Šnajderová přehrála ve finále v Budapešti Sasnovičovou a má třetí titul

21. 7., 20:16
Aktuality 1
WTA BUDAPEŠŤ - Diana Šnajderová (20) pokračuje ve skvělé formě. Svůj už třetí letošní titul na okruhu WTA si připsala na antukovém turnaji v Budapešti, kde ve finále přehrála Aljaksandru Sasnovičovou (30) 6:4, 6:4. Ruská tenistka v tomto roce získala trofeje na všech površích.
Šnajderová vyhrála turnaj v Budapešti (@Profimedia)

 

Diana Šnajderová porazila ve finále antukového turnaje v Budapešti Bělorusku Aljaksandru Sasnovičovou 6:4, 6:4 a získala třetí titul na okruhu. Nejvýše nasazená hráčka letos triumfovala už v Hua Hinu a Bad Homburgu.

Obě hráčky měly dnes potíže s podáním. Šnajderová o něj přišla pětkrát, Sasnovičová dokonce sedmkrát. Ve druhé sadě vedla Běloruska 4:3, ale další tři gamy za sebou získala soupeřka. Po hodině a půl proměnila dvacetiletá Ruska, která je na žebříčku o více než sto míst výš, hned první mečbol.

Výsledky turnaje WTA 250 v Budapešti

ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
George_Renel
Šnajderová vypadá jak to děvče od vojáka Čonkina.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist