Serena se chce vrátit v Římě

13. 4. 2010, 15:31
Aktuality 0
Ženská světová jednička Serena Williamsová by se měla vrátit na kurty začátkem května na turnaji v Římě. Organizátoři Italian Open dnes oznámili, že americká tenistka, která nehraje od Australian Open, přijala divokou kartu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová nastoupila na kurt naposledy ve finále Australian Open, na kterém po vítězství nad Justine Heninovou triumfovala. Sezonu jí potom zkomplikovalo zranění kolena, které ji vyřadilo ze hry na tři měsíce.

Američanka se měla vrátit na okruh WTA tento týden v Charlestonu, krátce před začátkem turnaje se ale odhlásila, aby měla víc času na uzdravení.

Místem jejího návratu by se tak měl stát podnik v Římě, jehož organizátoři Williamsové dali divokou kartu. Nejlepší hráčka světa v italské metropoli vyhrála v roce 2002 a pak dokázala zatím poprvé a naposledy triumfovat rovněž na Roland Garros.

V Římě už tak účast přislíbilo devět hráček top 10, chybět bude jen Belgičanka Kim Clijstersová.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist