Štěpánek: Francouzského pekla se nebojím

14. 11. 2009, 11:49
Aktuality 24
Radek Štěpánek nemá obavy z atmosféry při dnešním semifinálovém utkání turnaje Masters v Paříži, v němž bude jeho soupeřem poslední domácí zástupce v soutěži Gael Monfils. Žádné peklo český hráč nečeká.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

"Diváci určitě budou samozřejmě na straně domácího hráče. Ale jsem na to zvyklý z turnajů i z Davis Cupu, takže v tomhle problém nevidím. Budu hrát svůj tenis a podám co nejlepší výkon, jaký budu moct. Budu bojovat, abych se do toho finále dostal já," řekl zpravodaji ČTK čtrnáctý hráč světa, který má šanci vyrovnat vzájemnou bilanci s Monfilsem na 2:2.

Postup do druhého semifinále za sebou mu usnadnil Argentinec Juan Martín Del Potro, který páteční zápas za stavu 4:0 pro Štěpánka vzdal kvůli bolavému břišnímu svalu. "Od prvního gamu jsem ho držel pod tlakem a hned mu sebral dvakrát servis. Prakticky jsem ho k ničemu nepustil," uvedl Štěpánek.

V Paříži může vylepšit týden staré vystoupení v Basileji, kde ho v semifinále zastavil Srb Novak Djokovič, přestože český tenista měl tři mečboly. "Tohle je určitě skvělý úspěch. Ale udělám všechno pro to, aby se dostal i do finále," prohlásil. Semifinále v hale Bercy si zahraje po čtyřech letech, v roce 2005 prohrál s krajanem Tomášem Berdychem.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

24
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rafa je fakticky moc hodný, tak krásný dárek Novakovi a zřejmě mu daruje za chvíli i to druhou příčku.....Rafu prostě zbožnuju, ale nejraději bych mu nakopala.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele,

já jsem s výkonem poslední 2 dny spokojen. Na to, co předváděl v Číně, mi svitla zase naděje. Po tom včerejšku jsem čekal, že bude trochu grogy, protože neměl, kde nahnat za 6 měsíců fyzičku. Navíc, Rafu porážky nahecujou a to je přesně to, co teď potřebuje, včera s Tsongou si potvrdil, že špičkové míče hrát umí pořád. Ale měl by změnit životosprávu. Něco dělá špatně, vidim to na něm. Jinak, ať postoupí klidně Novak na 2. nebo 1.MÍSTO, PROČ NE? Už jsem to psal, když bude Rafa zdráv a alespoň v průměrné formě, tak bude mít větší problémy pravděpodobně spíš s Del Potrem a Andy M. než s ostatními hráči, což by znamenalo, že by byl dříve či později opět 1. Ale jestli bude druhej, třetí nebo čtvrtej mi je jedno.
Reagovat
a.magerova
Druhé místo mě nepálí, ale na první mi nesahejte :-))
Těžko si zvykám na takové prohry u Rafy, přeji mu hodně zdraví.
Radek se proti Monfilsovi trápí, škoda, ale došel daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
V létě jsem ti psal, že jestli Fedex nezlepší bekhend a pohyb, tak že ze světové jedničky pomaže jak namydlenej blesk. Zatím nic nezlepšil, má ještě čas do ledna, jestli se mu to nepovede, tak po Aus.Open, máme novou jedničku a Roger už se pravděpodobně na ní nikdy nevrátí.... vzhledem k jeho věku a psychické kondici. To neber jako nějaké popichování, ale konstatování, jak vidíš hru Rafy, tak to spíš vypadá na 1., 2. místo - Nole, Andy. Ale ještě se to všechno může změnit ;)Čus
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda pravda, jestli se Federer na backhandu z kterého dělá nejvíc chyb nezlepší, tak to nedopadne dobře. Ale myslím že Novak se i tak na post světové jedničky dostane. Otázka kdy?
Reagovat
a.magerova
OK, ale přeji si abys neměl pravdu :-))
Radkovi se omlouvám, já bláhová ho za stavu 3:5 odepsala a on to dotáhl na 7:5 BRAVOOOOO
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy Nole number 1? Pokud se Fedex s Rafou nezvednou (ještě bych je pořád neodepisoval!!!), tak příští rok nejpozději po antukový sezóně. Pokud se dají dohromady, pořád budou nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen budu rád když to zůstane jak to teď je, ale moc už tomu nevěřím když vidím jejich momentální hru.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám obavu, že to vidíš správně, že to takhle nezůstane ...
Reagovat
smazaný uživatel
A klidně bych se nebránil kdyby přišel nějaký nový hráč, který by to tam rozvířil, nějaký vítězný typ. Del Potro je dobrý, ale nemyslím že bude ještě stoupat, alespon prozatím ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Novej hráč by bodnul! a u Dela mám někdy trochu obavy, jestli není moc mdlý na světovou jedničku, jestli je dostatečný fanatik..., ale mám ho rád. čUS
Reagovat
smazaný uživatel
olfess...já ani nečekala, že by vyhrál, ale takhle? Mám nahrané zápasy dva roky dozadu, někdy se na to podívám a to je taková změna. Byla jsem spokojena když hrál s Tsongou, ale on to prostě Novakovi daroval...jinak to nemůžu nazvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ho.no daroval, sám Rafa řekl, že nehrál špatně, jenom byl prostě Novak příliš dobrý dneska
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli Rafa bude takhle dobře hrát i nadále...tak to může zabalit.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě chápu :). Já jenom po tom, co už jsem posledních 6 měsíců viděl, jsem šťastný z mála. Třeba usoudil, že na něj dnes nemá (upřímně řečeno, Novak hrál dneska velmi dobře) a rozhodl se to zbytečně neprodlužovat a soustředit síly na další zápasy, nevím. Hlavně je trochu bez energie. Je konec sezóny, letos to už neřešim a podle mne rozhodne u všech leden 2010. Jestli bude pokračovat obdobně, tak je samo zle!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No ono je to takto vždy. Myslím Nole a Rafan. Proste kto to chytne odzačiatku za pačesy a hlavne útočne tak ten vyhrá na celej čiare. Bez debaty. A keď sa budú v tej ofenzíve striedať tak to je vyrovnané ale skôr ku koncu už Djokerovi prasknú nervy. A dnes bol útočný Nole a Rafánka k ničmu nepustil. Tak to bolo.. ono je ľahké robiť chyby keď na Vás niekto tlačí... Rafa to dokáže.. ale nie včera, nie dnes, nie zajtra.... toť môj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
S Novakem ty zápasy byly vždy super, pokud byla bitva ani ta prohra mi tak nevadí, tyhle jednoznačné nesnáším, ale Novaka mám taky ráda, takže at se zítra zadaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole luxus
Reagovat
smazaný uživatel
:D Demuško čááooo!! Zdravím
Reagovat
smazaný uživatel
Čauko Nicynka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že konečně budeme zase po dlouhé době mít někoho v Top10, a naštěstí to nebude ten upištěný skorodvoumetrový kolohnát, ale bude to Radek - nejlepší český tenista současnosti!!! Vamos Radku!!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
až na to Vamos souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Nosotros vamos, Radku!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tady má životní fazonu díky tomuhle povrchu, dnesk Monfilse by měl dostat
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist