Serena zkouší postupný návrat k tréninku

13. 4. 2011, 08:38
Aktuality 1
Bývalá světová jednička Serena Williamsová začala po vleklých zdravotních problémech znovu s tréninkem. Devětadvacetiletá Američanka hrála naposledy loni ve Wimbledonu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena WIlliamsová po loňském triumfu ve Wimbledonu v mnichovské restauraci šlápla na rozbitou sklenici a pořezala si nohu, s níž kvůli komplikacím musela později na operaci, kterou si kvůli komplikacím na podzim musela zopakovat. Nedávno navíc prodělala plicní embolii a podstoupila další zákrok. 

Nyní se na Floridě pokouší o další postupný návrat na tenisové kurty. "Bude postupovat den za dnem podle toho, jak se bude cítit," uvedla pro agenturu AP agentka třináctinásobné grandslamové šampionky Jill Smollerová. "Každý den si přidává a cítí se dobře. Zatím se vše vyvíjí dobře," dodala Serenina dlouholetá agentka.

Žádnou prognózu svého návratu na turnaje Williamsová neoznámila. Z French Open, které začíná 22. května, se tenistka ještě neodhlásila, ale je nepravděpodobné, že na pařížské antuce nastoupí. Reálnější je jeí start o měsíc později na trávě ve Wimbledonu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
dobry kvetak ,)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist