Sestry Williamsovy chtějí podíl v týmu NFL

20. 8. 2009, 10:37
Aktuality 1
Americké tenisové sestry Serena a Venus Williamsovy našly zálibu v novém sportu. Bývalé světové jedničky se zařadily po bok dalších zámořských celebrit a chtějí koupit podíl akcií ve slavném klubu amerického fotbalu Miami Dolphins.
Profily hráčů
Serena a Venus Williamsovy

"Máme za sebou předběžná jednání a snad to dopadne," řekla mladší ze sesterského dua, sedmadvacetiletá Serena po svém vítězství nad Kazaškou Švedovovou.

Pokud k obchodu dojde, zařadí se sestry Williamsovy například po boku Glorie a Emilia Estafanových nebo Jimmyho Buffeta, kteří už podíl v klubu mají. Na rozdíl od dalších celebrit ale obě tenistky zámořské NFL příliš nefandí a podíl berou spíš jako možnost zvýšit o sobě povědomí.

"Byla by to skvělá příležitost pro nás obě. Neustále se snažíme zvednout naši značku," vysvětlila Serena, která spolu s Venus žije ve floridském Palm Beach Gardens asi hodinu cesty od stadionu Dolphins.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist