Serena Williamsová popsala, jak si v Mnichově poranila chodidla

3. 9. 2010, 20:53
Aktuality 7
Americká tenistka Serena Williamsová popsala deníku USA Today detaily záhadného zranění, kvůli kterému musela oželet právě probíhající grandslamové US Open. Nedlouho po triumfu ve Wimbledonu si pořezala obě chodidla o rozbitou sklenici v jedné restauraci v Mnichově.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Světová jednička si nechala krvácející rány zašít 12 stehy na jednom chodidle a šesti na druhém. "Když jsem se vrátila do USA, věděla jsem, že něco není v pořádku. Můj palec byl povislý a specialista mi řekl, že mám přetrženou šlachu. Nebylo sice nutné ji operovat, ale palec by zůstal viset do konce života. Já si to rozmyslela a nakonec se rozhodla pro operaci," vysvětlila Williamsová. 

Osmadvacetiletá tenistka ucítila po šlápnutí na střepy bolest, ale pokračovala v chůzi. Když se bolest ozvala znovu, její tréninkový sparingpartner posvítil mobilem na zem a uviděli velkou krvavou skvrnu. "Řekla jsem si, panebože, tohle není dobré," dodala Williamsová.

Zda z restaurace vycházela bosa, či střepy pronikly skrz botu, neuvedla.

Na newyorském grandslamovém turnaji se tedy objevuje pouze v roli divačky a bude povzbuzovat svou starší sestru Venus v sobotním zápasu 3. kola.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na to ti seru i na tvé tlusté chodidla !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo té její báchorce věří?
1) Pokud bych ucítil bolest na noze, sotva bych "pokračoval v chůzi" a teprve při další bolesti bych se na nohu podíval.
2) Dají se vůbec obě boty zespodu současně proříznout, s výsledkem 12 stehů + 6 stehů na nohách? Nebo tam snad šla ve vietnamkách s pěnovou podrážkou?
3) Jak je možné, když šlo o hluboké řezné rány vyžadující zašití, že druhý den mohla ještě hrát tu exhibici s Clijsters?
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jsem z toho jelen... co jsme se dověděli nového?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
možno "nožne":)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ja nechápem, a to som to čítal slovensky, česky, anglicky...
Ma len tak napadlo, či Serena niekomu opäť niečo "nevysvetľovala" a to nielen verbálne, ako na minuloročnom USO tej rozhodkyni, ale "ručne" :)
Reagovat
a.magerova
No nevím jak vám, ale mně to teda jasné není...
To jako šla bosky či co?!
Reagovat
dabelsobul
Jo, nechapes to asi stejne jako spousta lidi.. :) Uz jsem to cetl v anglickym clanku a taky jsem se tam nedocetl, jak se ji to vlastne stalo... to ze se porezala o strepy, se vi od zacatku, takze nic noveho nerekla :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist