Štěpánkův stav se nezlepšil, má poraněné bederní svaly

14. 9. 2014, 11:40
Aktuality 6
Radek Štěpánek si v sobotní čtyřhře semifinále Davisova poháru s Francií v Paříži poranil svaly v oblasti bederní páteře. Přesnou diagnózu, způsob a dobu léčby ukáže až vyšetření v Praze.
Profily hráčů
Radek Štěpánek (© Česká sportovní)

"Není to ani o trošku lepší než včera. Bohužel hýbat se nemůžu. Jak vidíte, mám na nohách pantofle, poněvadž si nemůžu obout ani sám ponožky, ale prostě tak to je. To se ve sportu někdy stává," řekl Štěpánek na facebooku daviscupového týmu.

Štěpánek se zranil ve druhém setu čtyřhry, kterou společně s Tomášem Berdychem prohráli 1-3 a Francie získala vítězný třetí bod. "Nejdůležitější je, že když bojovníci někdy nevyhrají, tak nikdy nepřestanou bojovat, a toho já se držím," řekl Štěpánek.

Na turnajích by prý Štěpánek vzdal, v Davis Cupu ale z respektu k fanouškům a týmu chtěl bojovat až do konce.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Pesek12
Taky přeji brzké uzdravení a ještě pár hezkých zápasů v singlu. Třeba jako byly letos v Queensu s Murraym nebo ve Wimledonu s Djokovičem, i když tam se nakonec prohrálo.
Reagovat
a.magerova
Jj.... hlavně zdraví a tenisová pohoda, tak jak jsme u Radka zvyklí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpec by se měl už dát pouze na 4 hry s Paesem, jeho tělo už nezvládá hrát jak 2-hry, tak i 4-hry. Není už 20-letý mladík
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, ta dvouhra mu bere zbytečně moc sil, už to na velké výsledky v singlu nevypadá. Ať si vezme příklad z Bryanů. Neříkám, že má vyhrát 100 titulů v deblu jako b. B. ale mohl by v něm být opravdu úspěšný a neznamenalo by to tolik zatížení pro něj.
Reagovat
Fandina
Radku, přeji, ať se brzy uzdravíš. Škoda, že se to stalo takhle, ten první set byl v kapse a mohlo se to jinak vyvinout. Ale je to pryč a díky za minulé úspěchy v DC. A přeji ať se uzdravíš a další tenisové zážitky s tebou. Držím palce!!!
Reagovat
Jan
Zbytečně si to zhoršil, když hrál dál.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist