Sestry Williamsovy sehrají v prosinci exhibici v Miláně

17. 8. 2011, 13:02
Aktuality 0
Sestry Serena a Venus Williamsovy se na konci roku představí na tenisové exhibici v Miláně. V aréně Mediolanum Forum nastoupí proti domácím hvězdám Francesce Schiavoneové a Flavii Pennettaové. Italští pořadatelé oznámili, že na programu budou čtyři dvouhry a jeden debl.
Serena a Venus Williamsovy

Sestry Williamsovy se nedávno vrátily na kurty po dlouhé zdravotní pauze. Serenu trápila pořezaná noha a plicní embolie, přesto vyhrála už druhý turnaj. Starší Venus zase měla problémy s kyčlí. 

Schiavoneová loni ovládla Roland Garros a letos byla na stejném grandslamu ve finále, Pennettaová se zase jako první Italka v historii dostala před dvěma lety do elitní desítky světového žebříčku.

Milánská exhibice může být pro tenisové fanoušky náhradou za finále Fed Cupu posledních dvou ročníků. Williamsovy totiž v obou případech chyběly týmu USA, který bitvy o trofej právě se Schiavoneovou a Pennettaovou prohrál.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist