Serena titul v Charlestonu neobhájí, kvůli zranění se odhlásila

11. 4. 2009, 14:00
Aktuality 4
Serena Williamsová loňský triumf na antukovém klání v Charlestonu neobhájí. Kvůli zranění nohy, které si přivodila v závěrečné fázi turnaje v Miami, se pořadatelům Family Circle Cup omluvila. Už dříve se vinou zranění ramena odhlásila také vítězka z Miami Azarenková.
Serena Williamsová

Světová tenisová jednička Serena Williamsová nebude v příštím týdnu obhajovat vítězství na turnaji v Charlestonu. Americká hvězda se odhlásila kvůli zranění nohy, které ji trápilo také tento týden ve španělské Marbelle, kde vypadla v prvním kole s českou hráčkou Klárou Zakopalovou.

Zřejmě definitivně tak padla možnost, že by se Serena Williamsová mohla objevit v nominaci na semifinále Fed Cupu s českými tenistkami v Brně. V týmu podle všeho nebude ani její sestra Venus.

"Potřebuji čas na zotavení. Přijedu do Charlestonu turnaj podpořit a doufám, že příští rok si na něm znovu zahraji," uvedla mladší ze sester Williamsových, která si nohu poranila před týdnem ve finále turnaje v Miami, v němž podlehla Bělorusce Viktorii Azarenkové.

Také Azarenková se z turnaje v Charlestonu omluvila s tím, že má zraněné pravé rameno. Hlavními favoritkami v Charlestonu, kde se začíná 13. dubna, tak budou Venus Williamsová a Jelena Dementěvová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zatim nejlepsi foto Sereny, co jsem videl.
Reagovat
smazaný uživatel
:D..souhlasim:D:D
Reagovat
skott
Hm,zda se, ze Dinara si podrzi pozici nejlepsi hracky az do Roland Garros:)
Reagovat
smazaný uživatel
To by byla tragédie, momentálně tam nemá Dinara co dělat!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist