Strýcová dnes bude mít ve své talk show kolegyni z tour. U Baru si popovídá se Švýcarkou Bencicovou

7. 5. 2020, 12:14
Aktuality 11
Barbora Strýcová dnes přijde už se šestým dílem své talk show U Baru. Tentokrát si do instagramového vysílání poprvé pozvala jednu ze svých aktivních kolegyň. Bude jí Belinda Bencicová, které se můžete do dnešních 17:00, kdy vysílání začne, ptát na otázky i v češtině.

Strýcová už má za sebou pět zajímavých rozhovorů, v její talk show se objevili například moderátor Libor Bouček nebo vítězka Turnaje mistryň a bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková. Až dnes ale rodačka z Plzně vyzpovídá některou ze svých aktivních kolegyň.

"6. díl u Baru je tady!! Tentokrát s Belindou Bencicovou. Věděli jste, že má slovanské kořeny a mluví plynně slovensky? Jestli máte nějaké otázky, pište pod fotku nebo do zpráv," pozvala Strýcová své fanoušky.

Bencicová, která má slovenské občanství i kořeny po otci Ivanovi (současný trenér) a mamince Daniele, je momentálně osmou nejlepší tenistkou světa. Dotáhla to však už i na pozici světové čtyřky, na ní figurovala letos v únoru. Na hlavním okruhu posbírala pět trofejí a jejím maximem na grandslamech je loňské semifinále US Open.

Úspěšná už byla 23letá Švýcarka v juniorské kategorii. Nejen, že se mezi mladými nadějnými puškami vypracovala až na samotný vrchol žebříčku, ale v roce 2013 navíc kralovala na French Open i ve Wimbledonu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
Nola
Bara je zivel, dnes si uvedomujem, ze je aj velmi pekna, snad najkrajsia medzi ceskami, iba je malinka....
Reagovat
Mr.Pink
patrila mezi nejhezci, uz to ale neni co byvalo :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že Baru u Baru má nahrané, aby se na to dalo dívat i z5ně. Ale jinak Baru je šikulinka. :-))
Reagovat
FulnekUltras
a i jinak mají picygle letošní kalendář víceméně komplet - zvlášť říjnové giro má osobité kouzlo - vuelta lehce překrývá, a zakončíme to samozřejmě v Lombardii

https://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/1385704-kreuziger-veri-ze-jeho-cilem-bude-tour-stybar-asi-bude-muset-tri-nejvetsi-etapaky-ozelet.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
Reagovat
misa
Nakonec to skončí tak, že se nebude hrát jen tenis na ATP nabo WTA úrovni :(
Reagovat
misa
Závody od srpna v Itálii, Francii a Británii, kde jsou desetitisíce mrtvých s koronavirem a ve vedlejším článku se uvažuje o tom, že se neuskuteční Australian Open 21, když v Austrálii nepřibývají skoro žádní nakažení.
Reagovat
Fandina
Možná je rozdíl sedět několik hodin na tribuně, než se jít podívat ke krajnici na průjezd závodu.
Reagovat
FulnekUltras
mohli by klidně udělat odstupy ob jednu nebo dvě sedačky jako v kině - holt se na těch několik málo jindy vyprodaných zápasů prodá teď podstatně méně lístků - věřím, že s létem bude vše zase trochu optimističtější - a paddy ;-) si neškrtne ani na podzim
Reagovat
lvicek
Mne to vlastne neni moc jasne - rekla bych, ze spousta tenisovych zapasu by se mohlo odehrat bez divaku (behem sezony to tak casto je i normalne ;) ) a v tehle situaci by se jim to oplatilo na televiznich pravech. Vzdyt v TV se ted neda skoro na nic koukat (myslim sport), takze by po tom musely ty sportovni kanaly skocit. A zrovna taky mi prijde riziko nakazy minimalni, kazdy hrac na sve pulce, ma nejspis vlastni satnu a WC, ktere se pak vydezinfikuje...? Jen at to rozjedou treba nejake internacionaly, krome Prahy na ne stejne nikdo nechodi...
Reagovat
lvicek
Vlastne kdyz o tom tak premyslim, tak na spouste tech turnaju by mohli prodat treba jen 100 listku a lidi by kolem sebe mohli mit klidne 5m bezpecnostni zonu a bylo by to jako normalne :D.
Reagovat
brixner
No jo, ale co když bude pílit ňákej cyglista a vychrchlá ty sople a nudle mezi diváky a divačky vokolo tratě? Ahá?! To jako nic, jó? To by jedině ty cyglisti museli mít hadry jako třeba Kurro Chimenéz, jenže to by pak v cíli nikdo nepoznal, kdo třeba vyhrál a nakonec by musel rozhodnout třeba los! Kdepak, já bych ty tůry vodjel bez diváků, stejně tam jen překážej a řvou jak paviáni, aspoň si cyglista může kdykoli vodflusnout do pangejtu a neriskovat třeba soudní žalobu, no né? :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist