Söderlinga zbrzdila podavačka míčků

29. 6. 2010, 10:21
Aktuality 0
Byl jediný míček od vítězství a účasti ve čtvrtfinále Wimbledonu, když na kurtu, kde hrál, zřejmě z horka zkolabovala mladá podavačka míčků. Ta sice cestu Robina Söderlinga mezi nejlepších osm zbrzdila, Švéd se ale nenechal rozhodit a i přes dva neproměněné mečboly postoupil.
Profily hráčů
Robin Söderling (© AELTC)

Dívce se udělalo zle v momentě, kdy Söderling v závěru pětisetového duelu podával na vítězství a vedl 40:15. Po pauze, během níž podavačku odvedli z kurtu, Ferrer oba mečboly odvrátil. Šestý nasazený Švéd nicméně přece jen dokráčel k postupu do čtvrtfinále po výhře 6-2 5-7 6-2 3-6 a 7-5.

"Najednou zastavili hru, protože se jí udělalo špatně. Musí pro ně být těžké vydržet na kurtu tolik hodin," řekl po zápase Söderling na adresu mladých podavačů míčků.

"Nebylo to dobré načasování, kdyby se to stalo dříve v zápase, bylo by to lepší. Ale tak se to prostě stalo a já jen doufám, že už je jí lépe," dodal Švéd, jenž se ve středu utká v repríze finále Roland Garros s Rafaelem Nadalem.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist