Serena už má jistotu účasti na Turnaji mistryň

6. 8. 2013, 16:03
Aktuality 4
Světová jednička Serena Williamsová si jako první tenistka zajistila účast na letošním Turnaji mistryň a na konci října v Istanbulu tak bude obhajovat titul. Informovaly o tom oficiální stránky WTA.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Jednatřicetiletá Serena Williamsová letos prohrála jen tři ze čtyřiapadesáti zápasů a triumfovala na sedmi turnajích včetně grandslamového Roland Garros. Díky tomu vede pořadí WTA s velkým náskokem na Viktorii Azarenkovou a kvalifikovala se už nyní na Turnaj mistryň, který kromě loňské sezony vyhrála ještě v letech 2001 a 2009.

Do Istanbulu, jenž přivítá Turnaj mistryň potřetí a naposledy, se kvalifikuje osm nejlepších tenistek a čtyři deblové páry. Na hraně postupu se momentálně pohybuje vítězka Turnaje mistryň z roku 2011 Petra Kvitová. Česká tenistka je v pořadí podle letošních výsledků na osmé příčce.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Serena je už dlouho má Velká láska, tu miluji zcela upřímně, škoda jen, že ona má jiného .... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ja milujem Vicku
ale az tak to neprezivam:DDD
Reagovat
Roger_Federer
:), ze skušenosti ti mužu řict, že černošky tohoto raženi jako Serena jsou ve vztahu, v živote i v posteli jako lavina..jak jim neco stoji v ceste, nebo neni po jejich, přejedou te , sežvykaji a zahodi.
Reagovat
letityfanousek
tak i na kurtu především
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist