Söderling řádí dál a je prvním semifinalistou. Nadal nepostoupí

25. 11. 2009, 17:34
Aktuality 74
Ačkoli neměl na Turnaji mistrů vůbec nastoupit, už po dnešku si švédský tenista Robin Söderling může v Londýně zahrát o finále. Poté, co ve svém úvodním zápase bez ztráty setu porazil Nadala, si podobně poradil i s třetím hráčem žebříčku ATP Novakem Djokovičem a postoupil do semifinále. Naději na postup už naopak ztratil Nadal, který neuhrál set ani s Davyděnkem.
Robin Söderling

Robin Söderling, který se na Turnaj mistrů dostal na poslední chvíli díky odstoupení zraněného Andyho Roddicka, dnes nastoupil proti Novaku Djokovičovi. Třetí hráč světa od US Open vyhrál 19 z dvaceti posledních zápasů a bilanci mu nezkazil ani Nikolaj Davyděnko v jejich prvním zápase v Londýně. Na Švéda už dnes ale Djokovič recept nenašel.

Po vyčerpávajícím utkání s Davyděnkem si srbský tenista stěžoval na únavu a proti pětadvacetiletému Söderlingovi bylo znát, že nehraje v nejlepší formě. Když neproměnil dva brejkboly za stavu 1-1, svého protivníka už při jeho podání příliš neohrozil. Sám naopak musel za stavu 4-5 odvracet tři setboly. To se mu ještě povedlo, ovšem tie-break už ovládl Söderling.

Djokovič se snažil vybudit k lepšímu výkonu, ale ve druhé sadě úplně propadl. Jeho soupeř, uklidněný ziskem prvního setu, vyhrál šest her v řadě a když po hodině a 34 minutách zahrál Srb volej do sítě, zvítězil 7-6 6-1.

"Cítím se teď moc dobře," radoval se těsně po zápase Söderling. "Odehrál jsem skvělý zápas. Nezačal jsem nejlíp, ale podával jsem dobře a po sedmi nebo osmi gamech jsem hrál líp. Už jsme spolu odehráli pár těžkých zápasů. Hrál jsem s ním v Paříži před pár týdny a prohrál jsem, takže vím, jak dobrý je to hráč," dodal.

"Bez ztráty setu jsem porazil světovou dvojku a trojku, co víc bych si mohl přát?" uvedl Söderling. "Zatím si to užívám, ale ještě mám před sebou minimálně dva zápasy a doufám, že si v nich povedu stejně dobře," dodal.

Ve svém posledním zápase ve skupině narazí v pátek na Davyděnka, Djokoviče čeká Nadal.

Djokovič, jemuž dnes skončila jedenáctizápasová vítězná série, má nicméně stále šanci postoupit do semifinále. Na závěr skupiny se utká s Nadalem a na dálku bude bojovat s Davyděnkem (čeká ho duel s dosud suverénním, ale již jistým postupujícím Söderlingem), jehož na úvod ve třech setech zdolal.

Naopak ze hry o postup ze skupiny je Rafael Nadal. Druhý hráč žebříčku prohrál stejně jako se Söderlingem ve dvou setech, dnes byl nad jeho síly Nikolaj Davyděnko. Po porážce 1-6 6-7 ještě Nadala čeká z jeho pohledu nic neřešící zápas s Djokovičem, pak se už bude moci začít připravovat na finále Davisova poháru s Českou republikou.

"Do Londýna jsem nepřijel s potřebným sebevědomím, které pro úspěch v takových zápasech nutně potřebujete," přiznal Nadal, který Davyděnkovi podlehl i před měsícem ve finále Masters 1000 v Šanghaji a na titul tak čeká už 7 měsíců. Letos se může dočkat už jen v Davis Cupu.

"Předvedl jsem dobrý tenis," pochvaloval si Davyděnko. "Většinu tie-breaků, které jsem v poslední době absolvoval, jsem vyhrál," připomněl (z posledních 13 zkrácených her vyhrál dvanáct).

Dlouhý ze skupiny znovu nepostoupí
Jistotu, že pro něj turnaj skončí v základní skupině, má česko-indický pár Lukáš Dlouhý a Leander Paes, jenž dnes prohrál i druhý zápas a do semifinále se nedostane.

Ani na třetí pokus se český tenista Dlouhý nedočká postupu do semifinále. V základní skupině skončil i v minulých dvou letech.

Daviscupový reprezentant dnes spolu s Paesem nestačil na bývalé světové jedničky Boba a Mika Bryanovy z USA, kterým podlehli 3-6 4-6. Bez zisku setu jsou tak v tabulce poslední a na jedno ze dvou postupových míst by je nedostala ani případná výhra v posledním utkání ve skupině proti bělorusko-izraelské dvojici Mirnyj, Ram.

Duo Dlouhý/Paes doplatilo na několikatýdenní zápasový výpadek, který zapříčinilo Indovo zranění lokte.

Výsledky - Turnaj mistrů (tvrdý povrch, dotace 3,35 milionu eur):

Dvouhra - skupina B:
Davyděnko (6-Rus.) - Nadal (2-Šp.) 6-1 7-6(4)
Söderling (8-Švéd.) - Djokovič (3-Srb.) 7-6(5) 6-1

Tabulka:

1. Söderling 2 2 0 4:0 2
2. Davyděnko 2 1 1 3:2 1
3. Djokovič 2 1 1 2:3 1
4. Nadal 2 0 2 0:4 0

Čtyřhra - skupina B:
Kubot, Marach (6-Pol./Rak.) - Mirnyj, Ram (7-Běl./Izr.) 4-6 6-4 16-14
B. Bryan/M. Bryan (2-USA) - Dlouhý/Paes (4-ČR/Indie) 6-3 6-4
Kubot, Marach (6-Pol./Rak.) - Mirnyj, Ram (7-Běl./Izr.) 4-6 6-4 16-14

Tabulka:

1. Kubot, Marach 2 2 0 4:1 2
2. Mirnyj, Ram 2 1 1 3:2 1
3. B. Bryan, M. Bryan 2 1 1 2:2 1
4. Dlouhý, Paes 2 0 2 0:4 0
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

74
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ja by som povedal,že tentokrát to bolo v celkovej psychickej nepohode:-)tak uvidíme či uhraje chlapec aspoň set...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa dřel jak kůň, klobouk dolů, ale ono to prostě nešlo! Forma není... Už to nedávné trápení s Almagrem a s Robredem lecos naznačovalo. ...No nechtěl bych teď být v jeho kůži, navíc ho teď čekají nabuzení a natrénovaní Štěpec s Berďou, kteří vědí, že je Rafa ve srabu a půjdou do toho. Závěr roku je pro něj, ...i se všemi těmi událostmi okolo, psychycky strašně těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
rafa je v podobnej situacii ako bol fede na zaciatku sezony.dovody neriesim, ale vykonostou je to tak. na zaciatku sezony proste valil, podobne ako po minule roky fede, vyhraval vacsinu zapasov uz v kabine, pretoze vzbudzoval respekt. situacia sa zmenila, rafa je momentalne polovicny v porovnani zo zaciatkom sezony, fedex tiez nehra svoje best, a superi vedia ze je mozne ich porazit a idu do zapasu ovela sebavedomejsi....ale tak to byva,raz je hore jeden inokedy druhy, potom dalsi atd.... vacsina by sa tu mala skludnit a necakat kedy ten jeho elegan ci vamosak alebo samurai zavaha zeby sa mohli navazat....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mas recht, jednou jsi dole jednou nahore. I kdyz nejsem nici fanousek a tennis sleduju protoze me bavi, presto se nemuzu vyvarovat ze obcas to nekomu preju vic. Ted zrovna me mrzi, ze Rafa ted nehraje to svoje, to jak se mu darilo prvni pulku sezony si fakt zaslouzil, drel na to tolik let. Porad byl ve stinu nekoho, vecne druhy. Ale on se nevzdal, tri roky bojoval. A kdyz uz to prislo tak ho potka zraneni, rozvod atd. To je podle me hlavne smula. Vedle toho Rogeruv vypadek. Rafa ho porazil na hardu ve finale GS a Roger se z toho ocividne nedokazal sam dostat. Musel si pockat az se Rafa zrani nebo jinak odejde. Az to ho nakoplo a tehdy zase zacal chodit na hriste s tim, ze je kral. I kvuli tomu ho del Potro porazil, protoze Roger si myslel, ze to ma v kapse a byl dost zaskocen tim, ze nekdo ma tu drzost ho porazit.

Nejsem fanousek ani jednoho ani druheho, oba mi vzdycky prisli jako velci tenisti a velke osobnosti. Bavil jsem se jejich souboji, do te doby nez Rafa vyhral Wimbledon a AO. Tam jsem si vsiml, ze neco skripe. Roger nezvladal pozici svetove dvojky. Kazdy den byl kousicek po kousicku nervoznejsi. Necekal jsem to a hodne me mrzelo, ze tak velky hrac je velky jen kdyz vyhrava.
Reagovat
smazaný uživatel
jop recht. ono zaznelo to uz neraz, obaja su skvely hraci, no rafa ma H2H jednoznacne navrh a to v tom ze tak ako niekedy fedex vyhraval zapasy tzv v kabine, s rafom to v kabine prehrava...proste sa mu dostal pekne do hlavy :)jednoznacne to skripalo po prehratom AO, W08 si myslim ze bol este v pohode, na UO08 to nebolo poznat. medzi AO09 a RG09 bol vsak fedex dost zle na tom psychicky, aj pod tlakom vkuse same dorovna peta nedorovna peta, ma zobrat trenera atd.....na RG vsak bol ready velmi dobre, to ze rafa vypadol ho urcite nakoplo a vycitil sancu...ci by to dal keby tam bol rafa v plnej sile....99% nie aj kvoli tomu ze to by prehral psychicky ako rok predtym napr...ale riesit veci ci by vyhral keby tam bol rafa v top forme,nema cenu, rovnako sa moze polemizovat ci by vyhral rafa na harde keby fedex mal top formu atd....na to tu su ini polemici na tomto fore....nieco na sposob ci by superman porazil batmana keby sa stretli atd...a podobne ked sa bavia nizsie vekove kategorie ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Barney tak co ty ko.kote co řikáš na Rafu??? Na co se zase vymluvíš, že prohrál ty idi.ote??? už se konečně vzpamatuj ty de.bile a přestaň tady psát ty tvoje nenávistivý komentáře na fedexe bo na to není nikdo zvědavej ty poblblá nulo...
Reagovat
smazaný uživatel
nevzpomínám si, že bych tu někde psal, jak jede Nadal vyhrát! Psal jsem, že do Londýna jede jako předem poražený, takže si tady nevymýšlej pohádky, ty elegánský pako, zároveň se ti musím omluvit, že nejsi v mém seznamu, protože podle tvého příspěvku jseš plnohodnotným členem .))

Nic naplat, Rafa nám už podle předpokladů končí, tak se budeme věmovat McEnroemu a jeho trápení :DD
Reagovat
smazaný uživatel
rafa je homosexuál,homosexuál,homosexuál.hey Rafa to je homosexuál
Reagovat
a.magerova
Rafa není to co píšeš, protože pro chlapy by ho fakt byla velká škoda.
Reagovat
Mercury
Barney: zatím se Roger velice trápí :) v porovnání s Rafou je to jedno velké utrpení od elegána, viď blbečku? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Chcel by som sa ospravedlniť Inferiorovi zato,že som hovoril,že každý hráč na Turnaji Majstrov tam zahraje lepšie než Štěpánek,už som sa presvedčil,že to tak nie je...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, vsak zase se navazej do Nadala, vzdyt navic nemas, aspon je videt, ze ten clovek hrozne sere a neda ti spat, ty póvle se Slovenska! Tvoje matka by tu mela kazdy den psat omluvny romany zato, ze porodila takovou pizdu...
Reagovat
urbi
Zklidni se, ty pitomečku uhrovitej.
Reagovat
smazaný uživatel
příliš dlouho se ráno díváš do zrcadla, to je evidentní :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak ostatní, ale mě začali strašně vadit ty realizační týmy! Ať je to kolem Murryho nebo Djokoviče! Sedí jich tam od kondičního trenéra, přes specialistu na posilovnu, servismana, psychologa, ..až snad.. po vytlačovače jebáků! Už jim chybí jenom přilby a budou vypadat jako v BOXech u Formule 1. Mě to přijde úplně směšné.....
Reagovat
smazaný uživatel
O Andym sa písalo, že má realizačný tím ako Spice Girls.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ...dneska tam ještě k tomu seděli všichni v bílém, tak pěkně barevně sladění, že vypadali jak parta buzíků. Jsem si úplně představil, že až si Nowak půjde sednout, tak vyrazí, ..jeden ho bude ovívat, druhý mu masírovat krk, třetí foukat na unavené zápěstí, čtvrtý zavazovat tkaničky....
Reagovat
smazaný uživatel
Som si to nejak nevšímal. Je pravda, že čo sa týka realizačného tímu, je to v tenise, aspoň pre mňa,zvláštné. Iné je to samozrejme s fanúškami jednotlivých hráčov, je normálné aby bolo vidieť, komu fandia.
Predstava, že by sa moje početné príbuzenstvo vydalo na tenis a hodilo si nejaku rovnašatu,napr.taký liptovský alebo detvianský kroj, aby ma hecovali, ma láme v páse. Hehe.
Reagovat
smazaný uživatel
Söderling dneska fakt paráda. To, co předvedl, byl fakt bezvadný výkon. Když si představím, že na začátku roku hrál kvalifikaci na challengeru...a teď hraje na turnaji mistrů - může toho na turnaji mistrů hodně dokázat.
Reagovat
urbi
Musí to dopadnout zřejmě takto:
Federer - dP 1:2, Murray - Verdasco 2:1 (lépe samozřejmě 1:2, nebo 0:2), budou-li oba zápasy skutečně třísetové, musí pak ještě navíc dP nad Federer nahrát o zřejmě dva gamy víc než Murray nad Verdaskem..Jedině pak postoupí Federer s del Potrem. Docela složitá konstrukce, bude lepší, když Verdasco rovnou skolí Murrayho.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.barclaysatpworldtourfinals.com/Results/Group-Standings-2.aspx
Reagovat
a.magerova
Toť otázka ?!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkně hrál Soderling! Zasloužený POSTUP!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslím,že nemať smolu čo sa týka losu na Wimbledone a US Open,tak by s formou,ktorú tam ukazoval došiel aj ďalej ako do osem resp. štvrťfinále a postup na Turnaj majstrov by si vybojoval priamo...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, to je určitě pravda, také si to myslím. A podle mého je to i velký sympaťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa by s Tebou asi nesúhlasil.
Reagovat
Twofinger
Dlouho mi nic neudelalo takovou radost, jako dnesni vyhra Robina. Novak je vynikajici tenista, ale ta jeho namyslenost a skodoliba nesportovnost me uz sere!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, velký CHVÁSTAL! Snad to není tak špatný kluk, těžko říct, když ho člověk nezná.Rozhodně tenis hrát umí a má hodně fandů, já mu sice nefandím a myslím si, že ani nikdy nebude světová jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, také mi začíná dost vadit ty jeho gesta. Je to velký hráč ale s těmi gesty mi hodně vadí. To jeho věčný promlouvání k trenérům když mu něco nejde, nebo naopak když se něco povede tak to bušení do hrudi, atd., atd. toho bych mohla psát více...
Reagovat
weak
...dávno pryč je doba, kdy byl Novak sympaticky skromny a pokorny kluk - dnes je z nej rozmazleny namysleny spratek, ktery "uchvacuje" predevsim svymi fanatickymi gesty - busenim se do hrudi s vykulenyma ocima a pridavanim pod svůj podpis na kameru slovo "SERBIA"... a druhy extrem predvedl dneska - nema problem se na zapas v jeho prostredku bez servitku vys*at... Kdybych byl dnes divakem v Londynske O2 arene a zaplatil nekolik set liber za vstupne, osobne bych sel Djokovicovi nakopat prdel... Frajirkovi se ve druhem setu prestalo chtit dal bojovat a tak zapas nehorazne, ale opravdu nehorazne, vypustil...
byt supervizorem zapasu, navrhl bych jej za svuj pristup potrestat...
Je vecna skoda, ze mu tenhle zapas definitivne nezavrel cestu dal - naprosto by si to zaslouzil...
Reagovat
smazaný uživatel
to weak...naprostej souhlas...
Reagovat
Mercury
souhlasím
Reagovat
Mercury
souhlasím
Reagovat
urbi
jojo, přesně tak, je to těžký labil a rozmazlený fracek...kde jsou časy, kdy dělal na kurtu prdel a vystupoval skromně. škoda, klesl někam na úroveň murrayho...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že Djoko bol namyslenejší po víťazstve na AO 2007. Nemyslím, že je chlapák zlý. Ale niektoré gestá by si mohol odpustiť, mne osobne vadia. Na jeho obranu treba uviesť, že vyhral 3 turnaje v hale a v jednom bol finále. Dúfam, že som to povedal presne. Podľa mňa sa vybil ako poistka. Zápas s Nikolajevičom nebola prechádzka ružovým sadom.
Reagovat
weak
Murray je sice sebevedomy, ale jinak lidsky a chovanim na kurte je mi mnohem sympatictejsi... a osobne si myslim, ze toho v kariere take vice dokaze... Divat se na Murrayho a jeho tricet kilo i s posteli, co vsechno na kurte dovede, je pro me doslova nirvana... :-) ma tenisovy talent od pana boha a nepotrebuje na kurte predvadet gesta plna narodniho fanatismu...
vzdycky kdyz vidim Djokovice, jak se busi do hrudi, vidim v jeho rukou misto rakety samopal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicy musí sčasti súhlasiť. Tie emócie sú niekedy fakt príliš, mal by sa chlapec trochu krotiť. Ja ako jeho veľká fans musím tiež uznať, že nie so všetkými jeho skutkami by som súhlasila. Ale namysleným by som ho teda nenazvala.
Reagovat
weak
...tim samozrejme nesnizuju Djokovicovy tenisove kvality - kdyz mu preskoci jiskra, tak je uzasne se na jeho bojovny tenis se divat... ale to, co predvedl dnes ve druhem setu, si jako profesional nesmi dovolit... to byla prachobycejna "FRAKTURA VŮLE" a spise mel zapas skrecovat nez se takhle vysmat jeho fanouskum....
Reagovat
smazaný uživatel
Jen k Murraymu..třicet kilo i s postelí..mně už nepřijde, že je taková tyčka, jako dřív :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to sklamalo aj mňa, a aj niektoré ďalšie vecí čo sa týka neho. Zatiaľ to budem brať akože je koniec sezóny, fajn, človekovi sa už nechce, alebo neviem ako to mám nazvať...
Reagovat
urbi
V tomto asi jo, ale zase narozdil od Murrayho Djokovic v tenise aspon nepodvadi (zatim).
Reagovat
smazaný uživatel
100% souhlas, má slova!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak on podvádzá?? Co to tu trepeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Prepáč, ja som si to zle prečítala, prepáč :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Djokove gestá sú neobvyklé, ale viem, že to chlapák jednoduché nemal. A Srbi majú takú svojskú bojovnícku náturu. Asi fandíš Murrymu, ale ja, keď vidím tie jeho vycerené zuby a zavíjanie, uff. Wimbledon tohto roku si videl a jeho mamičku v hľadisku. Ten je celý ona. Zlatý Djoko. Ale nič v zlom, každý má svojho koňa.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodám, že dnešný zápas so Sodom som nevidel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis vie hrať Murray aj Djoko, ale každý inak.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne a vystizne, souhlas..
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim tě a kdo si tam nebuší do hrudi jak gorila? Snad je Fedex! Kdyby ses pozorně díval, tak bys viděl jak buší Söderling. Za to, že Noleho nemusíš z něj nemusíš dělat největčího namachrovance. Je pravda, že občas dělá ksichtíků víc nežli jiní, ale zas na druhou stranu kdo umí takový drop shoty?? Nikdo. A jde přeci jen hlavně o tenis. A že to dnes už vypustil? Ano je to nefér vůči divákům, ale on je tam za sebe a když si věří, že to zmákne postoupit i s touto prohrou, tak proč ne? Všichni toho maj už plný zuby, ta únava se podepisuje na každym, tak proč si neušetřit trochu sil??
Reagovat
smazaný uživatel
..největšího, bože to jsou chybky;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak,tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Len či Djok už aj netaktizoval? Ale možno ma len prepadla paranoja.
Reagovat
smazaný uživatel
Uff,tak Sodo chytil slinu. Hm, sa nám to zamotáva.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovičův přístup ve druhym setu na ho*no, dropshoty totéž. Nesedlo mu to vůbec. Nechal hrát Soderlinga, ten měl čas na ten svůj mega nápřah a pak lítaly ty jeho flat forhend děla. Robinovi fandím, nebojí se do toho praštit, má super i druhej serv, ještě ty voleje maj daleko do nějaký preciznosti, ale von je prostě ranař od "bejslajny".

Určitě Robinovi hodně pomohl Magnus Norman, dobrá volba trenéra, Norman bejval bojovník, Soderlingovi určitě nalil sebevědomí, pracovali na silnější psychice a Robin konečně prodává svůj potenciál. Tak jen do toho :-D když už tam není Nalba, tak makej Robine.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne je sranda,že najlepšie výkony na tomto turnaji zatiaľ predvádza náhradník a zároveň nováčik,len aby nedopadol ako minulý rok Murray,3 jasné viťazstvá v zakl.skup. a potom koniec v semi...
Reagovat
smazaný uživatel
Kurnik, som ten zápas nestihol. Včera Feda som tiež nestihol,len záver zápasu, tento týždeň to mám husté. Ale po víťazstve nad Rafom, ten zápas som videl, som si povedal, chlapák Sodo pôjde ďaleko, lebo chytí slinu. No a hľa, už je v semifinále. Objektívne treba povedať, že Nadal nie je vo svojej koži a mám pocit, že hala mu nesedí ani herne. Veľa toho v hale nevyhral, iba raz v Madride, ak si dobre pamätám.
Ako tipuješ Feda a Delpa ?
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo ako tipujete? Mierne favorizujem Feda, ale Delpo môže prekvapiť.
Reagovat
Kox
Tipnu tyhle postupující sice je to jako nepravděpodobný ale myslim že by to tak mohlo bejt: A:Federer, Verdasco, B:Soderling, Djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja by povedal,že v tom A-čku asi nepostúpi práve Verdasco,inak je to otvorené,v B-čku myslím,že by to dnes mal Nudal dať a viac mu verím aj proti Djokovičovi,takže podľa mňa doplní Soderlinga...
Reagovat
smazaný uživatel
Se přizám, že Delpa sem na turnaji ještě hrát neviděl..takže nechci nějak soudit. Ale tipnul bych Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som Delpa videl hrať s Verdascom. Viac ma zaujal Verdasco, to vyrovnanie v treťom sete, som neveril. Delpo však bol zranený, tak uvidím,či si s ním Fede poradí. Dúfam, že chytil poriadnu slinu. Ale Delpa mám tiež rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Som teda hooodne zvedavá, čo na to povie Djoker. Co ho zas niečo žere? Musíme to spolu obhájiť Nole, tak to nevzdávaj, prosím..... :-(
Reagovat
Kox
Nejhorší teď je to, že i když porazí Rafu 2:0 tak nemá vůbec nic jistý. Dneska by bylo ideální kdyby Rafa vyhrál protože si myslim že se na Rafu vyhecuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nole sa dobre vyspí, spamatá sa a bude to šecko v poho :)
Reagovat
Kox
Říkám že Rafu porazí ale jestli vyhraje Davyděnko zbejvající dva duely se setama 4:1 nebo líp tak už Djoker nepostoupí ani kdyby Rafu porazil 2:0 proto doufám že to dneska Rafa dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj dík za vysvetlenie...
Reagovat
Kox
Ale jestli to dneska Rafa zvládne tak si myslim že by s potupem neměl mít problém, páč Rafu porazí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Akurát by som poopravil titulok článku,lebo Soderling už má postup do semifinále zaistený...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že to Nadal večer zvládne, bude to určitě super zápas.
Reagovat
Kox
Hale nevíte někdo co se počítá dřív sety, nebo vzájemný zápasy?
Reagovat
smazaný uživatel
Ak sa v skupine vyskytne zhoda vyhratých zápasov, postupuje ten, ktorý má lepšie skóre vyhratých hier.
Reagovat
Eriksson.Majkl
Tak obe skupiny budou pekne zajimavy! Jeste Nadal vyhraje nad Rusakem 2:1 a bude to boj:)
Reagovat
smazaný uživatel
všechna čest, švéde, opravdu smekám! Jen nechápu, kde se to v tobě tak najednou vzalo??? Ještě poměrně nedávno si na tobě všichni vylepšovali statistiky a teď z ničeho nic tohle....
Reagovat
Kox
No tak je to hodně špatný. Dneska musí vyhrát Nadal. Jinak to je s postupem u djkora nahnutý
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist