Serena v Madridu obhájila titul. Šarapovové k postu jedničky nedala ani čichnout

12. 5. 2013, 14:35
Aktuality 73
WTA MADRID - Serena Williamsová ve finále antukového turnaje v Madridu porazila Marii Šarapovovou, se kterou si poradila už ve 12. vzájemném střetnutí v řadě a obhájila tak loňský titul. Američanka zároveň odrazila Rusčin atak na trůn pro tenisovou královnu a raduje se z celkově jubilejního 50. turnajového vítězství.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Před rokem Serena Williamsová v Madridu zvítězila na kontroverzní modré antuce a letos svůj triumf dokázala zopakovat i na klasické oranžové drti. Ve čtvrtfinále s domácí Medinaovou-Garriguesovou sice po více než čtyřech letech utrpěla 'kanára', ostatních 12 setů ale vyhrála. V dnešním finále nedala šanci Marii Šarapovové, kterou porazila za 78 minut hladce 6-1 6-4.

Šestadvacetiletá Šarapovová měla navrch pouze v úvodu druhé sady, kdy se dostala do vedení 2-0. Jenže vícekrát už o pět let starší Američance podání sebrat nedokázala, sama o něj přišla celkem pětkrát a na úspěch v zápase tak nemohla ani pomýšlet. Serena zápas ukončila s bilancí 18 winnerů a 18 nevynucených chyb, Šarapovová trefila 14 vítězných úderů 21krát zbytečně chybovala.

Serena Williamsová a Maria ŠarapovováSerena tak nad Ruskou vyhrála už 12. vzájemný zápas v řadě a v celkové bilanci vede již 13-2. Poslední porážku se Šarapovovou utrpěla před více než osmi lety.

Dnešní duel byl zároveň přímým soubojem o trůn pro světovou jedničku, který Serena bez problémů uhájila a díky 19. výhře v řadě získala titul na třetím turnaji po sobě.

"Mám radost. Nemám žádnou jistotu, že ještě nějaký další titul vyhraju, tak si každé vítězství snažím co nejvíc užít," řekla patnáctinásobná grandslamová vítězka Williamsová, která vede světový žebříček od poloviny ledna.

Letos, kdy má skvělou bilanci 31 výher a pouhých 2 porážek, se z turnajového vítězství na okruhu WTA raduje už počtvrté a celkově zaznamenala jako teprve desátá hráčka v historii jubilejní 50. titul. Více jich mají pouze Martina Navrátilová (167), Chris Evertová (154), Steffi Grafová (107), Margaret Courtová (92), Evonne Goolagong-Cawleyová (68), Billie Jean Kingová (67), Lindsay Davenportová (55), Virginia Wadeová (55) a Monica Selešová (53).

Naopak Šarapovová na antuce prohrála poprvé po 21 vítězných duelech v řadě. Naposledy na nejpomalejším povrchu padla loni právě se Serenou a rovněž se tak stalo v Madridu (ve čtvrtfinále).

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, antuka, 4.033.254 eur)
nedělní výsledky (12. 05. 2013)

Dvouhra - finále:
S. Williamsová (1-USA) - Šarapovová (2-Rus.) 6-1 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

73
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jenom pro zajímavost. V Římě Martina Navrátilová byla 4x ve finále. Ani jednou turnaj v dvouhře nevyhrála.
Ve 4hře naposled vyhrála v 2003 se Světlanou Kuzněcovou.

Zato v roce 1978 vyhrála Regina Maršíková.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena mě tentokrát dost překvapila. Teď už jsem čekal, že Máša nad ní vyhraje. Souhlasil jsem s Oskarovou předpovědí.
Srp narazil na kladivo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, máš pravdu, mě ten průběh zápasu taky překvapil. Ale jen aby nebyl srp příště daleko lépe nabroušen.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Báře k ITF titulu, Andrejce k hlavní soutěži, čeká na ni Julča...to by mohl být pěkný zápas (hlavně tedy pro pánskou část fanoušků :D )..ale těžko říct, jestli to vůbec bude k vidění. Jinak Sabine bude hrát v prvním kole s Burdette, která ji porazila nedávno v Charlestonu..byl to dost smolný zápas, tak doufám, že jí to Sabča oplatí(hrají už zítra v 11), aby si mohla zahrát s naší Petrou :)
Reagovat
tommr
pro Andreu je úspěch už sám postup z kvalifikace. Kdyby k tomu přidala ještě postup přes Goergesovou tak by to byla senzace. A není to tak úplně nemožný, protože Goergesová má v poslední době neustále zdravotní potíže a nehraje proto v žádný oslnivý formě ... :)
Jsem taky zvědavej jak si povede Andrea v deblu bez Lucky Hradecký. V Římě se dala dohromady s Chorvatkou Marticovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jediná ze všech je dnes schopna nechutnou řvoucí Marfušu zastavit. Přitom ještě loni ve finále uječená prohrávala i s jinými tenistkami. Třeba v Miami nezvládla konce obou setů i s pinkalkou Agnežkou. Pamatuju, jak tehdy dokázala směšným způsobem podělat svoje podání, kterým se potřebovala v setech udržet.
Letos je Marfuša už bohužel mnohem silnější. WTA stojí za prd. Sympatické tenistky nic neuhrajou a dvě řvoucí trapky vyhrávají turnaje. Snad si Serena ještě pár let udrží formu.
Reagovat
smazaný uživatel
to, kdo je sympatický, je subjektivní. Monty by mohl vyprávět .)) Ale jinak soucítím. Serenu mám rád, ale už ty finále ani nesleduju, protože je mi jasné, kdo to nakonec vyhraje. Byl bych rád, kdyby se hráčky jako Petra, Sam nebo Li Na trošku probraly. Takhle je to dost nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě dodám, že je fajn, že Serena poráží hráčky jako Sharapova nebo Azarenka, ale chtělo by to fakt nějakou slušnou konkurenci. V top 4 je jediná osobnost a to je právě Serena. Mladé hráčky mě zatím nechávají celkem chladným. Robson je zatím takový nesympatický fracek.. Mladenovic má celkem charisma, no.. ale osobnost v ní taky nevidím a šampionku taky ne. Prostě mě to v poslední době nebaví.
Reagovat
Pa3k
Ja si myslim ze Maria a Vika su dost vyrazne osobnosti. Maju dost osobitu charizmu inu ako Serena, ale su takisto nepriehladnutelne.
Reagovat
smazaný uživatel
no, je to o tom subjektivním pocitu. Mariu vnímám spíš jako takový "produkt". Azarenka snad, no. Ale jaksi v tom negativním slova smyslu. Taková "bad girl" :))
Teď sem si vzpomněl na Medison Keys. Ta je mi sympatická. Pokud se dostane nahoru, té bych mohl fandit :)
Reagovat
Paseka
Proboha je to ne !!!!
Reagovat
tommr
jj začíná to bejt docela otrava podobně jako u chlapů - ve finále velkejch turnajů pořád ty samý tři hráčky - chtělo by to novou krev. Velká škoda, že se Petra tak zhoršila ...
Ještě víc mě ale štve, že se v první desítce pevně usazujou hráčky jako je třeba Erraniová, která je ještě horší než byla Wozniacká. A na tu byl aspon hezkej pohled ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty jo u chlapů mi ta situace přijde momentálně lepší. U Nadala a Djokovice člověk nikdy neví, jak to může dopadnout. Dva velmi vyrovnaní hráči. Federer hraje stále moc dobře a Murray může vždycky překvapit a musí se s ním počítat. U ženskejch máš Serenu, pak dlouho nic, pak Azarenka a Šarapka a pak zase dlouho nic.
Reagovat
smazaný uživatel
a navíc sou to skutečně čtyři výrazné osobnosti (ano můj subjektivní dojem :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se při sledování sportovních výkonů posuzuje ta vaše "osobnost"? Legrační. Přísný pohled Marfuši při podání znamená velkou osobnost? Nebo snad ten nesportovní řev je známka osobnosti? Vylhané PR blafy na fejsbůku nečtu.
Co se týká sledování. Mám to opačně. Marfuša bavila, když v letech 2009-10 často prohrávala. Víc jak rok na ni zásadně nekoukám (a neposlouchám), s výjimkou některých utkání na GS a s výjimkou utkání se Serenou. Protože tam je šance, že nestydatá trapka dostane náklep.
Reagovat
Pa3k
Ludia ktori tenis vôbec nesleduju ani sa on nezaujimaju by ti zo sucasnych tenistiek vedeli menovat len Serenu Venus a Mariu, a to hovorim z vlastnej skusenosti. Co sa tyka Marie, nemusis ju mat rad, ale to ako so pocas kariery dokazala predat, zaujat media aj cely svet, a urobit si z mena pomaly znacku.. Jej komunikacia s fanusikmi, ktorych ma zo vsetkych sportovkyn sveta najviac, jej ambicioznost a silna psychicka odolnost a aura na kurte aj mimo neho ano to su znaky osobnosti. Okrem toho ze ju ako tenistku az tak nemusim, skor mi reze jej sarkazmus :) (na youtube videa z indian wells a anketa s Top 8, bavil som sa teda :D )
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč tu používáte výrazy jako "trapka" a podobně. Přijde mi to celkem nemístné, nezývat Šarapovovou nebo Azu trapkama za to, co už dokázaly. Ano, je jasné, že momentálně je na vrcholu Serena, ale ta už tam také nebude moc dlouho, vzhledem k tomu, kolik je jí let. To zdraví jí také někdy vypoví službu a ona se octne na prahu toho, kdy bude muset říct "končím". Za jí je tam pak Marii, Vika, (Aga, Petra, Sára, Angelique a další). Marie je tedy alespoň pro mě jednoznačnou náhranou na postu jedničky za Serenu. To, co dokázala, to, co předávádí v zápasech, mě o tom i dost přesvědčuje a věřím, že až Serena přestane hrát, bude to právě Maria, která bude na místě 1 dlouho dobu. Má na to své kvality, tedy alespoň já je někdy vidím. Ano, možná jsem zaujatej, protože jsem její velký fanoušek a fandím jí už řadu let, ale rozhodně si nemyslím, že je to "trapka", jak jí tady mnozí říkáte. Vstaňte a ukažte něco světu, pak uvidíme, kdo je trapnej a kdo ne :)
Reagovat
tommr
a zasloužily se o to stejný hráčky jako včera ... :)
Bára Strýcová vyhrála turnaj ITF v Trnavě a je doufejme na cestě zpátky do první stovky. Potěšující je i to, že ve finále porazila italskou hráčku a aspon částečně tak odčinila všechny ty neúspěchy, který jsme letos proti Italkám utrpěli ... :)
Andrea Hlaváčková zase mile překvapila v kvalifikaci na Řím a dostala se do hlavní soutěže přes favorizovanou Španělku. Doufejme že i u ní se jedná o začátek celkovýho obratu k lepšímu ... :)
Reagovat
PetaM
Můžu se zeptat, jak to, že kvalifikace v Římě má 3 kola (a z toho můžou vyhrát jen 4), když v hlavní části pavouka je 8 Q? Jsem asi blbý, ale fakt to nechápu :D :D
Reagovat
tommr
v prvním kole kvalifikace hraje 32 hráček a 16 postoupí do druhýho, poražený získávají za první kolo kvalifikace 1 bod. Ve druhým kole hraje 16 hráček a 8 jich postoupí do hlavní soutěže,poražený získávají za druhý kolo kvalifikace 20 bodů. Těch 8 postupujících do hlavní soutěže obdrží 30 bodů a někdy je to trochu zavádějícím způsobem označováno jako postup do třetího kola ... :)
Reagovat
PetaM
Aha děkuju :) :) Všude píšou, že Andy H. postoupila do 3. kola kvalifikace, dokonce i tady v Pavoukovi to tak je :D Ale aspoň jsem se ujistil, že to není pravda :D Moc děkuju za vysvětlení :) :)
Reagovat
Mayo
ešte 1 GS a so sezónou som spokojný
Reagovat
tito
Paradoxně se netěším jen na RG a W, ale následně i na USO. Mám takové tušení, že ani tam na titul nebude bez šance. Pokud tedy zdraví dovolí.
Reagovat
Amputace
Já se zase nejvíce těším na Wimbledon, z RG mám naopak spíše strach :)
Reagovat
tito
To jsme na tom stejně, tam bude pod největším tlakem. Letos více než kdy jindy.
Reagovat
Mayo
určite má šancu aj na USO...ja keď tam to bude asi najťažšie pre neho...ale na Wimblas sa teším viac
Reagovat
Amputace
Úžasné, první set už téměř precizní, v druhém zahráno na jistotu. Už v tuto chvíli se dá Nadalův návrat označit za maximálně vydařený.
Reagovat
tito
Vamoooossss!!! Dnes skvělý výkon, v prvním setu destrukce, ve druhém již poklidnější průběh a pohlídané zasloužené vítězství. Až na pár chyb bezchybný výkon.
Reagovat
Mayo
vamos ! konečne to bolo lepšie už :) 55 pekné číslo ale ešte furt málo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděla, takže opožděná gratulka Sereně, být jedničkou si zaslouží. :)
Reagovat
freeteepek
Byl zralej na vyřazení už ve čtvrtfinále. Tak doufám, že nás dnes nečeká nějaké překvapení...
Reagovat
Mayo
vamos RAFAAAAAAAAAAA
Reagovat
UnrealTom
Serena je válec:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.empireslovakopen.sk/sk/livestream-sk

Hraje Bára!!
Reagovat
smazaný uživatel
a dávají to na Slovak Sportu :D
Reagovat
smazaný uživatel
a vyhrála!! zápas jsem nesledoval jestli vy jo tak jaké máte dojmy ze zápasu??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super, gratulace!! Já to sledoval jen chvilku, než začal hokej.. Tu část co jsem viděl, Knapp hodně chybovala..
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc si Serena tímto vítězstvím zajistila post světové jedničky minimálně do 8. července. Ale doufám, že tam zůstane i po Wimbledonu!
Reagovat
tommr
je to vysoce pravděpodobný - na FO si Serena určitě nahraje spoustu bodů zatímco Sharapovová nejspíš v Římě a na FO spoustu bodů ztratí. Azarenková už nabrala příliš velkou ztrátu a ostatní hráčky nemají na post jedničky vůbec žádnou šanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, teoretickou šanci má vlastně jenom Vika. A to pouze v tom případě, kdyby vyhrála Řím i RG a Serena neobhájila SF z Říma a nepostoupila na RG ani do druhého kola. A takový scénář se zdá opravdu mizivý, navíc Vika se teď nezdá zrovna ve formě.:)
To by se musela Serena nějak zranit a na RG vůbec nestartovat.....
Reagovat
tommr
jj Serena to má velice dobře rozehraný a pokud se nějak vážně nezraní tak by si měla pozici jedničky udržet bez větších problémů až do konce sezóny ...
Sharapovová v Madridu propásla asi poslední šanci jak Serenu předskočit a ted už na ní bude jen ztrácet. Azarenková zase doplatila na zranění a tu ztrátu už letos asi nedožene. A ostatních se Serena opravdu bát nemusí ...
Serena má navíc velkou výhodu v tom, že si může v případě potřeby snadno nahrát body na turnajích, který loni bud vypustila nebo úplně vynechala (Kanada, Asie) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že Serena zase v Asii letos startovat nebude.. Loni si vyzkoušela, že i když od USO nehraje tak i přesto dokáže TM vyhrát :-)
Reagovat
Mayo
Šarapka v úlohe fackovacieho panáka
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapovová je v první řadě světová dvojka. Ale známe tenistku z první desítky, která podle umístnění je fackovacím panákem určitě dost často, jenže s teniskami pohybujícími se mnohdy kolem stovky.
Reagovat
Mayo
Mária mala vraj najväčšiu šancu dať Serenu , ktorá vraj nehrala dobre moc a aj tak dostala debakel...to je šialené...SW sa môže poraziť len sama tuším fakt...to je čistá dominancia...ale som rád za jej výhru dnes
Reagovat
smazaný uživatel
buďte objektivní a nezaujatý. Kdyby takového a i dalších výkonů dosáhla naše tenistka, tak budete psát o vynikajícím úspěchu a podobně. Obě sportovkyně si zaslouží náležité ocenění a v současné době zaslouženě obsazují první dvě místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva vítězům, čest poraženým. Konečně je tenhle šílený turnaj za námi..
Reagovat
smazaný uživatel
Napodobne. Hura na dalsi turnaj!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji k povedenému zápasu, k 50. titulu z okruhu WTA i k udržení si postu světové jedničky!
Po 11 letech zase titul z červené antuky - paráda, dneska ses zase blýskla, tak se leskni ještě hodně dlouho!:))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace i tobě! :) Vím, že jsi zvolil osvědčenou taktiku: "Tipuju Mashu, aby vyhrála Serena." :D Ovšem u tebe je fajn, že z toho máš upřímnou radost. Né jako někdo, komu zrovna nehraje Petra, tak si aspoň "zafandí" proti Mashe... Hodně se tady řešila únava Sereny, ale mně dneska přišla jako zamlada. Říkám si, že ten Patrick se o ni musí hezky starat, když jí to takhle jde. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena proste umela zmenit tym vcas.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky!:))
Ale opravdu přísahám, že jsem si to dnes myslel tak, jak jsem to před zápasem napsal! Žádná fanouškovská taktika v tom nebyla.:D Je fakt, že takové typy hráček, jako je Máša, Sereně sedí více než klasické antukářky. Ale třeba byla v minulých dvou zápasech znavená proto, protože hrála brzy a musela časně vstávat.....

Jj, Patrick se o ní asi stará hezky, to jsem rád.:)) Hlavně jí taky asi pomohla změna trenéra a prostředí. Ale Grigor se jistě nenechá zahanbit, takže si v tomto ohledu nemají holky co vyčítat.:))

Mimochodem, dnes to bylo prvně, co jsem měl v zápase Máši puštěný zvuk. A přišlo mi, že nějak ubrala volume a posadila ten zvuk o něco výše, je to tak? Naposledy jsem ji slyšel ve Stuttgartu s Luckou a tam křičela ještě po staru......
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Co se týče turnaje v Madridu, tak si na Grigora rozhodně nemůžu stěžovat a na přítele Aničky taky ne. :)

Ohledně toho zvukového projevu máš taky pravdu. Všiml jsem si toho hned na začátku turnaje v Madridu. Už jsem o tom i diskutoval a donesla se ke mně taková spekulace, že ji to možná naučil Grigor. :D Takže jsem si taky všiml, že Masha má nějaký vyšší tón... Ale víš co. Mě spíš zajímá tenis, jak to Marušce sluší a tak podobně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je mi jasné, že tě zajímají jiné věci, než její zvuková kulisa.:)) Ale kdyby pokračovala v nastoleném trendu, nebylo by to špatné......

O příteli Any nevím nic, poslední, koho jsem zaregistroval, byl Adam Scott....
Reagovat
smazaný uživatel
Mark Stillitano, její nový přítel a sparing partner:-)) (a navíc kamarád Novaka:-))
Přítel:
http://thetennistimes.com/wp-content/uploads/2013/01/mark-stillitano-ana-ivanovic-kissing-dating.jpg
Sparing partner:
http://4.bp.blogspot.com/-KvyZ4TB8GhI/UUnlFX5YErI/AAAAAAAABlo/CQySMk2LFZk/s1600/SO_day+3_Ana+Ivanovic_Practice+%2829+of+49%29.jpg
Novakův kamarád:
http://1.bp.blogspot.com/-I-kQVIVf84Y/UQOP7-Lo3eI/AAAAAAAAetY/VI_-ICGR7Es/s1600/wtaa03.JPG
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, žes byla tak rychlá. :) Já už hledal odkaz na tu diskusi, kde jsme to řešili... :D

Takže jsem měl vlastně taky pravdu, když jsem tipoval, že je to sparring partner... No ale hlavně bych řekl, že je to jeden z nejšťastnějších mužů na světě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, měls pravdu:-) A třeba tahle kombinace Aně natolik svědčí, že se od ní letos dočkáme ještě velkejch věcí:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou věci....Díky.:-)) Ale na té druhé fotce mi trochu připomíná Verdasca....
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám! :) Já mám ještě schovaný Sport magazín, který vyšel před loňským finále Fed Cupu... Byl tam rozhovor s Aničkou a rubrika "Jak dobýt Anino srdce". Pamatuju si, že jsem to tady přepisoval giginovi. :)

Jak dobýt Anino srdce:
"Na to se mi těžko odpovídá. Určitě dvakrát nemusím, když kluk moc tlačí na pilu. Na začátku vztahu mě nikdo neohromí ani nějakými dárky, důležité jsou jiné věci. Chtěla bych u toho druhého vidět poctivost a čestnost, dobré vychování a smysl pro humor. Líbí se mi chlapi, kteří jsou svým způsobem staromódní. Důležitá je vazba na rodinu a taky to, pokud se umí hezky chovat k ženám. Nesnáším aroganci. Baví mě inteligentní muži, se kterými se můžu bavit o spoustě věcí. A když jsou k tomu všemu ještě vysocí a pohlední, určitě to není na škodu."

Takže předpokládám, že její současný přítel tohle všechno splňuje. :) Přijde mi, že se k Aničce hodí. Je to zvláštní, ale já si vedle Aničky nedokážu moc představit nějakého temperamentního Srba. Třeba Novak je fajn jako kamarád, ale jako přítel by se mi k Aně nehodil, i když smysl pro humor tedy rozhodně má. Někdy až moc... :)
http://www.youtube.com/watch?v=RO7loGo0e4E
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sereně k titulu a Masha k dalšímu úspěšnému týdnu! Oba dva sety mě mrzí, ale každý trochu jinak... Ten první mě mrzí proto, že se Mashe vůbec nepovedl nástup a od toho se pak všechno odvíjelo. Sereně se dařilo prakticky všechno. Procento 1. servisu měla 80% (ve druhém setu nebylo o moc nižší), dařilo se jí na returnu a navíc mi přišlo, že výborně četla Mashy podání. Kolikrát se jí povedlo dát winner z returnu na 1. podání Mashy, které není zrovna pomalé... Druhý set už byl úplně o něčem jiném a mrzí mě, že to nebylo ještě trochu dramatičtější. Škoda, že se nepodařilo udržet ten úvodní brejk. Po srovnání Sereny na 3:3 tam byly šance na obou stranách. Masha nevyužila jeden brejkbol v sedmém gemu, Serena zase v osmém. Za stavu 4:5 bohužel Masha ztratila podání v nejméně vhodnou chvíli, kdy už se to nedalo napravit...

Přiznám se, že jsem Serenu v Madridu viděl až ve finále. Předtím jsem ale četl komentáře, že dělá hodně nevynucených chyb a servis ji taky moc neposlouchá. Najednou přijde finále s Mashou a všechno je jinak... Asi se znovu potvrdilo, že Serena spíš prohraje s někým nečekaným, než s hráčkou Top 10. V Madridu přežila krizový zápas ve čtvrtfinále proti Anabel a díky tomu se odrazila k titulu...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes v noci se mi zdálo,že k nám sestry Williamsovy přišly na oběd a zvláště Serena byla vysloveně fajn.taky jste už někdy obědvali s tenisovými legendami?:-)
Reagovat
anajka
Mohol to byť krásny sen.
Ale tiež som to už zažila, mne sa už minimálne tri krát snívalo s RF. Normálne sme spolu konverzovali, pritom moja angličtina v reále nie je moc dokonalá.
Reagovat
smazaný uživatel
Oskar sice slysel cvrcky, ale bourak jen sevelil a se leskl.. :-) Korveto, jsi uzasna!
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, tak střihám šli, stahuju kalhoty a prchám.:-) Dneska jsem se teda pěkně sekl, ale nečekal jsem, že Máša vpluje do prvního setu tak, jak vyplula z posledního v Miami!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
pepin
Tak to je jen dobře, že si se dnes sekl, i když já jsem nevěřil, že by ji marfuša dokázala normálně přehrát. Za prvé je z ní podělaná, za druhé si myslím, že představa Sereny, že by si nechala utéct první flek a to ještě s marfušou je pro ni nepřijatelná. Také bylo vidět jak si hlídala začátek, aby si nevytvořila nějaký problém a pak to v relativním klidu dohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, Serena je liška podšitá. Pohlídala si začátek (teda za přispění Maruš), to se jí tady na turnaji ještě nepovedlo. Nechala si holt to nejlepší na konec a mě tím tentokrát fakt dokonale zmátla.
Navíc ona měla hodně v sázce, Maria mohla jenom získat, čekal jsem, že do toho Maruš vlétne bez bázně a hany jako v Miami. Ale nestalo se tak, o rozložení psychických sil od počátku zápasu bylo jasno.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/59Serena_Maria.png

Serena v 1.setu téměř bezchybná, ve 2. zas míň chybovala Máša, přesto nakonec oba sety vyhrála Serena- jeden snadněji, jeden s trochu větší námahou:-) Každopádně gratulace, královna zůstala na trůně- tak to má být:-))
A bylo hezké, jak Serena poděkovala ve španělštině:-D:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic :-((
Serena je prostě borkyně!! Nehrála tu moc dobře, ale přijde finále s Marii a ona prostě hraje skvěle, to je neuvěřitelný!! Celkem jsem se těšil a Marii věřil, že by mohla Sereně vzít znova alespon set, ale bohužel :-(( Davála hodně DF, řekl bych, že to pramenilo, že ten 2. servis hoodně riskovala.. Ale, i když prohrála jsem štastný, udělala tu finále, tak přiští týden to bude naopak Sereno!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, dohromady 8 dvojchyb...určitě měla strach proti Sereně poslat nějaké "podání napůl". A není se co divit;-)
Reagovat
pepin
No spíše zbožné přání.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Serena si na Mashu dává velký pozor a spíš než s ní má problémy proti Anabel nebo někomu, od koho se to nečeká. V Miami si Serena nedávala pozor set a půl, dneska to byl asi jenom úvod 2. setu... Je to fakt, že Masha ze začátku hodně chybovala a těch dvojchyb oproti esům bylo bohužel hodně (8-2).

Sonja: Masha nikdy nedává podání "napůl". Dneska ale ani to první podání někdy nestačilo. Přišlo mi, že to Serena výborně četla...
Reagovat
smazaný uživatel
Neni mi jasný proč ta Máša vůbec leze se Serenou na kurt. Akorát se ztrapňuje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist