Slovenky se o postup poperou s Francií

10. 2. 2009, 14:14
Aktuality 3
Slovenské tenistky budou o postup do elitní Světové skupiny I usilovat ve Francii. Tým s osmnáctou hráčkou světa Dominikou Cibulkovou a někdejší hráčkou světové desítky Danielou Hantuchovou tak narazí na soupeřky, které v prohraném zápase s Itálií reprezentovaly Amélie Mauresmová a třináctá tenistka pořadí WTA Alizé Cornetová.
Dominika Cibulková

Velmi silného soupeře dostaly při dnešním losování baráže v Londýně španělské tenistky, které odjely poraženy z brněnského duelu s českým týmem. V zápase o udržení ve Světové skupině I je čekají Srbky s bývalými světovými jedničkami Jelenou Jankovičovou a Anou Ivanovičovou. Španělky mohou alespoň využít výhodu domácího prostředí.

Ve zbývajících duelech baráže, která se stejně jako semifinále bude hrát 25. a 26. dubna, přivítají Němky čínské tenistky a Argentina bude hostit Ukrajinu.

Los baráže o účast ve Světové skupině I Fed Cupu
(25. a 26. dubna):
 Španělsko - Srbsko
 Francie - Slovensko
 Německo - Čína
 Argentina - Ukrajina

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
skott
jeste by se mozna hodilo doplnit barazova utakni o postup/setrvani ve II.svetove skupine:
Belgie v Kanada
Polsko v Japonsko
Estonsko v Izrael
Austarlie v Svycarsko
Reagovat
smazaný uživatel
Dávám Slovenkám velké šance, pokud si Cibulice udrží akvělou formu a hlavně potřebné zdraví a Hantuchová se trochu zvedne, tak mají opravdu slušnou šanci postoupit...
Reagovat
smazaný uživatel
A pokud se Hantuch nezvedne, jako že ne, tak velkou šanci mají zase Francouzky. Kromě cibule nemají skoro nic.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist