Sláva sběraček: jednu srazil Llodra, druhá si zahrála s Haasem

25. 6. 2009, 15:41
Aktuality 16
Dvě britské sběračky míčků se staly na chvilku hvězdami letošního Wimbledonu. Mohla za to kolize francouzského tenisty Michaela Llodry ve středečním utkání s Němcem Tommym Haasem.
Profily hráčů
Nešťastný moment

Výrazně horší situaci si prožila Erin Lorencinová. Právě do ní francouzský tenista "naboural", když na kluzké trávě nestačil dobrzdit sprint k síti po zkráceném míči. Sám Lodra následně zápas s německým soupeřem Haasem kvůli zranění v prvním setu vzdal.

Patnáctiletá dívka si z nečekané srážky odnesla modřinu za uchem. "Nic si nepamatuji. Byla jsem úplně v šoku," popisovala. Její trápení viděli kamarádi v televizi a všichni jí hned psali textové zprávy. "Byla jsem v rozpacích a můj malý brácha se tomu smál."

Mnohem více pozornosti a patnáct minut ve světle ramp si užila její kolegyně Chloe Chambersová. Němec Haas ji po předčasně ukončeném zápase vyzval, aby si vzala raketu a spolu si chvilku zahráli na jedničce před deseti tisíci diváky.

"Jsem v sedmém nebi. Bylo to neuvěřitelné. Teď mi píší známí a kamarádi z celého světa," zářila školačka, když odpovídala novinářům na dotazy. "I moje máma říkala, že mě viděla v televizi."

Tenis hraje Chambersová od tří let, ale zatím se za tenistku nepovažuje. Jejím vzorem je Američanka Venus Williamsová a na otázku, koho obdivuje mezi muži, s chichotem odvětila: "Musím říci, že Tommy Haas. Plácli jsme si spolu, takže je dobrej." S nadsázkou i radila, co by měl Němec zlepšit. "Asi forehand a přidat víc topspinu."

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Jééé :))
Reagovat
majjkaa
No kebyze to bol FEDE, tak tej zberacke normalne zavidim!! :))))hi
Reagovat
smazaný uživatel
presne toto napadlo aj mna :))
Reagovat
majjkaa
hihi :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Devcence, Vy, ako zberacky ? To by Ty hraci vela neuhrali.Skoncilo byt to ako na RG s tym exibicionistom, a mali by ste po kariere :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No a, by si videl, ako by sme sa s Majjkou predbiehali, aj tu siet by sme tak preskakovali, ako ten pako v parizi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Si to viem predstavit aj vidiet by som to chcel! K Vam trom este Magerovu s noznicami ...:)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Az na to, že Fede by tohle v životě neudělal. Ale možná se časem hecne a bude se opičit, aby ze sebe na oko udělal ještě většího rádoby gentlemana.
Reagovat
majjkaa
A keby este take objatie dal Fede ako on....paaaaaaanecky!! hmm :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja suhlasim s Mightym, ze Fede by tak nenabural, je pohyb po dvorci nema konkurenciu. Majkaa, ale bud si ista, ze keby predsa, tak by Ta tak "vystiskal" najmenej dvakrat :)))))
Reagovat
majjkaa
aaaaaa take mi ani nevrav, lebo nezaspim :))) Myslim, ze by som asi necakala kym by on narazil do mna, vystartovala by som prva!! No co aspon predstava krasna ked uz nic :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A pekny den za nimi! :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle podnadpisu sem myslel ze se Loddra srazil s Hassem...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo no...vyzní to tak:D
Reagovat
majjkaa
Fuu ha:))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist