Serena vydá svůj životopis

17. 9. 2008, 11:33
Aktuality 0
Staronová královna světového tenisu Serena Williamsová se na podzim příštího roku dočká knižního vydání svých osudů. Práva na životopis devítinásobné grandslamové šampionky, která se po triumfu na US Open po pěti letech vrátila do čela světového žebříčku, získalo nakladatelství Grand Central Publishing.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Serena Williamsová je jednou z nejzajímavějších sportovkyň na světě. Sledovali jsme její posun na místo jedničky navzdory fyzickým i psychickým krizím a její tvrdou práci a odhodlání, které inspirovalo spoustu mladých i starších fanoušků," uvedla editorka Karen Kosztolnyiková.

Podmínky prodeje práv na knihu o šestadvacetileté tenisové hvězdě nebyly oficiálně zveřejněny, ale podle zákulisních informací nakladatelství - které o práva na knihu svedlo boj se svými konkurenty - zaplatilo za práva minimálně 1,3 milionu dolarů (22 milionů korun).

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist