Serena Williamsová bude hrát už v Sydney

8. 1. 2009, 10:17
Aktuality 2
Světová dvojka Serena Williamsová po zranění kolena vstoupí do nové sezony už příští týden na turnaji v Sydney. Neměla by tak zmeškat ani následné Australian Open, kde bude patřit k největším favoritkám.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová zakončila loňskou sezonu smolně, když na Turnaji mistryň v Dauhá musela místo boje o postup do semifinále odstoupit kvůli žaludečním problémům. Na konci roku vítězka loňského US Open oznámila, že vinou zranění kolena nepomůže Spojeným státům v obhajobě triumfu na Hopmanově poháru.

Rekonvalescence sedmadvacetileté tenistky však proběhla bez problémů a může se tak už příští týden zapojit do bojů v nové sezoně. Na podniku kategorie Premier v australském Sydney, kde se začne hrát už v neděli 11. ledna, bude plnit roli turnajové jedničky. Mezi největší soupeřky budou patřit tři Rusky: loňská finalistka Kuzněcovová, třetí hráčka světa Safinová a olympijská vítězka Dementěvová.

"Nemyslím, že mám s kolenem ještě problémy. Cítím se dobře," řekla Williamsová novinářům před dnešním odletem do Austrálie.

Devítinásobná grandslamová vítězka zakončila loňskou sezonu pouze za Srbkou Jankovičovou. Čtyři týdny byla dokonce na vrcholu. "To už je za mnou. Teď vzhlížím jen k turnajům, co přijdou," řekla Američanka, jež bude usilovat už o čtvrtý triumf z Melbourne.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pokud se opravdu, jak sama říká, cítí dobře, tak se od ní možná dočkáme velkých věcí na AO. I její sestra je, zdá se, ve skvělé formě, dneska rozdrtila Jelenu, která totálně zklamala. Uvidíme, jestli udělají bum - bum sestry díru do světa na prvním Grand Slamu sezóny...
Reagovat
skott
jj dobra zprava, bez ni by bylo Melbourne chudsi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist