Štěpánek se představí v národních barvách

8. 8. 2008, 16:11
Aktuality 0
Šortky a tričko v národních barvách budou v Pekingu zářit při zápasech Radka Štěpánka. Česká jednička se totiž na olympiádě rozhodla nastupovat ve stejném oblečení jako při zápasech Davisova poháru. Modro-červeno-bílou kombinaci připomínající státní vlajku si Štěpánek vyzkoušel i na dnešním prvním tréninku.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

"Když jsem si to nasadil, hned jsem měl husí kůži," přiznal Štěpánek, který takhle vylepšený odehrál skvělé duely v týmové soutěži proti Švýcarsku, Belgii a Rusku. Heroický výkon podal zejména loni v září, kdy ve vyprodané Sazka Areně porazil Stanislase Wawrinku ze Švýcarska a získal rozhodující třetí bod v boji o udržení v elitní skupině.

Do národních barev se prý oblékne i Štěpánkova partnerka Nicole Vaidišová, která v Pekingu absolvuje stejně jako její přítel olympijskou premiéru. "Oblečení mám také samozřejmě v českých barvách, ale takhle udělané to není," řekla Vaidišová, jež nastoupí v modro-bílé kombinaci.

Něco podobného jako Štěpánek by si prý na sebe neoblékla, i když se jí to líbí. "Přijde mi to kreativní a na nikom jiném jsem něco podobného nikdy neviděla. Asi bych sama takovou odvahu ale neměla," přiznala milovnice módy.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist