Siniaková ve druhém kole v Madridu prohrála sedm gamů a vzdala

1. 5. 2022, 23:11
Aktuality 7
WTA MADRID - Kateřina Siniaková na turnaji v Madridu skrečovala za stavu 0-6 a 0-1 zápas druhého kola s šestnáctou nasazenou Jelenou Rybakinovou z Kazachstánu. Vypadly také Maria Sakkariová, Garbine Muguruzaová či Naomi Ósakaová.
Kateřina Siniaková (© AFP)

Kateřina Siniaková v prvním kole utekla z kanára Aně Konjuhové a game v prvním setu neuhrála ani dnes proti Jeleně Rybakinové. O obrat ale nezabojovala, za stavu 0-6 a 0-1 - stejně jako na své poslední předchozí akci na konci března v Miami - vzdala.

Na 25leté rodačce z Hradce Králové nebyly vidět zdravotní problémy, ale herně se na kurtu trápila. Zatím zůstává přihlášena do čtyřhry, ve které startuje s Kanaďankou Leylah Fernandezovou. 

Jedinou Češkou, která ve španělské metropoli postoupila do 3. kola, je kvalifikantka Marie Bouzková. V pondělí si o postup do čtvrtfinále zahraje s Jekatěrinou Alexandrovovou.

Garbine Muguruzaová posedmé z osmi startů na domácím antukovém podniku WTA 1000 v Madridu nevyhrála víc jak jeden zápas. Letos Španělka vypadla ve druhém kole po jednoznačné porážce 3-6 0-6 s Ukrajinkou Anhelinou Kalininovou.

Ze hry je také světová pětka Maria Sakkariová, která od postupu do finále turnaje WTA 1000 v Indian Wells prohrála čtvrtý z pěti zápasů. Dnes v Madridu 26letá Řekyně podlehla 6-3 3-6 1-6 Darje Kasatkinové.



O vyřazení bývalé světové jedničky Naomi Ósakaové se postarala domácí Sara Sorribesová. Španělská tenistka smetla Japonku, která hrála první turnaj od prohry ve finále turnaje v Miami, snadno 6-3 6-1.

• WTA 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 6,575.560 eur
nedělní výsledky (01. 05. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Rybakinová (16-Kaz.) - Siniaková 6-0 1-0 / skreč S.
Kasatkinová (Rus.) - Sakkariová (4-Řec.) 3-6 6-3 6-1
Andreescuová (Kan.) - Collinsová (6-USA) 6-1 6-1
Kalininová (Ukr.) - Muguruzaová (7-Šp.) 6-3 6-0
Raducanuová (9-Brit.) - Kosťuková 6-2 6-1
Pegulaová (12-USA) - Kanepiová (Est.) 6-3 6-3
Teichmannová (Švýc.) - Fernandezová (17-Kan.) 6-4 6-4
Sorribesová (Šp.) - Ósakaová (Jap.) 6-3 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
JohnB
Předpokládám, že dneska bude běhat v deblu jak laňka...
Reagovat
tommr
kéž by ...
Reagovat
brixner
Neser mi!
Čau
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Jééé, živý lano papápá!
Ježiš, já mam ale radost!!!
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Vosaka to taky posrala...smilesmile
Reagovat
brixner
Člověk tu chvíli neni a takovej bordel...smilesmile
Reagovat
brixner
Neska byla sprcha, ale bez Kourose, já naň zabudol a byl sem proto vykopnut hnedky mezi futrama, prej smrdim jak hyena...
No ale koukam, že tady si žáhu nezchladim, no tady teda fakt nééé, takže ať žil 1.Máj, hurá!(do pelechu)
smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist