Serena se na kurty vrátí již za pár dní v Linci

7. 10. 2010, 22:39
Aktuality 0
Dlouho zraněná americká tenistka Serena Williamsová se poprvé od triumfu ve Wimbledonu vrátí na kurty příští týden v Linci. Oznámili to pořadatelé turnaje. V té době už však nebude Williamsová v pozici světové jedničky, kterou po ní v pondělí převezme Dánka Caroline Wozniacká.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Devětadvacetiletá Williamsová si nedlouho po zisku třináctého grandslamového vítězství přivodila kuriózní zranění chodidla, které si pořezala o střepy skleničky. Kvůli tomu musela vynechat letní turnaje včetně US Open.

"Zranění už jsem vyléčila a mohla jsem hrát v Tokiu i Pekingu. Lékař mi však dřívější start nedoporučil, protože ještě nejsem zcela v kondici. Teď už jsem ale konečně dostala zelenou," uvedla Williamsová.

Američanka by se pak měla představit v moskevské hale a koncem září na Turnaji mistryň. Sezonu by ráda zakončila ve finále Fed Cupu proti Itálii.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist