Serena s titulem neodjede. V Dubaji ji vyřadila Cornetová!

21. 2. 2014, 17:48
Aktuality 87
Z finálového souboje sester Williamsových v Dubaji sešlo. S Venus Williamsovou si o titul nečekaně zahraje Alizé Cornetová, která dnes porazila světovou jedničku Serenu Williamsovou dvakrát 6-4.
Serena Williamsová

Alizé Cornetová sice dosud na žádném turnaji mimo svou oblíbenou antuku nepostoupila do finále, dnes už se ale dočkala. A nejen to: podařilo se jí to v duelu se Serenou Williamsovou, proti níž si tak Francouzka připsala první výhru nad aktuální světovou jedničkou v kariéře.

Cornetová například už před měsícem v Paříži ukázala svou houževnatost, kdy vyhrála tři vyčerpávající duely a padla až v dalším dramatu s Italkou Erraniovou. Dnes navíc předvedla, že se nezalekne ani velkého jména. V prvním setu zápasu s Williamsovou nejlepší tenistku světa při svém podání prakticky k ničemu nepustila: Američanka se nedostala k jedinému brejkbolu, a když za stavu 4-4 sama kapitulovala, začalo se schylovat k překvapení.

Alizé CornetováŠestadvacátou hráčku světa příznivý vývoj utkání povzbudil, v úvodu dalšího setu dokonce čistou hrou sebrala favoritce servis a dostala se do vedení i ve druhé sadě. Až tehdy se Williamsová začala herně probouzet: udržela si podání, poprvé prolomila servis své soupeřky a vzápětí se dostala do vedení 3-2. Málo chybující Cornetová však i v takové chvíli zachovala klidnou hlavu a závěr zápasu zvládla na jedničku.

Díky dalšímu brejku se Francouzka dostala do vedení 5-3 a po hodině a čtvrt si vypracovala první mečbol. Ten Williamsová odvrátila, stejně jako další tři, kterým čelila kvůli vlastním chybám, ale promarněných šancí Cornetová litovat nemusela. Své podání si uhrála čistou hrou a připsala si tak nejcennější výhru v životě.

"Bylo těžké to zakončit, protože jsem o game dřív měla čtyři mečboly, při kterých zahrála neuvěřitelně," komentovala závěr zápasu jeho vítězka. "Říkala jsem si, dobře, asi teď v důležitých výměnách zabere víc. Snažila jsem se ale zůstat klidná, dýchat a pronést své první podání za stavu 5-4. Zůstala jsem soustředěná, a když šel poslední míč ven z kurtu, napadlo mě: 'To je ono? Dokázala jsem to?' Byla jsem plná emocí. Je to rozhodně největší vítězství v mé kariéře."

"Hrála výborně, já ne," uznala po utkání Williamsová. "Zkoušela jsem to, ale pořád jsem chybovala. Nepamatuju si, že bych tolik chyb udělala za poslední tři, možná čtyři roky," dodala Američanka, které statistici napočítali 35 nevynucených chyb.

Světová jednička se tak připravila o možnost nastoupit proti své sestře Venus Williamsové k jejich prvnímu finálovému duelu od roku 2009, kdy si zahrály o titul na Turnaji mistryň. Druhá z amerických sester dnes totiž svůj semifinálový duel zvládla s přehledem. Caroline Wozniacká sice nenasazenou soupeřku dlouho trápila, ale v úvodním setu ztratila hned čtyřikrát své podání. Ve druhé sadě už Venus Williamsová servírovala s přehledem, ještě dvakrát Dánku brejkla a za necelou hodinu a půl zvítězila 6-3 6-2.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2.000.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Cornetová (Fr.) - S. Williamsová (1-USA) 6:4, 6:4
V. Williamsová (USA) - Wozniacká (8-Dán.) 6:3, 6:2
Čtyřhra - semifinále:
Kudrjavcevová/Rodionovová (Rus./Austr.) - Hlaváčková/Šafářová (ČR) 6:4, 6:4

Komentáře

87
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
freeteepek
Tak koukám, že se zatím naplňuje moje předpověď, že Serena letos půjde s výkoností dolů. A důchod se blíží:-)
Reagovat
freeteepek
Tak koukám, že se zatím naplňuje moje předpověď, že Serena letos půjde s výkoností dolů. A důchod se blíží:-)
Reagovat
kada.tom
Jooo, Venus smázla Cornetovou z kurtu!! Veliká gratulace k titulu :-)
Reagovat
Titan
Už tu někdo dával tohle rozkošné video z Dubaje:?
http://www.youtube.com/watch?v=-inlo2KY21c
Jestli ano, pak se omlouvám za duplicitu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu rozkošné! :)
Reagovat
Titan
Aby nedošlo k mýlce, to, že se mi líbí tyhle holky na civilním videu, a zvláště Karolajn mi přijde fajn vůbec neznamená, že se mi líbí jejích tenis...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
zdravim ,nevedel by mi niekto poradit kde kupit listky na french open,lebo pozeral som na viacerych strankach a vsade boli ceny ine tak neviem. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tam loni byla Fandina, tak jí napiš do vzkazů a ona ti určitě pomůže! :-))

Taky jsem loni plánoval, že vyrazím na RG nebo na Wimbledon, ale nakonec jsem si to rozmyslel.. :D Ale příští rok už chci jet! :D
Reagovat
Fandina
Já jsem si vloni koupila vstupenky krátce před FO a to u cestovky viz odkaz dole na jejich letošní zájezdy na FO. A vstupenky se daly koupit na hodně místech přes internet i na oficiálních stránkách FO a ceny byly všude podobné. Stačí napsat do Google vstupenky na French Open viz odkaz na letošní rok.

https://www.google.cz/#q=vstupenky+na+french+open+2014
http://www.slantour.cz/zajezdy/zobrazit/french-open-vip-zajezd
Reagovat
Roger_Federer
jezdite cela rodinka po turnajich?
Reagovat
Fandina
Jak kdy. Fanatičkou jsem jen já. Já sleduji tenis a hlavně, já pracuji z domova, takže klikám na internetu a mám před sebou satelit, takže mě to baví nejvíc. Třeba na FO jsem byla s manželem, ale on na zápasy nechodil. Měl jiný program.
Reagovat
dadaft
gratulace Evě Vrabcové-Nývltové k 5. místu.
bomba.
výborně rozložené síly a skvělý závěr.
((( bravo )))
Reagovat
dadaft
a samozřejmě gratulace Norkám, vyžehlily si tu štafetu holky. ))

stejně si myslím, vzhledem k tomu, kolik různých sportů na olympiádě vidíme, že by se mohl rozšířit počet běžeckých disciplín.
Reagovat
Sonja
Možné semi Nole x RF, na druhé straně teda Tomáš x Delpo
Reagovat
PetaM
Los už je? :O
Reagovat
Sonja
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/495/mds.pdf
Reagovat
PetaM
Děkuji :) Já na tom ATP nějak neumím hledat :D Na WTA to je teda mnohem lehčí :))
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak pro Tomáše nejtěžší možné čtvrtfinále s Tsongou...
Reagovat
Sonja
Vždyť jsou ty losy (i ATP i WTA) na stejné stránce v tomhle případě:-) Já to hledám na ofiko stránkách turnaje vždycky.
http://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/Scores/Draws.aspx

Jinak s losem Noleho taky nejsem spokojená, spousta hráčů, kteří ho můžou potrápit a kdo ví, co ještě:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Noleho může v jeho půlce ohrozit jenom Rožérek. Ale spíš ne-e.
Druhá půlka je mnohem zajímavější. Tomáš, Delpo, Tsonga.. jejich šance vidím celkem vyrovnaně. Pak Mayer je hráč, který může překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
tím "překvapit" nemyslím, že by se mohl dostat do finále, ale občas nevyrovnaný Delpo s ním může mít problém. Delpo vlastně může mít problém s kýmkoliv, ale pokud se dostane až do semifinále, tam už by měl porazit jak Tsongu, tak Tomáše, řekl bych.
Reagovat
Sonja
Noleho může ohrozit už Denis:-D
A o Federerovi se snad ani nemusíme bavit, s tím klidně může prohrát ve dvou.
Ale já jsem v případě Noleho vždycky raději opatrnější, tak se mi nesmějte:-(:-D
Reagovat
tommr
Tomáš má velice těžkej los, ale třeba to dopadne jako loni kdy Tomáš nakonec ve čtvrtfinále místo s Tsongou hrál s Tursunovem ... :)
Reagovat
patriks
Sledoval jsem semifinále debla, bohužel Lucie Šafářová je mistryně v selhávání v zavěrečných fází setů. Bohužel toho už se asi nikdy nezbaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, díval ses dneska na slalom? Psal jsem, že se to rozhodne mezi Mikaelou Shiffrin a Marlies Schild, což se taky stalo. :) Akorát jsem teda netipoval, že Kathrin Zettel bude třetí... Mikaele to moc přeju! Je to neskutečné, že v 18 letech vyhrála ve slalomu úplně všechno, co se vyhrát dá. První kolo odjela famózně. Ve druhém měla jedno zaváhání, ale zvládla to skvěle... Co se týče Marlies, tak je mi maličko líto, že nejlepší slalomářka poslední dekády nemá olympijské zlato. Ale na druhou stranu, Marlies byla po trochu nepovedeném 1. kole moc šťastná za stříbro a četl jsem, že se stala vůbec první sjezdařkou, která získala medaili v jedné disciplíně na třech ZOH po sobě (Turín - bronz, Vancouver - stříbro, Soči - stříbro). Takže to je taky super. :) Jinak jsem se dozvěděl, že pro dnes čtvrtou Mariu Riesch to byl určitě poslední olympijský závod. To je docela škoda, protože Maria by mohla jezdit na skvělé úrovni ještě další čtyři roky... Já jsem moc rád, že Lindsey se chce zúčastnit ZOH 2018, i když u ní je to asi ovlivněné tím, že letos chyběla. Tak snad jí bude zdraví sloužit, to je v současné době ze všeho nejdůležitější. A když už jsem u Lindsey, tak napsala na Twitter gratulaci všem z americké reprezentace, kteří v Soči získali medaili (samozřejmě včetně Mikaely a Julie). :)
https://twitter.com/lindseyvonn/status/436936391184760833

Jinak mě dneska zase nepotěšil hokej, protože Teemu tu zlatou nezíská (bronzové už má dvě). :( Bohužel, hokej byl pro mě nejdůležitější sport na olympiádě a nepřinesl mi absolutně žádnou radost. Skoro mi přijde, že komu jsem přál, ten hned prohrál. Funguje to jako takové polibky smrti... Tak že bych před finále políbil Kanadu? :D Ale ne, mně je to jedno. Švédsko a Kanada vyhrály dvě poslední olympiády, takže se holt moc nezměnilo...
Reagovat
dadaft
jj, Marlies by si zlato za celou kariéru zasloužila, ale Mikaela je fantastická slalomářka, skutečné zjevení, které má před sebou obrovskou budoucnost - to, jakým způsobem zvládla tu krizovku ve druhém kole bylo nevídané - pro 80% závodnic by závod skončil, zbylých 20% by dojelo se ztrátou,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,, Mikaela přišla o 0.2 sekundy !!!!!
neuvěřitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Caro - Venus jsem už dneska krátce zhodnotil, takže se asi budu jenom opakovat... Podle mě nehrála Caro v 1. setu vůbec špatně. Snažila se být aktivní, rozběhat Venus, chodit na síť (někdy možná až moc). Ale řekl bych, že to nebyla špatná taktika. Jenže Venus má v Dubaji skvělou formu, což ukázala už v předchozích zápasech. V dnešním zápase sice taky něco vyhodila, ale dokázala to bohatě vykompenzovat... Bohužel, ve 2. setu už Caro v tom nadějném výkonu moc nepokračovala a v její hře začaly převažovat chyby. Zatímco Venus měla statistiku winnerů a UE zhruba vyrovnanou, tak Caro měla 11 winnerů a 22 UE. Definitivní konec nadějí přišel za stavu 2:4, kdy Caro nevyužila tři brejkboly.

Prohra vždycky mrzí, ale já jsem rád, že Caro letos konečně uhrála nějaký lepší výsledek a vyhrála tři zápasy v řadě. Dubaj jí celkem sedí. V roce 2011 tam vyhrála titul a v posledních třech letech byla vždycky v semifinále... Obhajoba finále v Indian Wells bude hodně těžká, ale pro Caro bude v dalším průběhu sezony důležité, aby hlavně neměla tak mizernou antuku jako loni. Tam může letos jenom získat.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče dnešního druhého semifinále, tak je samozřejmě překvapení, že nedojde k sesterskému finále. Zápas jsem neviděl, ale musím říct, že Alizé tohle vítězství přeju. Ona dokáže mnohdy trápit favoritky, ale velmi často s nimi prohrává ve třech setech. Alizé si prostě už zasloužila porazit nějakou top hráčku a že jí to vyšlo zrovna proti Sereně, to je taková třešnička na dortu. :) Alizé je sice někdy trošku vzteklá, ale mně je sympatická, protože u ní je vždycky vidět, že dává do hry srdce. Je to houževnatá bojovnice a neskutečná dříčka, což jsem tady ostatně psal už po jejím letošním zápase v Hopman Cupu proti Petře. No a taky se bez mučení přiznám, že se mi vždycky líbí její krátké šatičky. :) Takže je jasné, že ve finále budu přát právě Alizé... Nevím, jestli ten zápas uvidím (hraje se toho víc), ale možná bych se rád kouknul. Na Alizé jsem po dnešku hodně zvědavý a Venus má v Dubaji skvělou formu. Co se dívám na vzájemné zápasy, tak Alizé ještě proti Venus neuhrála ani set. Tak uvidíme, jestli se to zítra změní...
Reagovat
Mr.Pink
Priznani nebylo treba. Vsichni vime, proc ti je Alize sympaticka.
Reagovat
smazaný uživatel
>>> Slalom jsem zhledl;) A take jsem si na Tebe vzpomnel...
...musim se priznat, ze jsem moc Tvemu tipu neveril...rikal jsem si, ze ji treba svaze nervozita OH, nebot je opravdu celkem mlada. Ale potvrdila sve kvality, a opravdu to zvladla neskutecne. I kdyz se mne to hodnoti mnohem hur, nez tenisove hracky;)

>>> Hokej...no, s Kanadou jsem spokojen. Ja jsem vzdy rad, kdyz se jim podari porazit Staty;) Ale Finove mne mrzi, to teda...a obavam se, ze s tim svedskym defensivnim stylem muze mit Kanada dost problemy...no, ale uvidime...

>>> Serena mne tolik neprekvapila. Ono se ji to obcas stava, take neni uz nejmladsi;) Obcas je take dost nesoustredena...

>>> No ale mam dotaz!

Dival jsi se na holky v biatlonu?:) Ta strelba nebyla uplne nej, ale Gabina teda bezela opet neskutecne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tomu věřil. Mikaela už to zvládla loni na MS, takže ona to prostě umí. :) Jo, na biatlonovou štafetu jsem se samozřejmě díval. Gabča jela fakt neskutečně. Škoda, že se Landová tolik zdržela na střelnici... Ale myslím si, že holky dosáhly na maximum možného. Prostě tam jsou dvě dobré a dvě horší závodnice. Chtělo by to aspoň ještě jednu dobrou... Úplně nejlepší by bylo naklonovat Gabču. :) Ale pak by si Bělorusko mohlo čtyřikrát naklonovat Darju, a to by se proti nim těžko závodilo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem četl rozhovor s Gabčou a prý by si klidně tady na OH zajela i 30 km v klasickém lyžování! :D Ale ta běžecká forma je u ní teď fakt neskutečná, tak snad jí to vydrží i na SP.. :-)
Reagovat
slacker
JO ten rozhovor S gabonou byl skvley. Nevim jeslti to myslela vazne, ale nelibilo se mi ze ji udajne odmitli kvuly nevyjetym bodum. Je to hnusne kastovani tyhle sportovni federace
Reagovat
slacker
Opravdu by me zajimalo prime srovnani jak jsou na tom spickovy biatloniste proti bezcum specialistum
Reagovat
Mayo
Serena skončila kruto...už nato nemá, mala by skončiť.
Reagovat
LukasH
Přesně. Nechápu, co tam ještě s touhle hrou Serena dělá. A pokud by přece jen chtěla ještě pomýšlet na úspěch, měla by vyměnit celej realizační tým a hlavně potřebuje novýho psychologa, kterej by jí zbavil tý psychický lability.....pche..:-D
Reagovat
slacker
Ubohy
Reagovat
LukasH
Nepochopeno?
Nepochopeno.:-D
Reagovat
Sonja
Serena už není paňou?:-((
Reagovat
slacker
Pochopil jsem ze si neusnesl poznamky na zhosrsujici se psychickou odolnost Petry a kvality jejiho psychologa. Tak jsi si skusil zatrolloval
Reagovat
LukasH
Neměj péči. Já na rozdíl od jiných tolik Petrou nežiju, abych měl neustále potřebu omílat to samý pořád dokola. Byl to jen pokud o vtip...
Reagovat
slacker
Zasmal se nekdo?
Reagovat
LukasH
A vůbec, reagoval jsem na to, co napsal Mayo. Přečetl sis to vůbec? Proč tedy reaguješ na mě?
Reagovat
slacker
Precetl to i to. To jeho byl pokus o vtip, to tvoje ironicky skleb ktery k tomu jeste pribral nedavne kritiku porazky PK
Reagovat
LukasH
Hm, budeš se divit, ale na Petru jsem při tom nemyslel. Prostě to bylo sarkastický vyjádření k tomu, co se tu neustále omílá tisíckrát denně. To je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem se zasmala.. :-) (Pritom moje srdcovka neni Petra, ale Serena.) Patologicke, no priznacne, ze nejpodrazdenejsi jsou prave Petrini kritici. Teda u tommra to par bodiku hned splachne.. :-))
Reagovat
slacker
Zajimavy protimluv (spise drobna lez) ... co se tu omila 1000 denne a nesouvisilo s Petrou?
Reagovat
horska.kraslice
Pořád musím myslet na to, že už v minulosti se Williamsky daly slyšet, že nerady hrají proti sobě. Možná to Serena někde v podvědomí měla.
Reagovat
Titan
Možná je zajímavé, že potenciální finále w+w mohlo přijít v době, kdy Serena zvažuje start v Indian Wells, který bojkotuje od doby, co jí diváci dali sodu za interní Williamsovic kalkulace...
Reagovat
VlS
jsem měl pocit, že je Alizé dravá jako baracuda. No uvidíme, jestli to bude trvalej. stav, nebo jestli jde o náhodnej výkyv. Pokud to bude trvalé, tak bude v pololetí v první pětce.
Reagovat
Titan
V Paříži bylo vidět, že Alizé chytila rychlou lajnu :-) Errani potřebovala dva tiebreaky, aby ji zlomila.
Záhadou mi je, proč se teď daří dvěma typově velice podobným hráčkám - Alizé a Tsvětlaně...:-)
Reagovat
Sonja
Jako ve tvé první pětce?:-)
Reagovat
VlS
Jo v té první , ale pokud ........ a já si spíš myslím, že je to výkyv a zase trochu spadne.
Reagovat
Titan
Od téhle chvíle mi byla Alizé sympatická...:
http://www.youtube.com/watch?v=8GzcpGCEFPs
Reagovat
tommr
pro ženskej tenis je jen dobře když Serena taky občas prohraje. Finále sester by navíc byla nejspíš strašná nuda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
...takze ta Karlicka, az tak spatne vcera nehrala...;)
Reagovat
Sonja
Proč by to byla nuda? Já se na to finále těšila:-(
Reagovat
smazaný uživatel
finale sester by nuda rozhodne nebyla... Serenko, co mi to delas??? Takzes mi zbyla ty, Venusko! Come on! :-)
Reagovat
tommr
podle mě by docela vážně hrozilo, že se sestry domluví a Serena nechá Venus vyhrát. Cornetová naproti tomu Venus určitě šetřit nebude ... :)
Reagovat
slacker
Tak ji potom rasisticky vypiskaji jako v Indian Wells
Reagovat
Titan
A co to mělo s rasismem? Jednak je rasismus zcela normální lidská vlastnost a druhak to bylo kvůli něčemu jinému, že...
Reagovat
smazaný uživatel
"Jednak je rasismus zcela normální lidská vlastnost..."

To jako myslis vazne, nebo jen ze sebe delas blba...?
Reagovat
Titan
Neznalost neomlouvá. Zkus si zjistit, co je to rasismus a pak se můžeme bavit na nikoli bulvární, ale znalé úrovni...
Reagovat
smazaný uživatel
jasneee :D) Pochopitelne...., ty bulvare....v teto zplostene rovine jak jsi to napsal je to pochopitelne zvast a pekna sracka....;DDD)))
Reagovat
Titan
Děkuji, že ses přiznal ke konzumaci vymývačů mozků aniž by jsi uvedl jediný argument :-)
Ovšem hozené bílé ručníky se mi začínají hromadit. Zoufalců, kteří podléhají propagandě je stále více...
Reagovat
VlS
Mohl bys vysvětlit nám mělkým hlupákům, co je tedy rasismus? Nechce se mi to hledat, když se zde o slovo hlásí odborník :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Pochopitelne mne tohle urazit nemuze...

Jen neco okecavas...ale konkretne veta "Jednak je rasismus zcela normální lidská vlastnost..." je proste prave bulvarni sracka...a nepodepres to ani pseudoromantismem, nebo prihlouplymi zastralymi nazory pohunku, kteri se snazili darwinismem nebo "frazerismem" vysvetlit kazdou pitomost... a uz vubec to nema nic spolecneho s hierarchickym usporadanim spolecnosti...dokonce i Claude Levi by s tim mel asi problem...atd, atd...
....takze jsem rad, kdyz si tim rucnikem spis utres svuj mozek....

Trochu ti zmekl...kdyz Kim odesla z okruhu....ze....
Reagovat
VlS
Vlku, normální lidská vlastnost je taky sobectví, hrabivost, agresivita, nestřídmost, promiskuita ........ a další dlouhý výčet vlastností.
Ne všechny normální lidské vlastnosti lze akceptovat, protože následkem by byl návrat k právu silnějšího ( pro řadu asociálů všech ras vysněný cíl ). Třeba je Titan opravdu silák, co víš?
Reagovat
smazaný uživatel
Presne jsi to vystihl...nemam ani k tomu co dotat...

nevim jestli silak, ale ikdyby byl nejaky ten pseudoidealista, nebot tenhle smer mysleni ma ruzne "podoby" a "tvare", tak by to takhle asi jen tak nesvihl na anonymni forum...a v takove zjednodusene podobe, zasunuto prave do populisticke formy....

Ono, touhle vetou bych v pohode potvrdil spravnost a prirozenost komunismu atd, atd...
Reagovat
smazaný uživatel
ikdyz....:D)
....po dnesni debate s Vencou a Sablikovou...ve kterem jsem se opravdu ztratil, uz by mne asi nemelo nic prekvapit...;)
Reagovat
slacker
Ten rasismus at vysvetli Willamsky proc je vypiskali v Indian Wells a proc tam nejezdi?
Reagovat
slacker
Tady dneska debatovala Sablikova a Venca?
Reagovat
Sonja
zákon schválnosti, nic víc bych za tím nehledala:-((:-D
Reagovat
Sonja
Teď vážně. Cornet odehrála skvělý zápas, byla trpělivá, moc nekazila (jen 11 UE), ale zároveň posílala Sereně nepříjemné míčky, ze kterých se jí hodně špatně hrálo a těm 35 UEčkám se pak nelze tolik divit. No a navíc byla Alizé hodně jistá na podání, když Sereně nabídla jeden jediný brejkbol v celém zápase (sama si jich vypracovala 7).
Serena na konci ještě odvrátila 4 MP při svém podání, ale Cornet pak čistou hrou zápas dotáhla.
Jinak jsem zvědavá, jak bude vypadat finále. Raději nic předem netipuju:-(:-D
Reagovat
kada.tom
Naprosto suverénní výkon od Kláry proti ne zrovna lehký soupeřce. Postup do semifinále naprosto v pohodě a soupeřku ještě vyprovodila kanárem :-) Jen tak dál!!
Reagovat
tommr
jj Klára mě příjemně překvapila velmi dobrým výkonem. Čekal jsem, že bude mít proti houževnatý a běhavý soupeřce víc problémů. Je ale jen dobře, že ušetřila nějaký síly, protože jí dneska čeká ještě deblový semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena v tom zápase nepůsobila vůbec dobře, ale bylo na ní vidět, jak chce bojovat a jak moc chce vyhrát. Znáte ten její chtíč... dneska jí ale moc nepomohl... Dělala opravdu zbytečné a laciné chyby, její pohyb nebyl nic moc a navíc proti ní stále opravdu kvalitně připravená a houževnatá Alizé, která dnes opravdu předvedla tenis hodný TOP 3, možná i světové jedničky. Hrála agresivně, ale někdy i skvěle bránila a držela Serenu ve výměnách. Alizé si postup jednoznačně zasloužila a přeju jí, aby to nebylo jako u Cibulkové - jeden turnaj skvělý a pak nic moc... Pojď, Alizé, za dnešní hru by sis ten titul zasloužila, ale bude to náročné :)
Reagovat
Frick
Jedna z těch atletických typů, jako třeba Šafi nebo mladá Radwanská.
Reagovat
Karl
No, já ti nevím. Při Hopman Cupu proti Petře vypadala, že ve třetím setu zkolabuje. Sice pak ještě suverénně dala čtyřhru, ale stejně. Dost toho měla i dnes po těch "pouhých" dvou setech proti Sereně. Postavou tedy možná atletka, ale fyzičkou jen stěží.
Reagovat
Torresek
Anoooooooooooo proboha děkuju Alize jseš báječná (: (: (: (: ještě vyhraj finále a jseš špičková
Reagovat
misa
Cornetovou? Že by letos začala tahle tenisová legenda vyhasínat? V roce 2014 zatím nic moc a věk na to už má.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě žádné překvapení. Hráčky top 10 mají letos nějakou záhádnou nemoc. Doufám, že se brzy uzdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
dělala hodně chyb
Reagovat
smazaný uživatel
Muze mi nekdo objektivne napsat, co se tam stalo??? To prece neni mozny, aby si Serena nechala ujit finale s Venus!! Zase zdravi? Nebo nehrala, jak jsem zvyklej?
Reagovat
aligo
dělala lehké chyby, v důležitých okamžicích, pomalu se pohybovala..... celkově působila střešně těžkotonážně...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm ta jeji tezkopadnost je vzdycky, kdyz ma v hajzlu zada. Jankovicovou vcera suverene vyradila a dnes tohle. Ach jo, mela si dat jeste pauzu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist