Serena vyhrála jubilejní 500. zápas

19. 1. 2012, 07:58
Aktuality 2
Americká tenistka Serena Williamsová dosáhla pětistého vítězství v kariéře. Jubilejní výhru si připsala ve druhém kole Australian Open, v kterém porazila Češku Barboru Záhlavovou-Strýcovou.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Třináctinásobná grandslamová vítězka Williamsová má nyní bilanci 500 výher a 104 proher. "Skvělé," radovala se tenistka z dosažení milníku. Napodobila starší sestru Venus, která pěti set výher dosáhla už dávno (589:147). "Věděla jsem, že té hranice taky dosáhnu, protože dělám všechno jako ona," řekla Serena. 

Bývalá světová jednička se hned zajímala, jestli už některá z tenistek dosáhla tisíce vítězných zápasů. "To bylo první, co jsem chtěla vědět," přitakala. Odpověď zněla ano, Martina Navrátilová zvítězila v 1442 zápasech a Chris Evertová v 1309.

"Tak toho já nikdy nedosáhnu, to je úžasné," řekla Serena Williamsová. "Už jenom odehrát dalších pět set zápasů a ještě je vyhrát...," doplnila Američanka.

V utkání se Záhlavovou-Strýcovou americká favoritka dva míče před koncem zápasu spadla, protože si lehce podvrkla pravý kotník. "Je to úplně v pořádku, byl to ten dobrý," ulevila si Serena, která si začátkem roku zranila levý kotník. "Necítila jsem žádnou velkou bolest a kotníky mám zavázané, což hodně pomohlo."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Kozoroh
Nick Kyrgios:
"Mám pocit, že nám také pomohl. Jako při požárech nás podporoval, pomáhal nám. Tak rychle zapomínáme, mám pocit, nebo média tak rychle zapomínají nebo tak rychle skočí na takové věci a zapomenou, že nám skutečně pomohl."

https://twitter.com/i/web/status/1479627409603321857
Reagovat
Kozoroh
Bflmpsvz.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist