Serena se odhlásila z turnaje v Paříži

6. 2. 2010, 13:12
Aktuality 7
Světová jednička Serena Williamsová odřekla účast na turnaji v Paříži, který se hraje příští týden. Americkou hvězdu trápí zranění nohy, se kterým měla problémy i při nedávném triumfu na Australian Open.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová si na bolesti kolena stěžovala už při prvním startu v letošní sezoně v Brisbane. Celý grandslamový turnaj v Melbourne pak odehrála s obandážovaným stehnem.

Její výkon na kurtu to však výrazně neovlivnilo, neboť prohrála jediný set a získala na Australian Open páté prvenství. Se starší sestrou Venus ovládla i čtyřhru. V Paříži měla Serena usilovat o svůj třetí titul po triumfech z let 1999 a 2003.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak tohle je pro ni typický, vymslí si nějaké zranění, aby hlavně měla alibi, kašle na WTA turnaje a jede po Grand Slamech...no prostě Serena...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
a pak ty GS vyhrava a tebe sere, jak je dobra ze? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ať si ty malý turnaje vyžerou ty rusky a srbky,Serena je nejlepší a nejlepší vyhrávají grand slamy.
Reagovat
smazaný uživatel
zranění si nevymyšlí, už na AO to bylo znát, ale hráčka jejího kalibru porazí nějakou Heninovou i se zraněním! Jen ať se vylečí a uvidí se jak jí bude záležet na titulu v Miami!
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! Ani jeden z vás neumí správně napsat slovo grandslam. Jak typické pro anonymní blábolily. Vy nečtete články o tenise? Tisíckrát tam můžou napsat grandslam, ale blábolilům to nijak nepomůže.
Mopslíku, Grand Slam žádná ze současných tenistek neuhrála, ten poslední má Steffi Graf z roku 1988.
Reagovat
smazaný uživatel
a další bude mít letos Roger
Reagovat
smazaný uživatel
pche..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist