Sestry Williamsovy prohrály exhibici s Italkami

4. 12. 2011, 12:35
Aktuality 3
Loňská vítězka Roland Garros Francesca Schiavoneová se zasloužila o to, že italské tenistky slavily úspěch v exhibičním duelu s americkými sestrami Williamsovými. Světová jedenáctka nejprve porazila ve včerejším tie-breakovém utkání v Miláně starší Venus 7:5 a 7:3 a následně si poradila i se Serenou 7:3, 8:10, 8:6.
Serena a Venus Williamsovy

Venus prohrála také s Pennettaovou 6:7 a 2:7, a tak bývalým světovým jedničkám nepomohl ani triumf ve čtyřhře 3:7, 8:6, 8:6 a Serenina výhra nad Penettaovou 6:7, 7:3 a 7:3.

Aktérky exhibice, která měla podobný formát jako Fed Cup, jen se v ní místo setů hrály zkrácené hry, pobavily 11.000 diváků nejen tenisem. Italky při rozcvičce předvedly tanec na píseň Michaela Jacksona Thriller. Venus se musela v průběhu utkání s Pennettaovou dojít převléknout, protože jí praskl pásek na trikotu. Při návratu si na kurt donesla popcorn, o který se s čekající italskou hráčkou podělila. Divákům se předvedla během večera hned ve třech různých kostýmech včetně velmi krátkých černých šatů.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Čierné perly s masivnémi zadky, sexy afrikánky !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už chápu tvoje předchozí příspěvky....
Reagovat
gigin
To jsem rád, a ještě se jukni na diskuzi Španělé slaví ....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist