Serena změnila jídelníček. Na podporu nemocné Venus

27. 4. 2012, 18:10
Aktuality 4
Americká tenistka Serena Williamsová změnila jídelníček, aby podpořila svou sestru Venus. Starší ze dvou bývalých světových jedniček totiž musela stravovací návyky změnit kvůli Sjögrenovu syndromu.
Profily hráčů
Serena a Venus Williamsovy

Venus měla přestávku od září až do února po odhalení autoimunitní choroby, která způsobuje únavu a bolest kloubů. Serena agentuře AP prozradila, že po vzoru své sestry jí méně kuřat a ryb, zato si dopřává větší množství syrové stravy.

"Vždycky jsem se stravovala zdravěji než ona, i když jsem o hodně, hodně silnější. Nechci, aby viděla kus kuřete, který by jí naháněl sliny, když přijde domů. To by jí jen podráželo nohy," řekla Serena, která se také vracela po několika zraněních po téměř roční přestávce.

Třináctinásobná grandslamová vítězka ze dvouhry má radost, že se dostává do dobré formy právě v sezoně obohacené o olympijský turnaj ve slavném Wimbledonu. "Moc se těším, že budu zase hrát, jen hrát a být v pořádku. Několik let jsem už skutečně zdravá nebyla, takže se těším. Myslím si, že teď jsem konečně na sto procentech," míní.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Treba prestane zobat i rustovy hormony. Celulitida jedna.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim co všichni proti ní máte! jste trapní
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Williams nebo celulitide?
Reagovat
smazaný uživatel
prosím tě radči mlč
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist