Souboj Češek v Madridu ovládla Kvitová, ve čtvrtfinále vyzve Serenu

8. 5. 2014, 13:40
Aktuality 205
WTA MADRID - Do čtvrtfinále v Madridu postoupila Petra Kvitová, když ve třetím kole turnaje porazila kamarádku Lucii Šafářovou 6-4 6-3. Česká jednička bude o semifinále hrát s nejlepší hráčkou světa Serenou Williamsovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová překonala v duelu s Lucií Šafářovou na tenisovém turnaji v Madridu špatný start a krajanku i ve čtvrtém vzájemném utkání na okruhu WTA porazila.

Šestá hráčka světového žebříčku Kvitová se proti kamarádce z fedcupového týmu chytla až za stavu 1-4, kdy si na lavičku zavolala trenéra Davida Kotyzu. Po konzultaci s ním získala šest her v řadě a Šafářové nepomohla ani porada s kanadským koučem Robem Steckleym.

Ve druhém setu měla ve třetí hře tři brejkboly Šafářová, ale podání soupeřce neprolomila a hned v následujím gamu svůj servis ztratila. Za stavu 2-5 sice ještě při svém servisu Šafářová první mečbol odvrátila, v další hře už ale Kvitová duel po hodině a 25 minutách ukončila. "Není to jednoduché hrát s Luckou, ale jsem ráda, jak jsem to zvládla," uvedla Kvitová, vítězka madridského turnaje z roku 2011.

Šafářová pár hodin po vyřazení z dvouhry skončila i v deblu. S Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, s níž obhajovaly loňský titul, prohrály ve čtvrtfinále 4-6 2-6 s dvojicí Medianová/Švedovová.

Kvitová, vítězka madridského turnaje z roku 2011, se ve čtvrtfinále utká s první nasazenou Američankou Serenou Williamsovou, která porazila 6-2 6-3 Carlu Suárezovou-Navarrovou, které ukončial sérii sedmi výher v řadě. Španělka sice ani ve čtvrtém vzájemném zápase nezískala jediný set, ale uhrála nejvíce gamů. V předchozích duelech vyhrála maximálně tři hry, celkem čtyřikrát dostala kanára.

Williamsová v Madridu neprohrála už 15 utkání v řadě a jako 11. hráčka v historii si připsala 650. výhru v kariéře. A pokud porazí i Kvitovou, vyrovná zápis své starší sestry Venus.

Do čtvrtfinále postoupila také Agnieszka Radwaňská. Ta musela v předchozím zápase proti Rusce Kuzněcovové odvracet tři mečboly, dnes postoupila diametrálně odlišným upůsobem. Polka porazila Robertu Vinciovou hladce 6-1 6-1.

Srbská tenistka Ana Ivanovičová vyhrála s Anastasií Pavljučenkovovou i šestý vzájemný zápas. Na antuce v Madridu zvítězila suverénně 6-1 6-2 a pomstila tak svou krajanku Jankovičovou.

O postup do semifinále se utká se Simonou Halepovou. Čtvrtá nasazená Rumunka v zápase 3. kola
zdolala 5-7 6-3 6-2 Němku Sabinu Lisickou.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, antuka, 4.500.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (08. 05. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
Kvitová (4-ČR) - Šafářová (ČR) 6-4 6-3
Na Li (2-Čína) - Stephensová (16-USA) 2-6 6-3 6-2
S. Williamsová (1-USA) - Suárezová (14-Šp.) 6-2 6-3
A. Radwaňská (3-Pol.) - Vinciová (It.) 6-1 6-1
Halepová (4-Rum.) - Lisická (15-Něm.) 5-7 6-3 6-2
Šarapovová (8-Rus.) - Stosurová (Austr.) 6-4 6-3
Garciaová (Fr.) - Erraniová (10-It.) 6-2 4-6 6-3
Ivanovičová (11-Srb.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-1 6-2
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Medinaová/Švedovová (Šp./Kaz.) - Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) 6-4 6-2
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

205
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
jsem sice rád, že se Petra dostala do semifinále, ale postup bez boje je pro Petru bezcennej a moh by jí svým způsobem i ublížit. Je škoda, že Serena musela odstoupit právě ted když se zdálo, že by jí už Petra mohla konečně porazit ... :(
Pro Petru ted bude strašně důležitý, aby vyhrála semifinálovej zápas proti Halepový/Ivanovicový, protože pak už nebude moct nikdo říkat, že se tam dostala jen díky odstoupení soupeřky ... :)
Reagovat
PetaM
Ty nemáš radost vůbec z ničeho ... :D
Reagovat
Lenca45
A budou teď hned hrát Li s Mashou? Mám zaplej stream, ale vidím tam jen halové běžce :)
Reagovat
PetaM
Měly by hrát teď. Ale asi dostanou čas navíc, aby se mohly připravit a tak. Přece jenom, se to nečekalo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo no taky jsem se těšila tak má Petra alespon důležité body které se jí budou hodit a možnost jít do finále, Petra zrovna na odstupování nebo skrečování soupeřek štěstí nemá
Reagovat
smazaný uživatel
No toto, já se tak těšila na zápas a teď ....Jedině, že Petra postoupila do SF, jinak jsem zklamaná, že Serena odstoupila.
Reagovat
vendulkabendulka
Skoda, taky jsem se tesila
Reagovat
petrulinka
Počkejte, to jako fakt Serena odstoupila? Tak já rychle uklízím, vařím oběd, abych se mohla dívat a on ten zápas nebude?
Reagovat
Nancy_z
Bohužel je to tak :-(
Reagovat
PetaM
Aspoň si teď můžeš oddáchnout :D
Reagovat
petrulinka
Tak já jsem moc ráda, že se taky někdy zadařilo Petře a soupeřka jí odstoupila, ale mohl to být moc hezký zápas. Taky jsem ráda, že je Petra v semifinále, to je super.
Reagovat
Nancy_z
Jo jo, SF je pro Petru super a byla by paráda, kdyby toho využila a postoupila do finále :-)
Reagovat
petrulinka
Počkejte, to jako fakt Serena odstoupila? Tak já rychle uklízím, vařím oběd, abych se mohla dívat a on ten zápas nebude?
Reagovat
kada.tom
Tak to, že zápas mě na jednu stranu mrzí, protože Petra by se určitě chtěla na Serenu vytáhnout a mohl to být zajímavý zápas, na druhou stranu jsem rád, že jde dál Petra - nepamatuju si, kdy naposledy Petře někdo odstoupil a ona prošla bez boje dál, takže Petra má alespoň možnost si odfrknout a připravit se na zítřejší SF s Ivanovič/Halep ... a já myslím, že by si i to finále mohla pinknout a nejlíp proti Aze nebo Nalince :-)
Reagovat
EllNino
Aze asi ne hele :D ....ta Nalinka je pravděpodobnější ..:) ..ale spíš Mášena
Reagovat
PetaM
Naposledy to byla Shvedova minulý rok ve Wimbledonu ... :D A to bylo "jen" druhé kolo :D
Reagovat
kada.tom
a proč by to tak být nemohlo? já věřím Na, že dneska porazí Šarapku a Aga by měla dneska zvítězit nad Garciou (ať už má Francoizska formu jakoukoliv) a pak by došlo k SF a jedna z nich by šla do finále, nevidim v tom problém :-)

... ale tak samozřejmě nejdřív se do toho F musí dostat Petra, no :-D
Reagovat
kada.tom
tak to už je dost dlouho, no :-)
Reagovat
PetaM
To je, konečně i Petra má štěstí. A zrovna ČF Madridu a zrovna Serena :D To si vybrala štěstí na dlouhou dobu dopředu :D :D :D

Jinak já si myslím, že dneska vyhraje Na Li - Mášenu prostě musí porazit. Pak Aga a zřejmě Ana ... :)
Reagovat
EllNino
Peomin, nepochopil jsem tě, já myslel Azu jako Azarenku, ta tam nehraje, Aga mě nenapadle, sory, moje chyba, Aga by klidně do finále postoupit mohla :D
Reagovat
kada.tom
já nevím, která z dvojice Halep/Ivanovič by byla pro Petru lepší :-D ... ale tak nefandím ani jedné a hezčí je Ana, tak si asi budu přát jí :-D navíc má dál k Petře, co se žebříčku týče :-D
Reagovat
PetaM
Asi tak :D Taky fandím Aně. Snad bude mít v hlavě ten jejich poslední zápas a dva kanáry na závěr :D Jinak by byla, řekněme, dost nebezpečná :D Navíc vyhrála FO, jaký větší postrach by měl existovat ... :D
Reagovat
petrulinka
Tak já budu každopádně fandit Aničce, Halep tak nějak nemusím :-)
Reagovat
tommr
pro Petru by určitě bylo lepší kdyby moohla hrát proti Ivanovicový, která hraje podobným stylem jako Petra. Hra Halepový jí vůbec nesedí. Halepová všechno doběhne a vrátí a umí chytře umístovat míčky takže by Petru na antuce nejspíš uhonila ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty jo ted sem nervní :D na sport seznam je normal jako live přenos míček po míčku a tady zas seren jak řikáte nehraje
Reagovat
PetaM
Hej, no tak to si děláte srandu :D Spěchám na bus jako pošuk, abych byl doma včas, ještě v buse jsem se koukal a nic nebylo. A teď Serena odstoupí :D Tak to je na facku :D
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu je to po dlouhé době, co má i Petra štěstí na to, že jí někdo odstoupí ... Měl jsem pocit, že všem protihráči odstupují, jen čeští hráči musí vždy bojovat :D :D
Reagovat
Nancy_z
Já jsem se zase na ten zápas dost těšila, na pěknej tenis a tak :-) S odstoupením Sereny jsem nepočítala :-D Ale Petřin postup se počítá a body jsou body :-)
Reagovat
PetaM
No já se taky moc těšil, hlavně jsem doufal, že Petra bude pokračovat ve své hře a jestli prohraje, tak po bojovém výkonu. Takhle mám jako sledovat koho? :( Uřvanou Mášu, kterou slyším, i když si vypnu reproduktory? Super ... :D
Reagovat
PetaM
Jo a Nancy, Petra získá body i když ČF nehrála? Vím, že když je člověk nasazený do 2. kola a v něm vypadne, tak dostane body za 1. kolo. A u tohoto případu je to už jinak? :)
Reagovat
Nancy_z
Jasně, že dostane body :-)
Reagovat
Nancy_z
@TennisTV: More on the big story of the morning - it's been confirmed that Serena Williams has also pulled out of Rome next week.
Reagovat
rib
asi si to stehno fakt poranila blbě, no tedy, tak to je škoda
Reagovat
PetaM
No, tak to Petra bude nasazená jako č. 4. Super .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá, že to obvázaný stehno neměla jen tak na parádu, jak tu psal tommr.. :D

No zdá se to být vážný, ale třeba jen nechce riskovat před RG.. :-)
Reagovat
Nancy_z
Taková zásadní zpráva a TP o ní mlčí...
Reagovat
smazaný uživatel
:D protože ví, že jsou tu pohotoví nickové, kteří si to zjistí sami a dají to všem vědět :D
Reagovat
Nancy_z
:-))
Reagovat
PetaM
Tak třeba chodí do práce ...
Reagovat
Nancy_z
Tak do expres zpráv by se to dalo šoupnout, ne?
Reagovat
PetaM
To jo :D Ale tak někteří zdejší nickové jsou rychlejší, než světlo, tak co čekat :D :D :D
Reagovat
Lenca45
S kým a kdy bude Petra hrát semifinále?
Reagovat
Nancy_z
Buď s Halep nebo s Ivanovič..,
Reagovat
EllNino
Ivanovic/Halep :)
Reagovat
Lenca45
A hádám že asi zítra, protože v neděli se pak hraje finále. Je to tak?
Reagovat
Nancy_z
Hádáš správně :-)
Reagovat
Nancy_z
@tennishead: Defending champion Serena Williams has pulled out of Mutua Madrid Open due to a left thigh injury, also a doubt for Rome next week.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je trochu dobré. protože aspoň je Petra v semifinal
Reagovat
smazaný uživatel
tam se toho dočtu no fakt
Reagovat
smazaný uživatel
cože kvitová postupuje kde to čtete?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2014&wkno=19&lang=en&tour=2&eventid=1038&tabno=1&ref=www.atpworldtour.com
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra je bez boje v SF...
Reagovat
Nancy_z
Teď to čtu... Ach jo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulace Márii k titulu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať se Serena uzdraví a ať to není nic vážného! :-)
Na druhou stranu se zase i ostatním holkám zvýšuje šance na titul, což je pro tenis jen dobře! Aspoň to bude zajímavý :-)
A bude se nějak měnit program? Nebo Maria vs. LiNa hrají pořád od půl 1? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To mě mrzí, na zápas jsem se těšila, ať by dopadl jakkoliv. Sereně přeju uzdravení. Škoda..
Reagovat
PetaM
Márii dnes vyřadí Na Li, takže žádný titul nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pro všechny, kteří to ještě nezaregistrovali. Klárka si nedávno založila veřejný profil na facebooku :-)

https://www.facebook.com/koukalovaklara
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným třetím kole v Madridu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka je v Madridu ve čtvrtfinále a může tam ještě získat další body:

1. Williams, S. 11590 (+7160) *
2. Li 7475 (+3045) *
3. Radwanska, A. 6115 (+1685) *
4. Azarenka 5361 (+931)
5. Halep 4905 (+475) *
---------------------------------------
6. Kvitová 4430 *
---------------------------------------
7. Jankovic 4130 (-300)
8. Kerber 3770 (-660)
9. Cibulkova 3760 (-670)
10. Sharapova 3476 (-954) *
11. Errani 3400 (-1030)
12. Pennetta 3300 (-1130)
13. Ivanovic 3230 (-1200) *
14. Suarez Navarro 2820 (-1610)
15. Wozniacki 2790 (-1640)
16. Stephens 2665 (-1765)
17. Lisicki 2625 (-1805)
18. Stosur 2600 (-1830)
19. Vinci 2580 (-1850)
20. Bouchard 2490 (-1940)
...
22. Šafářová 2035 (-2395)
...
46. Garcia 1205 (-3225) *

Petra Kvitová jako nasazená šestka postupem do čtvrtfinále v Madridu splnila plán a díky nečekaně brzkýmu vypadnutí Jankovicový, Kerberový a Cibulkový už má jistotu, že bude i po Madridu nejhůř šestá. V případě zisku titulu by se dokonce mohla posunout na pátý místo před Halepovou ...

Lucka Šafářová sice měla smůlu na los když narazila už ve třetím kole na Petru, ale přesto si v žebříčku zase o něco polepšila. Posunula se na 22.místo a první dvacítku tak má už opravdu na dosah ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je nasazená pětka, protože Vika nehraje.. :)
Reagovat
tommr
jj máš pravdu to jsem přehlíd. Na podstatě věci to ale nic nemění - Petra došla tam kam měla podle nasazení dojít ... :)
Reagovat
Frick
Třeba Li-Na na AO 2014 nebo Maša ve Stuttgartu hrály hůře než Petra dnes? Sice je Lucka taky neporazila, ale chybělo k tomu jednou 3 cm, jednou dva míče při servisu. Ale v zásadě mi to přijde jako podivná situace zápas kurzově hodnocený jako lehká favortita Petra x lehká outsiderka Lucka, později se přesypalo na přesné fifty x fifty (přičemž tu nebyla třeba nějaká okolnost v podobě domnělé zdr. indispozice apod.) a nakonec je tu po výsledku 4:6, 3:6 resumé, jak Lucka na Petru nemá. Dá se tedx říct, že kurzy (vč. otevíracích) koketovaly s tim, že Petra nevytáhne své maximum, bo to se poslední dobou (tak od AO 2012 :o) ) stává jen jednou za několik zápasů?
Reagovat
smazaný uživatel
ma tady nekdo odkaz na zapas petra lucka?
Reagovat
smazaný uživatel
zatim taky marne hledam :( snad se casem objevi!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem teď smutná z vysledku, zároveň jsem asi poprvé tento rok fakt pyšná na to, jak Sabine hrála...jasně, chyb bylo pořád moc, servis občas zklamal a nakonci už jí došly síly, ale celkově to byl určitě její nejlepší letošní zápas...
V prvním setu bylo spoustu uzasnych výměn-trošku mi ten set připomněl wimbledon...Sabca má pořád hodně co dohánět, ale myslím a doufám ze je to na dobré cestě...zabrala právě v čas...takže jsem spokojena s jejím představením v Madridu a doufám ze bude pokračovat dál ve zlepšených výkonech...
Reagovat
smazaný uživatel
V žebříčku sice klesne na 17. místo, ale v race žebříčku se aspoň dostala do první padesátky...no, je to i tak pořád děs, ale ono se to zlepší...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Máš i nějakou další oblíbenou tenistku? Liziki bych pustil z hlavy, ta je marná marná marná marná. Já na to přišel už dávno. Jeden povedený turnaj za rok a dost. Proboha, hlavně ať už ji necpou do Fedkapu!
Reagovat
Fandina
Dneska to byl problém. Simča je mentální titán. A Sabine se svými ranami neuspěla. Ale Martina je s ní krátce tak je možné, že jí usměrní. Přece jenom, ty rány Sabine jsou super, jen nesmí moc chtít holčina. Chce to trochu nepospíchat. Sabča je hráčka se super ranami, pokud jí Martina dá do lajny, tak se ještě máme na co těšít. Sabi go!
Reagovat
rib
Lisicki podle mě předvedla svůj maximální standard. Dobrý servis, hra nahoru dolů a v rozhodující chvíli kolaps hlavy. Jedinou změnou bylo, že nebrečela. Jestli jí Hingis, která se sama zatím hledá, poradila tu taktiku
Reagovat
rib
2. část pardon - tak to Martina Sabine moc nrpomohla... vůbec je otázkou, kdo tu koho vlastně podporuje :-)
Reagovat
freeteepek
Tak dnes mi opět skoro vše parádně vyšlo. Hlavně Petra s kurzem 2:1 a ten její obrat v první setu. To byla sázkařská bomba. Bohužel nakonec přišla Erani a podělala mi celej tiket. Bohužel jsme ten zápas nemohli vidět, ale porazit Erani na antuce, to už musí být soupeřka opravdu dobrá. Hlavně mě to překvapuje vzhledem k jejímu věku. Zdá se, že dnes proti Saře extra dobře podávala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je dobra mlada nadeje. Nedavno vyhrala turnaj v Bogote, kde ve finale porazila JJ. Navic tady je hodne rychla antuka, ktera nevyhovuje tolik Sare jako napriklad na dalsim turnaji v Rime.
Reagovat
smazaný uživatel
nooo Ja mal Petru solo a vyšlo aj ked Lucku milujem ale prachy su prachy:DDDD
No ale na ďalšom prišla Eranni a bolo po eurach aaach Bože to sázeni.
Reagovat
VlS
To si ji nepamatuješ, jak zatápěla na RG 2012 Maši? A to jí bylo 18.
Reagovat
Fandina
Bohužel, ale nepočítat s Garciou, obvzlášť po tom, co předvedla nedávno, je opravdu sázkažské fopa.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajdéééé jak sviňa! :D Dneska asi nejlepší výkon Any v této sezoně! :)
Reagovat
tommr
docela jsem zíral jak Ivanovicová zametla s Pavlyuchenkovou, která včera proti Jankovicový předvedla velice dobrej výkon ... :)
Doufám, že si Lucka a Pavlyuchenková ty jejich dnešní krutý porážky vynahradí aspon v deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, aspoň na něčem se shodnem. :D Přitom si myslím, že Nasťa nepředvedla vyloženě špatný výkon, ale Anička jí toho dneska moc nedovolila. :)

Tak snad Ana opravdu obhájí to semifinále... :)
Reagovat
VlS
Anči hrála dneska užasně. Nasťa vůbec nehrála špatně a nestačilo to.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Anča nič ale Masha to je zeť
Reagovat
tommr
Lucka sice dneska ztratila nadějný vedení a potvrdilo se znovu, že na Petru prostě nemá, ale jinak může bejt s účastí v Madridu docela spokojená. Porazila tu dvě nebezpečný hráčky (obzvlášt skalp Pennettaový je velice cennej) a v žebříčku se zase o kousek posunula k první dvacítce. Zatím všechno nasvědčuje tomu, že po Madridu bude na pěkným 22.místě. Předstihnout by jí mohla už jen Pavlyuchenková, která by ovšem musela dojít až do semifinále a to vzhledem k vývoji jejího zápasu s Ivanovicovou není moc pravděpodobný ... :)
Lucka navíc v Madridu ještě nekončí, protože má dobře rozehranej turnaj v deblu ve kterým hraje právě s Pavlyuchenkovou ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Myslis, ze na ni herne nema.? No ja nevim, spis je to o hlave.Dnes sice Kvitovs zahrala velice dobre, ale pokud ji jsou schopne porazit odost horsi a mene zkusene hracky, Lucka muze taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ty slabší hráčky Petru poráží ne proto, že by byly herně lepší než Petra, ale prostě proto, že Petra zahrála pod psa. Což - se obávám - je jediná možnost, jak by Lucka mohla Petru porazit. Ostatně dneska to bylo vidět: přestože Lucka hrála solidně, v momentě, kdy Petra začala hrát, tak na ní prostě začala ztrácet.
Reagovat
Fandina
Petra je herně hodně silná, ale hodně jí limituje zdraví a to jsou hlavní problémy, proč leckdy prohrává. Druhá věc je u ní jako u každého, že někdy se prostě nevede nic nebo naopak se prohraje proto, že té druhé se vede všechno. Ale obecně je Petra hodně silná hráčka.
Reagovat
pepin
Mimořádně s Tebou souhlasím, je to ale dost překvapivé, že jsi nazval věci a situaci pravým jménem.
Reagovat
pepin
V poslední době ji zdraví nijak nelimitovalo a výsledky mizerný a ve většině případů zkolabovala sama a ne, že soupeřka hrála super tenis.
Reagovat
Fandina
O zdraví píši obecně, v poslední době moc nehrála a to co hrála, tak bylo dobré. Pořád platí další aspekty, to jak hraje druhá, jestli jde nebo nejde podání, atd. atd. Ale obecně, Petra hodně zápasů nehrála v naprosté zdravotní kondici, i myslím letos ze začátku roku. Ale pořád, když hraje, tak její hra je hodně úspěšná, proti ostatním a potvrzuje to i její místo na žebříčku. A ostatně i to, co už proti jiným dokázala v minulosti. GS, TM, FED cup, Hopman cup atd. atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod Aňule, v případném dalším kole Halepka, ta je hratelná.. :p
Reagovat
tommr
po matnejch výkonech Petry z poslední doby jsem čekal spíš vítězství Lucky a začátek zápasu tomu taky napovídal. Za stavu 0:4 se ale Petra nečekaně probrala a postupně začala přebírat zápas do svejch rukou. Lucku naopak ztracený vedení v prvním setu zlomilo a druhej set už byla poměrně jednoznačná záležitost Petry. Zdá se, že mezi českejma hráčkama má Petra i nadále neotřesitelnou pozici i když jinak nehraje nic moc ... :)
Škoda, že už v příštím kole čeká Petru Serena, která bude nejspíš nad její síly. Proti komukoli jinýmu by s dnešním výkonem měla velice slušnou šanci na postup ... :)
Bez ohledu na výsledek zítřejšího zápasu už má ale Petra jistotu, že i po Madridu zůstane nejhůř šestá. Za určitejch okolností by se dokonce mohla posunout na pátý místo - k tomu by ale musela dojít aspon do finále (pokud Halepová dneska vypadne) nebo získat titul (pokud Halepová taky postoupí do čtvrtfinále) ... :)
Reagovat
lars
Zato Williams neprijemne prekvapil skoro bezproblemovou vyhrou nad ve forme hrajici antukarkou Suarez
treba Williams s Petou skrecuje :))
Reagovat
tommr
tu radost nám Serena určitě neudělá. Ten fáč na stehně má nejspíš jen pro zvýšení uměleckýho dojmu - nevšim jsem si, že by jí to jakkoli omezovalo ve hře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten fáč na stehně určitě nemá pro nic za nic..
Reagovat
freeteepek
Petra nejlíp hraje ve FedCupu a proti kamarádce. Jinak skutečně nic moc:-) Uvidíme zítra proti Sereně. Doufám, že jí bude důstojnou soupeřkou. Serena má něco s nohou a dnes jí to opravdu moc nešlo. Šance ji tentokrát porazit tu určitě je.
Reagovat
Fandina
Proti kamarádce bych neřekla, třeba na Lucku Hradeckou to moc neumí, před dvěma lety, zrovna tady v Madridu s ní prohrála a také při extralize v hale. Jinak obecně řečeno, každý zápas, který Petra vyhraje je vlastně dobrý a těch také bylo nemálo, nejde jen o FED.
Reagovat
EllNino
A Lucka Hradecká není kamarádka ? :DD
Reagovat
klarat
vyřadila Errani!
Reagovat
tommr
to je dvojnásobně dobrá zpráva - pro tenis jako takovej (po Wozniacký vyklízí pozice i další vracečka) a pro Petru zvlášt (navýší si na Erraniovou náskok v žebříčku) ... :)
Reagovat
slacker
Tohle mi vazne chyby, tyhle malicherne radosti motivovane kratkodobymi zebrizkovymi zisky
Reagovat
pepin
Vždyt je to správný a pořád lepší než to hádání a vzájemné obvinování nebo dalekosáhlé příspěvky o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty holt jsi vocas. :D Zajímavé je, že nemáš rád Caro nebo Saru, ale naopak se ti líbí Aga. Uznávám, že Aga je technicky šikovná hráčka, ale žádná útočnice to teda taky není... Já teda taky spíš upřednostňuju útočnější tenis, ale stokrát radši se podívám na Caro než na nějakou superútočnou ranařku, která se vyhází.
Reagovat
slacker
Nejsem si jist co je lepsi :-))
Reagovat
tommr
sám jsi vocas. Nevím proč cítíš neustálou potřebu hájit všechny svoje favoritky proti jakýkoli kritice. Nenapadlo tě někdy, že jim tím vlastně prokazuješ medvědí službu? :)
Reagovat
pepin
A proč mu říkáš "vocas"? Protože má jiný názor?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale protože se pořád opakuje... Vsadím se, že když to psal, tak vyloženě čekal na mou reakci (vzhledem k tomu, jak jsme se včera večer dohadovali). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje názory na sedm z mých osmi favoritek mi nijak nevadí. Ale bavit se s tebou o Caro, to je stejně beznadějné, jako bavit se s queshem o tom, jestli Petra byla lepší (Petra je totiž vždycky lepší). :D
Reagovat
tommr
to bude nejspíš tím, že hra sedmi z tvých osmi favoritek mi nijak nevadí a jen ta urputná defenzíva, kterou předvádí Caro je mi trnem v oku ... :)
Reagovat
VlS
No už jsem letos viděl hrát Caro docela ofenzivně a i tady v Madridu dokonce na winery přehrálo soupeřku ( kolem dvacítky jich bylo) .
Malá Sára není žádná obranářka, má dobrou obranu, kde co doběhne, ale jinak je to pěkně agresivní potvora s bohužel pro ni mizerným servisem.
Reagovat
smazaný uživatel
protože tím žije a nemá nic lepšího na práci :-D A navíc je to zaslepenec ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád lepší než být troll.
Reagovat
pepin
To Tě ale neopravnuje k tomu, aby jsi kohokoliv urážel. Tobě tady taky nikdo a již vůbec ne Tommr říká, že jsi vocas nebo blb. Tak to nedělej, vykoleduješ si odezvu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jenom ty mi říkáš, že jsem chudák (viz tvůj příspěvek z 23.04.2014 15:14)...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/koukalova-znovu-nestacila-na-erraniovou-prohrala-s-ni-poseste-v-rade-14102/
Reagovat
pepin
Bohužel, je rozdíl říci chudák a nebo vocas.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, ale podle mě není vocas nic horšího než chudák. Vocas taky není žádná vulgarita... Jinak tvoje moralizování mě fakt nezajímá.
Reagovat
PetaM
Petra se Serenou zítra začnou na hlavní kurtu v 11:00 ... Nejhorší možný čas ... :(

A Tom hraje od 15:30 na stejném kurtu :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to si děláš standu, ne???? :(((( Fakt skvělý..
Reagovat
smazaný uživatel
tak Petru neuvidím, což je dobře :D
Reagovat
PetaM
No jo :( Nechápu, proč tak brzo ... :( Kdyby to byl aspoň druhý zápas ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš kdyby to prohodili se zápasem Tomáše.. Takhle neuvidím asi ani míček a ještě v tu dobu píšu docela důležitej test.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Vy nemáte ředitelské volno?
Reagovat
slacker
Cas je to naopak skvely, pevny zacatek zadne cekani na predchozi zapasy. Nemusim dlouho cekat po probuzeni a hlavne pak muzu se jit venovat jinym aktivitam
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jediná škola ve městě ne.. :/ Gympl musí mít vždycky něco extra. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejatraktivnější zápas dne a oni ho dají už od jedenácti? Ti Španělé se asi úplně pomátli nebo co..
Reagovat
smazaný uživatel
Masha - Na Li není podle mě o nic míň atraktivní... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To sice ne, ale i tak si myslím, že vzájemný souboj Sereny a Petry si zasluhuje atraktivnější čas, než dostal. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Buď rád, že se to nebude hrát v průběhu hokeje ČR - SR (jestli tě teda zajímá hokej :)). To já bych byl docela naštvaný, kdyby zápas Mashy nebo Any (pokud postoupí) kolidoval s hokejem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, hokej mě zajímá. Ale pokud by kolidoval se zápasem Petry, neměl bych problém ho vypustit. ;-) Mě štve to, že jsem zítra v práci a z tenisu tak budu mít prd. Btw. od kolika se zítra ten hokej hraje, ať vím, jestli stihnu alespoň ten..
Reagovat
smazaný uživatel
Hokej se hraje od 19:45.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, tak dlouho se v práci opravdu zdržet nehodlám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor s Kateřinou (začíná v čase 1:30). Tak nějak zvláštně přešlapuje.. jakoby se jí chtělo čůrat :D
https://www.youtube.com/watch?v=0wz6gNZLeFI
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo je možná na rotopedu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za video! :) Jo, Katka je při tom rozhovoru asi určitě na rotopedu. Musím říct, že při těch zápasových záběrech to Katce fakt sluší. Jinak má sympatické odpovědi a roztomilý hlásek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to bude skutečně rozhovor na rotopedu.
Reagovat
smazaný uživatel
už se moc těším na zápas Petra vs Serena petra má šanci hraje se na antuce kde spolu ještě nehrály a pokud bude hrát petra jako dnes (kromě prvních 4 gamů) tak ji určitě porazí
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych neřekla, že Petra Serenu porazí. Šance je vždycky, ale.. No uvidíme zítra, jak to dopadne.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
hodně často se tu objevuje tvrzení "bude záležet na Petře".. což je i celkem pochopitelný, protože je proti většině tou agresivní hráčkou.. ale zítra bude záležet taky hodně na Sereně, co Petře povolí. Tipuju tak 5 až 6 her. Čili podobný výsledek, jako proti Karličce dneska.
Reagovat
slacker
Dovoli ji sebrat jeji servis 5x nebo 6x? To by slo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Williamsová dnešní výhrou nad C. Suarézovou-Navarrovou pokořila další limit: 650 vyhraných zápasů na WTA Tour. Stala se 11. hráčkou historie, které se podařilo této hranice dosáhnout.
Pokud by však Serena pomýšlela na rekord, musí zabrat :-) . Martina Navrátilová drží prvenství na čísle 1442.
Reagovat
pepin
Opět se potvrdila již stará pravda, pokud Petra hraje bez jakýhkoliv vlivů, je prostě někde jinde a at se na mě Lucka nezlobí, prostě je to jiná hráčka, s jiným potenciálem i výkonností. Škoda jen, že v poslední době to dokáže předvést jen málokdy. Určitě je potřeba si všimnout změny v pohyblivosti, námi tak často kritizivanou a to i dnes na antuce. Docela dobře variovala hru a od stavu 0-4 prakticky Lucku k ničemu nepustila. Jen ještě by potřebovala narovnat trochu hlavu, aby ji nevykolejila každá nepodařená věc, srovnat nervy a předvádět tu zarputilost a zanícenost jako při Fedu nebo dnes proti Lucii. Pak se nebude moci stát, nebo to bude vyjímkou, že prohraje s takovými hráčky jako dokázala prohrávat ted v poslední době v počátcích turnajů. Uvidíme jak na tom bude při srovnání se Serenou, která se pomalu již dostává do tempa a nechala jen u přání některých zde, že by mohla s Karličkou prohrát. Potvrdila, že to byl jen sen a přání.
Reagovat
tommr
jj já mám sice Lucku strašně rád, ale je třeba si přiznat, že to není a asi ani nikdy nebude hráčka top-10 jako je Petra. Takže proti Petře má šanci jen když Petra nemá svůj den což dneska nebyl ten případ ... :)
O tom, že vítězku našeho malýho českýho derby bude čekat Serena nemohlo bejt pochyb. Utěšovat se tím, že jí vyřadí Suarez Navarrová nebo dokonce Kanepiová moh jen nějakej naivní snílek. Petra nejspíš se Serenou zase prohraje, ale pokud zopakuje dnešní výkon ze zápasu s Luckou tak by mohla Serenu aspon trochu potrápit ... :)
Reagovat
slacker
A kdyz vyhraje tak zvysi naskok na Jelenu :-))
Reagovat
EllNino
Zápas Lucky Hradecký s Barčou je taky moc pěknej, hezký výměny :)
Reagovat
Fandina
je stream?
Reagovat
Fandina
pokud ano, tak moc prosím o odkaz, prosím a díky
Reagovat
EllNino
http://slovaksport.tv/priamy-prenos/312/2/empire-slovak-open-2014-hlavny-kurt.html ...ale musíš se zaregistrovat, jinak je to zdarma :)
Reagovat
Fandina
díky moc, jdu se registrovat ... super
Reagovat
Fandina
Tak tam koukám, že v Trnavě hezky svítí sluníčko a hází stíny. A Bára ve třetím vede 3:0, ale Slovak Sport tam nemá skore, asi až bude přímý přenos.
Reagovat
LukasH
Veliká gratulace Petře. Kromě toho nepovedenýho začátku hrála dneska skvěle. Zítra Serena, což je škoda. I když byla dneska proti Karle trochu jak spící panna, proti Petře se určitě vyburcuje a bude s ní hrát úplně jinak. Ale těším se...
Reagovat
smazaný uživatel
co je s Azarenkou?
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka je zraněná má něco s nohou ale v Římě by se snad měla vrátit
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, Vika plánuje návrat až na RG, ale přesnější informace asi bude mít Monty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika bohužel nenastoupí ani v Římě a ještě není jisté, jestli bude hrát na RG...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/azarenkova-zustava-na-marodce-nestihne-madrid-ani-rim-14123/
Reagovat
dadaft
Samička se zatím drží...
Reagovat
Fandina
Koukám na to také, zatím super!
Reagovat
smazaný uživatel
Sam funguje servis! Maruš to má hodně těžký vůbec returnovat, ale nakonec na konci 1. setu to dala a vede!! :D
Maria dneska hraje celkem dobře, hlavně na servisu.. :-) Ale teda mohla by ubrat nějaké chyby z BH a bylo by to na jedničku z hvězdičkou! :DD
Masha už taky zahrála dva kraťasy!! Tady v Madridu za ty tři zápasy zahrála více kraťasů, než za celou loňskou sezonu.. :D
Reagovat
dadaft
bože, tahle výměna mi připomněla starou dobrou Sam, jak si Maruš rozebrala a pak to doklepla na saku. ))
((( c´mon Sam )))
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju, už jsem tady a fandím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Všem, co dovolujou to řvaní u hry bych pouštěla nonstop Mašenu v noci v ložnici.. na to se prostě nedá zvyknout. Samičko, škoda, že ji asi nevyřadíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to beru, ale chci k tomu živou Mashu! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vezmi si ji a dělej si s ní co chceš, hlavně ať u toho tenisu neřve, jinak je mi to jedno :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by mi ji musel půjčit Grigor, což asi nepůjde, protože kdo by ho po dnešku utěšoval? :D Jinak nechci rozjíždět další diskusi o hekání a řvaní (už jich tady bylo asi 150), ale ty si neumíš trochu zeslabit zvuk (zeslabit, ne vypnout)?
Reagovat
smazaný uživatel
škoda..
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky žádnou diskusi nerozjíždím, jen si tady čas od času postěžuju na její řev, to není nic špatnýho, protože je to pravda. Já tady na Petru čtu horší věci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná tady na Petru čteš horší věci, ale rozhodně ne ode mě... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od tebe ne, vždyť to tady nepíšu. A ty tu taky nic ode mě na Mašenu nečteš ne? Jen kritika řevu, to je vše. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a taky že do toho umí jenom "třískat"... Což není pravda, protože když dneska potřebovala zahrát slajzovaný dropshot (v posledním gemu 1. setu), tak ho zahrála. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a on taky někdo hraje nějaký jiný, aby měl smysl?
Reagovat
Fandina
ještě jednou gratulace Petře. Hrála dobře a zase potvrdila, že na Lucku to umí. Jinak jsem zvědavá na zápas se Serenou a doufám, že to bude ve třech a moc bych si přála, aby Petra prvně Serenu porazila. Peti pojĎ!!!
Reagovat
lars
Skoda toho spatneho losu.Kam az mohli obe dojit pri lepsim losu
Reagovat
PetaM
Gratulace Petře k výhře :)

Lucka nastoupila do zápasu skutečně velmi zostra a Petru první 4 hry dostávala pod neobyčejně velký tlak. Přišel David, mávl kouzelnou hůlkou a Petra začala hrát, co umí. Škoda, že na sebe narazily, Lucka třeba mohla dojít i dále ... :(

Každopádně, koukám na LIVE race ranking a Petra se prý posune na 17. místo = 6 bodů před Kláru ...

Snad bude Petra v takovýchto výkonech pokračovat i v Říme a snad tam do ČF dostane někoho hratelnějšího ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
a kde ten live race ranking najdu...
Reagovat
slacker
http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se dívám dobře, zatím má jistou pouze 19. pozici. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dííky
Reagovat
PetaM
No, před Klárou bude určitě.

Jo, jasně, ale to by Garcia, Stosur nebo Lisická musely dojít hoooodně daleko, aby Petra byla 19 :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, zas tak dopodrobna jsem to nestudoval :-)
Reagovat
misa
Snad předvede Petra pořádný výsledek hlavně v Paříži, minimálně čtvrtfinále by se jí moc hodilo.
Reagovat
freeteepek
Berďa toho Grigora dneska nejspíš nedá:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Serene...
Jinak radost, ze to Karlicka uplne neprojela...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Carlana sebe dnes může být právem pyšná. Serena už někdy ztrácela nervy. Jinak gratuluji oboum :).....Berdych opravdu nic moc. :/
Reagovat
freeteepek
Já jsem dneska Petru neviděl hrát blbě, začal jsem koukat ve správný moment. Co se dělo předtím, nechápu. Musela to být pěkná mizérie:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych zatím nic moc
Reagovat
MarcelPersch
No jelikož se Petra proti Sereně vždycky těžce snaží, tak si myslím, že pokud Petra předvede to, co dneska od stavu 0:4, vyhraje ve 2 setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel i Serena se proti Petře hodně namotivuje, v minulém zápase podávala jako v jediném zápase s Petrou přes 200 km/h, ve finále pak podávala jen 170 km/h :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka ma 4.gem, a druhy brejk 8-O
Uz jsme prekrocili plan;D)
Reagovat
smazaný uživatel
jupii;) mame paty gem, a cistou hrou;)
Ted to byly pekne vymeny... BH Karlicky je proste impozantni...;)
Reagovat
misa
Kromě prvních čtyř gemů, samozřejmě. Konečně jsem u ní viděl to správné zaujetí pro zápas, pokořovat Češky ji zjevně baví :-) Rovněž musím ocenit, že zvládá i dlouhé antukové výměny. S kondicí opravdu pohnula tím správným směrem, snad bude se Všetíčkem dále spolupracovat.

Bude dobré, když do čtvrtfinále nastoupí uvolněná a sebevědomá, vždyť madridské čtvrtfinále je Petřin nejlepší antukový výsledek od French Open 2012!
Reagovat
slacker
Hraly uz Serena s Petrou na antuce?
Reagovat
smazaný uživatel
na Antuce Petra se Serenou ještě nehrály
Reagovat
slacker
Takze by mohlo byt zadelano na zmenu v H2H :-))
Reagovat
smazaný uživatel
mohlo no ale Serena ještě nepostoupila. Karlička vede ve druhém setu o break
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra Karla snad nikdy nepotvrdí break
Reagovat
smazaný uživatel
jupiii;) mame tri gemy, tak to je uz splneny plan;)
Vsechno navic je uspech;)
Reagovat
EllNino
Gratulace Katce Siniakové, ve 2. kole si poradila s nebezpečnou Friedsam 6:3 2:6 6:2 a je ve čtvrtfinále, tak jen tak dál ! :) ...Bohužel Deny Allertová musela odstoupit, je to škoda, sezonu má hodně dobře rozjetou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám velkou radost, že to Katka zvládla. :) Friedsam bude asi taky celkem talentovaná hráčka, protože je ve 20 letech na 109. místě žebříčku (o 55 míst před Katkou)... V 1. setu Katka vedla už 4:1, Friedsam si vzala zpátky ztracený servis a snížila na 4:3, ale v osmém gemu ji Katka zase brejkla a potom dopodávala první sadu. Druhý set utekl Katce hned na začátku, když ztratila servis ve druhém gemu a potom ještě v osmém (posledním). Ve 3. setu začala Katka mnohem lépe, když získala brejk za stavu 1:1 a pak si myslím, že tam byly dva celkem zlomové gemy. Nejprve za stavu 3:2 udržela Katka podání ve vyrovnaném gemu a potom v sedmé hře získala další brejk. Za stavu 5:2 už Katka dopodávala zápas čistou hrou. :)

Co se týče čtvrtfinálové soupeřky pro Katku, tak o ní se právě teď rozhoduje v zápase mezi Slovenkou Schmiedlovou a Ruskou Gasparyan. Spíš si myslím, že postoupí Schmiedlová, která je v Trnavě druhá nasazená...

Jinak tady už Katka zve na Sparta Prague Open... :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=707657199277302
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace a doufám a i to čtvrtfinále není nehratelné, tak snad nezůstane jen u toho! :D :-)) Jen tak dál! :-))
Reagovat
Frick
Když to bylo 4:0, tak jsem si říkal, že je to tak, jak jsme si mysleli, Lucka je teď mnohem lepší. A najednou se vše obrátilo o 180°. Nevim no, ale jako když se vede o 2 brejky, tak už se přeci set prohrát nesmí. Už bych skutečně věřil nějakejm komplexum od Lucie nebo naopak zvláštní motivaci Petry, že může prohrár 1. kolo GS s neznámou Thajkou, ale nesmí MUSÍ potvrzovat, že česká no. 1 tim, že neprohraje s českou no. 2. Tak a teď aspoň rok už žádný velký český derby. Mimo finále turnaje. :-))
Reagovat
slacker
Ja sem pro sama ceska derby ... od 1/4 finale a vys.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi prostě nepochopil, že Petra od stavu 4 : 0 začala HRÁT ? Že Lucka hraje velmi dobře a Petra zkrátka ještě lépe ? Nesmysly o nějakých komplexech....Opakuji, jen pro pořádek, že mám obě holky v oblibě a fandím jim, kdyby vyhrála Lucka, jsem taky spokojená, ale Petra mám větší šance proti Sereně. Jen musí hrát.
Reagovat
Frick
No jo, jenže japato ZAČNE hrát jen proti Lucce? Proč NEZAČNE hrát častěji.
Reagovat
EllNino
proč jen proti Lucce ? ...si neviděl zápas s Lepchenko :D ...stejná písnička, akorát začala o 4 hry později no :D ...
Reagovat
Frick
Proti Lepčenko je vůbec špatně, že prohraje set o dva brejky. Ovšem třeba ve Stuttgartu hrát NEZAČALA. Neříkejte mi nikdo, že kdyby ZAČALA hrát, tak s Kleybanovou prohraje.
Reagovat
EllNino
ježiš a o co ti teď jako jde, prostě nezačala a prohrála, tyhle polemiky fakt nechápu, nevím, k čemu jsou, navíc proč rozebírat starej zápas :D ...
Reagovat
Fandina
Petra je super hráčka, vždycky to nevyjde, ale obecně, je prostě super. Na ní má málokdo. Výsledky mluví za ní.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist