Siniaková se vydala na pomocnou misi. Seniorům v Hradci Králové darovala ochranné pomůcky

24. 4. 2020, 13:46
Aktuality 5
Kateřina Siniaková je další tenistkou, která se během koronavirové krize vydala na pomocnou misi. Třiadvacetiletá Češka se rozhodla pomoci nejrizikovější skupině - seniorům. Bývalá deblová světová jednička obstarala a darovala ochranné pomůcky domovu pro seniory v Hradci Králové.
Profily hráčů
Kateřina Siniaková (© Instagram)

"Myslíme na seniory, nejen na ty vlastní," napsala Siniaková na svůj Instagram k fotografii, v níž nakládá ochranné pomůcky do auta. Ty obstarala i díky své kamarádce a rozhodla se je věnovat Domovu U Biřičky ve svém rodném městě.

Senioři jsou nejrizikovější skupinou, přičemž ve spoustě zařízení, která se o ně starají, chybí právě ochranné pomůcky. Českou fedcupovou reprezentantku lidé za dobročinnost pochválili. "Máš srdce na správném místě," napsal jeden z fanoušků 23leté Češky.

Siniaková, jež je deblovou světovou sedmičkou a v žebříčku dvouhry figuruje na 54. místě, stejně jako další tenisté čeká na restart sezony, která byla přerušena na začátku března. Hrát se začne nejdříve 13. července.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Fransoas
Nepochybně je to od Katky úžasná pomoc pro seniory. Rozdíl mezi ní a Karolínou Plíškovou je v tom,že Karolína zvolila nešťastnou fotku a současně text - jakěkoliv dárky nejsou moc přesvědčivé. V tomto směru mi Karolína zklamala.
Reagovat
Fandina
Nevím, co máš konkrétně na mysli, ale našla jsem několik článků o pomoci Karolíny při pandemii, kde kromě nabídky bezplatného užívání btů pro první linii a rozvozu hasičům finančně podpořila zařízení seniorů v Trutnově a Žacléři. Viz citace:

"Přes nadační fond jsme poslali peníze dvěma zařízením dlouhodobé ošetřovatelské péče v Trutnově a v Žacléři. Vnímáme, že je tam opravdu velké riziko nákazy," podotkla Karolína, že chce tímto pomoci nejen sestřičkám či lékařům, ale třeba i tamním uklízečkám a kuchařkám.
"Díky moc za tento dar! Kromě obyčejných lidí a nyní Nadace Karolíny Plíškové nás zatím nikdo nepodpořil!" reagoval Jiří Kabát, ředitel terénní péče společnosti Sestřička.cz.

Článek je ze začátku dubna:
http://www.24zpravy.com/svet/protivirova-opatreni-nesmi-ohrozit-evropske-hodnoty-cesko-mezi-obranci-demokracie-chybi/414095-zpravy
Reagovat
Fandina
Oprava správný odkaz:

http://www.24zpravy.com/sport/pliskova-velkoryse-pomaha-obetavcum-z-prvni-linie-necha-je-spat-u-sebe/415600-zpravy
Reagovat
Fandina
https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/377897/pliskova-velkoryse-pomaha-obetavcum-z-prvni-linie-necha-je-spat-u-sebe.html
Reagovat
Fandina
Je tu ticho. Dobře Kačko. Jsi dobrá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist