Souboj českých tenistek vyhrála Zahlavová

29. 7. 2008, 16:44
Aktuality 0
Barbora Záhlavová-Strýcová vyšla vítězně z duelu českých tenistek v úvodním kole turnaje ve Stockholmu. Plzeňská rodačka, která postoupila z kvalifikace, si dnes poradila s Petrou Cetkovskou 6-4 6-7 6-4.
Barbora Zahlavová-Strýcová

Utkání, které trvalo bez několika minut tři hodiny, přitom spělo k poměrně rychlému konci. Barbora Zahlavová-Strýcová vyhrála první set 6-4, ve druhém vzala své soupeřce podání a za stavu 5-4 servírovala na vítězství v zápase. Petra Cetkovská se ale nevzdala. Zahlavové také prolomila servis a silnou psychiku prokázala ještě jednou, když opět ztratila podání a dokázala ještě vybojovat tie-break.

V něm Cetkovská bez větších problémů zvítězila a v rázem byla na koni. V rozhodující sadě vzala své krajance hned dvakrát za sebou podání a za stavu 3-0 mířila k vítězství. Toho se ale nedočkala. Zahlavová-Strýcová se z nepříznivého vývoje zápasu vzpamatovala, soupeřce už povolila jediný game a zvítězila 6-4 6-7 6-4.

Vítězku zápasu, která mezi dospělými porazila Cetkovskou už počtvrté, čeká v dalším kole turnajová pětka Anabel Medinaová-Garriguesová ze Španělska. Ta si dnes bez problémů poradila ve dvou setech s domácí Romaovou.

Výsledky - Stockholm:
Dvouhra - 1. kolo:
Zahlavová-Strýcová (ČR) - Cetkovská (ČR) 6:4, 6:7 (2:7), 6:4, Srebotniková (3-Slovin.) - Lapuščenkovová (Rus.) 6:2, 6:1, Medinaová-Garriguesová (5-Šp.) - Romaová (Švéd.) 6:3, 6:1, Pavljučenkovová (Rus.) - Byčkovová (Rus.) 6:4, 3:6, 6:1.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist