Štěpánek čeká na testy, pak uvidí, co dál

9. 6. 2010, 12:17
Aktuality 0
Radek Štěpánek podstoupil krevní testy, aby lékaři zjistili přesnou diagnózu jeho problémů, kvůli kterým v úterý odstoupil z turnaje v Halle. Bez stanovené příčiny se zatím nedá odhadnout, jak dlouhá bude jeho pauza. Nad jeho startem ve Wimbledonu a v následném čtvrtfinále Davis Cupu, které české tenisty čeká přesně za měsíc v Chile, tak stále visí otazníky.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

"Je strašně těžké říkat, co bude dál, když neznáme diagnózu. Radek podstoupil testy v motolské nemocnici a až na základě rozhodnutí lékaře budeme postupovat dál," řekl Štěpánkův kondiční trenér Marek Všetíček. Otázkou je, zda se současné problémy nemají něco společného s únavovým syndromem, kvůli kterému Štěpánek nehrál přes dva měsíce. "Pokud ne, tak to bude výhra," řekl Všetíček.

Z Halle se jedenatřicetiletý hráč odhlásil v úterý odpoledne, přičemž v pondělí večer měl zimnici a nebylo mu dobře. "Cítil bolest svalů a kloubů. Po dohodě turnajovým doktorem v Německu čekal do poslední chvíle a před utkáním se odhlásil," řekl Všetíček.

Podle jeho slov neměl Štěpánkův problém z Halle nic společného s nevolností z Prostějova. Na challengeru UniCredit Czech Open se Štěpánek úspěšně vrátil na kurty po pauze zaviněné zvýšením hladiny EB virů a vyhrál čtyři zápasy. V sobotním finále ale měl žaludeční problémy a po první sadě duelu s Janem Hájkem zápas vzdal.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist