reagovat
vrabejka
a co kvalda RG?
Reagovat
Jan
Ale hokej ti tenis posledních 14 dní stejně přebil ne ?
Reagovat
PH94
Dariaa!
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát jsem zapnul tenis, Daria měla MTO a Masha následně získala 1. set...

K dnešnímu hokeji jsem se už vyjádřil na Twitteru, ale to nejdůležitější zopakuju ještě tady... Zaprvé: Kanada byla lepší a postupuje zaslouženě. Zadruhé: Rozhodčí je stejně piča, protože ovlivnil průběh zápasu.
Reagovat
George_Renel
Když už jsi u těch silných výrazů, netřeba s nimi šetřit. To samé se tedy dá říci o Azarenkové v souvislosti s jejím MTO....
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe jsem tady včera nepřímo nazval vším možným, ale ty to nevíš... :D
Reagovat
George_Renel
To že jsi se konečně dokopal jako to nejsprostší hovado možná někoho překvapilo. Mě ne. Klidně si ulevuj dále. Třeba i veřejně. Obrázky posílej. To k pozdní pubertě přece patří... A nezapomeň se mě přečíst v ignoraci, ignorante. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe budu urážet, jak budu chtít, protože si o to sám říkáš.
Reagovat
George_Renel
Reaguješ jak hlupák. Vždyť jsem ti to nabídl. Odkopávej se dál. :-)))
A nezapomeň napsat co už jsi dal na twitter. Ty jsi přece tak důležitý chlapec, že tam každý hned poběží..... :-)
Reagovat
slacker
chlapce a starce, odkopani jste oba dva. adorant a modroblb. nastesti ani jeden z vas neni autista :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Pí.čoslav Buzer.antos by si zasloužil ukamenovat, být v Alžírsku tak už je pověšenej. Ale 2:0 s dream teamem není špatné, je to škoda ale i bronz je medaile a snad ho naši urvou
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu si pomoct, ale pro mě je měřítkem úspěchu finále. Proto mě mrzí, že jsme za posledních 5 let byli čtyřikrát v semifinále a vždycky jsme prohráli... Ale už jenom kvůli těm lidem si moc přeju, aby kluci zítra dali bronz. Když je to doma, tak ať jsme aspoň "na bedně".
Reagovat
smazaný uživatel
ale škoda, v SF se nám vůbec poslední dobou vůbec nedaří. 2011 Švédsko 5:2 Česko, 2012 slovensko 3:1 Česko, 2014 Finsko 3:0 Česko, 2015 Kanada 2:0 Česko. Velmi špatné semifinálové výsledky
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Už jsem napsal na Twitteru, že semifinálové prokletí bohužel trvá...
Reagovat
smazaný uživatel
ale jednou ho prolomíme, dříve pro nás bylo zakleté Čtvrtfinále, teď je zakleté Semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě. Sice teď na zlato (i na finále) čekáme nejdelší dobu v samostatné historii, ale až se to povede, tak bude o to větší radost. A já věřím, že už nebudeme čekat dlouho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
přál bych si zítra do boje o bronz Rusáky, ať ta případná medaile má sladčí příchuť, ale vedou teď 1:0, tak to asi neklapne...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, pro mě bude mít pořád stejnou příchuť. :D Z dvojice USA - Rusko se strašně těžko vybírá a musím říct, že Američani dneska hrajou dobře. Zatím to ale vypadá na finále dvou největších favoritů: Kanada - Rusko.
Reagovat
smazaný uživatel
Už 2:0... Je to v háji :///
Reagovat
smazaný uživatel
Ovi je borec. :) Stejně obdivuju tyhle srdcaře jako on a Pleky, že se prostě narychlo sbalí a přiletí na poslední dva zápasy. Od nich by se mohlo spoustu hráčů učit (např. Vrbata, který se vymlouvá na široké kluziště).
Reagovat
smazaný uživatel
Ovečkina nesnáším, neuvěřitelně nesympatickej už od pohledu. Ale hokej hrát umí, to se musí uznat. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak ;) Z Rusů mám rád tak Malkina, hlavně díky tomu že hraje za Tučňáky.
Reagovat
smazaný uživatel
Malkin je takovej medvěd. :D Já právě v NHL fandím Caps a Ducks. Tučňáky zrovna moc nemusím (Jarda už tam není dávno). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak není to zrovna krasavec... :D
Reagovat
Jan
Ale Makiri po něm jela :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, nebo spíš on po ní. :D Ale co jsem nedávno koukal, tak teď má taky celkem hezkou přítelkyni... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do krasavce má hoooodně daleko.:D Nechápu, co na něm MaKiri viděla.
Reagovat
Jan
To musíte vědět vy, ženy, co na chlapovi vidíte :)
Reagovat
VlS
Slávu a konto?
Reagovat
Cico93
Ovi neOvi, zajtra Sid the kid!!! Vlastne už len ta zlatka z MS mu chýba. Tak načo čakať. ;-:-)
Reagovat
Jan
Já si naopak přeji, ať Rusové ve finále vyklepnou Kanadu. Amíci by jim to asi dali.
Reagovat
Jan
Nemají na to. Proto prohráli. Všechny 4 poslední semifinále. Kdyby dnes hráli to samé co s Finskem, šance by byla. Ale asi jim došly síly. Ani se nedivím. S těmi Finy hráli nadpozemsky, nad své možnosti a to se nedá běžně opakovat. já jsem byl vyšťavený jenom jak jsem ten zápas s Finy sledoval :), dnes jsem byl odvařený, neměl jsem sílu ani moc fandit. Český hokej není tam kde dřív. Svědčí o tom i to, že 43 letý hráč je nejlepší. Byť je to geniální Jágr.
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu: Dneska jsme měli z těch čtyř semifinále asi nejsilnějšího soupeře...
Reagovat
Jan
To neutěší ani mě, ani hráče.
Reagovat
Jan
A Kanaďané si nás bez problémů v klidu pohlídali. Kromě prvních 10 minut zápasu. Pak už našim asi došly síly.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně se potvrdily díry vzadu - mj. při druhém gólu dvojité housle... ;-(
Reagovat
Jan
Díry vzadu a naopak ucpané díry vpředu :) A "kámoš" rozhodčí :)
Reagovat
Jan
Ale nic to nemění na tom, že rozhodčí to neuznáním gólu ovlivnili. Myslím, že by nás Kanada stejně porazila, kdybychom vyrovnali, zapnuli by na vyšší obrátky a dali další góly. Takhle si to v klidu pohlídali. Těch přehmatů rozhodčích už bylo docela dost. Slovákům pomohli vyhrát nad Slovinci, bylo to i v dalších zápasech. Nám nakonec pomohli 2x ve čtvrtfinále s Finskem, tak se nám to teď vrátilo. Prostě rozhodli, že projdeme do čtvrtfinále a teď rozhodli, že do finále půjde Kanada. I když by asi vyhrála i bez nich.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvakrát? Nám proti Finům podle mě pomohli jednou před tím gólem na 2:2.
Reagovat
Jan
Erata nevyloučili za to vyklepnutí hole Finovi v naší přesilovce, pak následoval náš gól a Finům neuznali branku. I když komentátoři v TV říkali, že jí předcházel faul na našeho hráče, tak proto. Finský trenér to samozřejmě viděl jinak. Pak se to snažili kompenzovat Finům, že nepískli pár faulů na naše, ale to jim stejně nepomohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Já si myslím, že ten gól Kontioly neuznali správně, protože tam bylo nedovolené bránění. Potvrdili to i komentátoři z kanadské TSN... Pomohli nám před tím gólem na 2:2, kdy měli vyloučit Erata, jak píšeš.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - schválně jsem se na to pak ještě několikrát díval, a neuznanému finskému gólu skutečně předcházel takový polokrosček zezadu na našeho bránícího hráče. Přímo při zápase jsem ale taky měl dojem dvojité křivdy vůči Finům...no dneska nám to pruhovaní zmetci v zájmu ekonomicky lukrativnější účasti Kanady ve finále zase elegantně vrátili... ;-(
Reagovat
Jan
Taky to tak vidím. Jako domácí tým je výhodnější kvůli plným tribunám, aby hrál do konce. A finále, tam musí být Kanada. Letos rozhodčí ovlivnili hodně zápasů, i když to nebylo tak nápadné jak v minulosti. Dělají seky na každém MS, ale letos hlavně nenápadně :)
Reagovat
FulnekUltras
A Fasel tahá za nitky...
Reagovat
Jan
Ještě je vidět, že když rozhodčí udělá pár "správných" výroků, mužstvo prohraje i kdyby se na hlavu stavělo. Finové mohli klidně vyhrát. Bylo to o fous.
Reagovat
Jan
Na mshokej.cz se náhodou seřadily články v tomto pořadí: )

Nesmysl, shodli se Plekanec a Čáslava o rozhodnutí sudího Bulanova

Fasel: Jsem sám překvapený, jak se vše vydařilo
Reagovat
FulnekUltras
v režii business-lobby... ;-(((
Reagovat
slacker
Pamatuje 1997 a tresty za Kanadu? A stele stejne zkurvenej zubar z nehokejove zemicky jmenem Svycarsko ovlada svetovy hokej. 20 let pod tim kriplem.
Reagovat
smazaný uživatel
Fasel je Blatter světového hokeje. A Blatter je Fasel světového fotbalu. Shodou okolností oba Švýcaři.

Asi už vím, kdo se po skončení tenisové kariéry stane šéfem ATP.
Reagovat
slacker
zidi a svycari, nejvetsi zlo "zapadniho" sveta
Reagovat
Jan
Jo to si pamatuji. Vyvolaná bitka Kanady, následně vyloučení řady našich v dalším zápase o medaile, který naši, oslabení o klíčové hráče, prohráli.
Reagovat
Jan
Rozhodčí pomohli Slovákům k výhře nad Slovinci, kteří následně museli sestoupit, Norům k výhře nad Slováky, kterým pak chyběly body k postupu do čtvrtfinále, byli by možná vážnějším soupeřem Kanady než Bělorusové - vyloučili Slováka, který stál v brankovišti a brankáře se nedotkl, podobné to bylo i s těmi Slovinci, Rakušanům neuznali gól s Němci, podobný našemu a Rakušané museli sestoupit, když jim ten bod chyběl, hraná komedie Francie - Lotyšsko - tito se oba zachránili, když Francie vyhrála na nájezdy a Lotyšský brankář chodil schválně k ledu, aby měli Francouzi volnou bránu nad ním, pomohli nám proti Finům a Kanadě proti nám, bylo tam toho ještě mnohem víc. Celkově hrubé ovlivnění celého šampionátu.
Reagovat
Cico93
Zajtra verim, že ten bronz dáte. Už len tomu Jágrovi by som to veľmi doprial. Dnes cez tu Kanadu vlak nešiel.
Reagovat
smazaný uživatel
Čau, tebe jsem tady dlouho neviděl. :) Jak už jsem psal, Kanada byla lepší. My jsme hráli dobře prvních 10 minut, pak už to za moc nestálo... Ale ten neuznaný gól (naprosto regulérní) mě strašně štve. Ten průběh zápasu měl být prostě úplně jiný. Neříkám, že bychom vyhráli. Třeba by Kanada zabrala a dala nám další tři. Ale třeba taky ne a vyrovnali bychom. To už se bohužel nedozvíme... Je to prostě ostuda, že rozhodčí udělá takovou hrubku v semifinále MS.
Reagovat
smazaný uživatel
Píč.oslav poslal Slovince do béčka, prohrál zápas Švýcarům, neuznál nám gol a to nepočítám těch chybných faulů co ta ruská svině pískla
Reagovat
smazaný uživatel
prohrál zápas Švýcarům ze Švédskem
Reagovat
Cico93
Ani si nemohol, keďže som tu nebol;-))(žil som hokejom, tenisu som videl minimum. Dnes asi po dvoch týždňoch a hned príspevok aká George Renel....to už sa ani neplatí reagovať.

K hokeju
jasne to asi mal byt gol, ale na týchto MS to postavenie v brankovisku posudzujú veľmi intenzívne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, asi jsou rozhodčí podělaní z loňského MS, kde s tím měli problémy...
Reagovat
Jan
Jestli to bylo loni nebo dřív, už nevím, ale ve skupině Švédům uznali gól proti nám, přitom Švéd stál v brankovišti a ještě to zablokoval tak, že se náš brankář nemohl pohnout. Velice sprosté ve srovnáním s tím, co neuznali dnes nám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to bylo loni.
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň se potvrzuje takové všeobecně platné (ne)sportovní pravidlo, že rozhodčí jsou ku...
Reagovat
FulnekUltras
co už vůbec nechápu - jak se může taková de facto kravina jako možné těsné překročení hranice brankoviště útočícím hráčem rozhodovat "na první dobrou" bez využití videa...
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád jsme nepochopil proč Řůža rozdělil Kováře a Jágra, kteří zajistili vítězství proti Finsku a spolu hráli výborně. Pleky měl jít do 3. lajny
Reagovat
Mayo
zajtra si idete pre bronz (:
Reagovat
FulnekUltras
Vítězná sestava s Finskem se vůbec neměla měnit.
Reagovat
Jan
Já mám na Plekance pifku už pár let. Vždycky přijede jak hvězda, pak nic moc a jen kecy po prohraném zápase. Jeho obličej už ani moc nemusím vidět :) Podobně jsem to měl i s Voráčkem a Novotným, ale letos si mě udobřili, zdálo se mi, že makají. Teď už se těžko dozvíme, jestli by vítězná sestava ze zápasu s Finskem byla lepší. Pravda je, že kdyby hráli jak s Finskem, mohli tu Kanadu dát. Zas je to stálo tolik sil, že na to už dnes asi neměli.
Reagovat
FulnekUltras
Plekanec ještě titul z MS nemá - možná proto vůbec takhle narychlo přijel...přitom Jágr s Kovářem už si během mistrovství začali velmi slušně vyhovovat...a taky škoda, že jsme se asi až moc upnuli na myšlenku "vletět" do začátku a dát první gól - bylo to místy až trochu bezhlavé a jen jsem čekal, kdy se nám otevřou zadní vrátka...to pak ovlivnilo vývoj zápasu, stejně jako neuznaný gól na 1:2 - fyzicky se v takovémhle utkání dá vydržet leccos, když je skóre vyrovnané nebo aspoň těsně kontaktní. A bohužel - s pouze průměrným brankářem se na zlato taky moc pomýšlet nedá, pokud se okolnosti výjimečně nesejdou jako svého času u Hniličky...
Reagovat
Jan
Pavelec něco pochytal, ale nechal si dát i laciné góly. Kdyby tam byl někdo jako Hašek, mohl se zápas vyvíjet jinak. Ale pravda je, že Kanada je na letošním MS neskutečně silná. Kdyby naši vedli nebo srovnali, určitě by zvýšili obrátky a mohli by nám nasypat další góly. Nakonec ty 3 - 4 tyčky Pavelce, klidně to mohlo být 6:0 a nebylo by o čem diskutovat. A kdyby nehráli ve 3. třetině údržbu a nešetřili síly a hráli naplno, mohli nám dát i 10 gólů. Další věc, co jsem si letos všiml, náš hráč je ve výhodné pozici mezi kruhy nebo před brankářem a místo aby střílel, přihrává to dalšímu hráči dozadu nebo na bok do méně výhodné pozice a ten s tím také nic neudělal. Bojí se převzít odpovědnost na sebe a vystřelit. Ale přesto všechno, kdyby uznal Bulanov tu naši branku, ještě se to mohlo vyvinout jinak (nebo taky ne). Naděje umírá poslední.
Reagovat
FulnekUltras
Ten neuznaný čistý gól ovlivnil další vývoj zápasu opravdu hodně. Za stavu 1:2 by Kanada ve třetí třetině byla mnohem nervóznější a nám by k výraznému zdramatizování stačil jediný gól. Bohužel - peníze opět přebily fair play... ;-(
Jinak samozřejmě naše stará bolest - neumíme si vytvořit SKUTEČNÝ tlak do brány a zkoordinovat střelbu (stačí i pouhé nahození) od modré s clonou těsně před soupeřovým brankářem, což naopak Kanaďani, Američani nebo Švédové zvládají perfektně... Soubojům jeden na jednoho se s pár výjimkami (včetně Jardy ;-)) záměrně vyhýbáme, a pak jsou z toho nic neřešící alibistické přihrávky, propagační střely bez clony nebo rovnou lacino odevzdané puky. Jistěže máme tohle už dávno v mentalitě, ale s trochou chytrosti, dovedné kombinace a štěstí jsme v minulosti hodněkrát dokázali uspět i tak. Horší dnes je, že nám ujíždí vlak v šířce a kvalitě mládežnické základny... ;-(
Reagovat
Jan
Rozbili co fungovalo před revolucí a teď je to jen pro bohaté. Jako v tenisu. Tím pádem některé talenty ani nemají šanci přijít k hokeji.
Reagovat
smazaný uživatel
http://en.wikipedia.org/wiki/Vyacheslav_Bulanov
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že už to admini smazali
Reagovat
smazaný uživatel
co tam bylo?
Reagovat
smazaný uživatel
Vječeslav (ku.nda) Buz,erant. Zemřel 16.Května 2015 v Praze. Byla to největší podplacená píč.a na světě, zkur.vyl čechům MS a další a další nadávky
Reagovat
smazaný uživatel
zas.ranej bujanov nebo jak se ta hnusná ruská svině jmenuje. Neuznají regulérní gol, hajzl vožralej, být tam tak bych ho zabila
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nejsi tam, takže ho můžeš jen zažalovat.
Reagovat
smazaný uživatel
ruský rozhodčí jsou..., to jsem věděl už před zápasem
Reagovat
Frick
Mne šokuje, že nejde kvůli brankovišti volat video :-(
Reagovat
smazaný uživatel
pravidla to neumožňují
Reagovat
smazaný uživatel
Co můžeš čekat od Rusáka, jen podrazy ..., ale zápas nerozhodl, Kanada byla ve všech oblastech lepší, kromě brankáře
Reagovat
Frick
nebude stát na nic :-( Slabší návštěva bude na Štvanici sledovat "potápěčky" v neoprenu
Reagovat
smazaný uživatel
To mi ani neříkej. :( Teď jsem se podíval na seznam a je to fakt hrůza. Od středy má pršet v podstatě až do konce týdne... Já se chystám jet na Štvanici ve čtvrtek, tak snad se to nějak umoudří.
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslíte, jak by dopadl zápas Kvitová-Carla v semifinále Wimbledonu? ;) :-)
Reagovat
misa
6-1, 6-4 pro Petru
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím,že Petra by jí smázla všude, jen ne na antuce.. :-)
Reagovat
tommr
Petra s ní letos už dvakrát rupla na hardu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
v Číně, Japonsku a ve Wimbledonu nemá Karel šanci
Reagovat
smazaný uživatel
0-6 7-6 9-7 pro Carlu
Reagovat
Kozoroh
Suarézka na trávě neumí hrát tak, aby porazila elitní travařku Petřina rangu.
Reagovat
misa
si mohla tu komedii se zraněním odpustit. Příště může říct rovnou, že chce na kvalifikaci dalšího turnaje. Dnes běhá už třetí set v Norimberku...

I když chápu, organizátorům Říma by se to moc nelíbilo, na druhou stranu je vidět, že i pro ni je prioritou spíš singl a debl má jako zábavu s výborným výdělkem.
Reagovat
tommr
jj s tím mě taky naštvala. Vypustit dobře rozehranej deblovej turnaj v Římě kvůli singlový kvaldě na malým turnaji je podle mě pěkná pitomost. A zrovna BMS by měla bejt ráda, že může hrát s Luckou debla, protože v singlu už díru do světa určitě neudělá ...
Reagovat
misa
A zápas pro ni nevypadá dobře, to má za to :)
Reagovat
VlS
Nevíme, jak se holky domluvily, nedělejme zbytečný závěry, ale moc nechápu, proč se hrají komedie se zraněními, když by šlo říct, mám Říma dost, jedu pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem kvalitní antukový tenis, špica co dobíhaly a jak vracely, jsem rád, že vyhrála Karlička, je upřímější i podle podání ruky včera s Petrou a dnes, Simona to tak nestrávila a ted titul
Reagovat
misa
Předpokládám, že nedojde k žádným odhláškám kvůli zranění. Potom bude Petra nasazená č. 4, Karolína č. 12, Lucie č. 13, Bára č. 22. Dále nečekám, že by Gavrilova vyhrála celý turnaj v Římě.

Pak Petra bude v ideálním případě hrát 3. kolo s jednou z osmičky Jankovič, Stosur, Azarenka, Pennetta, Cornet, Begu, Garcia nebo Diyas,
ve 4. kole pak s jednou ze čtveřice Šafářová, Aga, Venus nebo Keys.

Karolína a Lucie budou mít pro 3. kolo na výběr: Errani, Kuzněcova, Svitolina, Lisicki, Muguruza, Bára, Bascinzsky nebo Šuaj Peng.
Kája půjde v ideálním 4. kole na jednu z výběru Wozniacki, Bouchard, Ivanovič nebo CSN.
Lucka bohužel ve 4. kole na Serenu, Halep, Mařku nebo Petru.

Bára má pro 3. kolo Makarova, Petkovič, Kerber, Karolína, Lucka, Aga, Venus nebo Keys.
......................

Petra se snad ve 3. kole vyhne Viktorii nebo Caroline G. Ve 4. kole by ji určitě potěšila Šafářová nebo Venus. 3. kolo bude pro Káju i Lucku hodně těžké, schůdné tam jsou jen Lisicki a Šuaj Peng... O 4. kole pro Šafi ani nemluvím :-( Třeba ale nečeské nasazené budou hodně vypadávat.
Reagovat
Grape
To jedno místo, o které je Kája pčed Luckou bude možná hodně důležité. Potenciální soupeřky pro Káju do osmifinále jsou celkem přijatelné, kdežto pro Lucku přetěžké...
Reagovat
misa
Je velký rozdíl jít na losování jako 12. nebo 13. nasazená. Lucce zase něco o kousek uniklo :-((
Reagovat
EllNino
na to se ale nejde donekonečna vymlouvat, nesmíme z ní furt dělat chudinku, protože ona si to musí uhrát sama, ne čekat, že jí někdo k nasazení nebo do desítky pomuže, a základem je vylepšit tu strašnou bilanci v tiebreacích, který ji strašně psychicky sráží, vždyť je to děs ...
Reagovat
misa
Nevymlouvám se, jen konstatuju fakt. Rád bych jí s tajbrejkama pomohl, ale nevím jak. Třeba něco poradíš :-)
Reagovat
EllNino
já tiebreaky nesnáším, nepřijde mi to jako dustojný rozuzlení setu, protože tam často rozhoduje 1 míč a ten přeci nemuže rozhodnout celý set ...ale tak v rámci uspory času budiž :) ...spíš mě víc serou supertiebreaky a stavy bez výhod ...to je loterie :)
Reagovat
misa
To by ale některé ženské zápasy končily 10-8, 14-16, skreč.
Myslím, že v tenisu se bude pokračovat v ořezávání délek zápasů pomocí úprav pravidel...

A Lucka by si měla v tb víc věřit. Ale nevím, kdo tu víru do ní dostane, když je to i nad síly jejího trenéra.
Reagovat
EllNino
bohužel no, během tie breaku si ho zavolat nemuže ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak pracovat na returnu, aby k TB nedocházelo.
Reagovat
Kozoroh
Ach jo, výhru jsem přál Simoně. No nic, tak budu fandit Mášeně, aby získala římský titul.
Reagovat
kada.tom
budeme fandit společně :-)
Reagovat
Oin
Jak může někdo fandit té uřvané Marfuše? Zařval bych jí do ucha, až by se po...
Reagovat
FulnekUltras
nebo na noc pustil sirénu pod oknem...
Reagovat
VlS
potvrdila formu, nedá se než pogratulovat.
Reagovat
FulnekUltras
připojuju se - teď ještě zlikvidovat uřvanou Máňu... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist